Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , ath_gal1 είπε:

εγω δεν θα μπω σε καμια περιπτωση σε διαδικασια τεχνητης....

Ναι δεν το είπα γι αυτό. Η θεία δε είχε παιδάκι και μάλιστα ήταν η τελευταία προσπάθεια που θα έκανε.Θα μπορούσες να κάνεις μια σαλπιγγογραφία να δεις πως είναι.Η βιοχημική δεν έχει καμία σχέση.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Κοριτσια και εγω εχω ενα ινομυωμα κατω απο 2.5 εκατοστα το βρηκαμε μετα την γεννα στον πρωτο υπερηχο που εκανα.αλλα μου εχουν πει να μην το πειραξω.

@Garifalia1 να σου ζησει η μπεμπααααααα!! Καλοτυχη και γερη να ειναι παντα!!!

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 43 λεπτά , Garifalia1 είπε:

Koritsia m gia sas. Genissa ti deutera me fisiki gena stis 1:30 to mesimeri. Kilakia 3.070 iyos 49 cm. Exoume pola malakia. Ine mia koukla. Avrio tha pame spiti. Den sas diavasa exoume nea apo nees egkioules i kopeles sti anamoni.

Να σου ζησει το μωρακι σου!!!!:)

1 hour ago, Garifalia1 είπε:

Koritsia m gia sas. Genissa ti deutera me fisiki gena stis 1:30 to mesimeri. Kilakia 3.070 iyos 49 cm. Exoume pola malakia. Ine mia koukla. Avrio tha pame spiti. Den sas diavasa exoume nea apo nees egkioules i kopeles sti anamoni.

Να σας ζήσει το κοριτσάκι σας!

πρίν από 48 λεπτά , Nati85 είπε:

Κοριτσια και εγω εχω ενα ινομυωμα κατω απο 2.5 εκατοστα το βρηκαμε μετα την γεννα στον πρωτο υπερηχο που εκανα.αλλα μου εχουν πει να μην το πειραξω.

@Garifalia1 να σου ζησει η μπεμπααααααα!! Καλοτυχη και γερη να ειναι παντα!!!

Σωστά σου είπαν. Να μην το πειράξεις. Είναι μικρό και δεν δημιουργεί πρόβλημα. Καλό είναι μια φορά το χρόνο να το παρακολουθείς στον υπέρηχο. Έχω κι εγώ ένα 3 εκατοστα αλλά δεν μας ενοχλεί λέει ο γιατρός. (Σιγά που δεν θα είχα, ότι μπορεί η δεξιά μου ωοθήκη το χειμώνα, δεν έχω παράπονο!). 

Κορίτσια, ποιο είναι το πιο αργά που έχετε δει θετικό τεστ ωορρηξίας; 

πρίν από 3 λεπτά , alina80 είπε:

Να σας ζήσει το κοριτσάκι σας!

Σωστά σου είπαν. Να μην το πειράξεις. Είναι μικρό και δεν δημιουργεί πρόβλημα. Καλό είναι μια φορά το χρόνο να το παρακολουθείς στον υπέρηχο. Έχω κι εγώ ένα 3 εκατοστα αλλά δεν μας ενοχλεί λέει ο γιατρός. (Σιγά που δεν θα είχα, ότι μπορεί η δεξιά μου ωοθήκη το χειμώνα, δεν έχω παράπονο!). 

Κορίτσια, ποιο είναι το πιο αργά που έχετε δει θετικό τεστ ωορρηξίας; 

Γεια σου αλινα!καλα εκατσα και διαβασα τωρα στο ιντερνετ και νομιζω παω δαφνι οπως ειμαι.τι θελω και τα διαβαζω!!:shock:

Η δεξια σου ειναι η σουπερ ωοθηκη σου αυτη που θα σε ξελασπωσει???

ναι το παρακολουθω καθε χρονο δεν εχει μεγαλωσει.η τοτε γυναικολογος μου ειχε πει δεν το πειραζουμε και επισης ο τωρινος το ιδιο μου ειπε.βρε μπας και να κανω μια σαλπιγγογραφια μηπως εχω θεμα και εχω συμφυσεις να ξερω τουλαχιστον τι μου γινεται? Ενδομητριωση πωε καταλαβαινω αν εχω?

@alina80Θετικο τεστ ωορρηξιας εχει τυχει περυσι να βρω και 30η μερα αλλα εγω δεν πιανομαι λογω πολυκυστικων 

Σε ποια μερα εισαι και δεν βρηκες?

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 16 λεπτά , Nati85 είπε:

Γεια σου αλινα!καλα εκατσα και διαβασα τωρα στο ιντερνετ και νομιζω παω δαφνι οπως ειμαι.τι θελω και τα διαβαζω!!:shock:

ναι το παρακολουθω καθε χρονο δεν εχει μεγαλωσει.η τοτε γυναικολογος μου ειχε πει δεν το πειραζουμε και επισης ο τωρινος το ιδιο μου ειπε.βρε μπας και να κανω μια σαλπιγγογραφια μηπως εχω θεμα και εχω συμφυσεις να ξερω τουλαχιστον τι μου γινεται? Ενδομητριωση πωε καταλαβαινω αν εχω?

Η δεξιά μου πλευρά έχει τα 7 κακά της μοίρας της. Ωοθήκη, σάλπιγγα και μια κύστη γύρω στα 5,5 εκατοστά είναι όλα μία μαζουλια κολλημένα μεταξύ τους και όλα μαζί στη μήτρα. Όλα μου τα λεφτά τα ποντάρω στην αριστερή πλευρά.

Την ενδομητρίωση μπορεί ο γιατρός να τη δει σε κολπικό υπέρηχο αν υπάρχει ενδομητριωσική κύστη (πρόκειται για κύστες που λέγονται και σοκολατοειδης γιατί είναι γεμάτες από αίμα που δεν απέβαλε ο οργανισμός με την περίοδο και άλλα συστατικά και μοιάζει με λιωμένη σοκολάτα). Δεν ειναι σαν τις απλές που κάνει ο κύκλος και στον επόμενο απορροφούνται. 

Υπάρχουν και μορφές ενδομητρίωσης νομίζω που δεν κάνουν κύστες ή κάνουν πολύ μικρές. Εκεί θέλει διαγνωστική λαπαροσκόπηση. Ωστόσο το πιθανότερο είναι να έχει και συμπτώματα όπως πολύ έντονους ή και αφορητους πόνους. Εφόσον έχεις γιατρούς που είδαν το ινομύωμα νομίζω θα έβλεπαν και την κύστη.Ειναι γεγονός ότι η ενδομητρίωση δημιουργεί και συμφύσεις.

Αλλά, Nati μου με όλο το θάρρος νομίζω ότι έχεις την τάση να νομίζεις ότι μπορεί να έχεις ότι ακούς και ότι διαβάζεις από ασθένεια ή πρόβλημα. Το έχεις γενικά ή μόνο με τα γυναικολογικά; Διακρίνω δηλαδή μια τάση αρρωστοφοβίας; Ταλαιπωρείσαι έτσι και αγχώνεσαι χωρίς λόγο. Έχεις ήδη ένα παιδάκι που σημαίνει ότι δεν έχεις κανένα λογο να πιστεύεις ότι δεν μπορείς να μείνεις έγκυος. Πραγματικά πιστεύω ότι είσαι από τις περιπτώσεις που όντως σε μπλοκάρει το άγχος σου. Προσπάθεισαι καλό μου να χαλαρώσεις λίγο. Κρίμα είναι να βασανιζεσαι (με πραγματικό ενδιαφέρον το λέω, μην παρεξηγηθώ). 

ΥΓ. Μόλις είδα ότι στο προηγούμενο ποστ μου το autocorrect το "έχει" το έκανε "χειμώνα"! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 3 λεπτά , alina80 είπε:

Η δεξιά μου πλευρά έχει τα 7 κακά της μοίρας της. Ωοθήκη, σάλπιγγα και μια κύστη γύρω στα 5,5 εκατοστά είναι όλα μία μαζουλια κολλημένα μεταξύ τους και όλα μαζί στη μήτρα. 

Την ενδομητρίωση μπορεί ο γιατρός να τη δει σε κολπικό υπέρηχο αν υπάρχει ενδομητριωσική κύστη (πρόκειται για κύστες που λέγονται και σοκολατοειδης γιατί είναι γεμάτες από αίμα που δεν απέβαλε ο οργανισμός με την περίοδο και άλλα συστατικά και μοιάζει με λιωμένη σοκολάτα). Δεν ειναι σαν τις απλές που κάνει ο κύκλος και στον επόμενο απορροφούνται. 

Υπάρχουν και μορφές ενδομητρίωσης νομίζω που δεν κάνουν κύστες ή κάνουν πολύ μικρές. Εκεί θέλει διαγνωστική λαπαροσκόπηση. Ωστόσο το πιθανότερο είναι να έχει και συμπτώματα όπως πολύ έντονους ή και αφορητους πόνους. Εφόσον έχεις γιατρούς που είδαν το ινομύωμα νομίζω θα έβλεπαν και την κύστη.Ειναι γεγονός ότι η ενδομητρίωση δημιουργεί και συνδυάσεις.

Αλλά, Nati μου με όλο το θάρρος νομίζω ότι έχεις την τάση να νομίζεις ότι μπορεί να έχεις ότι ακούς και ότι διαβάζεις από ασθένεια ή πρόβλημα. Το έχεις γενικά ή μόνο με τα γυναικολογικά; Διακρίνω δηλαδή μια τάση αρρωστοφοβίας; Ταλαιπωρείσαι έτσι και αγχώνεσαι χωρίς λόγο. Έχεις ήδη ένα παιδάκι που σημαίνει ότι δεν έχεις κανένα λογο να πιστεύεις ότι δεν μπορείς να μείνεις έγκυος. Πραγματικά πιστεύω ότι είσαι από τις περιπτώσεις που όντως σε μπλοκάρει το άγχος σου. Προσπάθεισαι καλό μου να χαλαρώσεις λίγο. Κρίμα είναι να βασανιζεσαι (με πραγματικό ενδιαφέρον το λέω, μην παρεξηγηθώ). 

Ναι ειμαι ετσι ειναι το εχω πει αλλωστε δεν σε παρεξηγω.φετος το επαθα αυτο το πραγμα απο ενα γεγονος που με συγκλονισε και φοβαμαι οτι κατι εχω και ψαχνομαι απο τοτε.

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 2 λεπτά , Nati85 είπε:

Ναι ειμαι ετσι ειναι το εχω πει αλλωστε δεν σε παρεξηγω.φετος το επαθα αυτο το πραγμα απο ενα γεγονος που με συγκλονισε και φοβαμαι οτι κατι εχω και ψαχνομαι απο τοτε.

Γλυκιά μου προσπάθησε να το δουλέψεις λίγο, ίσως και με κάποια βοήθεια. Με το φόβο και το άγχος μπορεί ακόμα και να προκαλέσει κάνεις όσα φοβάται. Δεν τυχαίο ότι για όλα οι γιατροί αναφέρουν, μετά την κληρονομικότητα, το άγχος. Δυστυχώς άσχημα πράγματα συμβαίνουν σε όλους τους ανθρώπους, μέσα στη ζωή είναι όλα. Αλλά να μην τη "χάνουμε" αυτή τη ζωή από το άγχος, ε; Και μην ξεχνάς ότι όταν εσύ είσαι αγχωμενη το καταλαβαίνει ο μικρός σου και αγχώνεται και εκείνο. 

Και επειδή έχω στο κοντινό μου περιβάλλον άτομο που όλο φοβάται μην έχει κάτι και μάλιστα σοβαρό, θα σου πω για να γελάσεις ότι πριν λίγο καιρό κόπηκε με το μαχαίρι της κουζίνας της και από τον φόβο της πήγε και έκανε αντιτετανικο ορό! Έχω πολλές ιστορίες της που ακούγονται αστείες αλλά τελικά εκείνη ταλαιπωρείται πολύ. 

πρίν από 30 λεπτά , Nati85 είπε:

@alina80Θετικο τεστ ωορρηξιας εχει τυχει περυσι να βρω και 30η μερα αλλα εγω δεν πιανομαι λογω πολυκυστικων 

Σε ποια μερα εισαι και δεν βρηκες?

Είμαι στη 14η μέρα. Το προηγούμενο έγινε θετικό τη 12η και το προπροηγούμενο 14η. Σήμερα αρνητικό πάλι. 

πρίν από 4 λεπτά , Vila είπε:

@alina80 μου εγω έχω δει θετικο τεστ μέχρι και 30η μέρα του κύκλου αλλά γενικά δεν έχω και τον πιο σταθερό κύκλο..

Εγώ πολύ σπάνια κάνω κύκλο μεγαλύτερο από 29 μέρες. Μπορεί να είναι χωρίς αυγουλάκι αυτός ο μήνας. Τον άλλο πάλι...

Διαφημίσεις

Just now, alina80 είπε:

Γλυκιά μου προσπάθησε να το δουλέψεις λίγο, ίσως και με κάποια βοήθεια. Με το φόβο και το άγχος μπορεί ακόμα και να προκαλέσει κάνεις όσα φοβάται. Δεν τυχαίο ότι για όλα οι γιατροί αναφέρουν, μετά την κληρονομικότητα, το άγχος. Δυστυχώς άσχημα πράγματα συμβαίνουν σε όλους τους ανθρώπους, μέσα στη ζωή είναι όλα. Αλλά να μην τη "χάνουμε" αυτή τη ζωή από το άγχος, ε; Και μην ξεχνάς ότι όταν εσύ είσαι αγχωμενη το καταλαβαίνει ο μικρός σου και αγχώνεται και εκείνο. 

Και επειδή έχω στο κοντινό μου περιβάλλον άτομο που όλο φοβάται μην έχει κάτι και μάλιστα σοβαρό, θα σου πω για να γελάσεις ότι πριν λίγο καιρό κόπηκε με το μαχαίρι της κουζίνας της και από τον φόβο της πήγε και έκανε αντιτετανικο ορό! Έχω πολλές ιστορίες της που ακούγονται αστείες αλλά τελικά εκείνη ταλαιπωρείται πολύ. 

Ναι προσπαθω να το αποβαλω δεν ημουν ποτε ετσι.οπως το ατομο που περιγραφεις δεν ειμαι αλλα τρωω κολληματα τον τελευταιο καιρο μεγαλα!θα σκεφτομαι θετικα.δεν θα ξαναδιαβασω στο ιντερνετ τιποτα.

Μην σας ζαλιζω και εσας με τις χαζομαρες μου!

πρίν από 31 λεπτά , alina80 είπε:

Είμαι στη 14η μέρα. Το προηγούμενο έγινε θετικό τη 12η και το προπροηγούμενο 14η. Σήμερα αρνητικό πάλι. 

Μπορει να κανεις και πιο μετα ποτε δεν ξερεις.συνεχισε τα τεστ για να εισαι σιγουρη.

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 39 λεπτά , Nati85 είπε:

Ναι προσπαθω να το αποβαλω δεν ημουν ποτε ετσι.οπως το ατομο που περιγραφεις δεν ειμαι αλλα τρωω κολληματα τον τελευταιο καιρο μεγαλα!θα σκεφτομαι θετικα.δεν θα ξαναδιαβασω στο ιντερνετ τιποτα.

Μην σας ζαλιζω και εσας με τις χαζομαρες μου!

Μπορει να κανεις και πιο μετα ποτε δεν ξερεις.συνεχισε τα τεστ για να εισαι σιγουρη.

Φυσικά και δεν είσαι έτσι. Το ανέφερα για να γελάσουμε απλώς. Πάντως προσπάθησε να χαλαρώσεις εσύ. 

Έχω άλλα τέσσερα τεστακια οπότε θα δούμε. 

πρίν από 12 λεπτά , alina80 είπε:

Φυσικά και δεν είσαι έτσι. Το ανέφερα για να γελάσουμε απλώς. Πάντως προσπάθησε να χαλαρώσεις εσύ. 

Έχω άλλα τέσσερα τεστακια οπότε θα δούμε. 

Ναι αλινακι το ξερω οτι το λες να γελασουμε δεν παρεξηγω!πιστευω ειναι φαση θα ισορροπησω η μπορει να λοξοδρομησω σαν το παραδειγμα σου οποτε κλαφτε με!χαχαχαχα πλακα κανω!:P

Ναι κανε και τα υπολοιπα γιατι για παντα υπαρχει πρωτη φορα μπορει να καθυστερησει λιγο η ωορρηξια η ενταξει και να μην κανεις αυτον τον μηνα σε ολες μας εχει συμβει.

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

4 ώρες πρίν, Ani ani είπε:

Γεια σου Ελενακι! Μαλλον λαθος το εγραψα..δεν εχω κανει κανενα εμετο εννοουσα χιχι! Ενταξει μια χαρα κ για τη μασκα.. αλλα καμια φορα ειναι αποπνηκτικη η ατιμη..ποσο μαλλον τωρα..Κ εμενα γενναει μια φιλη μ αυτες τις μερα κ ουτε που μου περασε απο το μυαλο οτι δεν μπορω να παω στο μαιευτηριο.. καμια.φορα δεν τα σκεφτομαστε ολα.. παλι καλα σου αραιωσαν οι εμετοι. Κ ναι το ψαρι δεν χωνευεται με τιποτα!

Ετσι ακριβως!!

μα ειπα κ εγω τωρα σε επιασαν οι εμετοι!!!κ εμενα μ ελεγε η πεθερα μου να παει αυτη με τον ανδρα μου αλλα δεν υπηρχε περιπτωση...ποσο μαλλον σε μαιευτήριο!εννοειται οτι θα πηγαινα κ εγω στη θεση σου!!θυμησε μου αυριο εχεις ραντεβου???

@Garifalia1 να σου ζησει!!!ειδες που ολα πήγαν καλα???συγκινηθηκα!!σαν χθες θυμαμαι που μας το ειχες ανακοινώσει!!!

• Μου αρέσει 1

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...