Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , Kate89 είπε:

Καλημέρα!! Πόσο χάρηκα!! Είδες κορίτσι μου;;; Τελικά οι πονοκέφαλοι όπως και στην δική μου περίπτωση ήταν σημάδι εμφύτευσης!! Να έχεις μια τέλεια χοριακη 🥰

Πραγματικά αυτό σκεφτόμουν!!! Κι ότι τελικά τα ανύπαρκτα συμπτώματα καμία φορά είναι το σύμπτωμα που ψάχνουμε! Ειλικρινά είχα αναθαρρυσει τότε που μου είπες ότι είχες κι εσύ πονοκεφαλους γιατί σε άλλες εμβρυομεταφορες με πονοκέφαλο είχα πάρει κουλούρα οπότε λέω και τώρα έτσι θα είναι. Σε ευχαριστώ πολύ!!! 

• Μου αρέσει 1

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 4 λεπτά , Nati85 είπε:

Και εγω κανω μεγαλους κυκλους!!τωρα να φανταστεις νομιζω θα κανω 45αρι.αστα να πανε.καλα χριστουγεννα τωρα!

Με εστειλες! Χαχαχα! Καλά Χριστουγεννα! Πλακα πλάκα εμεις 2 κύκλους εχουμε μέχρι τότε.εσύ όμως δεν κάνεις πάντα τετοιους.ασε που κάνεις κ τη θεραπεία.ασε που μάλλον κάνεις κ λάθος κ δε θα πάει τόσο...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

1 ώρα πρίν, marillia είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!!!!

@FarmakotriftenaΓλυκιά μου θα συμφωνήσω με όλα τα κορίτσια!!Η μικροβιολόγος είναι να δίνει τα αποτελέσματα και αναλύει το αίμα!!!Γενικές κάνουμε και μετά πάμε στον παθολόγο να τις δείξουμε.Πόσο μάλλον μια χοριακή που ασχέτως νούμερου μόνο ο γυναικόλογος ξέρει την εξέλιξη!!Εμένα ο δικός μου γιατρός λέει δεν μας ενδιαφέρει με πόσο ξεκίνησες αλλά να διπλασιάζεται!!!Νευρίασα πρωινίατικα να μη τη χαρακτηρίσω!!

@alina80Πως είσαι κορίτσι?Να σου πω για την θερμοκρασία!!Εγώ βάζω μετά την ωορρηξία και έχω δέκατα όλη μέρα!!Τη μέρα που θα αδιαθετήσω επανερχέται στο 36,6.Δεν βάζω από όταν τελειώνει η περίοδος μέχρι να τελειώσουν τα υγρά ωορρηξίας!!

@Ungry girlΠως είσαιιι:-D??Πότε έχεις ραντεβού με τον γιατρό?Καλά ήταν να κάνεις ορμονολογικές,προγεννητικό και μια καλλιέργεια κολπικών υγρών!!!

μαριλιακι καλημερα απο ψυχολογια χαλια και απο πονα παλυ χαλια χαχαχαχαα ολα χαλια αδιαθετησα σημερα και ετημαζομαι αυτες τις μερες θα παρω να κλησω ραντεβου θα κλησω για υπερυχο και πηστευω θα με βαλει να κανω ολες απο τις παραπανω εξετασεις..δεν ξερω ομως αν θα με βαλει να κανω σαλπιγγογραφια που γενικα διαβασα οτι μετα απο τη σαλπιγγογραφεια πολλες μεινανε εγκυουλες καπακι,,δεν ξερω αν θα πρεπει να του ζητησω να κανω η αν αυτος θα κρινει πρωτα να κανω ολες τις υπολοιπες εξετασεις και τελευταια σαλπιγγογραφεια...εχω τοσο πολυ αγωνεια που δεν κρατιεμαι να παω πραγμματικα θελω να δω τι ειναι αυτο που με εμποδιζει τοσους μηνες!!!! 

1 φορα θελω τοσο πολυ να παω  στο γιατρο γιατι ειμαι και λιγο χεσου χαχαχαχ!

εσυ σε τι φαση εισαι?????

πρίν από 5 λεπτά , ada32 είπε:

Ναι σε ενδοκρινολογο πηγαινω. .. λες να τα δειξω κ αλλου? εχω την αλλη βδομαδα ραντεβου μαζι του και θα του πω για την βιοχημικη αν δεν μου πει κατι , θα παω κ αλλου γτ μου φαινονται αρκετα ανεβασμενα τα αντισωματα ( ξεκινησα κ παιρνω σεληνιο μηπως κατεβουν )..

εχω διαβασει οταν επιδιωκεις εγκυμοσυνη η tsh πρεπει να ειναι κατω απο 2,5 !!! παιρνεις αγωγη?

αγαπη να πας και αλλου, δεν γινεται να ειναι τοσο ανεβασμενη η τιμη και να λεει δεν ειναι κατι, δεν πρεπει να κατεβει?? :? δεν εχεις να χασεις κατι να παρεις κι αλλη γνωμη.Σεληνιο σου ειπε αυτος να παρεις?

εγω ναι παιρνω χαπια εδω και 2,5 μηνες , σε 2 εβδομαδες παω να κανω παλι εξετασεις να δω που βρισκονταιοι τιμες μου ;) ειχα θεμα με την περιοδο μου, πολλες μερες με πολυ μικρη ροη σε φυσιολογικους κυκλους, η τελευταια περιοδος ηταν ενταξει θελω να δω και την επομενη για να δω οτι σιγουρα εφτιαξε με τα χαπια και δεν ηταν τυχαιο, γι αυτο και αυτο τον μηνα προσεχουμε για μην υπαρχει πιθανοτητα εγκυμοσυνης ;) 

πρίν από 4 λεπτά , andrianni είπε:

Με εστειλες! Χαχαχα! Καλά Χριστουγεννα! Πλακα πλάκα εμεις 2 κύκλους εχουμε μέχρι τότε.εσύ όμως δεν κάνεις πάντα τετοιους.ασε που κάνεις κ τη θεραπεία.ασε που μάλλον κάνεις κ λάθος κ δε θα πάει τόσο...

Χαχαχαχα ναι αμα σου λεω εγω!αδιαθετησα 28 αυγουστου και τωρα αυτες τις μερες καταλαβα ωορρηξια.κανω θεραπεια ελπιζω να αλλαξει κατι. Εσενα ποσο ηταν ο τελευταιος κυκλος σου?

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 8 λεπτά , Ungry girl είπε:

καλημερα κοριτσι δεν θα παω για παπ θα παω για υπερυχο σε πρωτη φαση και οτι αλλο μου πει να κανω λεω να παω στη μεση του κυκλου σημερα αδιαθετησα:mad: οπωτε θα περιμενω να περασει..σπερμοδιαγραμμα εχουμε κανει και ειναι μια χαρα!!!!

θημησε μου ποσο καιρο προσπαθηται?σε εβαλε να κανεις και σαλπιγγογραφεια?

Την έχω κάνει κ ηταν μια χαρά.αρκετό καιρό.περίπου 3 χρονια.το τελευταιο παπ τι γραφει; μηπως λέει τιποτα στο τελος περίεργο αλλά φυσιολογικό; καλά κολπικό πρέπει να σου κάνει οπωσδήποτε...

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , caramel_83 είπε:

αγαπη να πας και αλλου, δεν γινεται να ειναι τοσο ανεβασμενη η τιμη και να λεει δεν ειναι κατι, δεν πρεπει να κατεβει?? :? δεν εχεις να χασεις κατι να παρεις κι αλλη γνωμη.Σεληνιο σου ειπε αυτος να παρεις?

εγω ναι παιρνω χαπια εδω και 2,5 μηνες , σε 2 εβδομαδες παω να κανω παλι εξετασεις να δω που βρισκονταιοι τιμες μου ;) ειχα θεμα με την περιοδο μου, πολλες μερες με πολυ μικρη ροη σε φυσιολογικους κυκλους, η τελευταια περιοδος ηταν ενταξει θελω να δω και την επομενη για να δω οτι σιγουρα εφτιαξε με τα χαπια και δεν ηταν τυχαιο, γι αυτο και αυτο τον μηνα προσεχουμε για μην υπαρχει πιθανοτητα εγκυμοσυνης ;) 

Απο οτι εχω διαβασει στο ιντερνετ , δν σου δινουν τιποτα για τα αντισωματα πρεπει να ειναι απο 200 κ πανω κ να ειναι ανεβασμενη η tsh η ft4 για να δωσουν χαπι .. για το σεληνιο το διαβασα στο διαδικτυο http://hashimoto.gr/thireoidis-ke-selinio-nea-erevna/ κ πηρα να το δοκιμασω ! εγω εχω κανονικους κυκλους απλα σε σχεση με 2 χρονια πριν , εχει ελλατωθει λιγο η ροη του αιματος ... ουτε παραπανω κιλα εχω .. θα το κοιταξω και σε αλλον ενδοκρινολογο να παρω μια γνωμη ακομα! 

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 3 λεπτά , Nati85 είπε:

Χαχαχαχα ναι αμα σου λεω εγω!αδιαθετησα 28 αυγουστου και τωρα αυτες τις μερες καταλαβα ωορρηξια.κανω θεραπεια ελπιζω να αλλαξει κατι. Εσενα ποσο ηταν ο τελευταιος κυκλος σου?

Ο τελευταίος 44.οι προηγούμενοι 38 κ 35.κάτω απο 35 ποτέ.όσο πάει κ μεγαλώνει όπως βλέπεις...το καλό είναι οτι γίνεται ωορηξία!

πρίν από 9 λεπτά , Ungry girl είπε:

μαριλιακι καλημερα απο ψυχολογια χαλια και απο πονα παλυ χαλια χαχαχαχαα ολα χαλια αδιαθετησα σημερα και ετημαζομαι αυτες τις μερες θα παρω να κλησω ραντεβου θα κλησω για υπερυχο και πηστευω θα με βαλει να κανω ολες απο τις παραπανω εξετασεις..δεν ξερω ομως αν θα με βαλει να κανω σαλπιγγογραφια που γενικα διαβασα οτι μετα απο τη σαλπιγγογραφεια πολλες μεινανε εγκυουλες καπακι,,δεν ξερω αν θα πρεπει να του ζητησω να κανω η αν αυτος θα κρινει πρωτα να κανω ολες τις υπολοιπες εξετασεις και τελευταια σαλπιγγογραφεια...εχω τοσο πολυ αγωνεια που δεν κρατιεμαι να παω πραγμματικα θελω να δω τι ειναι αυτο που με εμποδιζει τοσους μηνες!!!! 

1 φορα θελω τοσο πολυ να παω  στο γιατρο γιατι ειμαι και λιγο χεσου χαχαχαχ!

εσυ σε τι φαση εισαι?????

Αν θες πες του να το κανονίσεις.ή το αφήνεις για την επόμενη επίσκεψη που ούτως ή άλλως θα πας για τα αποτελέσματα.τελικά πόσο ήταν αυτος ο κύκλος;έκανες ωορηξία όταν ήταν το πιο έντονο στα τεστ;

πρίν από 16 λεπτά , Ungry girl είπε:

καλημερα κοριτσι δεν θα παω για παπ θα παω για υπερυχο σε πρωτη φαση και οτι αλλο μου πει να κανω λεω να παω στη μεση του κυκλου σημερα αδιαθετησα:mad: οπωτε θα περιμενω να περασει..σπερμοδιαγραμμα εχουμε κανει και ειναι μια χαρα!!!!

θημησε μου ποσο καιρο προσπαθηται?σε εβαλε να κανεις και σαλπιγγογραφεια?

Σε 11 μέρες πας. Κλείσε ραντεβού από τώρα για να βρεις. 

6penp2.png

πρίν από 7 λεπτά , Nati85 είπε:

Κ για σενα εννοω.ειναι σημαντικό οτι γινεται ωορηξία.κ όλα θα φτιαξουν αφου περασει ο μήνας αυτός κ αφού επανέλθει κ η ορμόνη σου.μόνο τώρα δεν πρέπει να προσπαθήσετε ετσι; οποτε απο τον επομενο..

Διαφημίσεις

1 hour ago, elenakii22 είπε:

να πας να μην το εχεις κ αγχος!!

@Ani ani μακαρι να βρεις μια δουλεια π να σου αρεσει!!!

Σε ευχαριστω Ελενακι! Εσυ καλυτερα εισαι απο οτι διαβαζω ε???

πρίν από 3 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Κορίτσια να ρωτήσω κάτι εσάς τις εγκυουλες το στήθος σας σας πονούσε συνέχεια και κάθε μέρα ή οχι; γιατί εμένα ποτέ με πονάει ποτέ όχι. 

Εμενα καθε μερα...ακομα κ τωρα...πονο πουυ δεν αντεχεται...

πρίν από 1 λεπτό , Ani ani είπε:

Σε ευχαριστω Ελενακι! Εσυ καλυτερα εισαι απο οτι διαβαζω ε???

ειμαι πολυ καλυτερα...δεν εχω κανενα συμπτωμα...μονο το στηθος τπτ αλλο!ουτε ανακατοσουρες ουτε τπτ...κουραζομαι λιγο πιο ευκολα αλλα ολα καλα...ξεκινησα κ γυμναστικη εχθες!

• Μου αρέσει 2

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

πρίν από 37 λεπτά , andrianni είπε:

Την έχω κάνει κ ηταν μια χαρά.αρκετό καιρό.περίπου 3 χρονια.το τελευταιο παπ τι γραφει; μηπως λέει τιποτα στο τελος περίεργο αλλά φυσιολογικό; καλά κολπικό πρέπει να σου κάνει οπωσδήποτε...

ααα και μετα τη σαλπιγγογραφεια που λενε οτι ειναι καλητερα ?

εσενα τιαλλη εξεταση σου εχει μηνει να κανεις?

ολα τα παπ απο τοτε που εχω ξεκινησει να κανω δεν μου ειχαν βρει τιποτα σε κανενα ολα καλα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...