Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Συμφωνώ με τη γιατρινα . Η απορρόφηση κορτιζονης είναι σχεδόν τοπική.  Το ίδιο ισχύει και σε κρέμες και κολλυρια. Απλα οι εγκυες να ρωτατε γισ τσ παντσ το γιατρό σας. 

Panadol ή depon ή apotel  είναι το ίδιο.  Το ντεπονακι  είναι γενοσημο του παναντολ  χαχαχα

• Μου αρέσει 1

yplDp3.png

1 ώρα πρίν, Vana87 είπε:

Ναι ρε εσυ και ρινιτιδα εχω και στην εγκυμοσυνη ειναι πιο εντονο. Και φτερνιζομαι και συνεχεια και μου φευγουν και τσισα.. απο τωρα! Ελεος

Ωχ αληθεια?? Εγω ξυπναω στον υπνο μου και φτερνιζομαι απανωτα..αλλα εχω συμβιβαστει με αυτο τι να κανω..

πρίν από 42 λεπτά , elenakii22 είπε:

@Vana87 @Ani ani εγω κοριτσια παιρνω κορτιζινουχο για το σιναχι...μου το εδωσαν στο νοσοκομειο κ μ ειπαν οτι δεν θα εχω προβλημα..πηρα κ τον γιατρο κ μου ειπε οκ..ουτε μεγαλη ποσοτητα ειναι ουτε για μεγαλο διάστημα θα το παίρνω (αν κ θα το εχω 1 μηνα)..τα εχω δοκιμασει ολα παλιότερα κ τπτ δεν μου κανει..μου ειπαν στο νοσοκομειο μονο αυτο θα βοηθησει...το ελπιζω γτ ειχαν ξεκινησει οι ημικρανιες απο το ρουφα ρουφα...

Εγω ειμαι σε πιο ηπια μορφη..μονο απανωτα φτερνισματα με πιανουν κ μετα λιγο μπουκωμα.. εσυ ομως καλα κανεις κ το παιρνεις..αφου πηρες κ το οκ απο το γιατρο σου ολα καλα

• Μου αρέσει 1

πρίν από 6 λεπτά , Ani ani είπε:

Ωχ αληθεια?? Εγω ξυπναω στον υπνο μου και φτερνιζομαι απανωτα..αλλα εχω συμβιβαστει με αυτο τι να κανω..

Εγω ειμαι σε πιο ηπια μορφη..μονο απανωτα φτερνισματα με πιανουν κ μετα λιγο μπουκωμα.. εσυ ομως καλα κανεις κ το παιρνεις..αφου πηρες κ το οκ απο το γιατρο σου ολα καλα

Ναι και εγω και χανω τον υπνο μου ρε γαμωτο!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 32 λεπτά , Vana87 είπε:

Σε ξεχασαμε εσενα! Ευτυχως που σε εχουμε! Τωρα με το συναχι ξεκινησα και λιγο βηχα και αγχωθηκα μη με πιασουν βρογχικα παλι... atrovent και flixotide εχω εχουν κορτιζονη αυτα;

Το atrovent οχι αλλα δεν επιτρεπεται στην εγκυμοσυνη. Το flixotide ειναι κορτιζονη αλλα κανενα απο τα δυο δεν θα προλαβει κατι σε ενα κρυωμα με βηχα. Αυτα τα παιρνουμε για αλλους λογους. Αυτο που μπορεις να κανεις ειναι καραμελες για το λαιμο (οποιες θες), πλυσεις με αλατονερο στη μυτη ή κανένα φυτικο σπρευ, ντεπον οταν εχεις κομμαρες ή πυρετο, ξεκουραση και υπομονη!!

• Μου αρέσει 2

TQjIp3.pngj1MYp2.png

6 ώρες πρίν, Ani ani είπε:

Α μια χαρα! Απο την προηγουμενη κυριακη δεν εχει ερθει εννοεις σωστα? Σε ποιο δημοσιο ειναι? Εγω ειμαι στο Ελενα

Αγαπη δεν μένω Αθήνα εγώ!!! 

πρίν από 17 λεπτά , CME2205 είπε:

Το atrovent οχι αλλα δεν επιτρεπεται στην εγκυμοσυνη. Το flixotide ειναι κορτιζονη αλλα κανενα απο τα δυο δεν θα προλαβει κατι σε ενα κρυωμα με βηχα. Αυτα τα παιρνουμε για αλλους λογους. Αυτο που μπορεις να κανεις ειναι καραμελες για το λαιμο (οποιες θες), πλυσεις με αλατονερο στη μυτη ή κανένα φυτικο σπρευ, ντεπον οταν εχεις κομμαρες ή πυρετο, ξεκουραση και υπομονη!!

Οκ σε ευχαριστώ παρα παρα πολύ! Θα κάνω ότι μου ειπες!

• Μου αρέσει 1

3 ώρες πρίν, Ungry girl είπε:

Κοριτσια.μου εγω εκλεισα ραντεβου για τς 9 του μηνα που θα ειμαι στη 13 μερα αν η ωορρηξία μου γινει πχ 11 αυτος απο τον υπερυχο θα μπορει να δει αν.εκανα ωορρηξία????

Βλακεια ερωτηση μου ακουγεται αλλα δεν.ξερω...???

Κατα τα αλλα δεν ξερω πως θα περασουν οι μερες ααααααα και πηραζει αν εχω επαφες εκεινες τς μέρες???

Στο παπ νωμιζω δεν θελει κανα 2 μερες επαφη αν.θυμαμαι καλα!!

Κορίτσι μου κάνε κανονικά τις επαφουλες.. νομιζω πως δεν επιρρεαζει και κρίμα να χάσεις τις μέρες σου!

Αδιαθετησα κι εγώ απόψε τελικά οπότε πραγματικά πάμε μαζί με @marillia οι τρεις μας! 

@caramel_83 βγάλε με από τη λίστα και θα σου πω όταν δω θετικό ωορρηξίας για να με ξαναβάλεις στην αναμονή..

Λέω να κλείσω κι εγώ στο γιατρό ραντεβού κάπου γύρω στην 20η μου μέρα που κάνω συνήθως ωορρηξία να δούμε τι γίνεται!

@Dimitr@17 περιμένουμε νέα αύριο! Όλα καλά θα πάνε! 

• Μου αρέσει 3

XDXPp2.png

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, Ungry girl είπε:

Κοριτσια.μου εγω εκλεισα ραντεβου για τς 9 του μηνα που θα ειμαι στη 13 μερα αν η ωορρηξία μου γινει πχ 11 αυτος απο τον υπερυχο θα μπορει να δει αν.εκανα ωορρηξία????

Βλακεια ερωτηση μου ακουγεται αλλα δεν.ξερω...???

Κατα τα αλλα δεν ξερω πως θα περασουν οι μερες ααααααα και πηραζει αν εχω επαφες εκεινες τς μέρες???

Στο παπ νωμιζω δεν θελει κανα 2 μερες επαφη αν.θυμαμαι καλα!!

ναι θα το δει αν εκανες ωορρηξια.. επαφες κανονικότατα...δεν υπαρχει προβλημα.. μονο για παπ τρεις μερες χωρις επαφη και περιοδο. 

• Μου αρέσει 1

6penp2.png

13 ώρες πρίν, Dimitr@17 είπε:

Εμενα καθε μερα...ακομα κ τωρα...πονο πουυ δεν αντεχεται...

Εμένα Μια Έτσι Μια αλλιώς..Από την αρχή...βσκ;στην αρχή δεν ένιωθα Κ πολλά.. Αλλά Στη συνέχεια Μια δεν μπορούσα να το αγγίξω Μια ήμουν νορμάλ..

Εγώ έβαζα ντεξαρινα.. αμέσως μόλις έμενα έγκυος μπούκωνα..Χρόνια αλλεργική ρινίτιδα..οπότε να ναι με έπιανε..επιδεινωνοταν με την εγκυμοσύνη.. Αφήστε..Κ.Μ έλεγε η γιατρός πάντα..ντεξαρινα Ν ανοίξει η μύτη ν παίρνεις καλά οξυγόνο..ειδικά στην αρχή.. μετα έβαζα Κ ναζονεξ για αλλεργίες..εναλλάξ.. Όταν είχα πολύ μπούκωμα ντεξα Όταν ήμουν Έτσι Κ Έτσι ναζονεξ

3 ώρες πρίν, elenakii22 είπε:

@Vana87 @Ani ani εγω κοριτσια παιρνω κορτιζινουχο για το σιναχι...μου το εδωσαν στο νοσοκομειο κ μ ειπαν οτι δεν θα εχω προβλημα..πηρα κ τον γιατρο κ μου ειπε οκ..ουτε μεγαλη ποσοτητα ειναι ουτε για μεγαλο διάστημα θα το παίρνω (αν κ θα το εχω 1 μηνα)..τα εχω δοκιμασει ολα παλιότερα κ τπτ δεν μου κανει..μου ειπαν στο νοσοκομειο μονο αυτο θα βοηθησει...το ελπιζω γτ ειχαν ξεκινησει οι ημικρανιες απο το ρουφα ρουφα...

• Μου αρέσει 1

3 ώρες πρίν, Vila είπε:

Κορίτσι μου κάνε κανονικά τις επαφουλες.. νομιζω πως δεν επιρρεαζει και κρίμα να χάσεις τις μέρες σου!

Αδιαθετησα κι εγώ απόψε τελικά οπότε πραγματικά πάμε μαζί με @marillia οι τρεις μας! 

@caramel_83 βγάλε με από τη λίστα και θα σου πω όταν δω θετικό ωορρηξίας για να με ξαναβάλεις στην αναμονή..

Λέω να κλείσω κι εγώ στο γιατρό ραντεβού κάπου γύρω στην 20η μου μέρα που κάνω συνήθως ωορρηξία να δούμε τι γίνεται!

@Dimitr@17 περιμένουμε νέα αύριο! Όλα καλά θα πάνε! 

Ναι οντως κριμα να χασω τις γόνιμες αφου δεν υπαρχει προβλημα αντε να δουμε κοριτσια μου τι θα κανουμε αν οχι και οι 3 η μια πρέπει αυτο το μηνα κανονιστε!!!!!!

2 ώρες πρίν, orianna είπε:

ναι θα το δει αν εκανες ωορρηξια.. επαφες κανονικότατα...δεν υπαρχει προβλημα.. μονο για παπ τρεις μερες χωρις επαφη και περιοδο. 

Ωραια οριαννα μου οπότε θα ειναι εποικοδομητική η επισκεψη...

• Μου αρέσει 1

Καλημερα κοριτσια μου!!!!

Να έχετε μια ομορφη μερα περασε δύσκολα η νυχτα για.μενα αλλα εχει κοριτσια εξω μια μουνταδα.και.λιγο βροχούλα που μου έφτιαξε τη μερααα

Φιλακιαααα!!!

5 ώρες πρίν, oneira_glyka είπε:

Εμένα Μια Έτσι Μια αλλιώς..Από την αρχή...βσκ;στην αρχή δεν ένιωθα Κ πολλά.. Αλλά Στη συνέχεια Μια δεν μπορούσα να το αγγίξω Μια ήμουν νορμάλ..

Εγώ έβαζα ντεξαρινα.. αμέσως μόλις έμενα έγκυος μπούκωνα..Χρόνια αλλεργική ρινίτιδα..οπότε να ναι με έπιανε..επιδεινωνοταν με την εγκυμοσύνη.. Αφήστε..Κ.Μ έλεγε η γιατρός πάντα..ντεξαρινα Ν ανοίξει η μύτη ν παίρνεις καλά οξυγόνο..ειδικά στην αρχή.. μετα έβαζα Κ ναζονεξ για αλλεργίες..εναλλάξ.. Όταν είχα πολύ μπούκωμα ντεξα Όταν ήμουν Έτσι Κ Έτσι ναζονεξ

Κοιλιά και μεση; σε πονουσαν; κι αν ναι, ήταν καθημερινό; χθες πονούσα πολύ όλη μέρα κοιλιά και μέση και σήμερα τπτ... και όπως καταλαβαίνεις φοβάμαι... το σύμπτωμα με το στήθος, σε έπιασε αμεσως;

Dexa rhinaspay καθως και nasonex έχουν κορτιζόνη αλλά είναι πιο safe από τα υπόλοιπα. 

πρίν από 43 λεπτά , Ungry girl είπε:

Καλημερα κοριτσια μου!!!!

Να έχετε μια ομορφη μερα περασε δύσκολα η νυχτα για.μενα αλλα εχει κοριτσια εξω μια μουνταδα.και.λιγο βροχούλα που μου έφτιαξε τη μερααα

Φιλακιαααα!!!

Ελπίζω όλα να'ναι καλά τώρα κορίτσι!! Αυτός ο καιρός είναι τέλειος ειδικά μετά από 4 μήνες  τρελής ζέστης και  ανομβρίας

• Μου αρέσει 1

yplDp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...