Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , Kate89 είπε:

Καλημέρα!! Πόσο χάρηκα!! Είδες κορίτσι μου;;; Τελικά οι πονοκέφαλοι όπως και στην δική μου περίπτωση ήταν σημάδι εμφύτευσης!! Να έχεις μια τέλεια χοριακη 🥰

Πραγματικά αυτό σκεφτόμουν!!! Κι ότι τελικά τα ανύπαρκτα συμπτώματα καμία φορά είναι το σύμπτωμα που ψάχνουμε! Ειλικρινά είχα αναθαρρυσει τότε που μου είπες ότι είχες κι εσύ πονοκεφαλους γιατί σε άλλες εμβρυομεταφορες με πονοκέφαλο είχα πάρει κουλούρα οπότε λέω και τώρα έτσι θα είναι. Σε ευχαριστώ πολύ!!! 

• Μου αρέσει 1

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 5 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Πω πω ρε κορίτσια ακόμα να με πάρει  και ειλικρινά έχει αρχίσει να μου τη δίνει στα νεύρα  αυτή η αναμονή. Εσάς σε πόσες ώρες σας έδιναν τα αποτελεσματα; από τις 7 το πρωί πήγα. Δεν την παίρνω  ακόμα αλλά αν σε μια ώρα δεν με πάρει θα την καλέσω 

2 ωρες μετα βγαινει στο δικο μου..δεν πιστευω να κλεινει το απογευμα και να μην την βρεις?γτ εμενα τεταρτη ειναι κλειστη.

6penp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 29 λεπτά , andrianni είπε:

Μου είπε να συνεχίσω τα ινοφερτ γιατι βοηθάνε στην ωορηξία λόγω πολυκυστικών.Dκαι β12 που με εβαλε να κανω ειναι ενταξει...

ωραια σε ευχαριστω!!!:-D

2 ώρες πρίν, Ungry girl είπε:

μαριλιακι καλημερα απο ψυχολογια χαλια και απο πονα παλυ χαλια χαχαχαχαα ολα χαλια αδιαθετησα σημερα και ετημαζομαι αυτες τις μερες θα παρω να κλησω ραντεβου θα κλησω για υπερυχο και πηστευω θα με βαλει να κανω ολες απο τις παραπανω εξετασεις..δεν ξερω ομως αν θα με βαλει να κανω σαλπιγγογραφια που γενικα διαβασα οτι μετα απο τη σαλπιγγογραφεια πολλες μεινανε εγκυουλες καπακι,,δεν ξερω αν θα πρεπει να του ζητησω να κανω η αν αυτος θα κρινει πρωτα να κανω ολες τις υπολοιπες εξετασεις και τελευταια σαλπιγγογραφεια...εχω τοσο πολυ αγωνεια που δεν κρατιεμαι να παω πραγμματικα θελω να δω τι ειναι αυτο που με εμποδιζει τοσους μηνες!!!! 

1 φορα θελω τοσο πολυ να παω  στο γιατρο γιατι ειμαι και λιγο χεσου χαχαχαχ!

εσυ σε τι φαση εισαι?????

Εγώ κορίτσι αδιαθέτησα σήμερα!!!Μαζί!!!Αλλος ένασ μήνας χαμένος!!!Συνηθισμένη!!Στη θέση όπως και είχα κάνει θα έκανα τις αιματολογικές και τις κολπικές αυτό τον μήνα!!!Και μετά τον άλλο σαλπιγγογραφία!!!Με το καλό να παςςςς!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Κοριτσιααααα 122.6!!!!!!!!!!!!!!

ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΡΙΤΣΙ!!!τι σου ειπε η μικροβιολογος!! χα χα προφανως ασχετη πες απο το φορουμ τα κοριτσια πιο πολλα ξεραν!!

• Μου αρέσει 1

Εννοείται πως συνέχισε το χαβά  της. Μου λέει "κοιτάξτε ακόμα μικρή είναι αλλά ανεβαίνει και αυτό είναι θετικό.  Γνώμη μου είναι να ξανακανετε  Δευτέρα όχι Παρασκευη. Είναι πολύ νωρίς"

yplDp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , marillia είπε:

Εγώ κορίτσι αδιαθέτησα σήμερα!!!Μαζί!!!Αλλος ένασ μήνας χαμένος!!!Συνηθισμένη!!Στη θέση όπως και είχα κάνει θα έκανα τις αιματολογικές και τις κολπικές αυτό τον μήνα!!!Και μετά τον άλλο σαλπιγγογραφία!!!Με το καλό να παςςςς!!!

δεν πειραζει βρε κοριτσι συνεχιζουμε κ εγω σημερα 3 μερες μετα απο ωορηξια κ δεν νιωθω τιποτα ισα ισα εχω τα κλασικα λευκα υγρα μετα την ωορηξια κ τιποτα αλλο.

Just now, Farmakotriftena είπε:

Εννοείται πως συνέχισε το χαβά  της. Μου λέει "κοιτάξτε ακόμα μικρή είναι αλλά ανεβαίνει και αυτό είναι θετικό.  Γνώμη μου είναι να ξανακανετε  Δευτέρα όχι Παρασκευη. Είναι πολύ νωρίς"

ε επρεπε να πας με ενα μηνα καθυστερηση για να της αρεσει η χοριακη σου, τι χαζη ρε φιλε...σχεδον τετραπλασιαστηκε κ ακομα μιλαει το ουφο...

• Μου αρέσει 3

6penp2.png

πρίν από 14 λεπτά , orianna είπε:

2 ωρες μετα βγαινει στο δικο μου..δεν πιστευω να κλεινει το απογευμα και να μην την βρεις?γτ εμενα τεταρτη ειναι κλειστη.

Εγω ειχα παει 2 το μεσημερι και τα αποτελεσματα τα πηρα αφου πηρα τηλ στις 7 και..βεβαια μου ειχε πει οτι επειδη προκειται για εγκυμοσυνη θα αργησουν να βγουν τα αποτελεσματα κ οτι θα ηταν ετοιμα μετα τις7

πρίν από 1 λεπτό , Farmakotriftena είπε:

Πες της δεν ρωτήσαμε τη γνώμη σου!!! Άντε συγχαρητήρια!!!

TQjIp3.pngj1MYp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...