Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , Kate89 είπε:

Καλημέρα!! Πόσο χάρηκα!! Είδες κορίτσι μου;;; Τελικά οι πονοκέφαλοι όπως και στην δική μου περίπτωση ήταν σημάδι εμφύτευσης!! Να έχεις μια τέλεια χοριακη 🥰

Πραγματικά αυτό σκεφτόμουν!!! Κι ότι τελικά τα ανύπαρκτα συμπτώματα καμία φορά είναι το σύμπτωμα που ψάχνουμε! Ειλικρινά είχα αναθαρρυσει τότε που μου είπες ότι είχες κι εσύ πονοκεφαλους γιατί σε άλλες εμβρυομεταφορες με πονοκέφαλο είχα πάρει κουλούρα οπότε λέω και τώρα έτσι θα είναι. Σε ευχαριστώ πολύ!!! 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 23 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Κορίτσια να ρωτήσω κάτι εσάς τις εγκυουλες το στήθος σας σας πονούσε συνέχεια και κάθε μέρα ή οχι; γιατί εμένα ποτέ με πονάει ποτέ όχι. 

τι ωρα θα εχεις τα αποτελεσματα???

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 36 λεπτά , andrianni είπε:

Ο τελευταίος 44.οι προηγούμενοι 38 κ 35.κάτω απο 35 ποτέ.όσο πάει κ μεγαλώνει όπως βλέπεις...το καλό είναι οτι γίνεται ωορηξία!

Αν θες πες του να το κανονίσεις.ή το αφήνεις για την επόμενη επίσκεψη που ούτως ή άλλως θα πας για τα αποτελέσματα.τελικά πόσο ήταν αυτος ο κύκλος;έκανες ωορηξία όταν ήταν το πιο έντονο στα τεστ;

παλη νωρητερα αδιαθετησα τον πρωιγυμενο 23 μερες κυκλο τωρα 26 αχνο ωορριξιας σαν της ελενακι 12και 13 μερα οποτε σωστα αδιαθετησα τοτε πρεπει να εκανα ωορριξια

πρίν από 34 λεπτά , orianna είπε:

Σε 11 μέρες πας. Κλείσε ραντεβού από τώρα για να βρεις. 

ναι 12 μερα κυκλου δεν ειναι καλα να παω?

ναι σημερα αυριο θα κλεισω

πρίν από 9 λεπτά , Ungry girl είπε:

ααα και μετα τη σαλπιγγογραφεια που λενε οτι ειναι καλητερα ?

εσενα τιαλλη εξεταση σου εχει μηνει να κανεις?

ολα τα παπ απο τοτε που εχω ξεκινησει να κανω δεν μου ειχαν βρει τιποτα σε κανενα ολα καλα

Λογικά αλλού είναι το προβλημα αφου δεν προεκυψε μετα.

Τίποτα κ μένα ελεγαν.αλλά σε μερικά έγραφε ήπια κολπίτιδα.

Εκανα τις ορμονικές κ της γονιμότητας κ μου μένει η προγεστερόνη που γίνεται μετα την ωορηξία.

Θα δω τι θα μου πει κ η γιατρος γιατι πιστευω οτι τα εχω κανει ολα.απ οτι διαβασα σε μελέτες ευθυνεται κ η κολπίτιδα για την υπογονιμότητα.θα κανω κ επανεξέταση κολπικου για να δουμε οτι ειμαι ενταξει κ θα δουμε...αντε να αρχισεις κ εσυ να τα αποκλειεις ενα ενα.κ εγω αργησα  να το ψαξω γι αυτο στο λέω.

πρίν από 48 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Κορίτσια να ρωτήσω κάτι εσάς τις εγκυουλες το στήθος σας σας πονούσε συνέχεια και κάθε μέρα ή οχι; γιατί εμένα ποτέ με πονάει ποτέ όχι. 

Εμενα συνεχεια.. 

Καλησπέρα κορίτσια μου! Καλέ τι σας έπιασε από το πρωί; Τι φάγατε χτες;

Σας διάβασα διαγώνια -το ομολογώ- γιατί αλλιώς θα μείνουμε νηστικοί σήμερα και θα μείνει και πίσω το διάβασμα (κοντεύουν και οι μέρες).

@Farmakotriftena Δεν μας γ@#$%^ η μικροβιολόγος. Δεν θυμάμαι να ρωτήσαμε τη γνώμη της. Άντε από εκεί. Να σε αγχώνει και να σε στεναχωρεί. Μόλις ξεμπερδέψεις με τις χοριακές, μην ξαναπάς.

@elenakii22 και @marillia ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Εγώ μετράω θερμοκρασία τρεις κύκλους τώρα. Στους δύο προηγούμενους μετά την ωορρηξία έπεφτε η θερμοκρασία μου μία μέρα και τις υπόλοιπες είχα 36,7-36,8 (ενώ η μέση θερμοκρασία μου είναι ανάμεσα στο 36,5-35,6). Αυτή τη φορά (αν εξαιρέσεις μια -δυο μέρες τυχαίες) είναι γύρω στο 35,5 (δηλαδή δεν έχει ανέβει). Για αυτό λέω μήπως δεν έκανα. Από την άλλη τόσο πόνος αυτές τις ημέρες από τι ήταν. ο

@Dimitr@17 Όλα καλά θα πάνε, μην μου αγχώνεσαι. Η ξαδέρφη μου είχε σχεδόν τους δύο-τρεις πρώτους μήνες αίμα ή ροζ στο σκούπισμα. Ο γιατρός της έλεγε δεν τρέχει τίποτα, είναι φυσιολογικό. Πήγε και σε άλλο γυναικολόγο και της είπε τα ίδια. Τώρα το μωράκι της σαραντίζει όπου να ναι.

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

πρίν από 14 λεπτά , andrianni είπε:

Λογικά αλλού είναι το προβλημα αφου δεν προεκυψε μετα.

Τίποτα κ μένα ελεγαν.αλλά σε μερικά έγραφε ήπια κολπίτιδα.

Εκανα τις ορμονικές κ της γονιμότητας κ μου μένει η προγεστερόνη που γίνεται μετα την ωορηξία.

Θα δω τι θα μου πει κ η γιατρος γιατι πιστευω οτι τα εχω κανει ολα.απ οτι διαβασα σε μελέτες ευθυνεται κ η κολπίτιδα για την υπογονιμότητα.θα κανω κ επανεξέταση κολπικου για να δουμε οτι ειμαι ενταξει κ θα δουμε...αντε να αρχισεις κ εσυ να τα αποκλειεις ενα ενα.κ εγω αργησα  να το ψαξω γι αυτο στο λέω.

ναι κακος που το αφηνουμε ιδη και εγω κοντα 2 χρονια τωρα δεν εκανα τιποτα το εριχνα στο ανχος αλλα καθος φενεται δεν ειναι αυτο δεν ξερω αν θα χαρω οταν μου βρει πως εχω κατι η αν δεν μου βρει αχχαχα μαλλον θα χαρω αν μου βρρει κατι γιατι θα το αντιμετοπησω ελπιζω εσει ς εχεται κανει σπερμοδιαγραμμα?

πρίν από 2 λεπτά , alina80 είπε:

Σας διάβασα διαγώνια -το ομολογώ- γιατί αλλιώς θα μείνουμε νηστικοί σήμερα και θα μείνει και πίσω το διάβασμα (κοντεύουν και οι μέρες).

@Farmakotriftena Δεν μας γ@#$%^ η μικροβιολόγος. Δεν θυμάμαι να ρωτήσαμε τη γνώμη της. Άντε από εκεί. Να σε αγχώνει και να σε στεναχωρεί. Μόλις ξεμπερδέψεις με τις χοριακές, μην ξαναπάς.

@elenakii22 και @marillia ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Εγώ μετράω θερμοκρασία τρεις κύκλους τώρα. Στους δύο προηγούμενους μετά την ωορρηξία έπεφτε η θερμοκρασία μου μία μέρα και τις υπόλοιπες είχα 36,7-36,8 (ενώ η μέση θερμοκρασία μου είναι ανάμεσα στο 36,5-35,6). Αυτή τη φορά (αν εξαιρέσεις μια -δυο μέρες τυχαίες) είναι γύρω στο 35,5 (δηλαδή δεν έχει ανέβει). Για αυτό λέω μήπως δεν έκανα. Από την άλλη τόσο πόνος αυτές τις ημέρες από τι ήταν. ο

@Dimitr@17 Όλα καλά θα πάνε, μην μου αγχώνεσαι. Η ξαδέρφη μου είχε σχεδόν τους δύο-τρεις πρώτους μήνες αίμα ή ροζ στο σκούπισμα. Ο γιατρός της έλεγε δεν τρέχει τίποτα, είναι φυσιολογικό. Πήγε και σε άλλο γυναικολόγο και της είπε τα ίδια. Τώρα το μωράκι της σαραντίζει όπου να ναι.

Και θελω να πιστευω οτι ολα θα ειναι καλα...σε λιγες ωρες θα ξερω...επιτελους...

• Μου αρέσει 2

1 hour ago, andrianni είπε:

Κ για σενα εννοω.ειναι σημαντικό οτι γινεται ωορηξία.κ όλα θα φτιαξουν αφου περασει ο μήνας αυτός κ αφού επανέλθει κ η ορμόνη σου.μόνο τώρα δεν πρέπει να προσπαθήσετε ετσι; οποτε απο τον επομενο..

Ναι παλι καλα κανουμε ωορρηξια! Ναι απο μεσα του επομενου θα εχει περασει ενας μηνας οποτε ξεκιναμε αλλα νοεμβριο λογικα θα εχω γονιμες παλι.ξεχναω και τα χαπια μου γενικα εκτος του θυρεοειδη τα αλλα τον τελευταιο καιρο οτι να ναι πινω.

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 1 λεπτό , Nati85 είπε:

Ναι παλι καλα κανουμε ωορρηξια! Ναι απο μεσα του επομενου θα εχει περασει ενας μηνας οποτε ξεκιναμε αλλα νοεμβριο λογικα θα εχω γονιμες παλι.ξεχναω και τα χαπια μου γενικα εκτος του θυρεοειδη τα αλλα τον τελευταιο καιρο οτι να ναι πινω.

κι εγω μεχρι να τα μαθω το μεσημεριανο ειδικα και αρχισα να βαζω ξυπνητηρι περιπου την ωρα του φαγητου, μπορει να σε βολεψει δοκιμασε το ;) 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 7 λεπτά , Ungry girl είπε:

ναι κακος που το αφηνουμε ιδη και εγω κοντα 2 χρονια τωρα δεν εκανα τιποτα το εριχνα στο ανχος αλλα καθος φενεται δεν ειναι αυτο δεν ξερω αν θα χαρω οταν μου βρει πως εχω κατι η αν δεν μου βρει αχχαχα μαλλον θα χαρω αν μου βρρει κατι γιατι θα το αντιμετοπησω ελπιζω εσει ς εχεται κανει σπερμοδιαγραμμα?

Ναι κ αυτο καλό.γι αυτο πιστευω οτι κατι βρήκαμε κ κοντευουμε.το θεμα ειναι οτι κανεις ωορηξια κ επομενως θα ειναι κατι μικρο.πιθανο ειναι να βρεθει κατι μικρο που θα σε οδηγησει στη λύση.αν όχι θα στοχευσεις την ωορηξία μηπως την έχανες.κ εγω αυτο πιστευα στην αρχη.λιγο το λενα λίγο το άλλο χανονται οι ευκαιρίες.μετα απο κάποιο σημείο δεν ειναι το αγχος ο παραγοντας...

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , caramel_83 είπε:

κι εγω μεχρι να τα μαθω το μεσημεριανο ειδικα και αρχισα να βαζω ξυπνητηρι περιπου την ωρα του φαγητου, μπορει να σε βολεψει δοκιμασε το ;) 

Ναι θα το κανω.αυτο το γκλουκοφαζ εδω μου καθεται δεν το μπορω μου ανακατευει το στομαχι! Σημερα χαλια νιωθω ανακατοσουρες

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 1 λεπτό , Nati85 είπε:

Ναι θα το κανω.αυτο το γκλουκοφαζ εδω μου καθεται δεν το μπορω μου ανακατευει το στομαχι! Σημερα χαλια νιωθω ανακατοσουρες

αυτο ξεχναγα :P και το επαιρνα οπως να'ναι

εμενα μονο μια φορα με ειχαν πειραξει κατα τ'αλλα αναισθητη, τωρα θελω να δω τις τιμες μου μηπως μου δωσει πιο ηπια χαπια :?

πρίν από 12 λεπτά , alina80 είπε:

Γεια!!! Εγώ μονο ενα μήνα μέτρησα.εχουν περασει 4 μέρες απ την ωορηξία; μηπως ανεβει απο την 5η κ μετα;τοσο χαμηλά παιζεις σε θερμοκρασία; εμενα 36.3 κ ανεβαινει μέχρι 36.8.τη μέρα της ωορηξιας 35.9

Καλό μαγειρεμα κ καλό διαβασμα!

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, elenakii22 είπε:

ειμαι πολυ καλυτερα...δεν εχω κανενα συμπτωμα...μονο το στηθος τπτ αλλο!ουτε ανακατοσουρες ουτε τπτ...κουραζομαι λιγο πιο ευκολα αλλα ολα καλα...ξεκινησα κ γυμναστικη εχθες!

Ποσο εισαι @elenakii22 ?

πρίν από 11 λεπτά , caramel_83 είπε:

αυτο ξεχναγα :P και το επαιρνα οπως να'ναι

εμενα μονο μια φορα με ειχαν πειραξει κατα τ'αλλα αναισθητη, τωρα θελω να δω τις τιμες μου μηπως μου δωσει πιο ηπια χαπια :?

Ωχ ασε εμενα απο τοτε που τα ξεκινησα ολο προβλημα μου δημιουργουν.με χαλανε παρα πολυ και ομως μοθ λενε να τα συνεχισω ε και τι να κανω τα συνεχιζω. Λογικα θα εχει κατεβει η tsh θα κανεις και ινσουλινη?

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...