Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , Kate89 είπε:

Καλημέρα!! Πόσο χάρηκα!! Είδες κορίτσι μου;;; Τελικά οι πονοκέφαλοι όπως και στην δική μου περίπτωση ήταν σημάδι εμφύτευσης!! Να έχεις μια τέλεια χοριακη 🥰

Πραγματικά αυτό σκεφτόμουν!!! Κι ότι τελικά τα ανύπαρκτα συμπτώματα καμία φορά είναι το σύμπτωμα που ψάχνουμε! Ειλικρινά είχα αναθαρρυσει τότε που μου είπες ότι είχες κι εσύ πονοκεφαλους γιατί σε άλλες εμβρυομεταφορες με πονοκέφαλο είχα πάρει κουλούρα οπότε λέω και τώρα έτσι θα είναι. Σε ευχαριστώ πολύ!!! 

• Μου αρέσει 1

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Just now, Nati85 είπε:

Ωχ ασε εμενα απο τοτε που τα ξεκινησα ολο προβλημα μου δημιουργουν.με χαλανε παρα πολυ και ομως μοθ λενε να τα συνεχισω ε και τι να κανω τα συνεχιζω. Λογικα θα εχει κατεβει η tsh θα κανεις και ινσουλινη?

θα κανω, tsh, ft3 ή 4 δεν θυμαμαι, βιταμινη d, ινσουλινη, ζαχαρο, οχι τις καμπυλες που ειχα κανει, απλη μετρηση

κι εγω πιστευω οτι εχει πεσει και μαλιστα πιστευω αρκετα λογω οτι η περιοδος ηταν ενταξει αυτη την φορα μετα απο 2 χρονια, τωρα να δω αι την επομενη που θα ερθει ;) και αν ειναι ενταξει παλι η περιοδος και οι τιμες ωραιες τοτε θα το σκεφτω δαφορετικα το θεμα παιδιου και θα προσπαθησουμε πιο σωστα ;)

@Farmakotriftena αντε ρε κοριτσι ακοοομα????

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 28 λεπτά , andrianni είπε:

Ναι κ αυτο καλό.γι αυτο πιστευω οτι κατι βρήκαμε κ κοντευουμε.το θεμα ειναι οτι κανεις ωορηξια κ επομενως θα ειναι κατι μικρο.πιθανο ειναι να βρεθει κατι μικρο που θα σε οδηγησει στη λύση.αν όχι θα στοχευσεις την ωορηξία μηπως την έχανες.κ εγω αυτο πιστευα στην αρχη.λιγο το λενα λίγο το άλλο χανονται οι ευκαιρίες.μετα απο κάποιο σημείο δεν ειναι το αγχος ο παραγοντας...

ετσι ακριβος και εγω αυτο πηστευω ολα καλα οπωτε ειαι στο τελεικο σταδιο...να σε ρωτισω ακομα κατι σου εδωσε τιποτα βιταμηνες η κατι τετοιο για βοηθημα?

πρίν από 31 λεπτά , andrianni είπε:

Γεια!!! Εγώ μονο ενα μήνα μέτρησα.εχουν περασει 4 μέρες απ την ωορηξία; μηπως ανεβει απο την 5η κ μετα;τοσο χαμηλά παιζεις σε θερμοκρασία; εμενα 36.3 κ ανεβαινει μέχρι 36.8.τη μέρα της ωορηξιας 35.9

Καλό μαγειρεμα κ καλό διαβασμα!

Κατά μέσο όρο ναι. Παίζει και το 36,8 στη φάση μετά την ωορρηξία.

Σε ευχαριστώ πολύ!

Διαφημίσεις

πρίν από 14 λεπτά , caramel_83 είπε:

θα κανω, tsh, ft3 ή 4 δεν θυμαμαι, βιταμινη d, ινσουλινη, ζαχαρο, οχι τις καμπυλες που ειχα κανει, απλη μετρηση

κι εγω πιστευω οτι εχει πεσει και μαλιστα πιστευω αρκετα λογω οτι η περιοδος ηταν ενταξει αυτη την φορα μετα απο 2 χρονια, τωρα να δω αι την επομενη που θα ερθει ;) και αν ειναι ενταξει παλι η περιοδος και οι τιμες ωραιες τοτε θα το σκεφτω δαφορετικα το θεμα παιδιου και θα προσπαθησουμε πιο σωστα ;)

@Farmakotriftena αντε ρε κοριτσι ακοοομα????

Ωραια μια χαρα θα κανεις απ ολες!καλα η καμπυλη ειναι χαλια.ειχα κανει εμετο.ινσουλινη θα κανω και εγω αρχες του χρονου μου.

Ειμαι σιγουρη οτι ολα θα ειναι καλα στις εξετασεις σου και απο το 18 θα αρχισεις και προσπαθεια για παιδακι χωρις αγχος!

πρίν από 6 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Ακομα.... Δε φτάνει που είναι χαζή  είναι και αργή αχαχαχ

Πω πω ρε παιδι μου εχεις το αγχος σου γιατι σου ειπε χαζομαρες εχεις και τημ αργοπορία της.οταν θα σου πει τα αποτελεσματα να μην την αφησεις να σχολιασει και να ακουσεις τιποτα ανοησιες.παρε τον γιατρο κατευθειαν

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 3 λεπτά , Nati85 είπε:

Ωραια μια χαρα θα κανεις απ ολες!καλα η καμπυλη ειναι χαλια.ειχα κανει εμετο.ινσουλινη θα κανω και εγω αρχες του χρονου μου.

Ειμαι σιγουρη οτι ολα θα ειναι καλα στις εξετασεις σου και απο το 18 θα αρχισεις και προσπαθεια για παιδακι χωρις αγχος!

κι εγω το πιστευω οτι θα ειναι ενταξει οι τιμες και θα ξεκινησω με αλλον αερα ;)  απλη μετρηση θα κανεις? ή καμπυλη?

πρίν από 14 λεπτά , Ungry girl είπε:

ετσι ακριβος και εγω αυτο πηστευω ολα καλα οπωτε ειαι στο τελεικο σταδιο...να σε ρωτισω ακομα κατι σου εδωσε τιποτα βιταμηνες η κατι τετοιο για βοηθημα?

Μου είπε να συνεχίσω τα ινοφερτ γιατι βοηθάνε στην ωορηξία λόγω πολυκυστικών.Dκαι β12 που με εβαλε να κανω ειναι ενταξει...

• Μου αρέσει 1

πρίν από 1 λεπτό , caramel_83 είπε:

κι εγω το πιστευω οτι θα ειναι ενταξει οι τιμες και θα ξεκινησω με αλλον αερα ;)  απλη μετρηση θα κανεις? ή καμπυλη?

Απλη μετρηση μου ειπε

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 31 λεπτά , Nati85 είπε:

Ωχ ασε εμενα απο τοτε που τα ξεκινησα ολο προβλημα μου δημιουργουν.με χαλανε παρα πολυ και ομως μοθ λενε να τα συνεχισω ε και τι να κανω τα συνεχιζω. Λογικα θα εχει κατεβει η tsh θα κανεις και ινσουλινη?

Ποσο καιρό τα πίνεις; εγω ημουν ετσι για 8 μήνες.κ τελικα τα σταματησα γιατι δε με βοηθησαν.να δεις πως θα παει κ αυτος ο κυκλος κ να ρωτησεις το γιατρο σου.μετα απο 3 κυκλους δειχνει.μηπως σου πει να μεινεις μονο στο ινοφερτ κ γλιτωσεις...

πρίν από 15 λεπτά , alina80 είπε:

Κατά μέσο όρο ναι. Παίζει και το 36,8 στη φάση μετά την ωορρηξία.

Σε ευχαριστώ πολύ!

Οπως λες αφου πόναγες εγινε ωορηξια.το πορισμα με τη θερμοκρασια βγαινει στο τελος του κυκλου.αυτο καταλαβα εγω.τοτε θα δεις ξεκαθαρα.τωρα ισως μπερδευει λιγο

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 9 λεπτά , andrianni είπε:

Ποσο καιρό τα πίνεις; εγω ημουν ετσι για 8 μήνες.κ τελικα τα σταματησα γιατι δε με βοηθησαν.να δεις πως θα παει κ αυτος ο κυκλος κ να ρωτησεις το γιατρο σου.μετα απο 3 κυκλους δειχνει.μηπως σου πει να μεινεις μονο στο ινοφερτ κ γλιτωσεις...

Οπως λες αφου πόναγες εγινε ωορηξια.το πορισμα με τη θερμοκρασια βγαινει στο τελος του κυκλου.αυτο καταλαβα εγω.τοτε θα δεις ξεκαθαρα.τωρα ισως μπερδευει λιγο

εσυ γιατι επαιρνες τα γλουκοφαζ??

2 ώρες πρίν, elenakii22 είπε:

ειμαι πολυ καλυτερα...δεν εχω κανενα συμπτωμα...μονο το στηθος τπτ αλλο!ουτε ανακατοσουρες ουτε τπτ...κουραζομαι λιγο πιο ευκολα αλλα ολα καλα...ξεκινησα κ γυμναστικη εχθες!

Μπραβο πολυ χαιρομαι!! Επιτελους ειμαστε στην ιδια κατασταση. Κ εγω κουραζομαι πιο ευκολα :-)

πρίν από 2 λεπτά , caramel_83 είπε:

εσυ γιατι επαιρνες τα γλουκοφαζ??

Ωχ αστο.λόγω πολυκυστικών κ ανωορηκτικών κύκλων.χωρίς αντίσταση.δοκιμαστικά όπως ειχε πει ο γιατρός κ ταλαιπωρηθηκα πολύ γιατί δεν τα αντεχα.ο κυκλος δεν αλλαξε.ενω το ινοφερτ με κανει κ νιωθω καλύτερα.

• Μου αρέσει 1

Πω πω ρε κορίτσια ακόμα να με πάρει  και ειλικρινά έχει αρχίσει να μου τη δίνει στα νεύρα  αυτή η αναμονή. Εσάς σε πόσες ώρες σας έδιναν τα αποτελεσματα; από τις 7 το πρωί πήγα. Δεν την παίρνω  ακόμα αλλά αν σε μια ώρα δεν με πάρει θα την καλέσω 

yplDp3.png

πρίν από 1 λεπτό , Farmakotriftena είπε:

Πω πω ρε κορίτσια ακόμα να με πάρει  και ειλικρινά έχει αρχίσει να μου τη δίνει στα νεύρα  αυτή η αναμονή. Εσάς σε πόσες ώρες σας έδιναν τα αποτελεσματα; από τις 7 το πρωί πήγα. Δεν την παίρνω  ακόμα αλλά αν σε μια ώρα δεν με πάρει θα την καλέσω 

πολλες ωρες, οι αλλες κοπελες στις 12-1 παντα ελεγαν αποτελεσματα, δεν την παιρνεις τηλ μηπως εχει ξεχαστει?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...