Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

1 hour ago, Vana87 είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Εκανα χοριακή τελικα ολοι μου ελεγαν να κανω! 990 η τιμη της!

Τελικα εκανα χοριακη! 990 η τιμή βάλε το στο πινακάκι!

αντε συγχαρητηρια!!!απο 1000 βλεπεις σακο αν θες να ακουσεις κ καρδια πρεπει να περιμενεις λιγο ακομα!!!

• Μου αρέσει 1

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

1 hour ago, alina80 είπε:

Μην αγχώνεσαι. Ο κύκλος αλλάζει χωρίς να σημαίνει οπωσδήποτε ότι κάτι δεν πάει καλά. Επίσης η περίοδος έρχεται κατά μέσο όρο 12-16 μέρες μετά την ωορρηξία. Οπότε αν κάνεις ας πούμε κύκλο 24 ημέρες μία χαρά μπορεί να είχες θετικό τη 12η μέρα. Αυτό ακριβώς μου συνέβη εμένα στον προηγούμενο κύκλο. 

Πήγαινε στο γιατρό οπότε σε βολεύει να σε δει, εξήγησε του τις ανησυχίες και τις απορίες σου και θα σε κατευθύνει εκείνος. Καλό είναι να σημειώσεις όλες τις απορίες ώστε να μην ξεχάσεις να τον ρωτήσεις κάτι που σε απασχολεί. 

Καλημέρα κόρες! Τι κάνετε; Εμένα οι πόνοι ωορρηξία συνεχίζονται, ελπίζω να δω θετικό τεστ σήμερα. 

αχχααχα εχεις δικιο και εχω και πολλες αποριες θα τον τρελανω τον ανθρωπο..το θεμα ειναι να του πω να κανω και την σαλπιγγογραφια η ναμου πει αυτος! εχω παρα πολυ αγωνεια!

πρίν από 55 λεπτά , orianna είπε:

11-10 με κυκλο 29 ημερων ειναι καλα να πας. αν αδιαθετησεις νωριτερα θα πρεπει να πας πιο νωρις στον γιατρο γτ θα εισαι μετα τις γονιμες και οκ θα σου πει οτι εκανες ωορρηξια..αλλα ποτε?την 8η μερα ?την 10η?τη 13η? δεν θα μπορει να στο πει.ενω αν πας π.χ 12η μερα κ δει οτι εχεις κανει ηδη θα ξερεις οτι εκανες καπου εκει κοντα...η θα σου πει οτι δεν εκανες ακομα και θα σου πει βαση του αυγου που θα δει ποτε περιπου θα κανεις. αστο προς το παρον να δεις ποτε θα σου ερθει και θα τα δουμε στη συνεχεια ποτε ειναι καλα να πας.

χα ψηθηκες τελικα ε? πολυ καλη χοριακη και σε δυο μερες μπορεις να δεις και υπερυχο το σπορακι...

αντε ναι θα περιμενω χαλαλι χααχχααα εχεις δικιο και τωρα σταματησαν οι πονοι! μπορει και να μην μυ ερθει ποιο νωρις βλεπουμε!

πρίν από 13 λεπτά , elenakii22 είπε:

αντε συγχαρητηρια!!!απο 1000 βλεπεις σακο αν θες να ακουσεις κ καρδια πρεπει να περιμενεις λιγο ακομα!!!

Καλα εκανα που δεν πηγα σημερα! Την τριτη θα δουμε σακο πιστευω!

πρίν από 15 λεπτά , alina80 είπε:

Κορίτσια θέλω γνώμες. Μόλις έκανα τεστ ωορρηξίας και οι δύο γραμμές βγήκαν ίδιες. Αλλά όχι αρκετά έντονες όπως άλλες φορές. Δηλαδή και η γραμμή ελέγχου δεν ήταν σκούρα. Αλλά.μεταξυ τους ίδιες. Θα το πάρω ως θετικό αλλά για σιγουριά θα κάνω και ένα το απόγευμα. Τι λέτε εσείς; 

θετικο ειναι...απλα το τεστ ηταν απο το εργοστασιο ετσι.κανε κ το απογευμα ενα..

• Μου αρέσει 1

6penp2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια ακούω ότι πληρώνετε 15 με 20 ευρώ χοριακή εγώ στο δικό μου γιατρό 10 μου παίρνει... Σήμερα έβγαλα κομμάτια άσπρα σαν μύξα οπότε μπας και αδιαφετισω ως αύριο και δεν πάω για χοριακή... 

πρίν από 2 λεπτά , Μαρθα Κ είπε:

Κορίτσια ακούω ότι πληρώνετε 15 με 20 ευρώ χοριακή εγώ στο δικό μου γιατρό 10 μου παίρνει... Σήμερα έβγαλα κομμάτια άσπρα σαν μύξα οπότε μπας και αδιαφετισω ως αύριο και δεν πάω για χοριακή... 

Ασπρα εχω κι εγω που ειμαι εγκυος! Ρε εσυ θα γεννησεις και δεν θα το ξερςις πτο εισαι! Χαχαχ

• Μου αρέσει 3

πρίν από 14 λεπτά , Μαρθα Κ είπε:

Αυτά τα άσπρα σαν μύξα τα έχεις ξαναβγάλει πριν την περίοδο;

Αν δεν αδιαθετήσεις όμως θα πας για χοριακή αύριο, μας το έχεις υποσχεθεί! Και ως γνωστό είναι μην τάξεις του τρελού - πόσο μάλλον σε εμάς που είμαστε πολλές τρελές μαζεμένες.

Αλήθεια, σε ποια μέρα καθυστέρησης είσαι σήμερα;

• Μου αρέσει 3

1 hour ago, Ani ani είπε:

Guten Morgen mein Mädchen !! Du kannst ein paar Dinge auseinander machen. Kleine Mahlzeiten so viel wie Sie können und nach einem kleinen Test, welche Lebensmittel Sie irgendwie entlasten ... Ich trinke einige Mägen wie Kryomilch zum Frühstücksgetreide.

1 hour ago, ath_gal1 είπε:

kalte Gurke

Σας ευχαριστω κοριτσια μου θα τα δοκιμασω ολα μπας και ανακουφιστω!!!

πρίν από 36 λεπτά , Μαρθα Κ είπε:

Ρε αγαπη κανε ενα τεστ ή χοριακη να δουμε τι γινεται ;)

εγω κοριτσια εχω χαρει γιατι μειωνεται η ροη σημερα ειναι οπως ημουν στα καλα μου την 4 μερα περιοδου, μακαρι και τον αλλο μηνα να ειναι το ιδιο :)

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

Θα κάνω η τεστ η χοριακη ακόμα δεν εχω αποφασίσει.... Λοιπόν ακούστε εγώ έχω ανώμαλο κύκλο το ξέρετε με βάσει 35 ημερών έχω δέκα μέρες καθυστέρηση από συμπτώματα δεν έχω πολλά λίγα πονακια αριστερά.... Τώρα εγώ λέω υγρά δεν έχω από κάτω ιδιαίτερα σήμερα πήγα τουαλέτα και στο χαρτί έβγαλα ένα κομμάτι σαν ασπράδι αυγού λέτε να κάνω ουρηξια τόσο αργά..?? Πολύ μπέρδεμα λέμε.. 

πρίν από 4 λεπτά , Μαρθα Κ είπε:

Θα κάνω η τεστ η χοριακη ακόμα δεν εχω αποφασίσει.... Λοιπόν ακούστε εγώ έχω ανώμαλο κύκλο το ξέρετε με βάσει 35 ημερών έχω δέκα μέρες καθυστέρηση από συμπτώματα δεν έχω πολλά λίγα πονακια αριστερά.... Τώρα εγώ λέω υγρά δεν έχω από κάτω ιδιαίτερα σήμερα πήγα τουαλέτα και στο χαρτί έβγαλα ένα κομμάτι σαν ασπράδι αυγού λέτε να κάνω ουρηξια τόσο αργά..?? Πολύ μπέρδεμα λέμε.. 

Ειλικρινα θα μας τρελαννεις;; εχεις 10 μερες καθυστερησης και δεν κανεις τεστ;; να πας τωρα να κανεις. Ειναι και λιγο ανευθυνο αυτο που κανεις γιατι αν εισαι πρεπςι να ξεκινησει η προγεννητικη φροντιδα.

πρίν από 3 λεπτά , Vana87 είπε:

Ειλικρινα θα μας τρελαννεις;; εχεις 10 μερες καθυστερησης και δεν κανεις τεστ;; να πας τωρα να κανεις. Ειναι και λιγο ανευθυνο αυτο που κανεις γιατι αν εισαι πρεπςι να ξεκινησει η προγεννητικη φροντιδα.

ειχε κανει πριν μερες και της ειχε βγει αρνητικο, αλλα λεμε μηπως ηταν νωρις και γι'αυτο να ξανακανει να ειμαστε σιγουρες

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...