Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Eternity είπε:

Κορίτσια μου καλημέρα! Σήμερα κράτησα το 1ο θετικό τεστ ούρων στα χέρια μου! Ένας σταυρός πολύ έντονος! Πήρα το clearblue του 1ος λεπτού. Όλο το βράδυ δε μπορούσα να κοιμηθώ. Κάποια στιγμή είχα σκάσει για τουαλέτα αλλά η ώρα ήταν 1. 30 το βράδυ! Αν ήταν αρνητικο αντε να κοιμηθώ εγώ μετά... οπότε σηκώθηκα ξανά στις 8.Ο άντρας μου έφυγε έξω βόλτα και περίμενε τηλέφωνο! Χαχαααα! Δε μπορώ να το πιστεψω... δεν το περίμενα.... όμως θελω βήμα βήμα τη φορά γιατί με το ιστορικό αποβολών που έχω φοβάμαι πολύ. 

Συγχαρητήρια!!! Εύχομαι κ με μια τεράστια χοριακή!!

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια! Επανήλθα!Πως μου είστε; Κάποιες είστε εγκυουλες!Με το καλό!!! Ήταν τυχερό το καλοκαίρι!!Εγώ έλειπα το καλοκαίρι με τη μικρή οπότε λίγες επαφές κι αυτές εκτός γόνιμων! Πήγα στον γυναικολόγο για Παπ και μου είπε ότι υπάρχει αυγουλάκι για γονιμοποίηση και μου είπε να έχουμε επαφές από 13η μέχρι 20η μέρα κάθε δεύτερη μέρα.Απο Σάββατο που μας πέρασε δλδ μέχρι το Σάββατο που μας έρχεται! Είχαμε επαφή το Σάββατο μόνο και χτες που θα είχαμε πάλι δεν κάναμε καθόλου γιατί πονάω πολύ!Σαν πόνους περιόδου αλλά έντονους σήμερα δεν μπορούσα ούτε να ενεργηθω! Πονάει το ένα στήθος το άλλο όχι! Ελπίζω αύριο ναρθουμε σε επαφή και την Παρασκευή!Σας έχει συμβεί κάτι παρόμοιο; Ξέρω ότι πονακια έχουν οι γόνιμες μέρες αλλά τόσο πολύ;

EvgLp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 25 λεπτά , Ungry girl είπε:

Το οποιο αν κανεις.καλη η οχι δεν φενεται απο τον υπέρηχο?

οχι δε φαίνεται δυστυχως...

πρίν από 17 λεπτά , Alekagala είπε:

Στο γιο μου οταν την επομενη σηκώθηκα απο την καισαρική εκανα το ντουζάκι μου και κατέβηκα στο κυλικείο και ηπια καφε! Αν και ειχα πολλους εμετούς σε αυτην την εγκυμοσύνη ο καφες ποτε δεν έλειπε και ας τον έβγαζα!!!! Τωρα που αρχιζει και δροσίζει θα βγαλω και την καφετέρια να πινω και ζεστο ζεστο!!!! 

κ εμενα μου αρεσει ο γαλλικος!εχουμε σπιτι κ μηχανη γαλλικού κ μια Tassimo...ξεκινησα τις τελευταιες 2 βδομαδες να πινω καφε οχι γτ τον ζηταω αλλα θελω κατι να πινω...νομιζω σιγα σιγα θα πινω πιο ευχαριστα...

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

πρίν από 8 λεπτά , elenakii22 είπε:

οχι δε φαίνεται δυστυχως...

κ εμενα μου αρεσει ο γαλλικος!εχουμε σπιτι κ μηχανη γαλλικού κ μια Tassimo...ξεκινησα τις τελευταιες 2 βδομαδες να πινω καφε οχι γτ τον ζηταω αλλα θελω κατι να πινω...νομιζω σιγα σιγα θα πινω πιο ευχαριστα...

Και με τη εξέταση φαίνεται?

πρίν από 1 λεπτό , elenakii22 είπε:

δεν ειχα ρωτησει λεπτομερειες πολλες δε προλαβα..

ευτυχώς το μικρο σου ειναι στην.κοιλιτσα σου πια!!!

Ευχαριστω για την πληροφόρηση και τη φοτο μου έφυγε ενα.μικρο ανχος!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, elenakii22 είπε:

εγω κοριτσια να σας πω κ μηχανακι οδηγαω..ηταν το μονο που μ ειπε ο γιατρος αν μπορεσω να αποφύγω (βεβαια μ ειπε οτι δε θα ειμαι η πρωτη ουτε η τελευταια που οδηγαω ενω ειμαι εγκυος)...έμαθα καλα τους δρομους κ αποφευγω τους μισους...πηγαινω κ με 30(σπαω τα νευρα των υπολοιπων)αλλα δε μπορουσα να το αποφυγω...σε καθε υπέρηχο ρωταω με αγωνια αν υπαρχει αποκολληση,ευτυχως ολα καλα! 

@Vana87 εμενα με αφηνει κ βαφη κ νυχια...ειναι στο γιατρο ομως...η μυρωδια ομως της βαφης κ των σαμπουαν μου προκαλεσαν εμετο οταν πηγα για υπνο...φαντασου εχω μασκα κομμωτηρίου κ δε τη χρησιμοποιω μου μυριζει...

@alina80 ουτε εμενα γινοταν σκουρα!

2qk5v2t.jpg

μιας κ μπορω να ανεβασω τα τεστ ωορρηξιας! @Ungry girl @alina80 θετικο 1/7 2ο..

Ευχαριστώ. Εμένα τους πρώτους δύο μήνες μου σκουραινε κανονικά. Αυτή τη φορά έγινε ίδια η γραμμή με.αυτη του ελέγχου, αλλά και του ελέγχου ήταν πιο άχνη από.οτι όλες τις φορές που είχα κάνει (ανεξάρτητα αν ήταν αρνητικό. Η γραμμή ελέγχου ήταν σταθερά σκούρα). 

Το θεώρησα θετικό γιατί οι γραμμές ήταν ίδιες. Αυτό έγινε στις 12.30. Σκέφτηκα ότι επειδή δεν είχα και πολλά ούρα -(το γύρισα το κυπελάκι για να φτάσει στην ένδειξη που πρέπει) για αυτό να ήταν αχνές. 

Ξαναέκανα στις 7.00( νωρίτερα ήμουν συνέχεια σε επαγγελματικές συναντήσεις, δεν μπορούσα) και βγήκε αρνητικό. 

Περισσότερομε ανησυχεί η θερμοκρασία μου που δεν ακολουθεί το συνηθισμένο μοτίβο. Να πω ότι είχα κανονικά υγρά και πονούσα κιόλας αρκετά, ίσως και περισσότερο από το συνηθισμένο μου. Τώρα βέβαια λίγη σημασία έχει. Τουλάχιστον είχαμε επαφές κάθε μέρα από την 8η μέρα μέχρι και δύο μέρες μετά το υποτιθέμενο θετικό, οπότε αν έγινε, και νωρίτερα να έγινε καλυμμένοι είμαστε. Απλώς αυτό το μήνα δεν θεωρώ ότι έχω ελπίδες (κι ας ήταν ο πιο "ενεργός" μας. 

Όσα κορίτσια κρατάτε θερμοδιαγραμμα εχετε το ίδιο μοτίβο σε κάθε κύκλο;

• Μου αρέσει 1

4 ώρες πρίν, ath_gal1 είπε:

καλυτερα να τα βαζεις κολπικα...απ το στομα μπορει να σου ρθει εμετος..

δεν στο πε ο γιατρος σου????

μην το λες..χωρια οτι περναει μεσα...χωρια οτι ανασαινεις ακομα κ στις ανταυγειες το οξυζενε...

χωρια οτι αν ξερετε ..οταν εχουμε περιοδο που λενε δεν πιανει η βαφη...γιατι κατι γινεται με σιδηρο ..κ βγαινει πιο πολυ στο μαλλι...σαν να οξειδωνεται κ δεν πιανει τοσο η βαφη....

αυτα

Δςν λεω για το μαλλι. Αλλα το μακιγιαζ οτι ειναι υπερβολη..

3 ώρες πρίν, Ani ani είπε:

Εννοειται πως η καθεμια εφαρμοζει οτι θελει..πχ. εγω δεν μπορω να κοψω για 9 μηνες τελειως το καφε..ετσι τον ελαττωσα μονο.

Ναι καλα σιγουρα. Εγω πινω μονο ντεκαφεινε. Το μαλλι στο γιο μου δςν το εβαψα καθολου. Μεχρι το αυτι εφτασε η ριζα. Τωρα ομως σκεφτομαι να το βαφω. Τα νυχια μου κανονιλα τα εβαφα και μακιγιαζ. Ηδη κοβουμε πολλα. Καφε τσιγαρο ποτο αντε και βαφες μαλλιων. Οχι και το μακιγιαζ ομως. Εγω καθημερινα βαφομαι.. 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 8 λεπτά , Vana87 είπε:

Ναι καλα σιγουρα. Εγω πινω μονο ντεκαφεινε. Το μαλλι στο γιο μου δςν το εβαψα καθολου. Μεχρι το αυτι εφτασε η ριζα. Τωρα ομως σκεφτομαι να το βαφω. Τα νυχια μου κανονιλα τα εβαφα και μακιγιαζ. Ηδη κοβουμε πολλα. Καφε τσιγαρο ποτο αντε και βαφες μαλλιων. Οχι και το μακιγιαζ ομως. Εγω καθημερινα βαφομαι.. 

Νομίζω και εγω πως το μακιγιαζ είναι υπερβολή...η καθεμιά βεβαια πράττει κατά πως νομίζει...αλλά στην τελική ρε παιδάκι μυ, έγκυος είσαι και όχι ετοιμοθάνατη!!!! Αυτά που τρώμε και αναπνέουμε χειροτερα είναι!!!! Δε φτάνει που θα γίνουμε σαν μπάλες....να μη νιώθουμε εστω και λίγο γυναίκες?????? :P

cO4Yp3.png

πρίν από 1 λεπτό , anemoni1989 είπε:

Νομίζω και εγω πως το μακιγιαζ είναι υπερβολή...η καθεμιά βεβαια πράττει κατά πως νομίζει...αλλά στην τελική ρε παιδάκι μυ, έγκυος είσαι και όχι ετοιμοθάνατη!!!! Αυτά που τρώμε και αναπνέουμε χειροτερα είναι!!!! Δε φτάνει που θα γίνουμε σαν μπάλες....να μη νιώθουμε εστω και λίγο γυναίκες?????? :P

Οντως αυτο λεω κι εγω! Τουλαχιστον να νιωθουμε καπως ωραιες!

ε μαααααααααα!!!! Εγώ βεβαια, το εχω φτασει μακρια το θεμα (σημερα μυ τελειωσε η περιοδος και συγχίζομαι ήδη για τις απαγορεύσεις του γιατρου ΟΤΑΝ και ΑΜΑ μεινω εγκυος αχαχχααχχαχχαχα)!!!!!! Αλλά ρε παιδάκι μου, σου απαγορευει τον καφε (εγω 1 θα τον πίνω, θα το παλεψω με νυχια και με δόντια), σου κόβει το τσιγάρο (αυτό δεν με καίει και πολύ 1 τη μέρα κάνω....αντε και κανα παραπάνω αμα βγω εξω), σου κόβει το σεξ (οι περισσότεροι γιατροι το πρωτο τρίμηνο), δε χωράς στα ρούχα σου, πρήζεσαι, κάνεις ρανεις....μα να μη σε αφήνει να βάψεις νυχι και να βαφτείς???? Μήπως γιατρε μου να μείνω αξύριστη και να αφήσω και μουσι και να κατεβω στο λιμάνι για λιμενεργάτης??????? :P

• Μου αρέσει 2

cO4Yp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , anemoni1989 είπε:

ε μαααααααααα!!!! Εγώ βεβαια, το εχω φτασει μακρια το θεμα (σημερα μυ τελειωσε η περιοδος και συγχίζομαι ήδη για τις απαγορεύσεις του γιατρου ΟΤΑΝ και ΑΜΑ μεινω εγκυος αχαχχααχχαχχαχα)!!!!!! Αλλά ρε παιδάκι μου, σου απαγορευει τον καφε (εγω 1 θα τον πίνω, θα το παλεψω με νυχια και με δόντια), σου κόβει το τσιγάρο (αυτό δεν με καίει και πολύ 1 τη μέρα κάνω....αντε και κανα παραπάνω αμα βγω εξω), σου κόβει το σεξ (οι περισσότεροι γιατροι το πρωτο τρίμηνο), δε χωράς στα ρούχα σου, πρήζεσαι, κάνεις ρανεις....μα να μη σε αφήνει να βάψεις νυχι και να βαφτείς???? Μήπως γιατρε μου να μείνω αξύριστη και να αφήσω και μουσι και να κατεβω στο λιμάνι για λιμενεργάτης??????? :P

Χαχαχχαχαχαχαχαχ ! Με εκανες και γελασα! Και μετα το γελιο ας ριξω κι ενα κλαμα... ουφ πως περνανε τωρα τοσοι μηνες...!

• Μου αρέσει 1

3 ώρες πρίν, elenakii22 είπε:

εγω κοριτσια να σας πω κ μηχανακι οδηγαω..ηταν το μονο που μ ειπε ο γιατρος αν μπορεσω να αποφύγω (βεβαια μ ειπε οτι δε θα ειμαι η πρωτη ουτε η τελευταια που οδηγαω ενω ειμαι εγκυος)...έμαθα καλα τους δρομους κ αποφευγω τους μισους...πηγαινω κ με 30(σπαω τα νευρα των υπολοιπων)αλλα δε μπορουσα να το αποφυγω...σε καθε υπέρηχο ρωταω με αγωνια αν υπαρχει αποκολληση,ευτυχως ολα καλα! 

@Vana87 εμενα με αφηνει κ βαφη κ νυχια...ειναι στο γιατρο ομως...η μυρωδια ομως της βαφης κ των σαμπουαν μου προκαλεσαν εμετο οταν πηγα για υπνο...φαντασου εχω μασκα κομμωτηρίου κ δε τη χρησιμοποιω μου μυριζει...

@alina80 ουτε εμενα γινοταν σκουρα!

2qk5v2t.jpg

μιας κ μπορω να ανεβασω τα τεστ ωορρηξιας! @Ungry girl @alina80 θετικο 1/7 2ο..

το δευτερο στις 1-7 και το πρωτο στις 2-7 ειναι θετικα τεστ... εγω ετσι θα τα λαμβανα αν μου βγαιναν.απλα δεν σκουραινει ολο. ηη ακρη ομως ειναι το ιδιο σκουρα με του τεστ...

6penp2.png

χαχαχαχα.....εγω κοριτσια νιωθω πολυ χαρουμενη που ο γιατρος δε μ ζητησε να κοψω σχεδον τπτ...μ ειπε εγκυος εισαι οχι αρρωστη...ολα με μέτρο!!

@alina80 πες μ παλι σε ποια μερα του κυκλου εισαι κ τι θερμοκρασια εχεις!

• Μου αρέσει 1

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

πρίν από 32 λεπτά , elenakii22 είπε:

χαχαχαχα.....εγω κοριτσια νιωθω πολυ χαρουμενη που ο γιατρος δε μ ζητησε να κοψω σχεδον τπτ...μ ειπε εγκυος εισαι οχι αρρωστη...ολα με μέτρο!!

@alina80 πες μ παλι σε ποια μερα του κυκλου εισαι κ τι θερμοκρασια εχεις!

Μ'αρεσει ο γιατρος σου... Την ιδια αποψη εχουμε!!!  Σε ποιο νοσοκομειο ειναι???? 

cO4Yp3.png

πρίν από 59 λεπτά , Vana87 είπε:

Εγω προσωπικα γενικα δεν βαφομουν πολυ οποτε και δεν με πειραζει..γενικα παντως θεωρω πως ειναι απο τα τελευταιας σημασιας ΜΗ της εγκυμοσυνης.

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...