Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 16 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Κοιλιά και μεση; σε πονουσαν; κι αν ναι, ήταν καθημερινό; χθες πονούσα πολύ όλη μέρα κοιλιά και μέση και σήμερα τπτ... και όπως καταλαβαίνεις φοβάμαι... το σύμπτωμα με το στήθος, σε έπιασε αμεσως;

Dexa rhinaspay καθως και nasonex έχουν κορτιζόνη αλλά είναι πιο safe από τα υπόλοιπα. 

Ελπίζω όλα να'ναι καλά τώρα κορίτσι!! Αυτός ο καιρός είναι τέλειος ειδικά μετά από 4 μήνες  τρελής ζέστης και  ανομβρίας

Καλημεραα καλητερα πραγματικα ειναι τελειως τελεικα εγω ειμαι για Σκανδιναβία χαχαχχα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 28 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Κοιλιά και μεση; σε πονουσαν; κι αν ναι, ήταν καθημερινό; χθες πονούσα πολύ όλη μέρα κοιλιά και μέση και σήμερα τπτ... και όπως καταλαβαίνεις φοβάμαι... το σύμπτωμα με το στήθος, σε έπιασε αμεσως;

Dexa rhinaspay καθως και nasonex έχουν κορτιζόνη αλλά είναι πιο safe από τα υπόλοιπα. 

Ελπίζω όλα να'ναι καλά τώρα κορίτσι!! Αυτός ο καιρός είναι τέλειος ειδικά μετά από 4 μήνες  τρελής ζέστης και  ανομβρίας

To Nasonex επιτρέπεται άφοβα, το Dexa rhina όμως όχι!! Έτσι κι αλλιώς, ανεξαρτήτως εγκυμοσύνης, το dexa Rhina μόνο μέχρι 5 μέρες μπορείς να το παίρνεις ενώ το nasonex για όσο καιρό θέλεις

TQjIp3.pngj1MYp2.png

Καλημέρα!!! @CME2205 εγω παιρνω budesonide... @oneira_glyka κ εγω χρονια τραβιεμαι...εκανα κ καποια τεστ αλλεργιας αλλα τπτ...κ ακτινογραφια εκανα τπτ...κ μαγνητική εκανα τπτ...χαχα γενικα τπτ... @Farmakotriftena πηγες για την χοριακη?

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

πρίν από 8 λεπτά , CME2205 είπε:

@elenakii22 μια χαρά είναι αυτό! Αχ αυτές οι αλλεργίες! Πολύ παίδεμα και άκρη δεν βγαίνει ποτέ!

ασε δε ξερω καν αν θα μ περασει με αυτο!!!

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Διαφημίσεις

Just now, elenakii22 είπε:

ασε δε ξερω καν αν θα μ περασει με αυτο!!!

Το πιθανότερο είναι να μη σου περάσει, απλά να σε διατηρήσει σε σχετικά καλύτερη κατάσταση από ότι αν δεν το έπαιρνες! Στην εγκυμοσύνη το αναπνευστικό (όλο, από τη μύτη μέχρι κάτω) υφίσταται πολλές αλλαγές λόγω ορμονών. Το μπούκωμα στη μύτη ή η επιδείνωση των αλλεργιών είναι μία από αυτές... απλά υπομονή και θετική σκέψη, όταν έρθει το μωράκι σου θα περάσουν και θα ξεχαστούν όλα!!

TQjIp3.pngj1MYp2.png

1 hour ago, elenakii22 είπε:

Καλημέρα!!! @CME2205 εγω παιρνω budesonide... @oneira_glyka κ εγω χρονια τραβιεμαι...εκανα κ καποια τεστ αλλεργιας αλλα τπτ...κ ακτινογραφια εκανα τπτ...κ μαγνητική εκανα τπτ...χαχα γενικα τπτ... @Farmakotriftena πηγες για την χοριακη?

Αγάπη πήγα χθες και ειχα 122.60! Το budesonide είναι το γνωστό aurid νομίζω.  Έχεις χρόνια ρινίτιδα;

yplDp3.png

1 ώρα πρίν, Farmakotriftena είπε:

Κάθε φορά Τη μέρα που περίμενες να αδιαθετησεις τι συμπτωματα είχες; 

@Dimitr@17 πήγες για χοριακη; Πότε τα αποτελέσματα;

6penp2.png

10 ώρες πρίν, Vila είπε:

Κορίτσι μου κάνε κανονικά τις επαφουλες.. νομιζω πως δεν επιρρεαζει και κρίμα να χάσεις τις μέρες σου!

Αδιαθετησα κι εγώ απόψε τελικά οπότε πραγματικά πάμε μαζί με @marillia οι τρεις μας! 

@caramel_83 βγάλε με από τη λίστα και θα σου πω όταν δω θετικό ωορρηξίας για να με ξαναβάλεις στην αναμονή..

Λέω να κλείσω κι εγώ στο γιατρό ραντεβού κάπου γύρω στην 20η μου μέρα που κάνω συνήθως ωορρηξία να δούμε τι γίνεται!

@Dimitr@17 περιμένουμε νέα αύριο! Όλα καλά θα πάνε! 

Καλημερα @marillia @Farmakotriftena @Vana87 @orianna @oneira_glyka και στα υπολοιπα κοριτσια...πηγα εκανα χοριακη το πρωι ...στην βιοιατρικη και κατα τις 7 θα εχω τα αποτελεσματα

• Μου αρέσει 1

πρίν από 10 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Καλημερα @marillia @Farmakotriftena @Vana87 @orianna @oneira_glyka και στα υπολοιπα κοριτσια...πηγα εκανα χοριακη το πρωι ...στην βιοιατρικη και κατα τις 7 θα εχω τα αποτελεσματα

Καλημεερα! Γιατί ξαναέκανες; πήγες στο γιατρό;

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , Vana87 είπε:

Καλημεερα! Γιατί ξαναέκανες; πήγες στο γιατρό;

εσυ κοριτσι γιατρο ποτε πας?

πρίν από 13 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

ωραια... καλα αποτελεσματα... εκει ειχες παει κ την  προηγουμενη φορα?

6penp2.png

πρίν από 3 λεπτά , orianna είπε:

εσυ κοριτσι γιατρο ποτε πας?

ωραια... καλα αποτελεσματα... εκει ειχες παει κ την  προηγουμενη φορα?

Οχι δεν ειχα παει εκει αλλα αυτο που ειναι διπλα απο το σπιτι μου δεν ειναι ανοιχτο το σαββατο που πρεπει να ξανακανω...επιπλεον σε αυτην που ειχα παει δεν της εχω και πολυ εμπιστσυνη....ασχετο αλλα απο χθες με εχει πιασει συχνοουρια...

πρίν από 17 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

7;; ρε συ αυτή είναι χειρότεροι από τη δική μου... και πόσο έδωσες αν επιτρεπεται;

yplDp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...