Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

3 ώρες πρίν, Farmakotriftena είπε:

1500 ; Ουάου.. . @elenakii22 εσύ πότε  εκανες; ή πρώτη σου χοριακη είπαμε ήταν 132; (την ημέρα που περιμενες;)

εκανα την ημερα της αναμονης κ ειχα 137 νομίζω κ μετα απο 2 μερες 367 καπου εκει..  @Dimitr@17 εγω το 367 το είδα δευτερα κ παρασκευη εκανα υπερηχο!κανε αυριο την χοριακη σου κ θα δεις πως πανε τα πράγματα μην αγχωνεσαι περιμενε κ θα δεις!

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

@Dimitr@17 Να ειδες κοριτσακι πανω απο 1500 ο σακος αρα ακομα δεν εχεις φτασει.νομιζα 1000 αλλα κοντα επεσα.μην αγχωνεσαι αυριο θα δεις με την χοριακη τι γινεται.το θεμα ειναι να εγινε αργα η συλληψη και αφου ειχες επαφες σε ολο τον κυκλο σου εχεις πιθανοτητες να εγινε πιο μετα.

@Ungry girl αν εχει γινει η ωορρηξια θα δει οτι εγινε και θα στο πει!καλη επιτυχια ευχομαι!

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 27 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

@Ani ani εσύ που είχες 1500 στη χοριακη μετά από πόσες μέρες πήγες γιατρο; ρωτάω  @Dimitr@17 γιατί η Ανι  μπορεί να σε βοηθήσει καθώς είδαν σάκο και μια κουκίδα  στον πρώτο υπέρηχο και τπτ  αλλο.

@Dimitr@17 βρηκα συνομιλια με τις φιλες μου οποτε 15/7 εκανα τεστακι και 25/7 πηγα στον γυναικολογο. Οποτε για αυτο ειδα σακο.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 28 λεπτά , marillia είπε:

Το κλάμα μάλλον από τις ορμόνες είναι!!Το συνάχι σπαστικό!!Πιές κανένα πορτοκάλι χυμό,να φοράς ζακετούλα και σουπίτσες.Ρώτα και τον γιατρό σου μήπως επιτρέπεται τίποτα φυτικό!!Ρώτα για το physiomer!!!

Physiomer αποτι ξερω επιτρεπεται αλλα δεν κανει τίποτα για να ειμαστε ειλικρινεις.. το καταλαβα οτι ειναι απο τις ορμονες αλλα δεν ειμαι καλα! Δεν μου αρεσει που ειμαι ετσι... :(

2 ώρες πρίν, Vana87 είπε:

Ρε κοριτσια να πω τον πονο μου; συναχωθηκα ... ειμαι χαλια και δεν μπορω να πιω τιποτα! Και με εχουν πιασει τα ψυχολογικα μου.. κλαιω χωρις λόγο.

Ωχ αυτο το καταρραμενο συναχι ειναι τοσο σπαστικο! Το μονο που μπορεις να παρεις ειναι physiomer που ειναι αλατονερο κοινως.. εχω κ εγω μονιμη ρινιτιδα και καθε πρωι ξυπναω μπουκωμενη

Διαφημίσεις

Just now, Ani ani είπε:

Ωχ αυτο το καταρραμενο συναχι ειναι τοσο σπαστικο! Το μονο που μπορεις να παρεις ειναι otrivin που ειναι αλατονερο κοινως.. εχω κ εγω μονιμη ρινιτιδα και καθε πρωι ξυπναω μπουκωμενη

Ναι ρε εσυ και ρινιτιδα εχω και στην εγκυμοσυνη ειναι πιο εντονο. Και φτερνιζομαι και συνεχεια και μου φευγουν και τσισα.. απο τωρα! Ελεος

πρίν από 3 λεπτά , Vana87 είπε:

Physiomer αποτι ξερω επιτρεπεται αλλα δεν κανει τίποτα για να ειμαστε ειλικρινεις.. το καταλαβα οτι ειναι απο τις ορμονες αλλα δεν ειμαι καλα! Δεν μου αρεσει που ειμαι ετσι... :(

Λίγο υπομονούλα να περάσει και να προσέχεις!!!Μπορεί να είναι που είσαι στην αρχή της κύησης και σε λίγες μέρες να νιώσεις καλύτερα!!!Ολό ορμόνες είμαστε!!Είτε περιόδου,είτε κύησης!!Να φανταστείς και γω που σήμερα αδιαθέτησα,χτες έβλεπα κόκκινο κύκλο με τον άντρα μου,συγκινήθηκα και έκλαιγα!!Καίρο είχε να με πιάσει αυτό!!

πρίν από 7 λεπτά , Ani ani είπε:

Ωχ αυτο το καταρραμενο συναχι ειναι τοσο σπαστικο! Το μονο που μπορεις να παρεις ειναι otrivin που ειναι αλατονερο κοινως.. εχω κ εγω μονιμη ρινιτιδα και καθε πρωι ξυπναω μπουκωμενη

Το otrivin δεν ειναι αλατονερο! Ειναι φαρμακο και απαγορευεται στην εγκυμοσυνη!!!

• Μου αρέσει 2

TQjIp3.pngj1MYp2.png

πρίν από 23 λεπτά , Nati85 είπε:

@Dimitr@17 Να ειδες κοριτσακι πανω απο 1500 ο σακος αρα ακομα δεν εχεις φτασει.νομιζα 1000 αλλα κοντα επεσα.μην αγχωνεσαι αυριο θα δεις με την χοριακη τι γινεται.το θεμα ειναι να εγινε αργα η συλληψη και αφου ειχες επαφες σε ολο τον κυκλο σου εχεις πιθανοτητες να εγινε πιο μετα.

@Ungry girl αν εχει γινει η ωορρηξια θα δει οτι εγινε και θα στο πει!καλη επιτυχια ευχομαι!

Σε ευχαριστω πολυ νατι.μου να σε καλα θα.με φαει η αγωνειααα..

Αλλα τελειωνει το μαρτύριο!!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 48 λεπτά , Vana87 είπε:

Ρε κοριτσια να πω τον πονο μου; συναχωθηκα ... ειμαι χαλια και δεν μπορω να πιω τιποτα! Και με εχουν πιασει τα ψυχολογικα μου.. κλαιω χωρις λόγο.

Κι εγώ άρρωστη ειμαι και δεν μπορούμε να πιούμε τπτ. Λιζοπαιν  μόνο για το λαιμό και κανένα ντεπονακι

yplDp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , Farmakotriftena είπε:

Κι εγώ άρρωστη ειμαι και δεν μπορούμε να πιούμε τπτ. Λιζοπαιν  μόνο για το λαιμό και κανένα ντεπονακι

Με επιασε και βηχας εμενα. Μου εδωσαν κατι παστιλιες για το λαιμο στο φαρμακειο που ειπαν κανουν για την εγκυμοσυνη. Τα εισπνεόμενα δεν επιτρεπονται αραγε;

Όχι otrivin  κορίτσια και όχι όλα τα physiomer... καραμελιτσες  τύπου lysopain και κανένα Ντεπόν σε κανένα πονοκέφαλο...

πρίν από 5 λεπτά , Vana87 είπε:

Με επιασε και βηχας εμενα. Μου εδωσαν κατι παστιλιες για το λαιμο στο φαρμακειο που ειπαν κανουν για την εγκυμοσυνη. Τα εισπνεόμενα δεν επιτρεπονται αραγε;

Οχι. Θα σου πει ο γιατρός μόνο!! Κανείς άλλος. Ούτε φαρμακοποιός.  Εγώ ποτέ δεν αναλαμβάνω ευθύνη σε εγκυμονούσες. 

Κι εγώ φτερνίζονται συνέχεια.. .

• Μου αρέσει 1

yplDp3.png

πρίν από 2 λεπτά , Vana87 είπε:

τα εισπωεομενα εχουν κορτιζονη.οι λιζοπαιν δεν λενε οτι περιεχουν μικρη δοση αντιβιωσης?ετσι ειχα ακουσει αλλα δεν ξερω αν ισχυει..παντως ντεπον κανει.

6penp2.png

πρίν από 13 λεπτά , orianna είπε:

τα εισπωεομενα εχουν κορτιζονη.οι λιζοπαιν δεν λενε οτι περιεχουν μικρη δοση αντιβιωσης?ετσι ειχα ακουσει αλλα δεν ξερω αν ισχυει..παντως ντεπον κανει.

Οχι η λιζοπαιν ειναι απλη αντιληπτική  και επιτρεπεται σε εγκυμοσυνη κσο θηλασμο

yplDp3.png

1 hour ago, Dimitr@17 είπε:

Εκανα clear blue και τις 3φορες που εκανα και βγηκε αμεσως εντονοτατος σταυρος...μου ειπε οτι μαλλον εγινε αργοτερα η συλληψη και για αυτο δεν φαινεται τιποτα ακομα κ οτι τα αποτελεσματα θα δειξουν..

αυριο κανε οπωσδηποτε τη χοριακη. πρεπει να παρεις ενα αποτελεσμα τουλαχιστον 970 μοναδες.καλα αποτελεσματα..

• Μου αρέσει 1

6penp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...