Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , Kate89 είπε:

Καλημέρα!! Πόσο χάρηκα!! Είδες κορίτσι μου;;; Τελικά οι πονοκέφαλοι όπως και στην δική μου περίπτωση ήταν σημάδι εμφύτευσης!! Να έχεις μια τέλεια χοριακη 🥰

Πραγματικά αυτό σκεφτόμουν!!! Κι ότι τελικά τα ανύπαρκτα συμπτώματα καμία φορά είναι το σύμπτωμα που ψάχνουμε! Ειλικρινά είχα αναθαρρυσει τότε που μου είπες ότι είχες κι εσύ πονοκεφαλους γιατί σε άλλες εμβρυομεταφορες με πονοκέφαλο είχα πάρει κουλούρα οπότε λέω και τώρα έτσι θα είναι. Σε ευχαριστώ πολύ!!! 

• Μου αρέσει 1

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , Farmakotriftena είπε:

Εννοείται πως συνέχισε το χαβά  της. Μου λέει "κοιτάξτε ακόμα μικρή είναι αλλά ανεβαίνει και αυτό είναι θετικό.  Γνώμη μου είναι να ξανακανετε  Δευτέρα όχι Παρασκευη. Είναι πολύ νωρίς"

καλα αν θες κανε την παρασκευη αν κ τωρα πια νομιζω δεν χρειαζετε αλλη πρεπει να κανεις υπομονη για να πας γυρω στις 6 εβδομαδες να ακουσεις απευθειας καρδια. η χοριακη παει τελεια.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 13 λεπτά , elenakii22 είπε:

αυριο μπαινω 15η!!!τι ωρα εχεις ραντεβου??

@Farmakotriftena εμενα 2-3 ωρες μετα μ τα εδιναν!

Θα παω στις 5...θελω να ειμαι απο τις πρωτες γιατι αλλιως θα αργησω να τελειωσω παει με την σειρα εκει ...

Just now, linaa είπε:

δεν πειραζει βρε κοριτσι συνεχιζουμε κ εγω σημερα 3 μερες μετα απο ωορηξια κ δεν νιωθω τιποτα ισα ισα εχω τα κλασικα λευκα υγρα μετα την ωορηξια κ τιποτα αλλο.

Αχχχ ναι συνεχίζουμεεεε!!!Νομίζω ώρες ώρες ότι θα σταματήσω να θέλω παιδί και έχω κουραστεί να το σκέφτομαι.Δε μπορώ να πω αυτό το μήνα ήμουν χαλαρή και δεν σκεφτόμουν συμπτώματα!!Τις επαφές αν ήταν σωστές ναι .Κουράστηκα προς το παρόν.Να σου πω τον μήνα που είχα μείνει έγκυος δεν είχα κανένα σύμπτωμα μετά την ωορρηξία!!Ούτε πονάκια τίποτα!!Μόνο το στήθος είχε πρηστεί 1 βδομάδα όπου παρέμεινε και στην καθυστέρηση!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 10 λεπτά , marillia είπε:

Εγώ κορίτσι αδιαθέτησα σήμερα!!!Μαζί!!!Αλλος ένασ μήνας χαμένος!!!Συνηθισμένη!!Στη θέση όπως και είχα κάνει θα έκανα τις αιματολογικές και τις κολπικές αυτό τον μήνα!!!Και μετά τον άλλο σαλπιγγογραφία!!!Με το καλό να παςςςς!!!

ααα αντε τον επομενο και μια και ειμαστε μαζι μαζι να μην μας ξανα ερθει....:-D:-D:-D

ναι ετσι θα κανω και εγω αιματολογικες και υπερυχο πρωτα ανυπομωνω.....

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Just now, Dimitr@17 είπε:

Θα παω στις 5...θελω να ειμαι απο τις πρωτες γιατι αλλιως θα αργησω να τελειωσω παει με την σειρα εκει ...

@elenakii22 τελεια μια χαρα εισαι...απο συμπτωματα πως εισαι?

πρίν από 4 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

εσύ πότε είχες ωορρηξια;

Είχα πάει για Παπ στο γιατρό 15 μέρα του κύκλου.Το αυγουλάκι μου είπε θα έσπαγε ή το βράδυ ή την επόμενη μέρα το πολύ!!Αδιαθέτησα σήμερα 29 μέρα του κύκλου!!

Κορίτσι όπως έχω και νευράκια πες μου το τηλ της να την πάρω να την στολίσωωω!!!Είναι κομπλεξική και μπορεί να ζηλευεί ή να της έχει τύχει κάτι και να βγάζει κακία!!!Μη στεναχωριέσαι!!Κάνε τις χοριακές όπως σε συμβουλευεί ο γιατρός και μετά άλλαξε.

Μου τέλειωσαν τα like (καλά αυτό το συστήμα σε αυτό το site με πλαφόν στα like με ξεπερνάει, ούτε φόρο να πλήρωναν) και διασκέδασα τόσο πολύ με τα σχόλια σας για τη μικροβιολόγο της @Farmakotriftena. Και εγώ μόλις διάβασα το νούμερο σκέφτηκα "της το τρίβεις στη μούρη τώρα;". Βέβαια για να μην είμαστε και "κακές" επειδή προφανώς έχει δει πολλά ίσως να νομίζει ότι βοηθάει έτσι, ότι και καλά "συγκρατεί" τον ενθουσιασμό για να παν ενδεχόμενο. Όχι ότι δικαιολογείται, αλλά λέω μήπως...

Κοριτσάκι Φαρμακοτριφτενάκι μου τώρα θα ηρεμήσεις λίγο ε;

• Μου αρέσει 4

πρίν από 6 λεπτά , Ungry girl είπε:

ααα αντε τον επομενο και μια και ειμαστε μαζι μαζι να μην μας ξανα ερθει....:-D:-D:-D

ναι ετσι θα κανω και εγω αιματολογικες και υπερυχο πρωτα ανυπομωνω.....

Ναι κορίτσι μου πολύ θα χαρώ να μείνουμε μαζί εγκυούλες να λέμε άλλα μετά!!Ξεκινά μ αυτά και βλέπεις!!!Πιστεύω μια χαρά θα βγούν!!Ο άντρας σου έχει κάνει σπερμοδιάγραμμα?

πρίν από 22 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Κοριτσιααααα 122.6!!!!!!!!!!!!!!

μπραβο βρε κοριτσι!!εγω λεω να μην ξαναπάς για χοριακη κ γενικά μα βρεις αλλο μικροβιολογικο!πηγαινε την αλλη τεταρτη στο γιατρο!!

πρίν από 8 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

σε νοσοκομειο ειναι π γιατρος σ?εγω απο συμπτωματα μια χαρα...μεχρι 9η βδομαδα εκανα κανα εμετο που κ που αλλα ειχα μόνιμα ανακατοσουρα κ ημουν χαλια...τωρα δεν εχω καθολου ανακατοσουρα κ κανω σχεδον καθε 2 εβδομαδες εναν εμετο ετσι για το καλο χαχα...μονο στηθος εχω πρησμενο κ οι θηλες ειναι λιγο πιο σκουρες...ξεκινησε λιγο η κουραση οχι τπτ τρελο απλα εχω λιγοτερες δυναμεις δεν παω ομως απο κρεβατι σε κρεβατι απλα οτι κανω το κανω σε λιγο πιο αργο ρυθμο!εσυ πως πας απο συμπτωματα?

@Μαρθα Κ κοριτσι που χαθηκες???

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 51 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Κοριτσιααααα 122.6!!!!!!!!!!!!!!

Αντε μπραβοοοοοοοο! Πες της οτι ειναι και πολυ μαλακω..(συγνωμη κιολας!!) Πως εισαι τωρα ηρεμησες καπως? Τι σου ειπε αυτη η ανικανη??

• Μου αρέσει 1

πρίν από 32 λεπτά , elenakii22 είπε:

μπραβο βρε κοριτσι!!εγω λεω να μην ξαναπάς για χοριακη κ γενικά μα βρεις αλλο μικροβιολογικο!πηγαινε την αλλη τεταρτη στο γιατρο!!

σε νοσοκομειο ειναι π γιατρος σ?εγω απο συμπτωματα μια χαρα...μεχρι 9η βδομαδα εκανα κανα εμετο που κ που αλλα ειχα μόνιμα ανακατοσουρα κ ημουν χαλια...τωρα δεν εχω καθολου ανακατοσουρα κ κανω σχεδον καθε 2 εβδομαδες εναν εμετο ετσι για το καλο χαχα...μονο στηθος εχω πρησμενο κ οι θηλες ειναι λιγο πιο σκουρες...ξεκινησε λιγο η κουραση οχι τπτ τρελο απλα εχω λιγοτερες δυναμεις δεν παω ομως απο κρεβατι σε κρεβατι απλα οτι κανω το κανω σε λιγο πιο αργο ρυθμο!εσυ πως πας απο συμπτωματα?

@Μαρθα Κ κοριτσι που χαθηκες???

@Farmakotriftena ειδες ολα τελεια πηγαν συγχαρητηρια..!!! @elenakii22 εμενα ο γιατρος μου ειναι στο ιασω στο λητω και στο μητερα..εγω απο συμπτωματα ειχα κ εχω μονο παρα πολυ πονο στο στηθος σημεραωεχω και κατο πονακια στην κοιλια αλλα τιποτα σπουδαιο....για να δουμε τωρα που θα παω τι θα μου πει..

πρίν από 38 λεπτά , marillia είπε:

Ναι κορίτσι μου πολύ θα χαρώ να μείνουμε μαζί εγκυούλες να λέμε άλλα μετά!!Ξεκινά μ αυτά και βλέπεις!!!Πιστεύω μια χαρά θα βγούν!!Ο άντρας σου έχει κάνει σπερμοδιάγραμμα?

Και εγω θα χαρω παρα πολυ και ειλικρινά ανυπομονώ να συζητάμε μετα για το αλαγμα της πανας χααχαχα.μακάρι!!!!

Σιγά σιγα..ναι εχει κανει κανα 2μηνο πρίν

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...