Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

1 ώρα πρίν, andrianni είπε:

Ποσο καιρό τα πίνεις; εγω ημουν ετσι για 8 μήνες.κ τελικα τα σταματησα γιατι δε με βοηθησαν.να δεις πως θα παει κ αυτος ο κυκλος κ να ρωτησεις το γιατρο σου.μετα απο 3 κυκλους δειχνει.μηπως σου πει να μεινεις μονο στο ινοφερτ κ γλιτωσεις...

Οπως λες αφου πόναγες εγινε ωορηξια.το πορισμα με τη θερμοκρασια βγαινει στο τελος του κυκλου.αυτο καταλαβα εγω.τοτε θα δεις ξεκαθαρα.τωρα ισως μπερδευει λιγο

Τα παιρνω 7 μηνες περιπου.ειχα λιγο ινσουλινη παραπανω στην καμπυλη και μου ειπαν να τα συνεχισω χωρις λενε να ειναι κατι παθολογικο αλλα να τα συνεχισω.αρχες του 18 θα κανω ινσουλινη παλι να δουμε τιμη!δεν ξερω ποσο θα αντεξω ακομα να τα παιρνω γενικα ειμαι υπομονετικη αλλα δεν μπορω να νιωθω συνεχεια ετσι!προσπαθω να χασω και τα παραπανω κιλα μηπως γενικα μου κανει καλο και τα κοψω τα κ@#%χαπα!!

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

Τσα εδώ είμαι και εγώ περιοδος δεν έχει έρθει την Κυριακή το μεσημέρι θα πάω για υπέρηχο στον γιατρό.... @elenakii22 έτρεχα με την δουλειά γιαυτό χάθηκα!!!! Άλλαξα γιατρό κορίτσια και το καλό είναι ότι ο καινουργιος είναι σε δημόσιο νοσοκομείο οπότε δεν θα χαλάσω 3000 όταν με το καλό μείνω εγκυος και γεννήσω... 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 12 λεπτά , Μαρθα Κ είπε:

Τσα εδώ είμαι και εγώ περιοδος δεν έχει έρθει την Κυριακή το μεσημέρι θα πάω για υπέρηχο στον γιατρό.... @elenakii22 έτρεχα με την δουλειά γιαυτό χάθηκα!!!! Άλλαξα γιατρό κορίτσια και το καλό είναι ότι ο καινουργιος είναι σε δημόσιο νοσοκομείο οπότε δεν θα χαλάσω 3000 όταν με το καλό μείνω εγκυος και γεννήσω... 

Α μια χαρα! Απο την προηγουμενη κυριακη δεν εχει ερθει εννοεις σωστα? Σε ποιο δημοσιο ειναι? Εγω ειμαι στο Ελενα

Κορίτσια έκανα τέστ το πρωί και τζιφός για ακόμα μια φορά.. οπότε αύριο ή μεθαύριο περιμένω την ακατανομαστη.. όποτε ξεκινάμε το σχέδιο δράσης..ο καλός μου σπερμοδιαγραμμα κι εγώ έξτρα εξετάσεις.. είχα κάνει πριν 3 μήνες.. καμπύλη μου είχε βγει λίγο τσιμπιμενη αλλά η ενδοκρινολόγος δε μου είπε κάτι ιδιαίτερο..να πάω αλλού για δεύτερη γνώμη? Και Βιτ d δεν μου είχε γράψει.. άρχισα να έχω αμφιβολίες για τη γιατρό με αυτά που βλέπω από εσάς.. λέτε να ήταν κάτι και να μην έδωσε σημασία? Τι να κάνω??

@marillia και @Ungry girl κι εγώ μαζί σας στις ίδιες μέρες!! Χαχαχαχα

@Farmakotriftena τέλεια η χοριακή!! .. η χαζή σε έκανε να ανησυχείς χωρίς λόγο!

• Μου αρέσει 1

XDXPp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 9 λεπτά , Vila είπε:

Κορίτσια έκανα τέστ το πρωί και τζιφός για ακόμα μια φορά.. οπότε αύριο ή μεθαύριο περιμένω την ακατανομαστη.. όποτε ξεκινάμε το σχέδιο δράσης..ο καλός μου σπερμοδιαγραμμα κι εγώ έξτρα εξετάσεις.. είχα κάνει πριν 3 μήνες.. καμπύλη μου είχε βγει λίγο τσιμπιμενη αλλά η ενδοκρινολόγος δε μου είπε κάτι ιδιαίτερο..να πάω αλλού για δεύτερη γνώμη? Και Βιτ d δεν μου είχε γράψει.. άρχισα να έχω αμφιβολίες για τη γιατρό με αυτά που βλέπω από εσάς.. λέτε να ήταν κάτι και να μην έδωσε σημασία? Τι να κάνω??

@marillia και @Ungry girl κι εγώ μαζί σας στις ίδιες μέρες!! Χαχαχαχα

@Farmakotriftena τέλεια η χοριακή!! .. η χαζή σε έκανε να ανησυχείς χωρίς λόγο!

Αντε κοριτσι μου και εσυ ωραια ξέρετε ε αυτο το μηνα να γυνει χαμος θελω πολλα ευχάριστα....και οποια αλλη προσέλθει χαχαχα!!!

• Μου αρέσει 1

Ναι ηρέμησα λίγο! Θα πάω άλλη μια φορά να κάνω χοριακη  τη Δευτέρα  και εκεί νομίζω θα ηρεμήσω ακόμα πιο πολύ. Στις πόσες μονάδες σταματήσατε να κάνετε χοριακη; στην κόρη μου 3 έκανα και μόλις πήγα 700 σταμάτησα. 

@caramel_83 αν μπορείς άλλαξε το νούμερο...

Απο χθες η κοιλιά μου και η μέση μου δεν με έχουν αφήσει  (το χαίρομαι βέβαια  αχαχ)

• Μου αρέσει 2

yplDp3.png

πρίν από 7 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Ναι ηρέμησα λίγο! Θα πάω άλλη μια φορά να κάνω χοριακη  τη Δευτέρα  και εκεί νομίζω θα ηρεμήσω ακόμα πιο πολύ. Στις πόσες μονάδες σταματήσατε να κάνετε χοριακη; στην κόρη μου 3 έκανα και μόλις πήγα 700 σταμάτησα. 

Απο χθες η κοιλιά μου και η μέση μου δεν με έχουν αφήσει  (το χαίρομαι βέβαια  αχαχ)

χοριακη δεν ειναι απαραιτητη πλεον μονο για να ηρεμεις εσυ αν θες την κανεις δεν προσφερει τιποτε αλλο πια. στις 6 εβδομαδες κ κατι θα πας για καρδια.

πρίν από 41 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Εγω ειχα κανει μια μονο με 4-5 μερες καθυστερηση και 1500 τιμη και δεν εκανα αλλη. Η κοιλια σου θα σε αφησεο αργοτερα..για τη μεση προτινω οσο πιο πολυ ξεκουραση μπορεις. Επισης με πιανει σε πολυ περπατημα ή δουλειες σπιτιου

Διαφημίσεις

πρίν από 18 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

1500 ; Ουάου.. . @elenakii22 εσύ πότε  εκανες; ή πρώτη σου χοριακη είπαμε ήταν 132; (την ημέρα που περιμενες;)

Χιλια συγνωμη εκανα λαθακι. Στις 2 μερες εκανα τεστακι και στις 4-5 μερες την χοριακη..

• Μου αρέσει 1

πρίν από 3 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

5 μέρες καθυστέρηση ε; καρδούλα άκουσες  αμέσως φαντάζομαι!

Οχι δεν ειχα ακουσει απλα ειχα δει σακο με μια κουκιδα μεσα. Στην επομενη επισκεψη ηρθαν αυτα τα ωραια! Παρολα αυτα ο γυναικολογος μου ειπε οτι μαλλον το πιασαμε νωρις το μπεμπη γιατι φαινοταν λιγο μεγαλυτερος απο οτι επρεπε στον υπερηχο 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...