Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Eternity είπε:

Κορίτσια μου καλημέρα! Σήμερα κράτησα το 1ο θετικό τεστ ούρων στα χέρια μου! Ένας σταυρός πολύ έντονος! Πήρα το clearblue του 1ος λεπτού. Όλο το βράδυ δε μπορούσα να κοιμηθώ. Κάποια στιγμή είχα σκάσει για τουαλέτα αλλά η ώρα ήταν 1. 30 το βράδυ! Αν ήταν αρνητικο αντε να κοιμηθώ εγώ μετά... οπότε σηκώθηκα ξανά στις 8.Ο άντρας μου έφυγε έξω βόλτα και περίμενε τηλέφωνο! Χαχαααα! Δε μπορώ να το πιστεψω... δεν το περίμενα.... όμως θελω βήμα βήμα τη φορά γιατί με το ιστορικό αποβολών που έχω φοβάμαι πολύ. 

Συγχαρητήρια!!! Εύχομαι κ με μια τεράστια χοριακή!!

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

7 ώρες πρίν, anemoni1989 είπε:

Μ'αρεσει ο γιατρος σου... Την ιδια αποψη εχουμε!!!  Σε ποιο νοσοκομειο ειναι???? 

δεν ειναι σε νοσοκομειο ασε ο μενω σε νησι!!!

@Ani ani ουτε εγω βαφομουν γενικα ιδιαιτερα..για βολτα κυριως στη δουλεια σπανια κακώς βεβαια γτ θα επρεπε!

Καλημέρα!!!!

• Μου αρέσει 1

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Κορίτσια Καλημέρα!!

Τελικά πήγα σήμερα για χοριακη... Δεν κρατήθηκα.  Σκέφτηκα, αν πήγαινα αύριο κι αν τα αποτελέσματα δεν έχουν πάρει αρνητική  τροπή αλλά θετική  θα ξαναπηγαινα Δευτέρα, γιατί Σάββατο είναι κλειστά.  Οπότε λέω καλύτερα  σήμερα και Παρασκευή μετά.  Όμως, με απογοήτευσε πολύ η μικροβιολόγος.  Τώρα θέλω να βάλω τα κλάματα.  Ενώ της έλεγα  ότι ο γιατρός μου είπε πως για 25η ημέρα του κύκλου είναι μια χαρά η χοριακη μου,  εκείνη μου λέει "δεν ξέρω εγώ είμαι πολύ επιφυλακτική.  Είναι πολύ μικρή και δεν ξέρω αν έχεις ελπίδες  με τέτοιο νούμερο" της λέω, αφού ούτε καθυστέρηση δεν έχω  και μου λέει "Ναι αλλά ξεκινάμε με πολύ πολύ χαμηλό νούμερο " μετά της είπα ότι από χθες βράδυ ξεκίνησαν συμπτώματα  και μου απαντάει πάλι η μ@λ@κ.. "τα συμπτώματα είναι από την αύξηση της χοριακης... αλλά επειδή ανεβαίνει δε σημαίνει ότι πάει καλά κιόλας!!!!!!!!!!! Με τόσο χαμηλή που έχεις συνήθως είναι οι λεγόμενες χημικές  κυησεις... το έβγαλε το πόρισμα της βλέπετε!!!!

Ειμαι χάλια θέλω να κλάψω.. .. Επίσης δεν είδα και καλό όνειρο. 

Το μόνο θετικό είναι πως η κοιλιά μου και η μέση μου με έχουν πεθάνει. 

Χθες βράδυ ξύπνησα κατά τη 01:00 και δεν μπορούσα να κοιμηθώ από τον πόνο στην κοιλιά.  Αν δεν ήξερα για εγκυμοσύνη χθες θα το καταλάβαινα.  Κατά τις 04:00 έφυγε από την κοιλιά ο πόνος και πήγε στη μέση.  Τώρα πονάνε ελαφρώς και τα δύο. Έτσι ήμουν και στην κόρη μου.  Αλλά κρατάω επιφύλαξη με αυτά που μου είπε η αλλη.....

• Μου αρέσει 1

yplDp3.png

πρίν από 1 λεπτό , Farmakotriftena είπε:

Κορίτσια Καλημέρα!!

Τελικά πήγα σήμερα για χοριακη... Δεν κρατήθηκα.  Σκέφτηκα, αν πήγαινα αύριο κι αν τα αποτελέσματα δεν έχουν πάρει αρνητική  τροπή αλλά θετική  θα ξαναπηγαινα Δευτέρα, γιατί Σάββατο είναι κλειστά.  Οπότε λέω καλύτερα  σήμερα και Παρασκευή μετά.  Όμως, με απογοήτευσε πολύ η μικροβιολόγος.  Τώρα θέλω να βάλω τα κλάματα.  Ενώ της έλεγα  ότι ο γιατρός μου είπε πως για 25η ημέρα του κύκλου είναι μια χαρά η χοριακη μου,  εκείνη μου λέει "δεν ξέρω εγώ είμαι πολύ επιφυλακτική.  Είναι πολύ μικρή και δεν ξέρω αν έχεις ελπίδες  με τέτοιο νούμερο" της λέω, αφού ούτε καθυστέρηση δεν έχω  και μου λέει "Ναι αλλά ξεκινάμε με πολύ πολύ χαμηλό νούμερο " μετά της είπα ότι από χθες βράδυ ξεκίνησαν συμπτώματα  και μου απαντάει πάλι η μ@λ@κ.. "τα συμπτώματα είναι από την αύξηση της χοριακης... αλλά επειδή ανεβαίνει δε σημαίνει ότι πάει καλά κιόλας!!!!!!!!!!! Με τόσο χαμηλή που έχεις συνήθως είναι οι λεγόμενες χημικές  κυησεις... το έβγαλε το πόρισμα της βλέπετε!!!!

Χθες βράδυ ξύπνησα κατά τη 01:00 και δεν μπορούσα να κοιμηθώ από τον πόνο στην κοιλιά.  Αν δεν ήξερα για εγκυμοσύνη χθες θα το καταλάβαινα.  Κατά τις 04:00 έφυγε από την κοιλιά ο πόνος και πήγε στη μέση.  Τώρα πονάνε ελαφρώς και τα δύο. Έτσι ήμουν και στην κόρη μου.  Αλλά κρατάω επιφύλαξη με αυτά που μου είπε η αλλη.....

Καλημερα σε ολα τα κοριτσια ...!!! @Farmakotriftena μου μην στεναχωριεσαι οσο δεν βλεπεις κατι ανησυχιτικο εισαι ακομα εγκυος..και εγω δεν ξυπνησα καλα ...παλι ειδα λιγο ροζ...κ ειχα χαρει οτι μου περασε γτ χθες δεν ειδα πανω απο μια φορα...το θετικο που σκεφτομαι ειναι οτι ειναι ροζ και οχι αιμα...ολα καλα θα πανε σκεφτομαι..θα παω σημερα το απογευμα στον γιατρο αντι για αυριο το πρωι..

πρίν από 14 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Κορίτσια Καλημέρα!!

Καταρχας.. Αχ!  Αχ!  Αχ!  Γτ κανεις του κεφαλιου σου και δεν ακους το γιατρό σου?  Κατα δευτερον,  γτ καθεσαι και επιτρεπεις στον ΚΑΘΕ ΑΣΧΕΤΟ να εκφερει αποψη και να σου γ@μ@ει την ψυχολογια...  Δεν ειναι γυναικολογος η κυρια,  αρα δεν ξερει!!! Ελεος με τους φωτεινους παντογνωστηδες!!!  Καταγγελία χρειαζονται κανονικά 

Α!!  Και μην πιστευεις στα ονειρα κοριτσι μ... Αυθυποβολη ειναι... Αν πιστεύεις οτι κατι θα παει στραβα,  θα στραβωσει... Αν σκέφτεσαι θετικα... Η θετικη σου ενέργεια θα το βοηθησει!!!! 

• Μου αρέσει 3

cO4Yp3.png

πρίν από 3 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Καταρχας.. Αχ!  Αχ!  Αχ!  Γτ κανεις του κεφαλιου σου και δεν ακους το γιατρό σου?  Κατα δευτερον,  γτ καθεσαι και επιτρεπεις στον ΚΑΘΕ ΑΣΧΕΤΟ να εκφερει αποψη και να σου γ@μ@ει την ψυχολογια...  Δεν ειναι γυναικολογος η κυρια,  αρα δεν ξερει!!! Ελεος με τους φωτεινους παντογνωστηδες!!!  Καταγγελία χρειαζονται κανονικά 

Α!!  Και μην πιστευεις στα ονειρα κοριτσι μ... Αυθυποβολη ειναι... Αν πιστεύεις οτι κατι θα παει στραβα,  θα στραβωσει... Αν σκέφτεσαι θετικα... Η θετικη σου ενέργεια θα το βοηθησει!!!! 

Ο γιατρός μου είπε Τετάρτη ή Πέμπτη να πάω αλλά μου είπε καλύτερα Πέμπτη γιατί σε 48ωρες δεν είναι σίγουρο ότι θα αυξηθεί και ενώ είναι κάτι που μπορεί να συμβεί χωρίς να σημαίνει κάτι κακο εγώ θα ανησυχησω.

Έτσι είπα σήμερα και μετά ξανά Παρασκευη. Γιατί πήρε τέτοια θέση η γιατρος; λες και έπρεπε οπωσδήποτε να μου περάσει ότι είναι βιοχημική  η κύηση.  Εντωμεταξύ  μου έδωσε το χαρτί με τα αποτέλεσμα  το οποίο γράφει  :

ως 50μοναδες κύηση 2-3βδομαδες 

40 - 300 κύηση 3-4 εβδομάδων 

Μέσα στα πλαίσια δεν ειμαι; γιατί να επιμένει ότι πάω για αποβολη; με έκανε σκατα....

yplDp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 20 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Κορίτσια Καλημέρα!!

Καλημέρα! Αφου ξέρεις οτι κ αλλες ξςκινησαν με αυτο το νουμερο κ γεννανε σε 10 μέρες περίπου! Οταν παρεις τα αποτελέσματα πες της οτι πρεπει να σκέφτεται κ την κατασταση του αλλου κ να μην κανει υποθεσεις.

Κ οπως εχουμε πει η αγωνια πάντα υπάρχει.πριν μεινεις, όταν μείνεις, να παει καλά κ να ειναι καλές οι εξετάσεις κτλ. Κτλ...

Υπομονή κ στη @Dimitr@17 κ ξεκούραση! Να σου πει καλά νεα σημερα!

πρίν από 3 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Ο γιατρός μου είπε Τετάρτη ή Πέμπτη να πάω αλλά μου είπε καλύτερα Πέμπτη γιατί σε 48ωρες δεν είναι σίγουρο ότι θα αυξηθεί και ενώ είναι κάτι που μπορεί να συμβεί χωρίς να σημαίνει κάτι κακο εγώ θα ανησυχησω.

Έτσι είπα σήμερα και μετά ξανά Παρασκευη. Γιατί πήρε τέτοια θέση η γιατρος; λες και έπρεπε οπωσδήποτε να μου περάσει ότι είναι βιοχημική  η κύηση.  Εντωμεταξύ  μου έδωσε το χαρτί με τα αποτέλεσμα  το οποίο γράφει  :

ως 50μοναδες κύηση 2-3βδομαδες 

40 - 300 κύηση 3-4 εβδομάδων 

Μέσα στα πλαίσια δεν ειμαι; γιατί να επιμένει ότι πάω για αποβολη; με έκανε σκατα....

Ήταν σίγουρα γιατρός; Πολλές φορές οι τεχνικοί ή οι βοηθοί εργαστηρίου κάνουν τους έξυπνους... δύσκολα ένας γιατρός άλλης ειδικότητας θα πάρει τόσο απόλυτη θέση...

TQjIp3.pngj1MYp2.png

@Dimitr@17 μου στο σκούπισμα τα βρισκεις; κοιτα εγω ειχα όπως σου έχω πει ακριβώς το ίδιο. Κι εγώ από σεξ.  Πήγα έκανα υπέρηχο και ειχα μια πολύ μικρή αποκόλληση.  Δεν ήταν τπτ όμως   Αλήθεια μην αγχώνεσαι.  Θα δεις το απόγευμα που θα πας θα είναι όλα καλά.  Το πιστεύω. 

yplDp3.png

πρίν από 7 λεπτά , andrianni είπε:

Καλημέρα! Αφου ξέρεις οτι κ αλλες ξςκινησαν με αυτο το νουμερο κ γεννανε σε 10 μέρες περίπου! Οταν παρεις τα αποτελέσματα πες της οτι πρεπει να σκέφτεται κ την κατασταση του αλλου κ να μην κανει υποθεσεις.

Κ οπως εχουμε πει η αγωνια πάντα υπάρχει.πριν μεινεις, όταν μείνεις, να παει καλά κ να ειναι καλές οι εξετάσεις κτλ. Κτλ...

Υπομονή κ στη @Dimitr@17 κ ξεκούραση! Να σου πει καλά νεα σημερα!

Ξεκουραζομαι οσο μπορω αλλα σκεφτομαι γτ μου συνεβη αυτο???αχ αντε να.περασει η ωρα να παω μα μου πει οτι ειναι ολα καλα κ.δεν θελω τιποτα αλλο...

• Μου αρέσει 1

πρίν από 3 λεπτά , CME2205 είπε:

Ήταν σίγουρα γιατρός; Πολλές φορές οι τεχνικοί ή οι βοηθοί εργαστηρίου κάνουν τους έξυπνους... δύσκολα ένας γιατρός άλλης ειδικότητας θα πάρει τόσο απόλυτη θέση...

Η γιατρός είναι κορίτσι μου. Αυτό που με θύμωσε είναι πως προσπαθούσε με κάθε τρόπο να μου δείξει ότι δεν θα πάει καλά.  Τι να πω... ελπίζω μόνο να μην πέσει μεσα. Α.... το άλλο που μου είπε.... "και 80 να πάει τώρα πάλι δεν θα είναι καλό." Της λέω μακάρι να πάει 80 γιατί θα έχει διπλασιαστεί.  Και πααααλι απάντησε "Ναι αλλά πάλι είναι πολύ μικρή νούμερο " πφφφ.  Μου χάλασε τη μέρα. Άντε τώρα να έρθει το μεσημέρι να δω αποτελέσματα.  Δλδ και τα συμπτώματα μου (πόνος σε κοιλιά και μεση) δεν είναι τπτ; υπό φυσιολογικές συνθήκες εγώ σήμερα θα το καταλάβαινα ότι είμαι!

yplDp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όοοολα τα κορίτσια! 

@Ungry girl την Παρασκευη πάω γιατρό κ θα μου πει τα της ποιότητας της ωορηξίας.έκανα ενα σωρό εξετάσεις.μένει όμως η προγεστερόνη που είναι βασική.κάτι μου λέει όμως πως θα είναι όλα καλά.εσυ πότε πας; μαζί με το παπ να ζητήσεις οπωσδήποτε εξέταση κολπικού υγρού.Αν υπάρχει κάποιο μικρόβιο εμποδίζει τη συλληψη.Ας το αποκλείσεις κ αυτό γιατί ωορηξία κάνεις οπως φαίνεται.σπερμοδιαγραμμα κάνατε;

@vila κ εγω έτσι ήμουν οσο πλησίαζαν οι μέρες του ερχομού της ανεπιθύμητης γιατί εξανεμίστηκαν όλες οι ελπίδες.ευχομαι να μη γινει κ με σενα.πάντως κορίτσια ενα μηνα ειδα τη θερμοκρασία κ βοηθαει απίστευτα.ειδικα μετα την ωορηξία 14η μέρα επεσε κ μου ήρθε.

@caramel_83 βαλε με παλι τελευταια στο πινακακι.31/10. Τα χω παιξει.δε μπορω αλλο γιατι με τους μεγαλους κυκλους εκει που εσεις κανετε 3 προσπαθειες σε τρεις μηνες εγω κάνω 2.αφηστε να τα πω μπας κ συνερθω παλι.εγω που κατα τα αλλα ημουν καλά παλι απελπίζομαι.κ τωρα ας πάμε στα θετικά...τουλάχιστον κανω ωορηξία κ την Παρασκευη εχω γιατρουδάκο!ουφ κ παλι ουφ!

• Μου αρέσει 2

πρίν από 7 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

@Dimitr@17 μου στο σκούπισμα τα βρισκεις; κοιτα εγω ειχα όπως σου έχω πει ακριβώς το ίδιο. Κι εγώ από σεξ.  Πήγα έκανα υπέρηχο και ειχα μια πολύ μικρή αποκόλληση.  Δεν ήταν τπτ όμως   Αλήθεια μην αγχώνεσαι.  Θα δεις το απόγευμα που θα πας θα είναι όλα καλά.  Το πιστεύω. 

Ναι στι σκουπισμα μια φορα χθες κ μια σημερα...αλλα οχι αιμα ειναι ροζ υγρο...

πρίν από 1 λεπτό , Dimitr@17 είπε:

Γνωμη μου αν εισαι σπιτι ΞΑΠΛΩΣΕ στον καναπε κ μη σηκώνεσαι.κ όλα θα πανε τελεια!!!

πρίν από 3 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Μην ανησυχείς! Κι εγώ έτσι.  Θα πας το απόγευμα και όλα θα είναι καλά!! 

yplDp3.png

πρίν από 6 λεπτά , andrianni είπε:

Γνωμη μου αν εισαι σπιτι ΞΑΠΛΩΣΕ στον καναπε κ μη σηκώνεσαι.κ όλα θα πανε τελεια!!!

Ναι εχω ξαπλωσει ...παιρνω και τα χαπια που μου εχει δωσει ο γιατρος καο σε λιγες ωρες θα ξερω...μια φιλη μου που εχει κανει 2παιδια μου ειπε οτι μπορει να αλλαζω μηνα κ για αυτο να ειδα λιγο ροζ...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...