Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

5 ώρες πρίν, Garifalia1 είπε:

Koritsia m gia sas. Genissa ti deutera me fisiki gena stis 1:30 to mesimeri. Kilakia 3.070 iyos 49 cm. Exoume pola malakia. Ine mia koukla. Avrio tha pame spiti. Den sas diavasa exoume nea apo nees egkioules i kopeles sti anamoni.

Συγχαρητηρια κουκλα μου να σου ζησει! Καλη αναρρωση και καλη επιστροφη στο σπιτι σας αυριο!!

2 ώρες πρίν, elenakii22 είπε:

μα ειπα κ εγω τωρα σε επιασαν οι εμετοι!!!κ εμενα μ ελεγε η πεθερα μου να παει αυτη με τον ανδρα μου αλλα δεν υπηρχε περιπτωση...ποσο μαλλον σε μαιευτήριο!εννοειται οτι θα πηγαινα κ εγω στη θεση σου!!θυμησε μου αυριο εχεις ραντεβου???

@Garifalia1 να σου ζησει!!!ειδες που ολα πήγαν καλα???συγκινηθηκα!!σαν χθες θυμαμαι που μας το ειχες ανακοινώσει!!!

Οχι αγαπητη εχω παει στον καινουργιο γιατρο..βγηκαν κ τα αποτελεσματα της αυχενικης που ειναι τελεια κ τωρα επομενο ραντεβου σε 3 βδομαδουλες. Εσυ?? Ποτε το επομενο ραντεβουδακι?

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, Ani ani είπε:

Οχι αγαπητη εχω παει στον καινουργιο γιατρο..βγηκαν κ τα αποτελεσματα της αυχενικης που ειναι τελεια κ τωρα επομενο ραντεβου σε 3 βδομαδουλες. Εσυ?? Ποτε το επομενο ραντεβουδακι?

οπως βλεπεις με την μνηνη μου δε τα παω πολυ καλα...εγω θα παω 28/9!

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

9 ώρες πρίν, marillia είπε:

Αααα και λογικά αφού έκανες σαλπιγγογραφία και βγήκε καλή δεν πιστευώ εξωμήτριο.Θειά μου που είχε εξωμήτριο είχε συμφύσεις στη μήτρα.

Ναι η σαλπιγογραφια δεν εδειξε κατι. Διαβατες σαλπιγγες και καθολου πονο οταν μπηκε το υγρο.

Θα φανει...

• Μου αρέσει 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

7 ώρες πρίν, elenakii22 είπε:

οπως βλεπεις με την μνηνη μου δε τα παω πολυ καλα...εγω θα παω 28/9!

Μου κανεις πλακα??? Εγω να δεις τη μνημη εχω.. ασε που ειμαστε ολοκληρη κοινοτητα πια εδω μεσα κ ειναι τοοοσα τα νεα ολων.

9 ώρες πρίν, Anna Kal είπε:

Καλησπερα κοριτσια μου τι κανετε?Υποφέρω απο καουρες σημερα τι μπορω να κανω???:-(

Καλημέρα! Σου έχω την τέλεια λύση για τις καούρες: Ξινό νερό φλωρίνης! Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη είχα τεράστιο πρόβλημα, από τον 3ο μήνα μέχρι το τέλος. Είχα δοκιμάσει τα πάντα, ανθρακούχα, αναψυκτικά, αντιόξινα, παγωμένα αγγούρια, γάλα, μπανάνες αλλά τίποτα δεν με βοηθούσε! Το ξινό νερό (μοιάζει με ανθρακούχο νερό αλλά χωρίς προσθήκη διττανθρακικών) μου το πρότεινε μια φίλη μου και πραγματικά ήταν το μόνο που έκανε δουλειά! Να το δοκιμάσεις!

TQjIp3.pngj1MYp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια μου τι κανεται????

Ερωτηση και οποια ξερει ας δωσει τα φωτα τις!!! Εγω οποως ξερουμε ειχα κυκλο σταθερα 29 τον προηγούμενο μηνα ομως ηταν 23 σημερα ειμαι στην.21η μερα και εκτος οτι θα σκασει το στήθος μου νομίζω με ποναει και η κοιλιά μου!!

Και οκ μπορει.να.μικρινε ο κυκλος μου αυτο δεν ειναι καλο ετσι δεν ειναι?

Σημαίνει πως εχω κατι????

Και αν ειναι και μικρινε εγω πως ειδα ωορρηξία 12η μερα?

Εκτος και αν τα αχνα.μου τεστακια δεν σημενει θετικο!!!

17 ώρες πρίν, Garifalia1 είπε:

Koritsia m gia sas. Genissa ti deutera me fisiki gena stis 1:30 to mesimeri. Kilakia 3.070 iyos 49 cm. Exoume pola malakia. Ine mia koukla. Avrio tha pame spiti. Den sas diavasa exoume nea apo nees egkioules i kopeles sti anamoni.

καλημερα κοριτσια, πςω ειστε?

Γαρυφαλλια μου να σου ζησει η μπουμπου σου, γερη και δυνατη να ειναι παντα :wub:

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ

1. Alekagala ΠΗΤ  9/10/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!!

2. oneira_glyka ΠΗΤ  23/11/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

3. Angie trg  ΠΗΤ  9/1/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

4. dimitroula30  ΠΗΤ  17/1/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

5. Kalfeli   ΠΗΤ  2-3/2/2018!!!

6. Ani ani   ΠΗΤ  21/3/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

7. elenakii22 ΠΗΤ  22/3/2018  ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

8. maria1988  ΠΗΤ  2/4/2018!!!

9. stalitsa82  ΠΗΤ  25/4/2018!!!

10. Olivia3 ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ 2500!!!

11. Vana87 ΘΕΤΙΚΟ ΤΕΣΤΑΚΙ!!!

12. Dimitr@17 ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ 92!!!

ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ

1. alina80 9/9/2017!!!

2. Μαρθα Κ 11/9/2017!!!

3. ElektraGr  12/9/2017!!!

4. orianna  16/9/2017!!!

5. rica 19-21/9/2017!!!

6. andrianni  20/9/2017!!!

7. λουπιτα 20-23/9/2017!!!

8. Vila 28/9/2017!!!

9. μπουμπού92 29/9/2017!!!

10. Farmakotriftena 1/10/2017!!!

11. Nati85 2/10/2017!!!

12. linaa  6/10/2017!!!

13. caramel_83  12-18/10/2017!!!

Κορίτσια να δινετε πληροφοριες για να ανανεωνεται το πινακακι μας;)

Με το καλο ολες με ενα μωρακι στην αγκαλια μας!!!:wub:

• Μου αρέσει 1

πρίν από 4 λεπτά , Ungry girl είπε:

Καλημερα κοριτσια μου τι κανεται????

Ερωτηση και οποια ξερει ας δωσει τα φωτα τις!!! Εγω οποως ξερουμε ειχα κυκλο σταθερα 29 τον προηγούμενο μηνα ομως ηταν 23 σημερα ειμαι στην.21η μερα και εκτος οτι θα σκασει το στήθος μου νομίζω με ποναει και η κοιλιά μου!!

Και οκ μπορει.να.μικρινε ο κυκλος μου αυτο δεν ειναι καλο ετσι δεν ειναι?

Σημαίνει πως εχω κατι????

Και αν ειναι και μικρινε εγω πως ειδα ωορρηξία 12η μερα?

Εκτος και αν τα αχνα.μου τεστακια δεν σημενει θετικο!!!

καλημερα κοριτσι... περιμενε να αδιαθετησεις πρωτα κ μετα τα συζηταμε αυτα.να δεις ποτε θα σου ερθει και μετα να κλεισεις ραντεβου για τη 12η μερα στο γιατρο..η  που θα δει οτι εκανες ωορρηξια η που θα δει οτι θα κανεις στις επομενες μερες. σημαντικο επισης ειναι αυτο το μηνα να κανεις τεστ ωστε να συγκρινεις τα τεστ με το ποτε θα δει ο γιατρος την ωορρηξια μηπως και καταλαβεις ποτε η γραμμη που βγαζεις σημαινει θετικο τεστ.

• Μου αρέσει 1

6penp2.png

πρίν από 8 λεπτά , orianna είπε:

καλημερα κοριτσι... περιμενε να αδιαθετησεις πρωτα κ μετα τα συζηταμε αυτα.να δεις ποτε θα σου ερθει και μετα να κλεισεις ραντεβου για τη 12η μερα στο γιατρο..η  που θα δει οτι εκανες ωορρηξια η που θα δει οτι θα κανεις στις επομενες μερες. σημαντικο επισης ειναι αυτο το μηνα να κανεις τεστ ωστε να συγκρινεις τα τεστ με το ποτε θα δει ο γιατρος την ωορρηξια μηπως και καταλαβεις ποτε η γραμμη που βγαζεις σημαινει θετικο τεστ.

Καλημερα οριανα μου ελεγα να παω 11/10 στο γιατρο που θεωρητικά ειμαι στις γονημες για να κανω υπέρηχο αλλα αν μου έρθει και παλυ τοσο νωρίς αρχιζω να.προβληματίζομαι..δεν θα προλαβω να κανω τεστ δεν θα προλαβω ενοω πως αν αδιαθετησω και κρατησει 6 μερες και 11 παω στο γιατρο θα μπορει αυτος να δει αν κανω ωορρηξία και ποτε ετσι δεν ειναι?

1 ώρα πρίν, CME2205 είπε:

Καλημέρα! Σου έχω την τέλεια λύση για τις καούρες: Ξινό νερό φλωρίνης! Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη είχα τεράστιο πρόβλημα, από τον 3ο μήνα μέχρι το τέλος. Είχα δοκιμάσει τα πάντα, ανθρακούχα, αναψυκτικά, αντιόξινα, παγωμένα αγγούρια, γάλα, μπανάνες αλλά τίποτα δεν με βοηθούσε! Το ξινό νερό (μοιάζει με ανθρακούχο νερό αλλά χωρίς προσθήκη διττανθρακικών) μου το πρότεινε μια φίλη μου και πραγματικά ήταν το μόνο που έκανε δουλειά! Να το δοκιμάσεις!

Καλημέρα οταν λες ξινο νερο φλωρινης;Απο Φλώρινα;:-D Δεν μπορω να  το βρω εδω που ειμαι(Γερμανια) εδω εχουν μονο εκεινα τα ανθρακουχα νερα λες να δοκιμασω;;;Ευχαριστώ παντως για την απαντηση σου

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...