Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 2 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Καλά αποτελέσματα @Dimitr@17 όλα καλά θα πάνε!!

Μακαρι @Farmakotriftena μου γτ μετα απο τα χθεσινα.εχω αρχισει να σκεφτομαι μηπως δεν ειμαι εγκυος...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 3 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Μακαρι @Farmakotriftena μου γτ μετα απο τα χθεσινα.εχω αρχισει να σκεφτομαι μηπως δεν ειμαι εγκυος...

Καλά αυτό και με τη λογική να το πάρεις λεμε ότι αποκλείεται.  Αφού είχες θετικό τεστ και έχεις συμπτώματα.  Εύχομαι απλά να δεις ένα πολύ μεγάλο νούμερο.  

yplDp3.png

πρίν από 4 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Καλά αυτό και με τη λογική να το πάρεις λεμε ότι αποκλείεται.  Αφού είχες θετικό τεστ και έχεις συμπτώματα.  Εύχομαι απλά να δεις ένα πολύ μεγάλο νούμερο.  

Και αν ειναι αυτο που λενε βιοχημικη η δεν ξερω τι αλλο?

Καλημέρα απο το σμαραγδένιο νησι! Σημερα τρέχω και δε φτάνω.... Ευτυχως αφησα το αυτοκινητο για πλύσιμο γιατι ειναι χαλι μαυρο και ηρθα να πιω ενα καφεδακι στη κουμπαρα μου γιατι στο σπιτι γινεται χαμός!  Ευτυχως τελείωσα με κουζινα και πατζούρια βεράντες και οταν επιστρέψω φουλ καθάρισμα το σαλόνι για να στρώσω τα χαλια αν και κανει πολυ ζεστη ακομη αλλα επειδη ερχεται το Μπεμπέ δεν θελω να τα εχωγια τελευταια στιγμη..... 

Μη λετε για κρυωματα γιατι ειμαι ηδη κρυωμενη και με μάλωσε ο γιατρός ηδη ειμαι με αντιβίωση λογω που ενα ψιλοκρυωματακι με ρίχνει για 2 μηνες! 

Δημητρα μου εκανες χοριακη???  Τι ωρα περιμενουμε τα αποτελεσματα? 

iFxFp2.pngw1NGp2.pngo7ZFp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου. Τι κάνετε; Δροσούλα σήμερα...

@Dimitr@17 ζόρι αλλά υπομονή. Το πιθανότερο είναι να έκανες πιο αργά ωορρηξία και να πήγαινες για μεγαλύτερο κύκλο αυτό το μήνα. Θα δούμε το απόγευμα και μετά το Σάββατο πάλι. Έτσι δεν σου είπε ο γιατρός; Να δούμε αν διπλασιαστεί το Σάββατο από τη σημερινή. Οπότε την πρώτη χοριακή, εφόσον είναι και σε άλλο εργαστήριο, δεν τη συγκρίνουμε καθόλου με τη σημερινή. Μένουμε στη σημερινή και κοιτάμε για διπλασιασμό της το Σάββατο. Τα λέω για να μην αγχωθείς αν το σημερινό νούμερο δεν επιβεβαιώνει τους διπλασιασμούς από την πρώτη. Είναι άλλο εργαστήριο. Όλα καλά θα πάνε, λίγη υπομονή θέλει.

Διαφημίσεις

πρίν από 32 λεπτά , orianna είπε:

εσυ κοριτσι γιατρο ποτε πας?

ωραια... καλα αποτελεσματα... εκει ειχες παει κ την  προηγουμενη φορα?

Πηγα την Τριτη! Ειδαμε το σακο, μου εδωσε προγεστερονη προληπτικα γιατι στο πρωτο ειχα αιμα και μου ειπε να παω σε 2 εβδομαδες πάλι!

• Μου αρέσει 2

πρίν από 28 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Και αν ειναι αυτο που λενε βιοχημικη η δεν ξερω τι αλλο?

Θα φανεί σήμερα από το νούμερο. Περιμένουμε πάνω από 900 και πάνω νομίζω.  Σωστά; αν είχες 98 στις 18/9

yplDp3.png

1 hour ago, Farmakotriftena είπε:

Αγάπη πήγα χθες και ειχα 122.60! Το budesonide είναι το γνωστό aurid νομίζω.  Έχεις χρόνια ρινίτιδα;

αχ ναι μωρε μπερδευτηκα!!!θα ξαναπας αυριο η δευτερα?εχω απο φοιτητρια..δεν ξερω επειδη οδηγω μηχανακι ολο το χρονο κ φοραω κρανος που ειναι το μισο ανοιχτο μηπως χειροτερευω την κατασταση... 

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

22 ώρες πρίν, ada32 είπε:

Απο οτι εχω διαβασει στο ιντερνετ , δν σου δινουν τιποτα για τα αντισωματα πρεπει να ειναι απο 200 κ πανω κ να ειναι ανεβασμενη η tsh η ft4 για να δωσουν χαπι .. για το σεληνιο το διαβασα στο διαδικτυο http://hashimoto.gr/thireoidis-ke-selinio-nea-erevna/ κ πηρα να το δοκιμασω ! εγω εχω κανονικους κυκλους απλα σε σχεση με 2 χρονια πριν , εχει ελλατωθει λιγο η ροη του αιματος ... ουτε παραπανω κιλα εχω .. θα το κοιταξω και σε αλλον ενδοκρινολογο να παρω μια γνωμη ακομα! 

καλημερα, αγαπη προσεξε το αυτο με την ροη, ρωτα και αλλον γιατρο, συγνωμη αν γινομαι κουραστικη απλα επειδη εχασα 2 χρονια λογω θυρεοειδη γι'αυτο στο λεω, αν το ειχα σκεφτει απο την αρχη θα πηγαινα και θα τελειωνε το θεμα ;) 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 7 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Θα φανεί σήμερα από το νούμερο. Περιμένουμε πάνω από 900 και πάνω νομίζω.  Σωστά; αν είχες 98 στις 18/9

Ναι λογικα πρεπει να ειναι κοντα στο 1000 αλλιως αν δεν ειναι δεν ξερω τι θα κανω... :(

Διαφημίσεις

πρίν από 25 λεπτά , alina80 είπε:

Οπότε την πρώτη χοριακή, εφόσον είναι και σε άλλο εργαστήριο, δεν τη συγκρίνουμε καθόλου με τη σημερινή. Μένουμε στη σημερινή και κοιτάμε για διπλασιασμό της το Σάββατο. Τα λέω για να μην αγχωθείς αν το σημερινό νούμερο δεν επιβεβαιώνει τους διπλασιασμούς από την πρώτη. Είναι άλλο εργαστήριο. Όλα καλά θα πάνε, λίγη υπομονή θέλει.

Έχει τόσο μεγάλη απόκλιση από εργαστήριο σε εργαστήριο; στην κόρη μου έτυχε και ενώ έκανα το πρωί χοριακη στην μικροβιολογο που πήγαινα τότε,  μετά μου έκανε εξετάσεις αίματος ο θείος μου (γιατρός σε δημ  νοσοκομειο) και πήρε δείγμα  και για χοριακη και τα νούμερα ήταν ολόιδιο  (0,02 η διαφορα)

yplDp3.png

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ

1. Alekagala ΠΗΤ  9/10/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!!

2. oneira_glyka ΠΗΤ  23/11/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

3. Angie trg  ΠΗΤ  9/1/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

4. dimitroula30  ΠΗΤ  17/1/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

5. Kalfeli   ΠΗΤ  2-3/2/2018!!!

6. Ani ani   ΠΗΤ  21/3/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

7. elenakii22 ΠΗΤ  22/3/2018  ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

8. maria1988  ΠΗΤ  2/4/2018!!!

9. stalitsa82  ΠΗΤ  25/4/2018!!!

10. Dimitr@17 ΠΗΤ  21/5/2018!!!

12. Vana87 ΠΗΤ  26/5/2018!!!

11. Olivia3 ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ 2500!!!

13. Farmakotriftena ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ 122.6!!!

ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ

1. Μαρθα Κ 11/9/2017!!!

2. ElektraGr  12/9/2017!!!

3. rica 19-21/9/2017!!!

4. Vila 28/9/2017!!!

5. μπουμπού92 29/9/2017!!!

6. Nati85 2/10/2017!!!

7. alina80 5/10/2017!!!

8. linaa  7-8/10/2017!!!

9. orianna  9-11/10/2017!!!

10. caramel_83  12-18/10/2017!!!

11. andrianni  31/10/2017!!!

Κορίτσια να δινετε πληροφοριες για να ανανεωνεται το πινακακι μας;)

Με το καλο ολες με ενα μωρακι στην αγκαλια μας!!!:wub:

πρίν από 25 λεπτά , Vana87 είπε:

Πηγα την Τριτη! Ειδαμε το σακο, μου εδωσε προγεστερονη προληπτικα γιατι στο πρωτο ειχα αιμα και μου ειπε να παω σε 2 εβδομαδες πάλι!

Πήγα mg παίρνεις την ημέρα; εγώ 600mg

yplDp3.png

πρίν από 6 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Ναι λογικα πρεπει να ειναι κοντα στο 1000 αλλιως αν δεν ειναι δεν ξερω τι θα κανω... :(

μην το σκέφτεσαι αυτο τωρα...να σκεφτεσαι θετικα...

@Farmakotriftena εγώ επαιρνα 3×200 κ μου τα σταματησε 10η βδομαδα νομιζω...μπορει κ νωριτερα..

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

1 hour ago, Dimitr@17 είπε:

αι στα υπολοιπα κοριτσια...πηγα εκανα χοριακη το πρωι ...στην βιοιατρικη και κατα τις 7 θα εχω τα αποτελεσματα

Μπράβο καλά αποτελέσματα!!!!Θα περιμένουμε και μεις μαζί σου!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...