Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Just now, Dimitr@17 είπε:

Ναι ειχαμε συνεχεια επαφες...μου ειπε οτι η τιμη που θα βγει αυριο της χοριακης πρεπει να.διπλασιαστει το σαββατο που θα κανω την δευτερη..

Ναι ετσι καθε 2 μερες διπλασιαζεται.λοιπον κοιτα ηρεμησε παρε τα χαπια σου και αυριο πας για χοριακη και θα τον ξαναπαρεις τηλ να του πεις ποσο βγηκε.σακο στις 1000 μοναδες βλεπουν οι γιατροι ακομα δεν εχεις φτασει.ειπες στον γιατρο οτι εκανες χοριακη και την τιμη ετσι?

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Στις 1000 βλέπουν σσκο; Δήμητρα εσύ πως τον άκουσες; ήταν διστακτικός; και να σε ρωτήσω και κάτι άλλο. Ποιο τεστ έκανες και αν η 2η γραμμή ήταν άχνη ή κανονική. 

yplDp3.png

πρίν από 6 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Στις 1000 βλέπουν σσκο; Δήμητρα εσύ πως τον άκουσες; ήταν διστακτικός; και να σε ρωτήσω και κάτι άλλο. Ποιο τεστ έκανες και αν η 2η γραμμή ήταν άχνη ή κανονική. 

Εκανα clear blue και τις 3φορες που εκανα και βγηκε αμεσως εντονοτατος σταυρος...μου ειπε οτι μαλλον εγινε αργοτερα η συλληψη και για αυτο δεν φαινεται τιποτα ακομα κ οτι τα αποτελεσματα θα δειξουν..

3 ώρες πρίν, Vila είπε:

Κορίτσια έκανα τέστ το πρωί και τζιφός για ακόμα μια φορά.. οπότε αύριο ή μεθαύριο περιμένω την ακατανομαστη.. όποτε ξεκινάμε το σχέδιο δράσης..ο καλός μου σπερμοδιαγραμμα κι εγώ έξτρα εξετάσεις.. είχα κάνει πριν 3 μήνες.. καμπύλη μου είχε βγει λίγο τσιμπιμενη αλλά η ενδοκρινολόγος δε μου είπε κάτι ιδιαίτερο..να πάω αλλού για δεύτερη γνώμη? Και Βιτ d δεν μου είχε γράψει.. άρχισα να έχω αμφιβολίες για τη γιατρό με αυτά που βλέπω από εσάς.. λέτε να ήταν κάτι και να μην έδωσε σημασία? Τι να κάνω??

@marillia και @Ungry girl κι εγώ μαζί σας στις ίδιες μέρες!! Χαχαχαχα

@Farmakotriftena τέλεια η χοριακή!! .. η χαζή σε έκανε να ανησυχείς χωρίς λόγο!

Κοίτα δεν εχετε κλεισει χρονο.εμεις που εχουμε υπερβει το χρονο ανησυχούμε.καλό ειναι να το κοιταξεις αλλά μην αγχωνεσαι...κάνε τις εξετασεις κ ας ειναι όλα καλα! Κ να έρθει συντομα!

• Μου αρέσει 1

Koρίτσια μου ο σάκος φαίνεται στις 1500 μονάδες!!Λογικό πριν να μη φαίνεται κάτι πέρα από παχύ ενδομήτριο!!Δημητρούλα νομίζω αύριο θα π΄ρεπει να είναι γύρω στις 1000 μονάδες!!!

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , marillia είπε:

Koρίτσια μου ο σάκος φαίνεται στις 1500 μονάδες!!Λογικό πριν να μη φαίνεται κάτι πέρα από παχύ ενδομήτριο!!Δημητρούλα νομίζω αύριο θα π΄ρεπει να είναι γύρω στις 1000 μονάδες!!!

Και εγω πιστευω γυρω στις 1000 θα πρεπει να ειναι..ποτε θα ξερεις αποτελεσματα απο την χοριακη σου πιστευεις? Ευχομαι οτι καλυτερο!

Δημητρα μου μην ανυσηχείς.....  Ξανάκανε χοριακη και θα δουμε....  Απο τη στιγμη που δεν σου ειπε κατι για να σε προειδοποιήσει συνεχίζεις κανονικα με θετικές σκέψεις.... Πανω απο 1500 φαινεται ξεκάθαρα σάκος.... 

iFxFp2.pngw1NGp2.pngo7ZFp3.png

@Ani ani εσύ που είχες 1500 στη χοριακη μετά από πόσες μέρες πήγες γιατρο; ρωτάω  @Dimitr@17 γιατί η Ανι  μπορεί να σε βοηθήσει καθώς είδαν σάκο και μια κουκίδα  στον πρώτο υπέρηχο και τπτ  αλλο.

yplDp3.png

Κοριτσια.μου εγω εκλεισα ραντεβου για τς 9 του μηνα που θα ειμαι στη 13 μερα αν η ωορρηξία μου γινει πχ 11 αυτος απο τον υπερυχο θα μπορει να δει αν.εκανα ωορρηξία????

Βλακεια ερωτηση μου ακουγεται αλλα δεν.ξερω...???

Κατα τα αλλα δεν ξερω πως θα περασουν οι μερες ααααααα και πηραζει αν εχω επαφες εκεινες τς μέρες???

Στο παπ νωμιζω δεν θελει κανα 2 μερες επαφη αν.θυμαμαι καλα!!

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , Vana87 είπε:

Ρε κοριτσια να πω τον πονο μου; συναχωθηκα ... ειμαι χαλια και δεν μπορω να πιω τιποτα! Και με εχουν πιασει τα ψυχολογικα μου.. κλαιω χωρις λόγο

Το κλάμα μάλλον από τις ορμόνες είναι!!Το συνάχι σπαστικό!!Πιές κανένα πορτοκάλι χυμό,να φοράς ζακετούλα και σουπίτσες.Ρώτα και τον γιατρό σου μήπως επιτρέπεται τίποτα φυτικό!!Ρώτα για το physiomer!!!

πρίν από 8 λεπτά , Ungry girl είπε:

Κοριτσια.μου εγω εκλεισα ραντεβου για τς 9 του μηνα που θα ειμαι στη 13 μερα αν η ωορρηξία μου γινει πχ 11 αυτος απο τον υπερυχο θα μπορει να δει αν.εκανα ωορρηξία????

Κατα τα αλλα δεν ξερω πως θα περασουν οι μερες ααααααα και πηραζει αν εχω επαφες εκεινες τς μέρες???

Νομίζω οτι αν ειναι κοντα το βλέπει.επίσης ανετα επαφες!!!

πρίν από 13 λεπτά , Ungry girl είπε:

Mε το καλό το ραντεβούυυ!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 5 λεπτά , andrianni είπε:

Νομίζω οτι αν ειναι κοντα το βλέπει.επίσης ανετα επαφες!!!

Ααα ωραια να.μην πανε και ανεκμετάλλευτες οι μερες χεχεχε!!!

πρίν από 2 λεπτά , marillia είπε:

Mε το καλό το ραντεβούυυ!

Ευχαριστω μαριλιακι μου!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 19 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

@Ani ani εσύ που είχες 1500 στη χοριακη μετά από πόσες μέρες πήγες γιατρο; ρωτάω  @Dimitr@17 γιατί η Ανι  μπορεί να σε βοηθήσει καθώς είδαν σάκο και μια κουκίδα  στον πρώτο υπέρηχο και τπτ  αλλο.

Ειχαν περασει αρκετες μερες αν θυμαμαι καλα κοντα στην βδομαδα γιατι δεν υπηρχε πιο γρηγορα ραντεβου. (Δεν ειμαι κ σπιτι να δω τν υπερηχο) Παντως κ εγω clearblue ειχα κανει κ εβγαινε κατευθειαν ο σταυρος. Στις 10:30 που θα σχολασω θα σας στειλω ξανα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...