Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

Ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση! Καλή συνέχεια! Επιτυχία κι ευτυχία εύχομαι! 

• Ευχαριστώ 1

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 8 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Η γιατρός είναι κορίτσι μου. Αυτό που με θύμωσε είναι πως προσπαθούσε με κάθε τρόπο να μου δείξει ότι δεν θα πάει καλά.  Τι να πω... ελπίζω μόνο να μην πέσει μεσα. Α.... το άλλο που μου είπε.... "και 80 να πάει τώρα πάλι δεν θα είναι καλό." Της λέω μακάρι να πάει 80 γιατί θα έχει διπλασιαστεί.  Και πααααλι απάντησε "Ναι αλλά πάλι είναι πολύ μικρή νούμερο " πφφφ.  Μου χάλασε τη μέρα. Άντε τώρα να έρθει το μεσημέρι να δω αποτελέσματα.  Δλδ και τα συμπτώματα μου (πόνος σε κοιλιά και μεση) δεν είναι τπτ; υπό φυσιολογικές συνθήκες εγώ σήμερα θα το καταλάβαινα ότι είμαι!

Με εκνευρίζουν απίστευτα αυτοί οι άνθρωπο!! Έχω πρόσφατο παράδειγμα (σε άλλες ειδικότητες, καμία σχέση με εγκυμοσύνες) που ο ξάδερφός μου ενώ είχε μία βαριά μεν αλλά απλή λοίμωξη στο ήπαρ, μία παθολόγος του έλεγε ότι πεθαίνει, επέμενε ότι έχει καρκίνο, να πάει στο νοσοκομείο να κάνει χημειοθεραπείες! Ευτυχώς το παιδί δεν την άκουσε αφού πέσαμε όλοι πάνω του (κι εγώ και ο άντρας μου είμαστε γιατροί) και τον παραπέμψαμε σε έναν σοβαρό άνθρωπο. Φυσικά του πέρασε και είναι μια χαρά τώρα.

Κλείσε τα αυτιά σου και μην ακούς κανέναν (μόνο τον γιατρό σου!). Η αδερφή μου ξεκίνησε εγκυμοσύνη με 65 χοριακή την 4η ημέρα καθυστέρησης και δεν είχε κανένα πρόβλημα! Κι εγώ στο πρώτο, ενώ χοριακή δεν έκανα, είχα 2 αρνητικά τεστ την 2η και 3η ημέρα καθυστέρησης με σταθερότατο κύκλο! Και φυσικά έχουμε και οι δύο πανέμορφα κοριτσάκια!!

• Μου αρέσει 1

TQjIp3.pngj1MYp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

@Farmakotriftena μου γιατρος με γιατρο διαφερει... Για αυτο υπάρχουν οι ειδικότητες... Η συγκεκριμένη ειναι ανευθυνη και απαράδεκτη... Να εμπιστεύεσαι μονο το γυναικολογο σου... Κατι θα ξερει για να σου λέει... 

cO4Yp3.png

1 hour ago, Farmakotriftena είπε:

Κορίτσια Καλημέρα!!

Τελικά πήγα σήμερα για χοριακη... Δεν κρατήθηκα.  Σκέφτηκα, αν πήγαινα αύριο κι αν τα αποτελέσματα δεν έχουν πάρει αρνητική  τροπή αλλά θετική  θα ξαναπηγαινα Δευτέρα, γιατί Σάββατο είναι κλειστά.  Οπότε λέω καλύτερα  σήμερα και Παρασκευή μετά.  Όμως, με απογοήτευσε πολύ η μικροβιολόγος.  Τώρα θέλω να βάλω τα κλάματα.  Ενώ της έλεγα  ότι ο γιατρός μου είπε πως για 25η ημέρα του κύκλου είναι μια χαρά η χοριακη μου,  εκείνη μου λέει "δεν ξέρω εγώ είμαι πολύ επιφυλακτική.  Είναι πολύ μικρή και δεν ξέρω αν έχεις ελπίδες  με τέτοιο νούμερο" της λέω, αφού ούτε καθυστέρηση δεν έχω  και μου λέει "Ναι αλλά ξεκινάμε με πολύ πολύ χαμηλό νούμερο " μετά της είπα ότι από χθες βράδυ ξεκίνησαν συμπτώματα  και μου απαντάει πάλι η μ@λ@κ.. "τα συμπτώματα είναι από την αύξηση της χοριακης... αλλά επειδή ανεβαίνει δε σημαίνει ότι πάει καλά κιόλας!!!!!!!!!!! Με τόσο χαμηλή που έχεις συνήθως είναι οι λεγόμενες χημικές  κυησεις... το έβγαλε το πόρισμα της βλέπετε!!!!

Ειμαι χάλια θέλω να κλάψω.. .. Επίσης δεν είδα και καλό όνειρο. 

Το μόνο θετικό είναι πως η κοιλιά μου και η μέση μου με έχουν πεθάνει. 

Χθες βράδυ ξύπνησα κατά τη 01:00 και δεν μπορούσα να κοιμηθώ από τον πόνο στην κοιλιά.  Αν δεν ήξερα για εγκυμοσύνη χθες θα το καταλάβαινα.  Κατά τις 04:00 έφυγε από την κοιλιά ο πόνος και πήγε στη μέση.  Τώρα πονάνε ελαφρώς και τα δύο. Έτσι ήμουν και στην κόρη μου.  Αλλά κρατάω επιφύλαξη με αυτά που μου είπε η αλλη.....

εγω αναρωτιεμαι γτ την ακους...πες της ενα οκ κ φυγε...πες εχω γιατρο να μου πει την γνωμη του σε εσας έρχομαι για εξετασεις οχι για να μου πειτε την γνωμη σας...μην την αφηνεις να παιρνει τοσο αερα..απο που κ ως που?κοψτης το...ας κρατησει τις αποψεις της για τον εαυτο της!

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

@Dimitr@17 μην ανησυχεις συμβαινει σχεδον σε ολες τις κοπελες να εχουν λιγο αιμα. αλλα γενικα μην κανεις τιποτα αυτες τις μερες ισως κουραστηκες παραπανω γιαυτο να σου συνεβει. αντε σημερα ισως ακουσετε κ καρδουλα 6 εβδομαδων κ κατι δεν εισαι? 

@Farmakotriftena η κοπελα στα λεει για να το παιξει εξυπνη μαλλον μια χοριακη αν διπλασιαστει σε 48 ωρες δεν εχει κανενα προβλημα οτι νουμερο κ να εχει μετα απλα περιμενεις να ακουσεις καρδουλα που ειναι αλλο κομματι κ δεν μπορεις να το προεξοφλησεις οσο μεγαλη κ να ειναι η χοριακη. 

Διαφημίσεις

πρίν από 6 λεπτά , linaa είπε:

@Dimitr@17 μην ανησυχεις συμβαινει σχεδον σε ολες τις κοπελες να εχουν λιγο αιμα. αλλα γενικα μην κανεις τιποτα αυτες τις μερες ισως κουραστηκες παραπανω γιαυτο να σου συνεβει. αντε σημερα ισως ακουσετε κ καρδουλα 6 εβδομαδων κ κατι δεν εισαι? 

@Farmakotriftena η κοπελα στα λεει για να το παιξει εξυπνη μαλλον μια χοριακη αν διπλασιαστει σε 48 ωρες δεν εχει κανενα προβλημα οτι νουμερο κ να εχει μετα απλα περιμενεις να ακουσεις καρδουλα που ειναι αλλο κομματι κ δεν μπορεις να το προεξοφλησεις οσο μεγαλη κ να ειναι η χοριακη. 

Ναι λογικα σημερα πρεπει να ακουσω καρδουλα αν ειναι ολα καλα...τελευταια περιοδο ειχα 14/8..οποτε ειμαι σιγουρα 6βδομαδων..

• Μου αρέσει 1

πρίν από 12 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Ναι λογικα σημερα πρεπει να ακουσω καρδουλα αν ειναι ολα καλα...τελευταια περιοδο ειχα 14/8..οποτε ειμαι σιγουρα 6βδομαδων..

θα πας σμρ?αυριο δεν ηταν το ραντεβού??

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

πρίν από 2 λεπτά , elenakii22 είπε:

θα πας σμρ?αυριο δεν ηταν το ραντεβού??

Με ειχε ρωτησει την προηγ φορα αν θελω τεταρτη η πεμπτη ειχα πει πεμπτη αλλα επειδη μου ετυχε αυτο θελω να παω να.δω τι ειναι..

1 hour ago, Farmakotriftena είπε:

Η γιατρός είναι κορίτσι μου. Αυτό που με θύμωσε είναι πως προσπαθούσε με κάθε τρόπο να μου δείξει ότι δεν θα πάει καλά.  Τι να πω... ελπίζω μόνο να μην πέσει μεσα. Α.... το άλλο που μου είπε.... "και 80 να πάει τώρα πάλι δεν θα είναι καλό." Της λέω μακάρι να πάει 80 γιατί θα έχει διπλασιαστεί.  Και πααααλι απάντησε "Ναι αλλά πάλι είναι πολύ μικρή νούμερο " πφφφ.  Μου χάλασε τη μέρα. Άντε τώρα να έρθει το μεσημέρι να δω αποτελέσματα.  Δλδ και τα συμπτώματα μου (πόνος σε κοιλιά και μεση) δεν είναι τπτ; υπό φυσιολογικές συνθήκες εγώ σήμερα θα το καταλάβαινα ότι είμαι!

Δεν είναι γιατρος είναι Μικροβιολογος. Μην τα βάζουμε όλα στο ίδιο τσουβάλι. Μια φορά έκανε κ η δικιά μου μια υπόθεση για τις εξετάσεις του πατέρα μου κ είπα την εκδοχή της στη παθολόγο κ μου είπε ο καθένας να κοιτάει αυτό που έχει σπουδάσει κ να μην μπαίνει σε ξένα χωράφια. Τελικά η παθολόγο είχε δίκιο για το τι είχε. 

Εγώ λέω ότι είναι φυσιολογική η χοριακη σου κ θα είναι κ ανεβασμενη κ μόλις τελειώσεις τις χοριακης να αλλάξεις μικροβιολογικο γτ αύριο θα σε αγχώσει κ με κατι άλλο. Δεν τα λες αυτά τα πράγματα σε μια έγκυο. Αν κάνεις λάθος κ πάθει κ κάτι μόνο κ μονο από στεναχωρια κ άγχος;Άντε με όλες τις μαλακιασμεν. Πρωί πρωί.

• Μου αρέσει 1

6penp2.png

Καλημέρα κορίτσια!!!!!

@FarmakotriftenaΓλυκιά μου θα συμφωνήσω με όλα τα κορίτσια!!Η μικροβιολόγος είναι να δίνει τα αποτελέσματα και αναλύει το αίμα!!!Γενικές κάνουμε και μετά πάμε στον παθολόγο να τις δείξουμε.Πόσο μάλλον μια χοριακή που ασχέτως νούμερου μόνο ο γυναικόλογος ξέρει την εξέλιξη!!Εμένα ο δικός μου γιατρός λέει δεν μας ενδιαφέρει με πόσο ξεκίνησες αλλά να διπλασιάζεται!!!Νευρίασα πρωινίατικα να μη τη χαρακτηρίσω!!

@alina80Πως είσαι κορίτσι?Να σου πω για την θερμοκρασία!!Εγώ βάζω μετά την ωορρηξία και έχω δέκατα όλη μέρα!!Τη μέρα που θα αδιαθετήσω επανερχέται στο 36,6.Δεν βάζω από όταν τελειώνει η περίοδος μέχρι να τελειώσουν τα υγρά ωορρηξίας!!

@Ungry girlΠως είσαιιι:-D??Πότε έχεις ραντεβού με τον γιατρό?Καλά ήταν να κάνεις ορμονολογικές,προγεννητικό και μια καλλιέργεια κολπικών υγρών!!!

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, Farmakotriftena είπε:

Σε ενα αλλο θεμα μια κοπελα ειχε 2000 κατι και μετα επεσε. Δεν λεει κατι το νουμερο αρκει να ανεβαινει

3 ώρες πρίν, elenakii22 είπε:

δεν ειναι σε νοσοκομειο ασε ο μενω σε νησι!!!

@Ani ani ουτε εγω βαφομουν γενικα ιδιαιτερα..για βολτα κυριως στη δουλεια σπανια κακώς βεβαια γτ θα επρεπε!

Καλημέρα!!!!

Καλημερα Ελενακι!! Στην αρχη της δουλειας μ βαφομουν..μετα που δεν με ενδιεφερε ουτε η δουλεια ουτε τα αφεντικα καπως βαριομουν..Ευχομαι στην επομενη δουλεια μου μετα την αδεια του μπεμπη να βρω κατι που με καλυπτει σε ολες τις αποψεις!

2 ώρες πρίν, Farmakotriftena είπε:

Κορίτσια Καλημέρα!!

Τελικά πήγα σήμερα για χοριακη... Δεν κρατήθηκα.  Σκέφτηκα, αν πήγαινα αύριο κι αν τα αποτελέσματα δεν έχουν πάρει αρνητική  τροπή αλλά θετική  θα ξαναπηγαινα Δευτέρα, γιατί Σάββατο είναι κλειστά.  Οπότε λέω καλύτερα  σήμερα και Παρασκευή μετά.  Όμως, με απογοήτευσε πολύ η μικροβιολόγος.  Τώρα θέλω να βάλω τα κλάματα.  Ενώ της έλεγα  ότι ο γιατρός μου είπε πως για 25η ημέρα του κύκλου είναι μια χαρά η χοριακη μου,  εκείνη μου λέει "δεν ξέρω εγώ είμαι πολύ επιφυλακτική.  Είναι πολύ μικρή και δεν ξέρω αν έχεις ελπίδες  με τέτοιο νούμερο" της λέω, αφού ούτε καθυστέρηση δεν έχω  και μου λέει "Ναι αλλά ξεκινάμε με πολύ πολύ χαμηλό νούμερο " μετά της είπα ότι από χθες βράδυ ξεκίνησαν συμπτώματα  και μου απαντάει πάλι η μ@λ@κ.. "τα συμπτώματα είναι από την αύξηση της χοριακης... αλλά επειδή ανεβαίνει δε σημαίνει ότι πάει καλά κιόλας!!!!!!!!!!! Με τόσο χαμηλή που έχεις συνήθως είναι οι λεγόμενες χημικές  κυησεις... το έβγαλε το πόρισμα της βλέπετε!!!!

Ειμαι χάλια θέλω να κλάψω.. .. Επίσης δεν είδα και καλό όνειρο. 

Το μόνο θετικό είναι πως η κοιλιά μου και η μέση μου με έχουν πεθάνει. 

Χθες βράδυ ξύπνησα κατά τη 01:00 και δεν μπορούσα να κοιμηθώ από τον πόνο στην κοιλιά.  Αν δεν ήξερα για εγκυμοσύνη χθες θα το καταλάβαινα.  Κατά τις 04:00 έφυγε από την κοιλιά ο πόνος και πήγε στη μέση.  Τώρα πονάνε ελαφρώς και τα δύο. Έτσι ήμουν και στην κόρη μου.  Αλλά κρατάω επιφύλαξη με αυτά που μου είπε η αλλη.....

Πρωτα απο ολα παρε τα αποτελεσματα και μην ξαναπας σε αυτην την αντιπαθητικη μικροβιολογο..Θεωρω οτι δεν εχει το δικαιωμα.να σε αποθαρρυνει τοσο..και να παιζει με την ψυχολογια σου. Αντε νευριασα τωρα! Ποτε θα μαθεις την τιμη? Και ασε αυτο που ειδες στον υπνο σου.Το αγχος φταιει! Και η εννοια.

2 ώρες πρίν, Dimitr@17 είπε:

Καλημερα σε ολα τα κοριτσια ...!!! @Farmakotriftena μου μην στεναχωριεσαι οσο δεν βλεπεις κατι ανησυχιτικο εισαι ακομα εγκυος..και εγω δεν ξυπνησα καλα ...παλι ειδα λιγο ροζ...κ ειχα χαρει οτι μου περασε γτ χθες δεν ειδα πανω απο μια φορα...το θετικο που σκεφτομαι ειναι οτι ειναι ροζ και οχι αιμα...ολα καλα θα πανε σκεφτομαι..θα παω σημερα το απογευμα στον γιατρο αντι για αυριο το πρωι..

Καλημερα Δημητρουλα ναι πηγαινε καλυτερα να σε καθυσηχασει και ο ιδιος. Λογικα ξεκουραση χρειαζεσαι αλλα καλυτερα να στα πει ο ιδιος.

Καλημερα κοριτσια μου, τι κανετε? επιτελους σας διαβασα.... καλα βρε ατιμες απο χθες ποοοοοοσα ειπατε πια ? τσ τσ τσ :P 

@Vila κοριτσι μου τελικα τι εγινε? εκανες τεστακι?

@Farmakotriftena γλυκια μου λογικο να εισαι χαλια, ολες ετσι θα ειμασταν γιατι θα επηρρεαζομασταν, ομως θελω να σου πω οτι ολοι οι γιατροι εχουν ναι μεν μια γενικη γνωση για αυτα τα θεματα ομως ο καθενας εχει αποκλειστικες γνωσεις πανω στο αντικειμενο του και γι'αυτο καλο ειναι να λαμβανουμε υποψην μας την γνωμη τουυ γιατρου που ειδικευεται για το προβλημα μας, στο λεω απο προσωπικη εμπειρια με την περιοδο μου, που επρεπε απο τον πρωτο καιρο να παω σε ενδοκρινολογο αφου εβλεπα δεν εστρωνε (και να μου το ελεγε και ο γυναικολογος τοτε και οχι μετα απο 1,5 χρονο) και οχι να δινουμε χρονο μηπως βελτιωθει. Τοτε ο γυναικολογος εβλεπε την tsh μεσα στις φυσιολογικες τιμες και θεωρουσε οτι δεν ειναι θεμα θυρεοειδη το προβλημα μου και αφου περασε 1,5 χρονος σκεφτηκε και μου ειπε οτι πλεον καλο ειναι να πας και σε καποιον ενδοκρινολογο, το αποτελεσμα ειναι να εχω χασει 2 ολοκληρα χρονια με αγχος, με κουραση (ειναι κουραστικο να εχεις συνεχεια σερβιετα και αιμα ή καφετια για 20-25 μερες) και πολλες κακες σκεψεις, χωρις ουσιαστικη προσπαθεια για παιδι γιατι δεν ενιωθα και συνεχιζω να μην νιωθω οτι ειμαι ενταξει για να μπορω να μεινω εγκυος(ενταξει τωρα το σκεφτομαι πιο θετικα λογω οτι η τελευταια περιοδος ηταν πολυ καλη και σε 2 εβδομαδες θα κανω επαναλλειπτικες εξετασεις). Γι'αυτο σου λεω, να σκεφτεσαι θετικα και να κοιταξεις να απολαυσεις την εγκυμοσυνη σου με οσο το δυνατον λιγοτερο αγχος ;) 

και να σου πω και το τελευταιο? οταν εκανα λοιπον κι εγω τις τελευταιες εξετασεις πηγε ο αντρας μου και τις πηρε και του ειπε η μιροβιολογος οτι ολα καλα ειναι μονο ελλειψη σε βιταμινη d εχει..... οταν τις ειδε η ενδοκρινολογος ειπε ελλειψη βιταμινης d, υποκλινικο υποθυρεοειδισμο και μικρη υπερινσουλιναιμια ;)  γι'αυτο πρεπει να εμπιστευομαστε μονο την ειδικοτητα που αφορα το προβλημα μας ;) 

Αποτελεσματα ποτε θα εχεις?

@andrianni βρε κοριτσι που εχεις χαθει εσυ??

πρίν από 14 λεπτά , Ani ani είπε:

Καλημερα Ελενακι!! Στην αρχη της δουλειας μ βαφομουν..μετα που δεν με ενδιεφερε ουτε η δουλεια ουτε τα αφεντικα καπως βαριομουν..Ευχομαι στην επομενη δουλεια μου μετα την αδεια του μπεμπη να βρω κατι που με καλυπτει σε ολες τις αποψεις!

Πρωτα απο ολα παρε τα αποτελεσματα και μην ξαναπας σε αυτην την αντιπαθητικη μικροβιολογο..Θεωρω οτι δεν εχει το δικαιωμα.να σε αποθαρρυνει τοσο..και να παιζει με την ψυχολογια σου. Αντε νευριασα τωρα! Ποτε θα μαθεις την τιμη? Και ασε αυτο που ειδες στον υπνο σου.Το αγχος φταιει! Και η εννοια.

Καλημερα Δημητρουλα ναι πηγαινε καλυτερα να σε καθυσηχασει και ο ιδιος. Λογικα ξεκουραση χρειαζεσαι αλλα καλυτερα να στα πει ο ιδιος.

Ναι να κανουμε κ υπερυχο να δω τι γινεται βρε κοριτσι...!!!βεβαια θα πρεπει να περπατησω μεχρι εκει...δεν πιστευω να υπαρχει προβλημα ε??

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ

1. Alekagala ΠΗΤ  9/10/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!!

2. oneira_glyka ΠΗΤ  23/11/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

3. Angie trg  ΠΗΤ  9/1/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

4. dimitroula30  ΠΗΤ  17/1/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

5. Kalfeli   ΠΗΤ  2-3/2/2018!!!

6. Ani ani   ΠΗΤ  21/3/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

7. elenakii22 ΠΗΤ  22/3/2018  ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

8. maria1988  ΠΗΤ  2/4/2018!!!

9. stalitsa82  ΠΗΤ  25/4/2018!!!

10. Dimitr@17 ΠΗΤ  21/5/2018!!!

12. Vana87 ΠΗΤ  26/5/2018!!!

11. Olivia3 ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ 2500!!!

13. Farmakotriftena ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ 36.29!!!

ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ

1. Μαρθα Κ 11/9/2017!!!

2. ElektraGr  12/9/2017!!!

3. rica 19-21/9/2017!!!

4. Vila 28/9/2017!!!

5. μπουμπού92 29/9/2017!!!

6. Nati85 2/10/2017!!!

7. alina80 5/10/2017!!!

8. linaa  7-8/10/2017!!!

9. orianna  9-11/10/2017!!!

10. caramel_83  12-18/10/2017!!!

11. andrianni  31/10/2017!!!

Κορίτσια να δινετε πληροφοριες για να ανανεωνεται το πινακακι μας;)

Με το καλο ολες με ενα μωρακι στην αγκαλια μας!!!:wub:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...