Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Eternity είπε:

Κορίτσια μου καλημέρα! Σήμερα κράτησα το 1ο θετικό τεστ ούρων στα χέρια μου! Ένας σταυρός πολύ έντονος! Πήρα το clearblue του 1ος λεπτού. Όλο το βράδυ δε μπορούσα να κοιμηθώ. Κάποια στιγμή είχα σκάσει για τουαλέτα αλλά η ώρα ήταν 1. 30 το βράδυ! Αν ήταν αρνητικο αντε να κοιμηθώ εγώ μετά... οπότε σηκώθηκα ξανά στις 8.Ο άντρας μου έφυγε έξω βόλτα και περίμενε τηλέφωνο! Χαχαααα! Δε μπορώ να το πιστεψω... δεν το περίμενα.... όμως θελω βήμα βήμα τη φορά γιατί με το ιστορικό αποβολών που έχω φοβάμαι πολύ. 

Συγχαρητήρια!!! Εύχομαι κ με μια τεράστια χοριακή!!

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 10 λεπτά , caramel_83 είπε:

Καλημερα κοριτσια μου, τι κανετε? επιτελους σας διαβασα.... καλα βρε ατιμες απο χθες ποοοοοοσα ειπατε πια ? τσ τσ τσ :P 

@Vila κοριτσι μου τελικα τι εγινε? εκανες τεστακι?

@Farmakotriftena γλυκια μου λογικο να εισαι χαλια, ολες ετσι θα ειμασταν γιατι θα επηρρεαζομασταν, ομως θελω να σου πω οτι ολοι οι γιατροι εχουν ναι μεν μια γενικη γνωση για αυτα τα θεματα ομως ο καθενας εχει αποκλειστικες γνωσεις πανω στο αντικειμενο του και γι'αυτο καλο ειναι να λαμβανουμε υποψην μας την γνωμη τουυ γιατρου που ειδικευεται για το προβλημα μας, στο λεω απο προσωπικη εμπειρια με την περιοδο μου, που επρεπε απο τον πρωτο καιρο να παω σε ενδοκρινολογο αφου εβλεπα δεν εστρωνε (και να μου το ελεγε και ο γυναικολογος τοτε και οχι μετα απο 1,5 χρονο) και οχι να δινουμε χρονο μηπως βελτιωθει. Τοτε ο γυναικολογος εβλεπε την tsh μεσα στις φυσιολογικες τιμες και θεωρουσε οτι δεν ειναι θεμα θυρεοειδη το προβλημα μου και αφου περασε 1,5 χρονος σκεφτηκε και μου ειπε οτι πλεον καλο ειναι να πας και σε καποιον ενδοκρινολογο, το αποτελεσμα ειναι να εχω χασει 2 ολοκληρα χρονια με αγχος, με κουραση (ειναι κουραστικο να εχεις συνεχεια σερβιετα και αιμα ή καφετια για 20-25 μερες) και πολλες κακες σκεψεις, χωρις ουσιαστικη προσπαθεια για παιδι γιατι δεν ενιωθα και συνεχιζω να μην νιωθω οτι ειμαι ενταξει για να μπορω να μεινω εγκυος(ενταξει τωρα το σκεφτομαι πιο θετικα λογω οτι η τελευταια περιοδος ηταν πολυ καλη και σε 2 εβδομαδες θα κανω επαναλλειπτικες εξετασεις). Γι'αυτο σου λεω, να σκεφτεσαι θετικα και να κοιταξεις να απολαυσεις την εγκυμοσυνη σου με οσο το δυνατον λιγοτερο αγχος ;) 

και να σου πω και το τελευταιο? οταν εκανα λοιπον κι εγω τις τελευταιες εξετασεις πηγε ο αντρας μου και τις πηρε και του ειπε η μιροβιολογος οτι ολα καλα ειναι μονο ελλειψη σε βιταμινη d εχει..... οταν τις ειδε η ενδοκρινολογος ειπε ελλειψη βιταμινης d, υποκλινικο υποθυρεοειδισμο και μικρη υπερινσουλιναιμια ;)  γι'αυτο πρεπει να εμπιστευομαστε μονο την ειδικοτητα που αφορα το προβλημα μας ;) 

@andrianni βρε κοριτσι που εχεις χαθει εσυ??

Δε χαθηκα κ πολυ!!! Τα ιδια! Τιποτα νεότερο!Προσπαθώ να επανελθω ψυχολογικά.πεφτω κ εγω που κ που κ προσπαθω να απασχολουμαι με διαφορα για να ξεχνιέμαι.τιποτα καλύτερο απ την παρεουλα σας βέβαια!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 11 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Ναι να κανουμε κ υπερυχο να δω τι γινεται βρε κοριτσι...!!!βεβαια θα πρεπει να περπατησω μεχρι εκει...δεν πιστευω να υπαρχει προβλημα ε??

Ε οχι βεβαια! Αρκει να μην ειναι περπατημα 30' και βαλε. Παντως και ο δικος μου γιατρος ειχε πει να μην τρελαθω αν δω λιγο αιματακι. Περιμενουμε και τα δικα σου αποτελεσματα κοριτσι!

πρίν από 11 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Ναι να κανουμε κ υπερυχο να δω τι γινεται βρε κοριτσι...!!!βεβαια θα πρεπει να περπατησω μεχρι εκει...δεν πιστευω να υπαρχει προβλημα ε??

Εννοειται πως δεν υπάρχει προβλημα.στο γιατρό πας ανετα! Αφου θα εχεις ξεκουραστεί...

πρίν από 1 λεπτό , andrianni είπε:

Δε χαθηκα κ πολυ!!! Τα ιδια! Τιποτα νεότερο!Προσπαθώ να επανελθω ψυχολογικά.πεφτω κ εγω που κ που κ προσπαθω να απασχολουμαι με διαφορα για να ξεχνιέμαι.τιποτα καλύτερο απ την παρεουλα σας βέβαια!!!

να μπαινεις να τα λεμε να νιωθεις καλυτερα ;) 

Just now, Ani ani είπε:

Ε οχι βεβαια! Αρκει να μην ειναι περπατημα 30' και βαλε. Παντως και ο δικος μου γιατρος ειχε πει να μην τρελαθω αν δω λιγο αιματακι. Περιμενουμε και τα δικα σου αποτελεσματα κοριτσι!

Οχι ειναι ενα10λεπτο..

Διαφημίσεις

πρίν από 47 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Με ειχε ρωτησει την προηγ φορα αν θελω τεταρτη η πεμπτη ειχα πει πεμπτη αλλα επειδη μου ετυχε αυτο θελω να παω να.δω τι ειναι..

να πας να μην το εχεις κ αγχος!!

@Ani ani μακαρι να βρεις μια δουλεια π να σου αρεσει!!!

• Μου αρέσει 1

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Σας ευχαριστώ όλες πολύ! Με συγκινησατε που μου απαντήσατε όλες και μου δίνετε θάρρος! Κι εγώ θύμωσα μαζί της γιατί σε κάθε λέξη της ήταν σα να ήθελε να με αποθαρρύνει.  Στο φινάλε που ξέρει αν πάει για χημική η κύηση ή όχι. Και να μου λέει πως και 80 να πάει πάλι χάλια θα'ναι . Μεσημέρι αργά θα με πάρει τηλ.  Μέχρι τότε τρώγονται με τα ρούχα μου. Προσπαθώ να σκεφτώ θετικά.  Έχουν αρχίσει τα συμπτώματα  (άσχετα με το utrogestan) πονάει η μέση και η κοιλιά μου.  Θέλω να σκέφτομαι θετικά όμως δεν παύει να με αποθαρρυνε  η μικροβιολόγος. 

@CME2205 κορίτσι τι ειδικότητα εχεις;

@caramel_83 Το ξέρω πως ο καθένας λέει το μακρύ του και το κοντό του... 

• Μου αρέσει 3

yplDp3.png

πρίν από 41 λεπτά , caramel_83 είπε:

Καλημερα κοριτσια μου, τι κανετε? επιτελους σας διαβασα.... καλα βρε ατιμες απο χθες ποοοοοοσα ειπατε πια ? τσ τσ τσ :P 

@Vila κοριτσι μου τελικα τι εγινε? εκανες τεστακι?

@Farmakotriftena γλυκια μου λογικο να εισαι χαλια, ολες ετσι θα ειμασταν γιατι θα επηρρεαζομασταν, ομως θελω να σου πω οτι ολοι οι γιατροι εχουν ναι μεν μια γενικη γνωση για αυτα τα θεματα ομως ο καθενας εχει αποκλειστικες γνωσεις πανω στο αντικειμενο του και γι'αυτο καλο ειναι να λαμβανουμε υποψην μας την γνωμη τουυ γιατρου που ειδικευεται για το προβλημα μας, στο λεω απο προσωπικη εμπειρια με την περιοδο μου, που επρεπε απο τον πρωτο καιρο να παω σε ενδοκρινολογο αφου εβλεπα δεν εστρωνε (και να μου το ελεγε και ο γυναικολογος τοτε και οχι μετα απο 1,5 χρονο) και οχι να δινουμε χρονο μηπως βελτιωθει. Τοτε ο γυναικολογος εβλεπε την tsh μεσα στις φυσιολογικες τιμες και θεωρουσε οτι δεν ειναι θεμα θυρεοειδη το προβλημα μου και αφου περασε 1,5 χρονος σκεφτηκε και μου ειπε οτι πλεον καλο ειναι να πας και σε καποιον ενδοκρινολογο, το αποτελεσμα ειναι να εχω χασει 2 ολοκληρα χρονια με αγχος, με κουραση (ειναι κουραστικο να εχεις συνεχεια σερβιετα και αιμα ή καφετια για 20-25 μερες) και πολλες κακες σκεψεις, χωρις ουσιαστικη προσπαθεια για παιδι γιατι δεν ενιωθα και συνεχιζω να μην νιωθω οτι ειμαι ενταξει για να μπορω να μεινω εγκυος(ενταξει τωρα το σκεφτομαι πιο θετικα λογω οτι η τελευταια περιοδος ηταν πολυ καλη και σε 2 εβδομαδες θα κανω επαναλλειπτικες εξετασεις). Γι'αυτο σου λεω, να σκεφτεσαι θετικα και να κοιταξεις να απολαυσεις την εγκυμοσυνη σου με οσο το δυνατον λιγοτερο αγχος ;) 

και να σου πω και το τελευταιο? οταν εκανα λοιπον κι εγω τις τελευταιες εξετασεις πηγε ο αντρας μου και τις πηρε και του ειπε η μιροβιολογος οτι ολα καλα ειναι μονο ελλειψη σε βιταμινη d εχει..... οταν τις ειδε η ενδοκρινολογος ειπε ελλειψη βιταμινης d, υποκλινικο υποθυρεοειδισμο και μικρη υπερινσουλιναιμια ;)  γι'αυτο πρεπει να εμπιστευομαστε μονο την ειδικοτητα που αφορα το προβλημα μας ;) 

Αποτελεσματα ποτε θα εχεις?

@andrianni βρε κοριτσι που εχεις χαθει εσυ??

Καλημέρα @caramel_83 ! Μπορείς να μου πεις ποιες ηταν οι τιμες σου για υποκλινικο υποθυρεοειδισμο? εγω εχω tsh 2.54 αλλα τα anti tpo 92 ( με οριο το 33!!) και ο γιατρος μου λεει οτι δεν εχω κατι , απλα προδιαθεση για θυρεοειδιτιδα..

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 2 λεπτά , ada32 είπε:

Καλημέρα @caramel_83 ! Μπορείς να μου πεις ποιες ηταν οι τιμες σου για υποκλινικο υποθυρεοειδισμο? εγω εχω tsh 2.54 αλλα τα anti tpo 92 ( με οριο το 33!!) και ο γιατρος μου λεει οτι δεν εχω κατι , απλα προδιαθεση για θυρεοειδιτιδα..

λοιπον ειχα

tsh 4.32

Ft4 11.25

anti-tg 10

anti- tpo 8.3

Υποκλινικός υποθυρεοειδισμός: αρχικό στάδιο της νόσου, η TSH είναι οριακά αυξημένη, ενώ οι ορμόνες του θυρεοειδούς είναι ακόμα σε φυσιολογικά επίπεδα. Συνήθως υπάρχουν και anti-TPO αντισώματα.

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , caramel_83 είπε:

λοιπον ειχα

tsh 4.32

Ft4 11.25

anti-tg 10

anti- tpo 8.3

Υποκλινικός υποθυρεοειδισμός: αρχικό στάδιο της νόσου, η TSH είναι οριακά αυξημένη, ενώ οι ορμόνες του θυρεοειδούς είναι ακόμα σε φυσιολογικά επίπεδα. Συνήθως υπάρχουν και anti-TPO αντισώματα.

ok , εγω τα εχω ολα φυσιολογικα,  Ft4 , t3 , t4 , μονο τα anti -tpo ειναι ανεβασμενα ...και δεν ξέρω αν αυτα οφειλονται για την βιοχημικη που ειχα..  

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Just now, ada32 είπε:

ok , εγω τα εχω ολα φυσιολογικα,  Ft4 , t3 , t4 , μονο τα anti -tpo ειναι ανεβασμενα ...και δεν ξέρω αν αυτα οφειλονται για την βιοχημικη που ειχα..  

και εμενα μεσα στα ορια ειναι μονο η τση ειναι κοντα στο ανωτατο οριο, δεν ξερω μηπως να κοιταγες και σε καποιον αλλο γιατρο? να επαιρνες ακομα μια γνωμη? σε ενδοκρινολογο τα εδειξες ετσι?

πρίν από 47 λεπτά , andrianni είπε:

Και εγω κανω μεγαλους κυκλους!!τωρα να φανταστεις νομιζω θα κανω 45αρι.αστα να πανε.καλα χριστουγεννα τωρα!

e6OVp3.pngExilp3.png

Just now, caramel_83 είπε:

και εμενα μεσα στα ορια ειναι μονο η τση ειναι κοντα στο ανωτατο οριο, δεν ξερω μηπως να κοιταγες και σε καποιον αλλο γιατρο? να επαιρνες ακομα μια γνωμη? σε ενδοκρινολογο τα εδειξες ετσι?

Ναι σε ενδοκρινολογο πηγαινω. .. λες να τα δειξω κ αλλου? εχω την αλλη βδομαδα ραντεβου μαζι του και θα του πω για την βιοχημικη αν δεν μου πει κατι , θα παω κ αλλου γτ μου φαινονται αρκετα ανεβασμενα τα αντισωματα ( ξεκινησα κ παιρνω σεληνιο μηπως κατεβουν )..

πρίν από 5 λεπτά , caramel_83 είπε:

εχω διαβασει οταν επιδιωκεις εγκυμοσυνη η tsh πρεπει να ειναι κατω απο 2,5 !!! παιρνεις αγωγη?

hBuvp3.png    n8xOp2.png

2 ώρες πρίν, andrianni είπε:

Καλημέρα σε όοοολα τα κορίτσια! 

@Ungry girl την Παρασκευη πάω γιατρό κ θα μου πει τα της ποιότητας της ωορηξίας.έκανα ενα σωρό εξετάσεις.μένει όμως η προγεστερόνη που είναι βασική.κάτι μου λέει όμως πως θα είναι όλα καλά.εσυ πότε πας; μαζί με το παπ να ζητήσεις οπωσδήποτε εξέταση κολπικού υγρού.Αν υπάρχει κάποιο μικρόβιο εμποδίζει τη συλληψη.Ας το αποκλείσεις κ αυτό γιατί ωορηξία κάνεις οπως φαίνεται.σπερμοδιαγραμμα κάνατε;

@vila κ εγω έτσι ήμουν οσο πλησίαζαν οι μέρες του ερχομού της ανεπιθύμητης γιατί εξανεμίστηκαν όλες οι ελπίδες.ευχομαι να μη γινει κ με σενα.πάντως κορίτσια ενα μηνα ειδα τη θερμοκρασία κ βοηθαει απίστευτα.ειδικα μετα την ωορηξία 14η μέρα επεσε κ μου ήρθε.

@caramel_83 βαλε με παλι τελευταια στο πινακακι.31/10. Τα χω παιξει.δε μπορω αλλο γιατι με τους μεγαλους κυκλους εκει που εσεις κανετε 3 προσπαθειες σε τρεις μηνες εγω κάνω 2.αφηστε να τα πω μπας κ συνερθω παλι.εγω που κατα τα αλλα ημουν καλά παλι απελπίζομαι.κ τωρα ας πάμε στα θετικά...τουλάχιστον κανω ωορηξία κ την Παρασκευη εχω γιατρουδάκο!ουφ κ παλι ουφ!

καλημερα κοριτσι δεν θα παω για παπ θα παω για υπερυχο σε πρωτη φαση και οτι αλλο μου πει να κανω λεω να παω στη μεση του κυκλου σημερα αδιαθετησα:mad: οπωτε θα περιμενω να περασει..σπερμοδιαγραμμα εχουμε κανει και ειναι μια χαρα!!!!

θημησε μου ποσο καιρο προσπαθηται?σε εβαλε να κανεις και σαλπιγγογραφεια?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...