Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 14 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Στην κόρη μου είχα 150 την ημέρα που περίμενα ή μια μέρα μετά. Δε θυμάμαι.  Όπως τώρα πάνω κατω. Λογικά σήμερα  θα αδιαθετουσα 

Ε ναι λογικο να ειναι τοσο η χοριακη!μια χαρα ολα καλα θα πανε!να μου πεις τι θα πει η κορουλα σου οταν το μαθει.

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 32 λεπτά , Ani ani είπε:

Οχι δεν ειχα ακουσει απλα ειχα δει σακο με μια κουκιδα μεσα. Στην επομενη επισκεψη ηρθαν αυτα τα ωραια! Παρολα αυτα ο γυναικολογος μου ειπε οτι μαλλον το πιασαμε νωρις το μπεμπη γιατι φαινοταν λιγο μεγαλυτερος απο οτι επρεπε στον υπερηχο 

Δλδ; είχες νωρίτερα ωορρηξία  απ ότι πιστευες;

yplDp3.png

πρίν από 18 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Δλδ; είχες νωρίτερα ωορρηξία  απ ότι πιστευες;

Κοιτα δεν μπορω να στο πω με σιγουρια γιατι ουτε τεστακια εκανα ουτε τιποτα..αλλα ναι ισως να ειχα..ισως παλι να το πιασαμε πριν την ωορρηξια αν κ χλωμο το βλεπω..παντως αργοτερα με την αυχενινη ολα φανηκαν καλα κ ηρεμησαμε οικογενειακως χιχι! 

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Ani ani είπε:

Οχι δεν ειχα ακουσει απλα ειχα δει σακο με μια κουκιδα μεσα. Στην επομενη επισκεψη ηρθαν αυτα τα ωραια! Παρολα αυτα ο γυναικολογος μου ειπε οτι μαλλον το πιασαμε νωρις το μπεμπη γιατι φαινοταν λιγο μεγαλυτερος απο οτι επρεπε στον υπερηχο 

Κοριτσια μου μολις γυρισα απο τον γιατρο και ειμαι να σκασω ...μου εκανε υπερυχο και μου ειπε οτι δεν βλεπει τιποταα...και οτι το πιο πιθανο να εγινε πιο μετα η συλληψη απο οτι υπολογιζε και για αυτο δεν δειχνει κατι..μου ειπε να παω να λαμω δυο χοριακες με διαφορα 48ωρων...εγω πηρα κ αλλο τεστ απο το φαρμακειο κ βγηκε θετικο...τι να πιστεψω???ειμαι η δεν ειμαι?

πρίν από 5 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Κοριτσια μου μολις γυρισα απο τον γιατρο και ειμαι να σκασω ...μου εκανε υπερυχο και μου ειπε οτι δεν βλεπει τιποταα...και οτι το πιο πιθανο να εγινε πιο μετα η συλληψη απο οτι υπολογιζε και για αυτο δεν δειχνει κατι..μου ειπε να παω να λαμω δυο χοριακες με διαφορα 48ωρων...εγω πηρα κ αλλο τεστ απο το φαρμακειο κ βγηκε θετικο...τι να πιστεψω???ειμαι η δεν ειμαι?

Θύμισε μου, σε ποια μέρα του κύκλου σου είσαι; Επίσης πότε έκανες χοριακη. 1 εκανες; είπαμε 98 ειχες; πριν πόσες μερες; γιατί αν ήταν πριν λίγες μέρες νομίζω λογικό ακόμα να μη φαίνεται κατι

Ούτε σάκο ειδε;

yplDp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Θύμισε μου, σε ποια μέρα του κύκλου σου είσαι; Επίσης πότε έκανες χοριακη. 1 εκανες; είπαμε 98 ειχες; πριν πόσες μερες; γιατί αν ήταν πριν λίγες μέρες νομίζω λογικό ακόμα να μη φαίνεται κατι

Ούτε σάκο ειδε;

Κοιτα ειχα αδιαθετησει 14/8 εκανα το τεστ στις 16 και στις 18την χοριακη...ειχα 92...οχι τιποτα δεν ειδε... 

Ρε συ λογικό.  Ας μας πει κάποια κοπέλα που ίσως ξέρει κάτι. Τι κύκλους κάνεις συνήθως; γιατί για 35η ημέρα του κύκλου σου ίσως ήταν μικρό το 98.  Μου κάνει εντύπωση όμως που έχεις συμπτώματα και που βγήκε θετικό το τεστ.  Ο γιατρός δλδ τι άλλο σου ειπε; 

Αύριο θα πας για χοριακη φαντάζομαι 

yplDp3.png

πρίν από 19 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Μηπως εκανες πιο αργα ωορρηξια και ειναι ακομα νωρις?ποσες μερες ειναι γενικα ο κυκλος σου?

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , Nati85 είπε:

Μηπως εκανες πιο αργα ωορρηξια και ειναι ακομα νωρις?ποσες μερες ειναι γενικα ο κυκλος σου?

Ο κυκλος μου γενικα ειναι 30 μερες με σπανιες περιπτωσεις να εχει συν πλην 2 μερες αποκλιση...και τωρα εκανα τεστ κ βγηκε θετικο...αυριο θα κανω χοριακη τι τιμη πρεπει να εχει για να πανε ολα καλα?

Just now, Dimitr@17 είπε:

Ο κυκλος μου γενικα ειναι 30 μερες με σπανιες περιπτωσεις να εχει συν πλην 2 μερες αποκλιση...και τωρα εκανα τεστ κ βγηκε θετικο...αυριο θα κανω χοριακη τι τιμη πρεπει να εχει για να πανε ολα καλα?

Αγαπη μου δεν ξερω καλα απο χοριακη μην σου πω κατι λαθος. ξερω οτι πρεπει να διπλασιαζεται!σου ειπε κατι αλλο ο γιατρος?το μονο που σκεφτομαι ειναι μηπως τελικα ειχες αργα ωορρηξια και αργησε και η συλληψη συμβαινει και αυτο.ειχατε σε ολο τον κυκλο σου επαφες? Ηρεμησε οσο μπορεις γλυκια μου.

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 2 λεπτά , Nati85 είπε:

Αγαπη μου δεν ξερω καλα απο χοριακη μην σου πω κατι λαθος. ξερω οτι πρεπει να διπλασιαζεται!σου ειπε κατι αλλο ο γιατρος?το μονο που σκεφτομαι ειναι μηπως τελικα ειχες αργα ωορρηξια και αργησε και η συλληψη συμβαινει και αυτο.ειχατε σε ολο τον κυκλο σου επαφες? Ηρεμησε οσο μπορεις γλυκια μου.

Ναι ειχαμε συνεχεια επαφες...μου ειπε οτι η τιμη που θα βγει αυριο της χοριακης πρεπει να.διπλασιαστει το σαββατο που θα κανω την δευτερη..

Για να είχες 98 στις 18/9 θα πρέπει τώρα να είναι σίγουρα πάνω από 600. Αλλά το 98 με 4 μέρες καθυστέρηση  (αν λες ότι είναι 30 ημερών ο κάθε κύκλος σου) νομίζω ότι είναι μικρό το νούμερο.  Εκτός κι αν πήγαινες για μεγαλύτερο κύκλο 

yplDp3.png

Just now, Dimitr@17 είπε:

Ναι ειχαμε συνεχεια επαφες...μου ειπε οτι η τιμη που θα βγει αυριο της χοριακης πρεπει να.διπλασιαστει το σαββατο που θα κανω την δευτερη..

Μου ειπε να μην κανω τιποτα κ να συνεχισω φιλισιν και utragestan

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...