Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 57 λεπτά , linaa είπε:

κοριτσια τι κανετε? εγω σημερα εμαθα για δυο εγκυμοσυνες κ οι δυο 40 χρονων. με δυο μηνες προσπαθεια. για την μια ειμαι σιγουρη οτι ηταν οντως δυο μηνες γιατι ελειπε ο αντρας της. πρωτο παιδακι κ για τις δυο. χαρηκα αλλα απαγοητευτικα εγω τι γινετε ρε γαμωτο κ εγω παλευω κ δεν γινετε τιποτα με πιανει απελπισια που κ που.

Κοριτσι μου πιστευω ακραδαντα οτι ειναι το άγχος πολυ σοβαρος παραγοντας...  Θυμησε μου,  εξετασεις εχετε κανει με τον αντρα σου??  Ποσο καιρο προσπαθειτε?? 

πρίν από 2 λεπτά , Elena** είπε:

Καλησπέρα κορίτσια.τι ωραία παρέα που είστε.και συμπαραστέκεστε η μια στην άλλη.εγω είμαι η ελενα,24 χρονών και με τον άντρα μου προσπαθούμε εδώ και 10 μήνες αλλά τίποτα.πάλι αδιαθέτησα.πριν 6 μήνες στη γυναικολόγο όλα καλά μου είπε και οι ωοθήκες και όλα.έχω όμως οπίσθια κάμψη μήτρας.ο σύζυγος 29 έκανε σπερματοδιάγραμμα και ο αριθμός είναι μικρός 12.000.000 νομίζω και του είπαν ότι θα δυσκολευτείς.δεν ξέρω κορίτσια,έχω απογοητευτεί.

συγγνώμη για το μεγάλο κείμενο

Γεια σου κοριτσι!!! Δεν ξερω για τους αριθμούς του αντρα σου,  μιας και δεν εχω ασχοληθει ποτε με αυτα,  αλλα για την κλιση της μητρας σου μην αγχωνεσαι...  Δυο διαφορετικοί γυναικολογοι μου έχουν πει ότι δεν επηρεάζει... Εγω εχω προσθια κλίση... Χαλαρα και με απόλαυση το σεξ και όλα θα γίνουν!! 

cO4Yp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 5 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Κοριτσι μου πιστευω ακραδαντα οτι ειναι το άγχος πολυ σοβαρος παραγοντας...  Θυμησε μου,  εξετασεις εχετε κανει με τον αντρα σου??  Ποσο καιρο προσπαθειτε?? 

Γεια σου κοριτσι!!! Δεν ξερω για τους αριθμούς του αντρα σου,  μιας και δεν εχω ασχοληθει ποτε με αυτα,  αλλα για την κλιση της μητρας σου μην αγχωνεσαι...  Δυο διαφορετικοί γυναικολογοι μου έχουν πει ότι δεν επηρεάζει... Εγω εχω προσθια κλίση... Χαλαρα και με απόλαυση το σεξ και όλα θα γίνουν!! 

Σ´ευχαριστώ.θα πάω στη γυναικολόγο να της δείξω της εξετάσεις του άντρα μ και θα της πω να κάνω καμία εξέταση για να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο οτι υπάρχει κάποιο πρόβλημα από τη μεριά μ.για να μην περιμένω άδικα κάθε μήνα

πρίν από 3 λεπτά , Elena** είπε:

Σ´ευχαριστώ.θα πάω στη γυναικολόγο να της δείξω της εξετάσεις του άντρα μ και θα της πω να κάνω καμία εξέταση για να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο οτι υπάρχει κάποιο πρόβλημα από τη μεριά μ.για να μην περιμένω άδικα κάθε μήνα

Ακους εκει αδικα!!! Καλε νεο κοριτσι μην απογοητευεσαι!!!!  Σκεψου πως ειναι μια ευχαριστη διαδικασια... Μη μετράς μερες κλπ και αστα ολα αυθόρμητα!!!  Εγω βεβαια τωρα ξεκινησα προσπαθειες με το φιλο μ (ουτε ενα μηνα ολοκληρο μιας κ λογω δουλειας ημασταν απο μακρια)... Εχεις συζητησει με τη γιατρό σου για τις προσπάθειες σας? 

cO4Yp3.png

πρίν από 13 λεπτά , Elena** είπε:

Καλησπέρα κορίτσια.τι ωραία παρέα που είστε.και συμπαραστέκεστε η μια στην άλλη.εγω είμαι η ελενα,24 χρονών και με τον άντρα μου προσπαθούμε εδώ και 10 μήνες αλλά τίποτα.πάλι αδιαθέτησα.πριν 6 μήνες στη γυναικολόγο όλα καλά μου είπε και οι ωοθήκες και όλα.έχω όμως οπίσθια κάμψη μήτρας.ο σύζυγος 29 έκανε σπερματοδιάγραμμα και ο αριθμός είναι μικρός 12.000.000 νομίζω και του είπαν ότι θα δυσκολευτείς.δεν ξέρω κορίτσια,έχω απογοητευτεί.

καλησπερα ελενα και καλως ηρθες στη παρεα...καταρχην εισαι πολυ μικρουλα και αυτο ειναι πολυ καλο...μην αγχωνεσαι καθολου γτ εχεις καιρο μπροστα σου για να φτιαξετε το οποιοδηποτε θεμα.προχτες συζητουσαμε για την οπισθια καμψη μητρας οτι βοηθαει η επαφη να ειναι σε συγκεκριμενη σταση.στα τεσσερα.και μετα να μενεις ξαπλωμενη μπρουμυτα στο κρεβατι...οσο για το σπερμα,οντως ειναι χαμηλος ο αριθμος... ειναι 12 εκ ανα ml? η εννοεις συνολικη ποσοτητα 12εκ?

εχετε επισκεφτει ουρολογο?μαζι με το σπερματοδιαγραμμα γιναν καλλιεργειες για μικροβια?

να γραφεις οτι θελεις και οσο θελεις δεν υπαρχει περιορισμος...

6penp2.png

πρίν από 2 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Ακους εκει αδικα!!! Καλε νεο κοριτσι μην απογοητευεσαι!!!!  Σκεψου πως ειναι μια ευχαριστη διαδικασια... Μη μετράς μερες κλπ και αστα ολα αυθόρμητα!!!  Εγω βεβαια τωρα ξεκινησα προσπαθειες με το φιλο μ (ουτε ενα μηνα ολοκληρο μιας κ λογω δουλειας ημασταν απο μακρια)... Εχεις συζητησει με τη γιατρό σου για τις προσπάθειες σας? 

Σου εύχομαι όλα να σου πάνε καλά και εγκυούλα σύντομα.

να σου πω τη αλήθεια δεν το έβλεπα έτσι ουτε άγχος ούτε να μετράω απλά όταν είχαμε όρεξη το απολαμβάναμε.αλλά μετά από τόσους μήνες όσο να'ναι...αυτο το μήνα απογοητεύτηκα ίσως λόγω της εξέτασης του άντρα μου που του είπαν ότι δεν είναι καλή.τους προηγούμενους μήνες έλεγα οκ ήρθε,πάμε για τον επόμενο..

η γυναικολόγος μου είχε πει ανά 2 μέρες.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 13 λεπτά , Elena** είπε:

Κολπο για την οπισθια καμψη μητρας (εχω κι εγω και μου το προτεινε ο γυναικολογος μου): μετα την επαφη να μεινεις 20 λεπτα μπρουμυτα και μετα 20 λεπτα ανασκελα. Εμενα επιασε και τις 2 φορες τον πρωτο μηνα που το δοκιμασα!!

TQjIp3.pngj1MYp2.png

πρίν από 7 λεπτά , orianna είπε:

καλησπερα ελενα και καλως ηρθες στη παρεα...καταρχην εισαι πολυ μικρουλα και αυτο ειναι πολυ καλο...μην αγχωνεσαι καθολου γτ εχεις καιρο μπροστα σου για να φτιαξετε το οποιοδηποτε θεμα.προχτες συζητουσαμε για την οπισθια καμψη μητρας οτι βοηθαει η επαφη να ειναι σε συγκεκριμενη σταση.στα τεσσερα.και μετα να μενεις ξαπλωμενη μπρουμυτα στο κρεβατι...οσο για το σπερμα,οντως ειναι χαμηλος ο αριθμος... ειναι 12 εκ ανα ml? η εννοεις συνολικη ποσοτητα 12εκ?

εχετε επισκεφτει ουρολογο?μαζι με το σπερματοδιαγραμμα γιναν καλλιεργειες για μικροβια?

να γραφεις οτι θελεις και οσο θελεις δεν υπαρχει περιορισμος...

Καλώς σας βρήκα.ναι το σύνολο.τα εκανε όλα κ καλλιέργεια και του βρηκαν ενα μικρόβιο δεν θυμάμαι πως λεγεται τωρα γιατι δεν το έχω μαζι μου.συγγνωμη.και πήρε αντιβίωση για 2 εβδομάδες και σε καμια εβδομάδα θα κανει πάλι την εξεταση εάν υπάρχει κάποια αλλαγη και μετα λεω να πάω στη γυναικολογο...

όσο για τη στάση την εχω δοκιμάσει..

σας ευχαριστω για την κατανοηση

πρίν από 11 λεπτά , CME2205 είπε:

Κολπο για την οπισθια καμψη μητρας (εχω κι εγω και μου το προτεινε ο γυναικολογος μου): μετα την επαφη να μεινεις 20 λεπτα μπρουμυτα και μετα 20 λεπτα ανασκελα. Εμενα επιασε και τις 2 φορες τον πρωτο μηνα που το δοκιμασα!!

Αυτό δεν το ηξερα και μπρούμητα και ανάσκελα.θα το δοκιμάσω...νά´σαι καλά

πρίν από 1 λεπτό , Elena** είπε:

Καλώς σας βρήκα.ναι το σύνολο.τα εκανε όλα κ καλλιέργεια και του βρηκαν ενα μικρόβιο δεν θυμάμαι πως λεγεται τωρα γιατι δεν το έχω μαζι μου.συγγνωμη.και πήρε αντιβίωση για 2 εβδομάδες και σε καμια εβδομάδα θα κανει πάλι την εξεταση εάν υπάρχει κάποια αλλαγη και μετα λεω να πάω στη γυναικολογο...

όσο για τη στάση την εχω δοκιμάσει..

σας ευχαριστω για την κατανοηση

η σταση ελενα μου ειναι λιγο δευτερευουσα αυτη τη στιγμη.το προβλημα ειναι στο σπερμα.vibramicine αντιβιωση πηρε?οταν μπορεσεις αν θες πες μας το σπερματοδιαγραμμα του λιγο πιο αναλυτικα.. αφου βρεθηκε μικροβιο μολις εξαλειφθει θα αρχισει και το σπερμα να παιρνει τα πανω του... την πραγματικη εικονα του θα την δειτε 3 μηνες μετα το τελος της αντιβιωσης.. τωρα που θα κανετε επαναληψη θα ειναι για να δειτε οτι η αντιβιωση επιασε κ εφυγε το μικροβιο.να εισαι αισιοδοξη καθως αυτα συμβαινουν οταν υπαρχει καποιο μικροβιο.

επισης ο γυναικολογος σου σ αυτην την περιπτωση δεν μπορει να κανει κατι..ειδικος για να δει ο αντρας σου ειναι ο ουρολογος. πρεπει να παει επισκεψη ωστε να αποκλειστει και η υπαρξη καποιας κιρσοκηλης που δημιουργει ισως επιπροσθετο προβλημα.

επισης για τη ληψη του σπερματος για την επαναληψη να του πεις πριν την συλλογή να πλυνει και να ξεβγαλει την περιοχη πολυ καλα  και ολη την ποσοτητα σπερματος να προσεξει να μπει μεσα στο κυπελακι. μεσα σε μιση ωρα να ειναι στο εργαστηριο που θα εξεταστει το σπερμα.

1 ώρα πρίν, linaa είπε:

κοριτσια τι κανετε? εγω σημερα εμαθα για δυο εγκυμοσυνες κ οι δυο 40 χρονων. με δυο μηνες προσπαθεια. για την μια ειμαι σιγουρη οτι ηταν οντως δυο μηνες γιατι ελειπε ο αντρας της. πρωτο παιδακι κ για τις δυο. χαρηκα αλλα απαγοητευτικα εγω τι γινετε ρε γαμωτο κ εγω παλευω κ δεν γινετε τιποτα με πιανει απελπισια που κ που.

σε καταλαβαινω κοριτσι.. και γω αναρωτιεμαι πως καποια κοριτσια πιανουν με την ρωτη φορα η τυχαια... τι να κανουμε αυτη ειναι η πραγματικοτητα.. καποιες θα παιδευτουμε λιγο πιο πολυ.κ γω οταν ξεκινησαμε νομιζα θα εμενα απο τον πρωτο μηνα... τωρα που εισαι στο νησι θα αλλαξει το γουρι θα δεις... κανε υπομονη...

6penp2.png

πρίν από 8 λεπτά , orianna είπε:

η σταση ελενα μου ειναι λιγο δευτερευουσα αυτη τη στιγμη.το προβλημα ειναι στο σπερμα.vibramicine αντιβιωση πηρε?οταν μπορεσεις αν θες πες μας το σπερματοδιαγραμμα του λιγο πιο αναλυτικα.. αφου βρεθηκε μικροβιο μολις εξαλειφθει θα αρχισει και το σπερμα να παιρνει τα πανω του... την πραγματικη εικονα του θα την δειτε 3 μηνες μετα το τελος της αντιβιωσης.. τωρα που θα κανετε επαναληψη θα ειναι για να δειτε οτι η αντιβιωση επιασε κ εφυγε το μικροβιο.να εισαι αισιοδοξη καθως αυτα συμβαινουν οταν υπαρχει καποιο μικροβιο.

επισης ο γυναικολογος σου σ αυτην την περιπτωση δεν μπορει να κανει κατι..ειδικος για να δει ο αντρας σου ειναι ο ουρολογος. πρεπει να παει επισκεψη ωστε να αποκλειστει και η υπαρξη καποιας κιρσοκηλης που δημιουργει ισως επιπροσθετο προβλημα.

επισης για τη ληψη του σπερματος για την επαναληψη να του πεις πριν την συλλογή να πλυνει και να ξεβγαλει την περιοχη πολυ καλα  και ολη την ποσοτητα σπερματος να προσεξει να μπει μεσα στο κυπελακι. μεσα σε μιση ωρα να ειναι στο εργαστηριο που θα εξεταστει το σπερμα.

Εχεις δικιο οριαννα μου.

θα τα στειλω αναλυτικα οταν το δω.

εχει τον ουρολόγο του που συνεννοειται.

ναι για την ληψη του σπερματος ετσι κανει και το παει στο εργαστηριο σε 5 λεπτα,το εχουμε κοντά.

Να κάνω 1 ερώτηση βρε κορίτσια;;;

έχω ακούσει οτι όταν είσαι πολλά χρόνια με τον συντροφό σου και έχετε επαφές δυσκολεύει τη σύλληψη.

τι λέτε αληθεύει;

• Μου αρέσει 1

πρίν από 18 λεπτά , Elena** είπε:
πρίν από 18 λεπτά , Elena** είπε:

έχω ακούσει οτι όταν είσαι πολλά χρόνια με τον συντροφό σου και έχετε επαφές δυσκολεύει τη σύλληψη.

τι λέτε αληθεύει;

Ε;;;;; Με ποιο επιχείρημα καλέ;;;; Μόνο αν περάσουν τα χρόνια και μπεις στην κλιμακτήριο φαντάζομαι αυτό μπορεί να ισχύσει!!!

cO4Yp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 21 λεπτά , Elena** είπε:

Εχεις δικιο οριαννα μου.

ναι για την ληψη του σπερματος ετσι κανει και το παει στο εργαστηριο σε 5 λεπτα,το εχουμε κοντά.

τι λέτε αληθεύει;

Καλησπερα και καλος ηρθες...

Εύχομαι γρηγορα μανουλα!!!

Εχω ακουσει οχι αυτο ακριβος αλλα οτι οταν γενικά κανεις ερωτα με προφύλαξη αργεις λίγο γιατι δεν εχει συνηθίσει το σωμα τις γυναικας το σπέρμα αλλα δεν ξερω κατα ποσο στέκει!!

Αλλα απλα επιση εισαι χρονια με καποιον σίγουρα νωμιζω δεν στέκει!!

• Μου αρέσει 1

Καλησπέρα κορίτσια. Τι κάνετε; 

@linaa μου σε καταλαβαίνω απόλυτα. Άσε κι εγώ όλο εγκυμοσύνες και γέννες ακούω -γνωστοι και άγνωστο. Έχουν βαλθεί όλοι να πολλαπλασιαστούν αυτή την περίοδο. Εγώ έχω καταλήξει ότι ανεξαρτήτως ηλικίας, προβλήματος ή μη, συχνότητας επαφών και όλα αυτά, το θέμα θέλει και λίγη ή πολλή τύχη! Για αυτό δεν μπορούμε να κάνουμε και τίποτα. Μην μου απογοητεύεσαι όμως. Θα σας ανανεώσει το νησί, θα σας χαλαρώσουν οι ρυθμοί του, θα σας ωφελήσει ο καθαρός αέρας, θα σας δυναμώσουν τα φρέσκα νόστιμα προϊόντα και θα έρθει το σποράκι πριν το καταλάβεις. Θα ξεφύγει και το μυαλό σου μέχρι να τακτοποιηθείτε, θα γνωρίσεις καινούργιους ανθρώπους και όλα.θα γίνουν. 

@Elena** Καλωσήρθες. Μην ανησυχείς, είσαι και μπουμπουκάκι εσύ! Θα κάνει τη θεραπεία του ο καλός σου και δεν θα αργήσουν και για σας τα ευχάριστα. Και μην σταματάτε τις προσπάθειες ε; Μπορεί να υπάρχει ένα μικρό θεματάκι, αλλά δεν σημαίνει ότι δεν θα τύχει κιόλας. Μην αγχώνεσαι μόνο. Το μόνο που μπορεί να δυσκολέψει τη σύλληψη όταν είσαι πολλά χρόνια με τον σύντροφό σου είναι το να μην.κάνετε σεξ. (Καλά.και στα λίγα χρόνια εδώ που τα λέμε, η αποχή τη δυσκολεύει τη σύλληψη). Απολαύστε λοιπόν τη διαδικασία ε; Ο κύκλος σου είναι σταθερός; 

• Μου αρέσει 4

1 ώρα πρίν, Elena** είπε:

καλωσηρθες!!!επειδη εμεις καναμε πολλα σπερμοδιαγραμματα οταν εχεις χρονο γραψε λιγο πιο αναλυτικά τα αποτελεσματα!παντως με το μικρόβιο δεν μπορεις να εχεις σωστη εικονα...χαλαρωστε αυτο το διαστημα αφου λογω μικροβιου ειναι δυσκολη η συλληψη κ αφου περασει λιγο ο καιρος επαναλαβετε για να εχετε σωστη εικονα κ να δειτε πως θα κινηθειτε μετα!μην σας παιρνει απο κατω απο τωρα χωρις λογο!μπορει να ειναι κατι προσωρινο...κ εμεις ειχα θεμα μετο σπερμα που ηταν προσωρινο προσπαθουσαμε 1.5 χρονο στους 7 μηνες ειδαμε οτι εχει θεμα με το σπερμα(αν κ το ξεραμε η αλήθεια ειναι) και θεραπεια ξεκινησε οταν φτασαμε 1 χρονο προσπαθειων(τον γεναρη συγκεκριμενα) κ ιουλιο εμεινα εγκυος!οποτε καντε λιγο υπομονη να δειτε τι θα γινει με το μικροβιο!!

• Μου αρέσει 1

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

πρίν από 7 λεπτά , elenakii22 είπε:

καλωσηρθες!!!επειδη εμεις καναμε πολλα σπερμοδιαγραμματα οταν εχεις χρονο γραψε λιγο πιο αναλυτικά τα αποτελεσματα!παντως με το μικρόβιο δεν μπορεις να εχεις σωστη εικονα...χαλαρωστε αυτο το διαστημα αφου λογω μικροβιου ειναι δυσκολη η συλληψη κ αφου περασει λιγο ο καιρος επαναλαβετε για να εχετε σωστη εικονα κ να δειτε πως θα κινηθειτε μετα!μην σας παιρνει απο κατω απο τωρα χωρις λογο!μπορει να ειναι κατι προσωρινο...κ εμεις ειχα θεμα μετο σπερμα που ηταν προσωρινο προσπαθουσαμε 1.5 χρονο στους 7 μηνες ειδαμε οτι εχει θεμα με το σπερμα(αν κ το ξεραμε η αλήθεια ειναι) και θεραπεια ξεκινησε οταν φτασαμε 1 χρονο προσπαθειων(τον γεναρη συγκεκριμενα) κ ιουλιο εμεινα εγκυος!οποτε καντε λιγο υπομονη να δειτε τι θα γινει με το μικροβιο!!

Ναι οταν το δω θα σας τα γραψω.

σε 1-2 εβδομάδες θα ξανακάνει...

οπότε θα δουμε...

να έχεις 1 τελειόμηνη εγκυμοσύνη...

κοριτσια σας ευχαριστω όλες για τις απαντήσεις σας

• Μου αρέσει 1

πρίν από 21 λεπτά , Elena** είπε:

Εχεις δικιο οριαννα μου.

τι λέτε αληθεύει;

οχι αυτο το αποκλειω... ισα ισα που εχω διαβασει οτι ο οργανισμος της γυναικας ειναι καλο να συνιθιζει το σπερμα για να μην το βλεπει ως κατι ξενο και να αντιδραει εναντιον του..

εγω πιστευω οτι το σπερμα ειναι το μονο προβλημα σας. μολις το φτιαξετε θα μας πεις και τα ευχαριστα... 

• Μου αρέσει 1

6penp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...