Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Κορίτσια μου χάθηκα γιατί ήμουν στο Χωρίο στην πεθερά από χθες τώρα γύρισα σπίτι.... Περίοδος δεν έχει έρθει λογικά από την αλλαγή καιρού θα χτυπήσει πάλι πολύ αργά.... Είπαμε θα αρχίσω ινοφερτ λέω να τα αρχίσω όταν αδιαφετισω εσείς τι λέτε??? 

πρίν από 9 λεπτά , orianna είπε:

με το καλο κοριτσι... σε ποια μερα εισαι?

ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟ αγάπη μου συγχαρητήρια!!!! Περιμένουμε νέα περισσότερα!!!! 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 30 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Κορίτσια βοήθεια..... έκανα τεστ.... βγήκε μια 2η γραμμή πολύ άχνη μεν αλλα πεντακάθαρη!!! Θα τρελαθω... Δεν νιώθω έγκυος.  Θα μου πείτε τότε γιατί έκανες.. . Απλά παρατήρησα στο αριστερό μου μαστό  πιο έντονες φλέβες  καθώς και ότι ήπια ένα ποτήρι  κρασί  (που γενικά πίνω σκ) και ζαλιστηκα . Θα τρελαθώ κορίτσια!!!!!!

μπραβο βρε κοριτσι!!σε ποια μερα εισαι??αν αντεχεις κατσε δυο ωρες χωρις τουαλετα κ νερο κ λογικα θα βγει πιο σκουρα!!

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

φαρμακοτριφτενα...κανε μια χοριακη...να δεις κ κανα νουμερο....

ολα καλα να σου πανε...

εγω κ η αντα κατεληξαν σε παλλινδρομες..

εσυ να εισαι κ με μεγαλα νουμερα

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

@Farmakotriftena συγχαρητηρια κοριτσι μου!μπραβο σου!!και η αχνη οπως ξερεις σημαινει εγκυμοσυνη!σε ποια μερα εισαι??

@ada32 εχεις σκεφτει να παρεις τεστ ωορρηξιας?κανε και τον υπερηχο σου αλλα μηοως σε βοηθησουν και τα τεστ.

@Μαρθα Κ καλωσόρισες αγαπη!! Ξεκινησε τα αμεσα μην περιμενεις να ερθει περιοδος θα σου κανουν καλο.πες το και στο γυναικολογο μηπως χρειαστεις τα ινοφερτ κομπι ειναι χαπια και ειναι για περισσοτερα κιλα εγω στο οριο ημουν αλλα ηταν πιο ακριβα και εχουν 20 μεσα και οχι 30, ηδη δινω ενω σωρο λεφτα σε φαρμακα και συμπληρωματα και πηρα τα φακελακια τελικα.αλλα κανε μια ερωτηση να εισαι σιγουρη!!

e6OVp3.pngExilp3.png

5 ώρες πρίν, Nati85 είπε:

Κοριτσια μαλλον αυτες τις μερες θα ειναι η ωορρηξια μου εχω πολλα υγρα ειμαι 28 ημερα.πιστευω την προηγουμενη βδομαδα ημουν χαλια ψυχολογικα μαλλον με επηρεασε.παω για 40+κυκλο ειχα πολλους μηνες να κανω τετοιο κυκλο.

Σίγουρα η ψυχολογία μας επιρρεαζει πολύ!! Ίσως να είναι και αλλαγή του κύκλου σου.

1 hour ago, Farmakotriftena είπε:

Κορίτσια βοήθεια..... έκανα τεστ.... βγήκε μια 2η γραμμή πολύς άχνη μεν αλλα πεντακάθαρη!!! Θα τρελαθω... Δεν νιώθω έγκυος.  Θα μου πείτε τότε γιατί έκανες.. . Απλά παρατήρησα στο αριστερό μου μαστό  πιο έντονες φλέβες  καθώς και ότι ήπια ένα ποτήρι  κρασί  (που γενικά πίνω σκ) και ζαλιστηκα . Θα τρελαθώ κορίτσια!!!!!!

Να θες να πατήσεις λαϊκ και να μη σε αφήνει το χαζοσυστημα!!

Κορίτσι μπράβο!!!!! Συγχαρητήρια! Περιμένουμε μεγάλο νούμερο στη χοριακή.. φαντάζομαι αύριο θα πας πρωί πρωί!!

Πότε περίμενες περίοδο?? Σε ποια μέρα έκανες τεστ?

XDXPp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Vila είπε:

Σίγουρα η ψυχολογία μας επιρρεαζει πολύ!! Ίσως να είναι και αλλαγή του κύκλου σου.

Να θες να πατήσεις λαϊκ και να μη σε αφήνει το χαζοσυστημα!!

Κορίτσι μπράβο!!!!! Συγχαρητήρια! Περιμένουμε μεγάλο νούμερο στη χοριακή.. φαντάζομαι αύριο θα πας πρωί πρωί!

Εχω και πολυκυστικες και δεν ξερω σαν να ειχαν στρωσει τους προηγουμενους μηνες ε δεν πειραζει εξαλλου αυτο τον μηνα δεν προσπαθω απλα το καταλαβα να ξερω περιπου ποτε θα μου ερθει. Εσυ σε τι φαση εισαι τωρα προσπαθεια η αναμονη?ειμαστε πολλα κοριτσια και ξεχναω!

e6OVp3.pngExilp3.png

Κορίτσια  sorry για την καθυστέρηση.  Άλλαζα πάνες στον άντρα μου αχαχαχ 

Λοιπόν έχουμε και λέμε.. . Δεν ξέρω σε ποια μέρα ειμαι.  Κανονικά περίμενα γύρω στις 1/10. Όμως κατάλαβα τις γόνιμες  μου οπότε νομίζω σήμερα αύριο το πολυ θα μου ερχόταν. 

Συμπτώματα τίποτα απολύτως. Αφού Παρασκευή αν θυμάστε έλεγα ότι είμαι σίγουρη πως θα αδιαθετησω.  Το μόνο που έχω είναι μια φλέβα στο στήθος  (που γενικά βγάζω μπλε πριν αδιαθετησω) Απλά η μια είναι και πεταγμενη . 

Άλλο ένα που έχω είναι πολλά υγρά λευκά όμως επειδή νιώθω και στεγνή κάτω το μυαλό μου πήγε σε μύκητες....

Νιώθω ψιλοαρρωστη γενικά και το μεσημέρι έβαλα θερμόμετρο και με έδειξε..... 36.3!!!! Άρα μύθος τα δέκατα;;;;;

Έκανα ένα predictor  βγήκε μια ολοκάθαρα ροζ γραμμουλα αλλά λεπτή  και μετά από 2 ώρες κορίτσια έκανα clear  blue και ενώ βγήκε πάλι μια 2η αλλά άχνη μετά από 40λεπτσ που το ξανάειδα  σχεδόν έχει εξαφανιστεί.  Γιατι;;;; και στα 2 τεστ βγήκε  αμέσως η 2η. Στο predictor  υπάρχει ακόμα  (έχουν περάσει ωρες) στο άλλο γιατί εξαφανίστηκε;;;;; πρέπει να κάτσω κάτω από φως και ίσα που φαίνεται αλλά το λες και οφθαλμαπάτη 

• Μου αρέσει 2

yplDp3.png

πρίν από 8 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Λοιπόν έχουμε και λέμε.. . Δεν ξέρω σε ποια μέρα ειμαι.  Κανονικά περίμενα γύρω στις 1/10. Όμως κατάλαβα τις γόνιμες  μου οπότε νομίζω σήμερα αύριο το πολυ θα μου ερχόταν. 

Συμπτώματα τίποτα απολύτως. Αφού Παρασκευή αν θυμάστε έλεγα ότι είμαι σίγουρη πως θα αδιαθετησω.  Το μόνο που έχω είναι μια φλέβα στο στήθος  (που γενικά βγάζω μπλε πριν αδιαθετησω) Απλά η μια είναι και πεταγμενη . 

Άλλο ένα που έχω είναι πολλά υγρά λευκά όμως επειδή νιώθω και στεγνή κάτω το μυαλό μου πήγε σε μύκητες....

Νιώθω ψιλοαρρωστη γενικά και το μεσημέρι έβαλα θερμόμετρο και με έδειξε..... 36.3!!!! Άρα μύθος τα δέκατα;;;;;

Έκανα ένα predictor  βγήκε μια ολοκάθαρα ροζ γραμμουλα αλλά λεπτή  και μετά από 2 ώρες κορίτσια έκανα clear  blue και ενώ βγήκε πάλι μια 2η αλλά άχνη μετά από 40λεπτσ που το ξανάειδα  σχεδόν έχει εξαφανιστεί.  Γιατι;;;; και στα 2 τεστ βγήκε  αμέσως η 2η. Στο predictor  υπάρχει ακόμα  (έχουν περάσει ωρες) στο άλλο γιατί εξαφανίστηκε;;;;; πρέπει να κάτσω κάτω από φως και ίσα που φαίνεται αλλά το λες και οφθαλμαπάτη 

εγω λεω να μην βασανίζεσαι μετα τεστ!κανε την χοριακη σου αυριο κ θα δεις σιγουρα τι γίνεται!!

πρίν από 5 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Έκανα ένα predictor  βγήκε μια ολοκάθαρα ροζ γραμμουλα αλλά λεπτή  και μετά από 2 ώρες κορίτσια έκανα clear  blue και ενώ βγήκε πάλι μια 2η αλλά άχνη μετά από 40λεπτσ που το ξανάειδα  σχεδόν έχει εξαφανιστεί.  Γιατι;;;; και στα 2 τεστ βγήκε  αμέσως η 2η. Στο predictor  υπάρχει ακόμα  (έχουν περάσει ωρες) στο άλλο γιατί εξαφανίστηκε;;;;; πρέπει να κάτσω κάτω από φως και όσα που φαίνεται αλλά το λες και οφθαλμαπάτη 

Μήπως είναι πιο ευαίσθητο το πρεντικτορ;  Λέει από πόσες μονάδες πιάνει το καθένα. Κ παίζει ρόλο κ πόσο πυκνά είναι τα ουρα. Μήπως στο πρωτο είχες περισσότερες ώρες που δεν είχες πάει τουαλέτα;είναι κ νωρίς άλλωστε.δεν είσαι ούτε με μια μέρα καθυστέρηση οπότε είναι αναμενόμενο να είναι μικρή η χοριακη ορμόνη. 

6penp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 7 λεπτά , elenakii22 είπε:

εγω λεω να μην βασανίζεσαι μετα τεστ!κανε την χοριακη σου αυριο κ θα δεις σιγουρα τι γίνεται!!

Καλα θα παω Αύριο πρωί ... αλλα και τα 2 θετικα ήταν. Από τα πρώτα λεπτά.   Τωρα γιατι στο clear μετα απο ωρα εξαφανιστηκε; 

πρίν από 5 λεπτά , orianna είπε:

Μήπως είναι πιο ευαίσθητο το πρεντικτορ;  Λέει από πόσες μονάδες πιάνει το καθένα. Κ παίζει ρόλο κ πόσο πυκνά είναι τα ουρα. Μήπως στο πρωτο είχες περισσότερες ώρες που δεν είχες πάει τουαλέτα;είναι κ νωρίς άλλωστε.δεν είσαι ούτε με μια μέρα καθυστέρηση οπότε είναι αναμενόμενο να είναι μικρή η χοριακη ορμόνη. 

Το predictor  Ναι είναι το early  (από την 6η  μέρα και καλά) το clear το έκανα μετά από 2ωρες και όχι και πολλά ουρα.  Όμως και αυτό από το 1ο λεπτά θετικό ήταν  το κοιτούσαμε  σαν τα βλαμμένα  με τον άντρα μου.  Τωρα φαίνεται απλά μια σκιά 

Είδα στο ημερολόγιο μου, σημείωσα ότι είχα ωορρηξία γύρω στις 13 του μήνα αλλά το πότε ακριβώς δεν το ξέρω. Οπότε αν έγινε 13 σήμερα είναι η 12η. 

@ath_gal1 και ada κορίτσια ειλικρινά λυπάμαι για την έκβαση που είχατε....

yplDp3.png

πρίν από 17 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Καλα θα παω Αύριο πρωί ... αλλα και τα 2 θετικα ήταν. Από τα πρώτα λεπτά.   Τωρα γιατι στο clear μετα απο ωρα εξαφανιστηκε; 

Το predictor  Ναι είναι το early  (από την 6η  μέρα και καλά) το clear το έκανα μετά από 2ωρες και όχι και πολλά ουρα.  Όμως και αυτό από το 1ο λεπτά θετικό ήταν  το κοιτούσαμε  σαν τα βλαμμένα  με τον άντρα μου.  Τωρα φαίνεται απλά μια σκιά 

Είδα στο ημερολόγιο μου, σημείωσα ότι είχα ωορρηξία γύρω στις 13 του μήνα αλλά το πότε ακριβώς δεν το ξέρω. Οπότε αν έγινε 13 σήμερα είναι η 12η. 

@ath_gal1 και ada κορίτσια ειλικρινά λυπάμαι για την έκβαση που είχατε....

Κάνε χοριακη να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Αν έχεις άλλο τεστ κάνε το πρωί με πρωινά ουρα. Πριν την καθυστέρηση κάνουμε μόνο πρωινά. Να είναι Άφθονα και λίγο σκούρα. 

• Μου αρέσει 1

6penp2.png

πρίν από 7 λεπτά , orianna είπε:

Κάνε χοριακη να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Αν έχεις άλλο τεστ κάνε το πρωί με πρωινά ουρα. Πριν την καθυστέρηση κάνουμε μόνο πρωινά. Να είναι Άφθονα και λίγο σκούρα. 

Τις hometest έχω μπόλικα αλλά δεν είναι ευαίσθητα σε μονάδες. Θα πάω αύριο πρωί για χοριακη

yplDp3.png

πρίν από 30 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Τις hometest έχω μπόλικα αλλά δεν είναι ευαίσθητα σε μονάδες. Θα πάω αύριο πρωί για χοριακη

θα περιμενουμε νεα σου!!!!κ εγω της hometest εκανα...οντως δεν ειναι πολθ ευαισθητα αλλα κατι δειχνουν...θελουν βεβαια να τα διαβασεις στο 5λεπτο

πρίν από 46 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Κανε ενα hometest πριν την χοριακη να δουμε αν θα σου εμφανισει γραμμη.και αν θες κανε και ενα ωορρηξιας καποια στιγμη να δουμε μην ξεχναμε τα πειραματα μας!!πιστευω εγκυος εισαι απλα ειναι νωρις ακομα. Παντως κλιαρ ειχα παρει δυο φορες την μια ειχε απο μια γραμμη στο παραθυρο ελεγχου και στου αποτελεσματος μολις το ανοιξα ηταν ελλατωματικο και την αλλη φορα δεν εβγαλε καμμια γραμμη  δεν ξερω δεν τα πολυεμπιστευομαι και ας λενε οτι ειναι τα καλυτερα. Μεγαλωνει η πανω λισταααα

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...