Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

Ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση! Καλή συνέχεια! Επιτυχία κι ευτυχία εύχομαι! 

• Ευχαριστώ 1

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

5 ώρες πρίν, Dimitr@17 είπε:

Μολις πηρα το πρωτο χαπι...να.σταματησω να ανησηχω??θα μου περασει?και θα ειναι ολα καλα?τι θα κανω?

καλυτερα να τα βαζεις κολπικα...απ το στομα μπορει να σου ρθει εμετος..

δεν στο πε ο γιατρος σου????

πρίν από 19 λεπτά , Vana87 είπε:

Α καλα πες του γιατρου. Να παραμελησουμε ςντελως τον εαυτο μας και να νιωθουμε χαλια γιατι ειμαστε εγκυες. Εγω τα βρισκω υπερβολικα ολα αυτα! 

μην το λες..χωρια οτι περναει μεσα...χωρια οτι ανασαινεις ακομα κ στις ανταυγειες το οξυζενε...

χωρια οτι αν ξερετε ..οταν εχουμε περιοδο που λενε δεν πιανει η βαφη...γιατι κατι γινεται με σιδηρο ..κ βγαινει πιο πολυ στο μαλλι...σαν να οξειδωνεται κ δεν πιανει τοσο η βαφη....

αυτα

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 33 λεπτά , alina80 είπε:

Κοριτσάκια μου καλησπέρα. @Dimitr@17 και @Farmakotriftena υπομονή, ξεκούραση και όχι αρνητικές σκέψεις και όλα καλά θα είναι. 

@orianna είχες θετικό τεστ άκουσα ωορρηξίας; Δεν λέμε τα ίδια, στρωνομαστε στη δουλειά αυτές τις ημέρες. 

@linaa μου εσύ κάνεις τεστακια; Δεν θυμάμαι. Είμαστε στη σειρά, εγώ περιμένω 5-6/10 εσύ 7 και η Οριάνα μας 8-9? 

Εγώ κορίτσια νομίζω ότι αυτό το μήνα δεν έκανα ωορρηξία. Κάτι το τεστ που άργησε και βγήκαν ίδιες οι γραμμές αλλά αχνές και οι δύο, κάτι που η θερμοκρασία μου δεν έχει ανέβει καθόλου...μάλλον η κότα δεν έκανε αβγό αυτό το μήνα. Όχι τίποτα άλλο τσάμπα τον ξεπάτωσα τον άντρα μου. 

Τα άλλα.κοριτσακια τι κανουμε; @Ungry girl, @Vila, @marillia , @anemoni1989 και οι υπόλοιπες;

Χαχαχαχαχα!!

Καλησπερα αλινακι..ελα βρε δεν εχει σημασια αν.εκανες η οχι το σεξ σεξ για να μη  χαλαρώσουμε!!

Εγω παλι αφησα αυτο το μηνα τελειως ανεκμετάλλευτο και τωρα.μπορω να καταλαβω ότι στα συμτωματα ειμαστε.λιγο παρατραβιγμενες εαν αυτο το μηνα ειχα επαφες νομίζω θα ημιυν για δάφνη με τοσα που εχω χαχχαα!!!!

@alina80 μου εγω εδω... Παρακολουθώ τα κορίτσια...  Εμενα ο κυκλος μου τα χαλια τ... Ηρθε περιοδος 1 βδομαδα νωριτερα και κρατησε μολις 2μιση μερες... Μαλλον με τοσα καφετια τις προηγούμενες στραγγιξα!  Αχαχα!  Εκανα τν προγεννητικο και περιμένω αποτέλεσματα την Πέμπτη (μαζι με την απάντηση του παπ)...  Αυτα! 

• Μου αρέσει 1

cO4Yp3.png

πρίν από 3 λεπτά , ath_gal1 είπε:

καλυτερα να τα βαζεις κολπικα...απ το στομα μπορει να σου ρθει εμετος..

δεν στο πε ο γιατρος σου????

μην το λες..χωρια οτι περναει μεσα...χωρια οτι ανασαινεις ακομα κ στις ανταυγειες το οξυζενε...

χωρια οτι αν ξερετε ..οταν εχουμε περιοδο που λενε δεν πιανει η βαφη...γιατι κατι γινεται με σιδηρο ..κ βγαινει πιο πολυ στο μαλλι...σαν να οξειδωνεται κ δεν πιανει τοσο η βαφη....

αυτα

Οχι δεν ειχα τετοιο προβλημα... ειμαο καλυτερα τωρα δεν ξανα ειδα τιποτα....υπομονη...

• Μου αρέσει 1

πρίν από 1 λεπτό , anemoni1989 είπε:

@alina80 μου εγω εδω... Παρακολουθώ τα κορίτσια...  Εμενα ο κυκλος μου τα χαλια τ... Ηρθε περιοδος 1 βδομαδα νωριτερα και κρατησε μολις 2μιση μερες... Μαλλον με τοσα καφετια τις προηγούμενες στρα

Εσύ για κάνα δυο κύκλους θα κάνεις υπομονή μέχρι να στρώσουν οι ορμόνες. Θέλει και ο οργανισμός το χρόνο του. 

@Ungry girl μωρέ ναι, αλλά εμείς το παρακάναμε αυτό το μήνα. Χαχαχα άσε που του έταζα ότι θα τον κάνω πατέρα...

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Just now, alina80 είπε:

Εσύ για κάνα δυο κύκλους θα κάνεις υπομονή μέχρι να στρώσουν οι ορμόνες. Θέλει και ο οργανισμός το χρόνο του. 

@Ungry girl μωρέ ναι, αλλά εμείς το παρακάναμε αυτό το μήνα. Χαχαχα άσε που του έταζα ότι θα τον κάνω πατέρα...

Αχαχχα ε ενταξη του το ταξες αλλα του πες και το ποτε??

Χααχα αν οχι δεν πιανει το ταμα!!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 25 λεπτά , Vana87 είπε:

Α καλα πες του γιατρου. Να παραμελησουμε ςντελως τον εαυτο μας και να νιωθουμε χαλια γιατι ειμαστε εγκυες. Εγω τα βρισκω υπερβολικα ολα αυτα! 

Εννοειται πως η καθεμια εφαρμοζει οτι θελει..πχ. εγω δεν μπορω να κοψω για 9 μηνες τελειως το καφε..ετσι τον ελαττωσα μονο.

πρίν από 3 λεπτά , Ani ani είπε:

Εννοειται πως η καθεμια εφαρμοζει οτι θελει..πχ. εγω δεν μπορω να κοψω για 9 μηνες τελειως το καφε..ετσι τον ελαττωσα μονο.

Εγω δεν.πινω καθολου καφε μονο αν βγω βολτα και αυτο ντεκαφεινε...

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Dimitr@17 είπε:

Εγω λογικα ειμαι κλεινω 4 βδομαδες..μονο το στηθος με ποναει απιστευτα κ ειχα υγρα κ σημερα πονακια δεξια ...εχω εναν συνεχομενο πονο που αντεχεται βεβαια...

δημητρα τις βδομαδες τις μετραμε απο την τελευταια φορα που μας ηρθε περιοδος.αυριο νομιζω θα εισαι 6 εβδομαδων..

6penp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , orianna είπε:

δημητρα τις βδομαδες τις μετραμε απο την τελευταια φορα που μας ηρθε περιοδος.αυριο νομιζω θα εισαι 6 εβδομαδων..

Ααα αν το εννοεις ετσι τοτε ειμαι 6 καλα το λες...

πρίν από 13 λεπτά , orianna είπε:

Κοιτα 14/8ειχα τελευταια περιοδο

πρίν από 35 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Εγω δεν.πινω καθολου καφε μονο αν βγω βολτα και αυτο ντεκαφεινε...

Μπραβο σου που τον εκοψες! Εγω το πρωτο διμηνο που ανακατευομουν λιγο δεν επινα

Καλα κοριτσια,  παντως ειναι απιστευτο πως οταν πλησιαζεις τα 30 περιτριγυριζεσαι ξαφνικα απο γκαστρωμενουλες!!!  Αχαχχαχαχαχα εχω παθει σοκ!!!  Ο περιγυρος μου φουσκωνει!!!!! 

• Μου αρέσει 1

cO4Yp3.png

εγω κοριτσια να σας πω κ μηχανακι οδηγαω..ηταν το μονο που μ ειπε ο γιατρος αν μπορεσω να αποφύγω (βεβαια μ ειπε οτι δε θα ειμαι η πρωτη ουτε η τελευταια που οδηγαω ενω ειμαι εγκυος)...έμαθα καλα τους δρομους κ αποφευγω τους μισους...πηγαινω κ με 30(σπαω τα νευρα των υπολοιπων)αλλα δε μπορουσα να το αποφυγω...σε καθε υπέρηχο ρωταω με αγωνια αν υπαρχει αποκολληση,ευτυχως ολα καλα! 

@Vana87 εμενα με αφηνει κ βαφη κ νυχια...ειναι στο γιατρο ομως...η μυρωδια ομως της βαφης κ των σαμπουαν μου προκαλεσαν εμετο οταν πηγα για υπνο...φαντασου εχω μασκα κομμωτηρίου κ δε τη χρησιμοποιω μου μυριζει...

@alina80 ουτε εμενα γινοταν σκουρα!

2qk5v2t.jpg

μιας κ μπορω να ανεβασω τα τεστ ωορρηξιας! @Ungry girl @alina80 θετικο 1/7 2ο..

• Μου αρέσει 2

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

πρίν από 28 λεπτά , Ani ani είπε:

Μπραβο σου που τον εκοψες! Εγω το πρωτο διμηνο που ανακατευομουν λιγο δεν επινα

Μου ειναι δυσκολο αλλα τι να κανω...τουλαχιστον το πρωτο τριμηνο...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...