Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Eternity είπε:

Κορίτσια μου καλημέρα! Σήμερα κράτησα το 1ο θετικό τεστ ούρων στα χέρια μου! Ένας σταυρός πολύ έντονος! Πήρα το clearblue του 1ος λεπτού. Όλο το βράδυ δε μπορούσα να κοιμηθώ. Κάποια στιγμή είχα σκάσει για τουαλέτα αλλά η ώρα ήταν 1. 30 το βράδυ! Αν ήταν αρνητικο αντε να κοιμηθώ εγώ μετά... οπότε σηκώθηκα ξανά στις 8.Ο άντρας μου έφυγε έξω βόλτα και περίμενε τηλέφωνο! Χαχαααα! Δε μπορώ να το πιστεψω... δεν το περίμενα.... όμως θελω βήμα βήμα τη φορά γιατί με το ιστορικό αποβολών που έχω φοβάμαι πολύ. 

Συγχαρητήρια!!! Εύχομαι κ με μια τεράστια χοριακή!!

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 21 λεπτά , elenakii22 είπε:

εγω κοριτσια να σας πω κ μηχανακι οδηγαω..ηταν το μονο που μ ειπε ο γιατρος αν μπορεσω να αποφύγω (βεβαια μ ειπε οτι δε θα ειμαι η πρωτη ουτε η τελευταια που οδηγαω ενω ειμαι εγκυος)...έμαθα καλα τους δρομους κ αποφευγω τους μισους...πηγαινω κ με 30(σπαω τα νευρα των υπολοιπων)αλλα δε μπορουσα να το αποφυγω...σε καθε υπέρηχο ρωταω με αγωνια αν υπαρχει αποκολληση,ευτυχως ολα καλα! 

@Vana87 εμενα με αφηνει κ βαφη κ νυχια...ειναι στο γιατρο ομως...η μυρωδια ομως της βαφης κ των σαμπουαν μου προκαλεσαν εμετο οταν πηγα για υπνο...φαντασου εχω μασκα κομμωτηρίου κ δε τη χρησιμοποιω μου μυριζει...

@alina80 ουτε εμενα γινοταν σκουρα!

2qk5v2t.jpg

μιας κ μπορω να ανεβασω τα τεστ ωορρηξιας! @Ungry girl @alina80 θετικο 1/7 2ο..

Ελενακι ετσι ακριβώς ειναι και εμενα αυτη τη φορα βασικα 12 και 13 ηταν και τς δυο μερες οπως εσενα 1/7

Αρα να.μην ανησυχώ οτι δεν.κανω ε???

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 21 λεπτά , elenakii22 είπε:

εγω κοριτσια να σας πω κ μηχανακι οδηγαω..ηταν το μονο που μ ειπε ο γιατρος αν μπορεσω να αποφύγω (βεβαια μ ειπε οτι δε θα ειμαι η πρωτη ουτε η τελευταια που οδηγαω ενω ειμαι εγκυος)...έμαθα καλα τους δρομους κ αποφευγω τους μισους...πηγαινω κ με 30(σπαω τα νευρα των υπολοιπων)αλλα δε μπορουσα να το αποφυγω...σε καθε υπέρηχο ρωταω με αγωνια αν υπαρχει αποκολληση,ευτυχως ολα καλα! 

@Vana87 εμενα με αφηνει κ βαφη κ νυχια...ειναι στο γιατρο ομως...η μυρωδια ομως της βαφης κ των σαμπουαν μου προκαλεσαν εμετο οταν πηγα για υπνο...φαντασου εχω μασκα κομμωτηρίου κ δε τη χρησιμοποιω μου μυριζει...

@alina80 ουτε εμενα γινοταν σκουρα!

2qk5v2t.jpg

μιας κ μπορω να ανεβασω τα τεστ ωορρηξιας! @Ungry girl @alina80 θετικο 1/7 2ο..

Ελενακι ετσι ακριβως ειναι και εμενα αυτη τη φορα 12/13 ηταν οπως ειναι εσενα το 1/7 και τς δυο μερες 

Αρα να μην ανησυχώ μηπως δεν κανω ωορρηξία??

Σορυ αν τα εγραψα πολλές φορες παιζει να.κολησε το κιν μου 

@elenakii22 και εμενα ετσι ειναι αυτη τη φορα 12/13η μερα ηταν οπως εσενα 1/7 και τς δυο ομως μερες...

Αρα να.μην ανησυχώ πως δεν.κανω ωορρηξία???

πρίν από 2 λεπτά , Ungry girl είπε:

Σορυ αν τα εγραψα πολλές φορες παιζει να.κολησε το κιν μου 

@elenakii22 και εμενα ετσι ειναι αυτη τη φορα 12/13η μερα ηταν οπως εσενα 1/7 και τς δυο ομως μερες...

Αρα να.μην ανησυχώ πως δεν.κανω ωορρηξία???

αν κρινουμε απο μενα οχι μην ανησυχείς!!!

• Μου αρέσει 1

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Just now, elenakii22 είπε:

αν κρινουμε απο μενα οχι μην ανησυχείς!!!

Ναι γτ ετσι ειναι.και εμενα.πιο εντονη απο τα δικα σου δεν.εχει γινει ενω και εμενα τα υπολοιπα ειναι ακριβός το ιδιο ακριβος το ιδιο ειναι και το πιο έντονο και??

Ειχες ρωτησει το γιατρο σου και σου ειχε πει πως δεν ανεβενει παρα πανω η ορμόνη?

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , Ungry girl είπε:

Ναι γτ ετσι ειναι.και εμενα.πιο εντονη απο τα δικα σου δεν.εχει γινει ενω και εμενα τα υπολοιπα ειναι ακριβός το ιδιο ακριβος το ιδιο ειναι και το πιο έντονο και??

Ειχες ρωτησει το γιατρο σου και σου ειχε πει πως δεν ανεβενει παρα πανω η ορμόνη?

μου ειχε πει οτι επειδη δεν γίνεται πιο σκουρο δε σημαίνει απαραιτητα οτι υπαρχει προβλημα απλα μπορει να ειναι υψηλη η τιμή πιο λιγη ωρα απο οτι σε αλλες κ να μην την πιανω.  

• Μου αρέσει 1

πρίν από 5 λεπτά , elenakii22 είπε:

μου ειχε πει οτι επειδη δεν γίνεται πιο σκουρο δε σημαίνει απαραιτητα οτι υπαρχει προβλημα απλα μπορει να ειναι υψηλη η τιμή πιο λιγη ωρα απο οτι σε αλλες κ να μην την πιανω.  

Ααααα αλλα παρολα αυτα εσυ το τσεκαρες με υπέρηχο ε??

Όποτε ας ελπισω και εγω να ειναι αυτο θα διξει!!!!:confused:

1 ώρα πρίν, Alekagala είπε:

Πινω καφε μερα 3 με 4 ντεκαφεϊνέ οχι φυσικα δεν τον εκοψα ουτε πρόκειτε να τον κοψω!!!! Εδω θα γεννήσω και θα πιω την επομενη καφε! 

Εσυ εισαι δικια μου χαχα 

• Μου αρέσει 3

πρίν από 4 λεπτά , Ungry girl είπε:

Ααααα αλλα παρολα αυτα εσυ το τσεκαρες με υπέρηχο ε??

Όποτε ας ελπισω και εγω να ειναι αυτο θα διξει!!!!:confused:

εκανα υπερηχο εναν μηνα κ ειδα ότι ενω εδειξε να εκανα ωορρηξια τα τεστ δεν εγιναν σκουρα...ειχα αγχος ομως μηπως δεν κανω καλη...

πρίν από 8 λεπτά , elenakii22 είπε:

εκανα υπερηχο εναν μηνα κ ειδα ότι ενω εδειξε να εκανα ωορρηξια τα τεστ δεν εγιναν σκουρα...ειχα αγχος ομως μηπως δεν κανω καλη...

Το οποιο αν κανεις.καλη η οχι δεν φενεται απο τον υπέρηχο?

Διαφημίσεις

πρίν από 18 λεπτά , Ani ani είπε:

Εσυ εισαι δικια μου χαχα 

Στο γιο μου οταν την επομενη σηκώθηκα απο την καισαρική εκανα το ντουζάκι μου και κατέβηκα στο κυλικείο και ηπια καφε! Αν και ειχα πολλους εμετούς σε αυτην την εγκυμοσύνη ο καφες ποτε δεν έλειπε και ας τον έβγαζα!!!! Τωρα που αρχιζει και δροσίζει θα βγαλω και την καφετέρια να πινω και ζεστο ζεστο!!!! 

• Μου αρέσει 2

iFxFp2.pngw1NGp2.pngo7ZFp3.png

πρίν από 2 λεπτά , Alekagala είπε:

Στο γιο μου οταν την επομενη σηκώθηκα απο την καισαρική εκανα το ντουζάκι μου και κατέβηκα στο κυλικείο και ηπια καφε! Αν και ειχα πολλους εμετούς σε αυτην την εγκυμοσύνη ο καφες ποτε δεν έλειπε και ας τον έβγαζα!!!! Τωρα που αρχιζει και δροσίζει θα βγαλω και την καφετέρια να πινω και ζεστο ζεστο!!!! 

Θυμαμαι που την ειχαμε ξανακανει αυτη την κουβεντα!! Η καθε μια προσαρμοζει την εγκυμοσυνη της οπως μπορει παντως καταληγω διοτι δεν ειναι ιωση μιας βδομαδας να προσεξεις! 9 μηνες ειναι αυτοι. Πως να ακολουθησεις ολα τα ΜΗ

πρίν από 3 λεπτά , Alekagala είπε:

Ντεκαφεινέ εννοεις; αυτος δεν πιανεται κατα την αποψή μου για καφές! Με το καλό σου ευχομαι τα γεννητούρια!

Γεια σε όλα τα κορίτσια της ωραίας κ μεγάλης παρέας! Χάθηκα κ μου λείψατε.ευχαριστα κ δυσάρεστα τα ψιλοδιάβασα τα νεακια σας! Φιλια στη @Garifalia1 κ πολλές ευχες! Εισαι καλύτερα τωρα κοριτσάκι μου? Μπραβο σου που τα καταφερες παντως!

• Μου αρέσει 2

πρίν από 1 λεπτό , andrianni είπε:

Ντεκαφεινέ εννοεις; αυτος δεν πιανεται κατα την αποψή μου για καφές! Με το καλό σου ευχομαι τα γεννητούρια!

Ποσο δικιο εχεις δεν πιάνετε ο άτιμος με τιποτα δεν ανοιγει το ματι!!!!!  Αλλα κατι ειναι και αυτο!!!!! 

iFxFp2.pngw1NGp2.pngo7ZFp3.png

πρίν από 1 λεπτό , Alekagala είπε:

Ποσο δικιο εχεις δεν πιάνετε ο άτιμος με τιποτα δεν ανοιγει το ματι!!!!!  Αλλα κατι ειναι και αυτο!!!!! 

Πώς να ανοιξει με 2% καφεινη; μονο για τη γευση ειναι.αναγκαστικα συνηθιζεις κ ειναι μια παρηγορια...κ αν ειναι με φυσικη αποκαφεινοποιηση δεν πειραζει οπως λένε...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...