Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 58 λεπτά , Ungry girl είπε:

Καλημερα οριανα μου ελεγα να παω 11/10 στο γιατρο που θεωρητικά ειμαι στις γονημες για να κανω υπέρηχο αλλα αν μου έρθει και παλυ τοσο νωρίς αρχιζω να.προβληματίζομαι..δεν θα προλαβω να κανω τεστ δεν θα προλαβω ενοω πως αν αδιαθετησω και κρατησει 6 μερες και 11 παω στο γιατρο θα μπορει αυτος να δει αν κανω ωορρηξία και ποτε ετσι δεν ειναι?

Να πας όποτε μπορείς κορίτσι!!Θα δεί αν έγινε ωορρηξία.Ξεκίνα και τεστάκια μετά τη περίοδο!!Θα κάνεις και ορμονολογικές όπου θα έχεις καλύτερη εικόνα!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

1 ώρα πρίν, Ungry girl είπε:

Καλημερα κοριτσια μου τι κανεται????

Ερωτηση και οποια ξερει ας δωσει τα φωτα τις!!! Εγω οποως ξερουμε ειχα κυκλο σταθερα 29 τον προηγούμενο μηνα ομως ηταν 23 σημερα ειμαι στην.21η μερα και εκτος οτι θα σκασει το στήθος μου νομίζω με ποναει και η κοιλιά μου!!

Και οκ μπορει.να.μικρινε ο κυκλος μου αυτο δεν ειναι καλο ετσι δεν ειναι?

Σημαίνει πως εχω κατι????

Και αν ειναι και μικρινε εγω πως ειδα ωορρηξία 12η μερα?

Εκτος και αν τα αχνα.μου τεστακια δεν σημενει θετικο!!!

Μήπως άλλαξε ο κύκλος (λόγω θάλασσας κιόλας) .. το ενδεχόμενο να είσαι εγκυος ?

εμένα αυτή την φορά πρήστηκε το στήθος μου κ με πονουσαν  οι θηλές πολύ, ήταν διαφορετικος πονος απο τις αλλες φορες .. και έτσι σαν να μου μπηκαν υποψίες κ έκανα τεστ που βγηκε θετικο . 

Απλα θυμαμαι την 28η μέρα με πονούσε απίστευτα η κοιλιά μου κ πήρα buscopan γτ νόμιζα θα μου έρθει περιοδος αλλα δεν  είχα ούτε σταγονα αιματος .. 

• Μου αρέσει 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 9 λεπτά , Anna Kal είπε:

Καλημέρα οταν λες ξινο νερο φλωρινης;Απο Φλώρινα;:-D Δεν μπορω να  το βρω εδω που ειμαι(Γερμανια) εδω εχουν μονο εκεινα τα ανθρακουχα νερα λες να δοκιμασω;;;Ευχαριστώ παντως για την απαντηση σου

Από πηγές της Φλώρινας προέρχεται αλλά το πουλάνε σε όλα τα μεγάλα σούπερ μάρκετ. Λογικά δεν πρόκειται να το βρεις, μπορείς να δοκιμάσεις κάποιο ανθρακούχο νερό. Συνήθως όμως καλύτερο αποτέλεσμα έχουν αυτά που είναι 100% φυσικά, χωρίς προσθήκη διττανθρακικών. Στην Ελλάδα δεν ξέρω κάποιο άλλο εκτός από το ξινό νερό, στη Γερμανία όμως που χρησιμοποιούν πολύ τα ανθρακούχα μπορεί να βρεις!

• Μου αρέσει 1

TQjIp3.pngj1MYp2.png

On 18/9/2017 at 8:34 ΜΜ, Ungry girl είπε:

Καλησπερα ρε κοριτσια τι κανεται???

Ερωτηση???

1)ποσο κοστιζει η σαλπιγγογραφια?

2)ποσο ο υπέρηχος?

3) και σε πια μερα ειναι καλύτερα να γίνεται ο υπέρηχος???

1. Εκανα σαλπιγγογραφια στον Ασκληπιο στην Θεσ/νικη 120 ε μαζι με το σκιαγραφικο  , την έκανα την7η μερα του κυκλου που ειχα καθαρισει απο αιματα   και μιση ωρα πριν , πηρα ενα buscopan plus  (γτ ειχα φοβηθει μηπως πονεσω όπως λενε αρκετες ) αλλά τελικά ΔΕΝ πονεσα καθόλου . δεν ξέρω αν παίζει ρόλο οτι οι σαλπιγγες ηταν διαβατες...

2 για υπερηχο πληρωσα 20ε (ο πιο φθηνος γυναικολογος)!!  . εγω με κυκλο 28-30 εκανα υπερηχο 12η  μερα και τις 2 φορες είδαμε ωοθηλάκιο 15χιλ. 

Για οποιαδηποτε άλλη απορία εδώ έιμαι !!

• Μου αρέσει 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Καλημερα κοριτσια μου τι κανεται????

Ερωτηση και οποια ξερει ας δωσει τα φωτα τις!!! Εγω οποως ξερουμε ειχα κυκλο σταθερα 29 τον προηγούμενο μηνα ομως ηταν 23 σημερα ειμαι στην.21η μερα και εκτος οτι θα σκασει το στήθος μου νομίζω με ποναει και η κοιλιά μου!!

Και οκ μπορει.να.μικρινε ο κυκλος μου αυτο δεν ειναι καλο ετσι δεν ειναι?

Σημαίνει πως εχω κατι????

Και αν ειναι και μικρινε εγω πως ειδα ωορρηξία 12η μερα?

Εκτος και αν τα αχνα.μου τεστακια δεν σημενει θετικο!!!

Μην αγχώνεσαι. Ο κύκλος αλλάζει χωρίς να σημαίνει οπωσδήποτε ότι κάτι δεν πάει καλά. Επίσης η περίοδος έρχεται κατά μέσο όρο 12-16 μέρες μετά την ωορρηξία. Οπότε αν κάνεις ας πούμε κύκλο 24 ημέρες μία χαρά μπορεί να είχες θετικό τη 12η μέρα. Αυτό ακριβώς μου συνέβη εμένα στον προηγούμενο κύκλο. 

Πήγαινε στο γιατρό οπότε σε βολεύει να σε δει, εξήγησε του τις ανησυχίες και τις απορίες σου και θα σε κατευθύνει εκείνος. Καλό είναι να σημειώσεις όλες τις απορίες ώστε να μην ξεχάσεις να τον ρωτήσεις κάτι που σε απασχολεί. 

Καλημέρα κόρες! Τι κάνετε; Εμένα οι πόνοι ωορρηξία συνεχίζονται, ελπίζω να δω θετικό τεστ σήμερα. 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια! Εκανα χοριακή τελικα ολοι μου ελεγαν να κανω! 990 η τιμη της!

On 20/9/2017 at 11:15 ΠΜ, caramel_83 είπε:

Καλημερα παρεουλα, τι κανετε? εγω ρε κοριτσια ειμαι πολυ προβληματισμενη, σημερα ειναι 3 μερα και εχω πολυ αιμα. φοβαμαι μηπως συνεχιστει για πολλες μερες οπως τον Μαιο 20 μερες και ειχα παει τοτε στον γυναικολογο να δουμε μηπως υπαρχει κατι...πολυποδας ινομύωμα  τελικα ημουν καθαρη, τοτε ηταν ο μηνας που ειχαμε προσπαθησει εντατικα με τον αντρα μου και μου ειχε πει να κανω χοριακη για να αποκλεισουμε ενδεχομενο εγκυμοσυνης, ειχα κανει λοιπον και ηταν 3, αρνητικη. Απο τοτε μεχρι τωρα ροη ειχα βλακειες, πηγα και ενδοκρινολογο μου ειπε αυτα που ξερετε μην τα ξαναλεω. τωρα ειναι ο 3 κυκλος απο τοτε που ξεκινησα τα φαρμακα, μου ειχε πει η γιαυτρος οτι θα δω καποια βελτιωση απο τον προηγουμενο κυκλο μου η οποια τελικα ηταν πολυυυ μικρη η βελτιωση της ροης.Τωρα ομως ρε κοριτσια που εχω τοσο αιμα φοβαμαι μηπως δεν σταματησει παλι στα φυσιολογικα 5-7 μερες και εχω κανα 20μερο παλι. Σκεφτομαι λοιπον μηπως και τον Μαη που ειχαμε προσπαθησει εντατικα και τωρα στις γονιμες ειχα καλες επαφες εγινε συλληψη και ειναι αποβολες αυτες οι αιμοραγιες? με κολλαει λιγο που ενω μου ειχε ερθει η περιοδος εγω συνεχιζα το 37 μεχρι και βραδυ της 1 μερας, τωρα δεν εχω ξαναβαλει. Συγνωμη αν σας κουρασα... δεν ειμαι πολυ καλα σημερα :(

Καλη μου ελπιζω να ειναι κατι που διορθωνεται ευκολα :?

καλο ειναι να κανεις εξετασεις για να δεις και που βρισκονται και οι ορμονες σου ;) 

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ

1. Garifalia1 ΠΗΤ 19-24/9/2017 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

2. Alekagala ΠΗΤ  9/10/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!!

3. oneira_glyka ΠΗΤ  23/11/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

4. Angie trg  ΠΗΤ  9/1/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

5. dimitroula30  ΠΗΤ  17/1/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

6. Kalfeli   ΠΗΤ  2-3/2/2018!!!

7. Ani ani   ΠΗΤ  21/3/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

8. elenakii22 ΠΗΤ  22/3/2018  ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

9. maria1988  ΠΗΤ  2/4/2018!!!

10. stalitsa82  ΠΗΤ  25/4/2018!!!

11. Olivia3 ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ 2500!!!

12. Vana87 ΘΕΤΙΚΟ ΤΕΣΤΑΚΙ!!!

13. Dimitr@17 ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ 92!!!

ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ

1. alina80 9/9/2017!!!

2. Μαρθα Κ 11/9/2017!!!

3. ElektraGr  12/9/2017!!!

4. orianna  16/9/2017!!!

5. rica 19-21/9/2017!!!

6. andrianni  20/9/2017!!!

7. λουπιτα 20-23/9/2017!!!

8. Vila 28/9/2017!!!

9. μπουμπού92 29/9/2017!!!

10. Farmakotriftena 1/10/2017!!!

11. Nati85 2/10/2017!!!

12. linaa  6/10/2017!!!

13. caramel_83  12-18/10/2017!!!

Κορίτσια να δινετε πληροφοριες για να ανανεωνεται το πινακακι μας;)

Με το καλο ολες με ενα μωρακι στην αγκαλια μας!!!:wub:

@Vana87 κοριτσι χοριακη εκανες εσυ?

Τελικα εκανα χοριακη! 990 η τιμή βάλε το στο πινακάκι!

• Μου αρέσει 7

Καλημερα οριανα μου ελεγα να παω 11/10 στο γιατρο που θεωρητικά ειμαι στις γονημες για να κανω υπέρηχο αλλα αν μου έρθει και παλυ τοσο νωρίς αρχιζω να.προβληματίζομαι..δεν θα προλαβω να κανω τεστ δεν θα προλαβω ενοω πως αν αδιαθετησω και κρατησει 6 μερες και 11 παω στο γιατρο θα μπορει αυτος να δει αν κανω ωορρηξία και ποτε ετσι δεν ειναι?

11-10 με κυκλο 29 ημερων ειναι καλα να πας. αν αδιαθετησεις νωριτερα θα πρεπει να πας πιο νωρις στον γιατρο γτ θα εισαι μετα τις γονιμες και οκ θα σου πει οτι εκανες ωορρηξια..αλλα ποτε?την 8η μερα ?την 10η?τη 13η? δεν θα μπορει να στο πει.ενω αν πας π.χ 12η μερα κ δει οτι εχεις κανει ηδη θα ξερεις οτι εκανες καπου εκει κοντα...η θα σου πει οτι δεν εκανες ακομα και θα σου πει βαση του αυγου που θα δει ποτε περιπου θα κανεις. αστο προς το παρον να δεις ποτε θα σου ερθει και θα τα δουμε στη συνεχεια ποτε ειναι καλα να πας.

πρίν από 28 λεπτά , Vana87 είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Εκανα χοριακή τελικα ολοι μου ελεγαν να κανω! 990 η τιμη της!

Τελικα εκανα χοριακη! 990 η τιμή βάλε το στο πινακάκι!

χα ψηθηκες τελικα ε? πολυ καλη χοριακη και σε δυο μερες μπορεις να δεις και υπερυχο το σπορακι...

6penp2.png

12 ώρες πρίν, Anna Kal είπε:

Καλησπερα κοριτσια μου τι κανετε?Υποφέρω απο καουρες σημερα τι μπορω να κανω???:-(

Καλησπερα κοριτσι μου!! Λιγα πραγματα μπορεις να κανεις εκτος απο υπομονη. Μικρα γευματα οσο μπορεις και μετα μικρες δοκιμες ποιες τροφες σε ανακουφιζουν καπως..π.χ. εμενα τα κριτσινακια μ εστρωναν καπως το στομαχι οπως και το κρυο γαλα για βραδυ με δημητριακα.

12 ώρες πρίν, Anna Kal είπε:

Καλησπερα κοριτσια μου τι κανετε?Υποφέρω απο καουρες σημερα τι μπορω να κανω???:-(

κρυο αγγουρι

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ

1. Alekagala ΠΗΤ  9/10/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!!

2. oneira_glyka ΠΗΤ  23/11/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

3. Angie trg  ΠΗΤ  9/1/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

4. dimitroula30  ΠΗΤ  17/1/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

5. Kalfeli   ΠΗΤ  2-3/2/2018!!!

6. Ani ani   ΠΗΤ  21/3/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

7. elenakii22 ΠΗΤ  22/3/2018  ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

8. maria1988  ΠΗΤ  2/4/2018!!!

9. stalitsa82  ΠΗΤ  25/4/2018!!!

10. Olivia3 ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ 2500!!!

11. Vana87 ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ 990!!!

12. Dimitr@17 ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ 92!!!

ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ

1. alina80 9/9/2017!!!

2. Μαρθα Κ 11/9/2017!!!

3. ElektraGr  12/9/2017!!!

4. orianna  16/9/2017!!!

5. rica 19-21/9/2017!!!

6. andrianni  20/9/2017!!!

7. λουπιτα 20-23/9/2017!!!

8. Vila 28/9/2017!!!

9. μπουμπού92 29/9/2017!!!

10. Farmakotriftena 1/10/2017!!!

11. Nati85 2/10/2017!!!

12. linaa  6/10/2017!!!

13. caramel_83  12-18/10/2017!!!

Κορίτσια να δινετε πληροφοριες για να ανανεωνεται το πινακακι μας;)

Με το καλο ολες με ενα μωρακι στην αγκαλια μας!!!:wub:

Διαφημίσεις

πρίν από 25 λεπτά , orianna είπε:

11-10 με κυκλο 29 ημερων ειναι καλα να πας. αν αδιαθετησεις νωριτερα θα πρεπει να πας πιο νωρις στον γιατρο γτ θα εισαι μετα τις γονιμες και οκ θα σου πει οτι εκανες ωορρηξια..αλλα ποτε?την 8η μερα ?την 10η?τη 13η? δεν θα μπορει να στο πει.ενω αν πας π.χ 12η μερα κ δει οτι εχεις κανει ηδη θα ξερεις οτι εκανες καπου εκει κοντα...η θα σου πει οτι δεν εκανες ακομα και θα σου πει βαση του αυγου που θα δει ποτε περιπου θα κανεις. αστο προς το παρον να δεις ποτε θα σου ερθει και θα τα δουμε στη συνεχεια ποτε ειναι καλα να πας.

χα ψηθηκες τελικα ε? πολυ καλη χοριακη και σε δυο μερες μπορεις να δεις και υπερυχο το σπορακι...

Τριτη θα παω στο γιατρο! Λες να δουμε τιποτα. Ε αφου ολοι με επριζαν. Πως εμπιστευεσαι τα τεστ και βλακειες. Παν τα 20 ευρω! Χαχαχαχα

1 hour ago, ada32 είπε:

Μήπως άλλαξε ο κύκλος (λόγω θάλασσας κιόλας) .. το ενδεχόμενο να είσαι εγκυος ?

εμένα αυτή την φορά πρήστηκε το στήθος μου κ με πονουσαν  οι θηλές πολύ, ήταν διαφορετικος πονος απο τις αλλες φορες .. και έτσι σαν να μου μπηκαν υποψίες κ έκανα τεστ που βγηκε θετικο . 

Απλα θυμαμαι την 28η μέρα με πονούσε απίστευτα η κοιλιά μου κ πήρα buscopan γτ νόμιζα θα μου έρθει περιοδος αλλα δεν  είχα ούτε σταγονα αιματος .. 

Ετσι κ εγω ενιωσα διαφορετικο πονο στο στηθος και πριν καν εχω καθυστερηση εκανα τεστ την μερα που ηταν να αδιαθετησω και βγηκε θετικο...

πρίν από 38 λεπτά , orianna είπε:

Μετα απο ποσες μερες καθυστερησης εκανες χωριακη @Vana87?

• Μου αρέσει 1

πρίν από 6 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Ετσι κ εγω ενιωσα διαφορετικο πονο στο στηθος και πριν καν εχω καθυστερηση εκανα τεστ την μερα που ηταν να αδιαθετησω και βγηκε θετικο...

Μετα απο ποσες μερες καθυστερησης εκανες χωριακη @Vana87?

Τελευταια περιοδος 20 Αυγούστου. Περιμενα 22. Αλλα από την Παρασκευή έκανα τεστ και ηταν θετικο. Ισως να ηταν πιο μικρος κυκλος. Δεν μπορω να ξερω. Συνηθως ειχα πςριοδο καθε 33 μερες. Τον προηγουμενο μηνα εκανα 35 μερες κυκλο!

Κορίτσια θέλω γνώμες. Μόλις έκανα τεστ ωορρηξίας και οι δύο γραμμές βγήκαν ίδιες. Αλλά όχι αρκετά έντονες όπως άλλες φορές. Δηλαδή και η γραμμή ελέγχου δεν ήταν σκούρα. Αλλά.μεταξυ τους ίδιες. Θα το πάρω ως θετικό αλλά για σιγουριά θα κάνω και ένα το απόγευμα. Τι λέτε εσείς; 

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, ada32 είπε:

1. Εκανα σαλπιγγογραφια στον Ασκληπιο στην Θεσ/νικη 120 ε μαζι με το σκιαγραφικο  , την έκανα την7η μερα του κυκλου που ειχα καθαρισει απο αιματα   και μιση ωρα πριν , πηρα ενα buscopan plus  (γτ ειχα φοβηθει μηπως πονεσω όπως λενε αρκετες ) αλλά τελικά ΔΕΝ πονεσα καθόλου . δεν ξέρω αν παίζει ρόλο οτι οι σαλπιγγες ηταν διαβατες...

2 για υπερηχο πληρωσα 20ε (ο πιο φθηνος γυναικολογος)!!  . εγω με κυκλο 28-30 εκανα υπερηχο 12η  μερα και τις 2 φορες είδαμε ωοθηλάκιο 15χιλ. 

Για οποιαδηποτε άλλη απορία εδώ έιμαι !!

καλημερα να ειμαι εγκυος αποκλειεται και απο θαλασσα βασικα αποκλειεται..εγω δεν ξερω καθολου τιμες θα παω σε καποιον στο ιασο..ευχαριστω για την πληροφορηση!:-)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...