Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Just now, ada32 είπε:

θα την κάνω να ξεμπερδευω..  Εμενα τωρα η εφαρμογη με δειχνει 4 εβδ + 6 .

Να σε ρωτησω , πονο περιεργο είχες? σου εκαναν αποξεση ?

γτ εγω αυτον τον μηνα που το πιασαμε , ειχα κανει σαλπιγγογραγια ..

ναι ειχα αριστερα...στη σαλπιγγα...μπορω κ καταλαβαινω το σωμα μου....που οι αποστασεις μεσα....σαλπιγγα μητρα ωοθηκη ειναι κοντα...αλλες μπορει να λενε απλα ποναει η κοιλια μου...

αποξεση οχι ...γιατι ειχα κατω απο 2000 χοριακη....(800 εφτασε νοσοκ. απο 629...εκει αρχιζε να πεφτει)

ηταν λιγα χιλιοστα...κ λιγων εβδομ. 5.5...

πηρα μεθοτρεξατη φαρμακο στον κωλο...κ καθισα 4 μερες νοσοκ.

μου ρθε αιμα κλπ...

μην σκεφτεσαι ομωσ ετσι....γιατι ολακαλα θα ναι...

κ συνηθωσ μετα απο σαλπιγγογραφια...πιανουν ευκολα...

αυτες που εχουν καποια βουλωμενη ..οταν κανουν σαλπιγγ. λειτουργει περα απο εξεταση κ σαν επεμβαση..γιατι με την πιεση που πεφτει το υγρο...ξεβουλωνει....ΤΟ ΚΑΖΑΝΑΚΙ!!!

κ μετα τσουπ...πιανεται ο σπορος

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Just now, marillia είπε:

Πολλές φορές από τη ωοθηκή που πιάστηκε το σποράκι υπάρχουν τσιμπηματάκια.Δεν υπάρχουν συμπτώματα πάντα.Εγώ είχα τέλειο διπλασιασμό μέχρι 7500 χοριακή,δεν είδα ποτέ αίμα κι όμως παλινδρόμησε.Κι άλλες κοπέλες με αίμα και πήγαν όλα μια χαρά.Το άγχος υπάρχει παντά αλλά μη φοβάσαι.Κάνε αύριο μια επανάληψη και καλή επιτυχία!!!

Σ ' ευχαριστω πολύ κορίτσια ! θα σας ενημερωσω την παρασκευη για τα αποτελεσματα ! 

• Μου αρέσει 2

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 2 λεπτά , ath_gal1 είπε:

ναι ειχα αριστερα...στη σαλπιγγα...μπορω κ καταλαβαινω το σωμα μου....που οι αποστασεις μεσα....σαλπιγγα μητρα ωοθηκη ειναι κοντα...αλλες μπορει να λενε απλα ποναει η κοιλια μου...

αποξεση οχι ...γιατι ειχα κατω απο 2000 χοριακη....(800 εφτασε νοσοκ. απο 629...εκει αρχιζε να πεφτει)

ηταν λιγα χιλιοστα...κ λιγων εβδομ. 5.5...

πηρα μεθοτρεξατη φαρμακο στον κωλο...κ καθισα 4 μερες νοσοκ.

μου ρθε αιμα κλπ...

μην σκεφτεσαι ομωσ ετσι....γιατι ολακαλα θα ναι...

κ συνηθωσ μετα απο σαλπιγγογραφια...πιανουν ευκολα...

αυτες που εχουν καποια βουλωμενη ..οταν κανουν σαλπιγγ. λειτουργει περα απο εξεταση κ σαν επεμβαση..γιατι με την πιεση που πεφτει το υγρο...ξεβουλωνει....ΤΟ ΚΑΖΑΝΑΚΙ!!!

κ μετα τσουπ...πιανεται ο σπορος

Καταλαβα , ήσουν τυχερη μεσα στην ατυχια σου .. οποτε και εγω απο βδομαδα θα δω αν είναι η όχι ...

Σε ευχαριστω για τις απαντησεις σου !

• Μου αρέσει 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 2 λεπτά , ada32 είπε:

Σ ' ευχαριστω πολύ κορίτσια ! θα σας ενημερωσω την παρασκευη για τα αποτελεσματα ! 

μην αγχωνεσαι και να χαμογελας κοριτσι μου..δεν εχεις τιποτα και θα ειναι ολα καλα.κανε τη χοριακη και θα υπολογισουμε για να πας στο γιατρο σου να δειτε οτι ειναι ενδομητριο και να ξεαγχωθεις...τα τσιμπηματακια ειναι φυσιολογικα...

• Μου αρέσει 3

6penp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , orianna είπε:

μην αγχωνεσαι και να χαμογελας κοριτσι μου..δεν εχεις τιποτα και θα ειναι ολα καλα.κανε τη χοριακη και θα υπολογισουμε για να πας στο γιατρο σου να δειτε οτι ειναι ενδομητριο και να ξεαγχωθεις...τα τσιμπηματακια ειναι φυσιολογικα...

:) οκ , ευχαριστω πολυ για την απάντηση!

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 2 λεπτά , ada32 είπε:

οκ , ευχαριστω πολυ για την απάντηση!

Χτες σε διάβασα με πολλή χαρά και μας έδωσες κουράγιο με την ιστορία σου!!Συνέχισε έτσι!!!!Θ ακολουθήσω και τη συμβουλή σου για την στάση:)

1 ώρα πρίν, ada32 είπε:

Eγω πήρα παραπεμπτικό κ την εκάνα στην βιοιατρικη και πλήρωσα 1,07 € αλλιώς δεν θα την έκανα! Κ αύριο που έχω ραντεβου στον ενδοκρινολόγο να μου γραψει εξετασεις για ελεγχο θυροειδη , θα του ζητήσω να προσθέσει και την χοριακή .. Σιγά μην έδινα καθε τρεις κ λίγο 15 € !! :P Εγω πάλι το πρωτο τεστ που έκανα , το έκανα παρασκευή βραδυ και ήταν παρα πολύ αχνο κ δεν το πιστεψα... αλλα επειδή είχα παρει 10 της one step απο το ebay (3,50€) , έκανα και το σάββατο , έκανα και την κυριακή όπου κάθε μέρα φαινόταν περισσοτερο η γραμμή ! και τωρα που το θυμηθηκα , μου έχουν μείνει αλλα 3  , οπότε θα ξανα κάνω ενα σήμερα!!! :-):-D

Ναι και εγω ειχα απο ενα καταστημα euroshop 3 τεστ 2 ευρω. Εκανα ενα καθε μερα. Πηρα και ενα διπλο τη δευτερα απο φαρμακειο 10 ευρω!

3 ώρες πρίν, Μαρία1430 είπε:

Καλησπερα κοριτσια πως ειστε; 

Σημερα η μερα επαναληπτικης χοριακης και το αποτελεσμα 95,57! Νομιζω οτι ειναι καλουτσικο.... Τι λετε;

Στη 16η μερα απο την εμβρυομεταφορα

μια χαρα ειναι.. ξεκουραση και τα φαρμακα σου...μερικες μερες εχουν μεινει...σου ειπε ο γιατρος να κανεις αλλη χοριακη?λογικα την αλλη πεμπτη θα κανεις υπερυχο για να δειτε τον σακο?

6penp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας γλυκουλες!

@caramel_83 ίσως είναι φυσιολογικό να έχεις αυξημένη ροή αν έφτιαξαν οι ορμόνες! Περίμενε μέχρι 5η- 6η μέρα και αν δεις ότι δε μειώνεται πάρε τον γιατρό σου. Αλλά μη βάζεις άσχημες σκέψεις στο κεφαλάκι σου βρε φίλη..

Κορίτσια από χοριακες δε γνωρίζω καθόλου για αυτό και δεν μπαίνω σε αυτή την κουβέντα... εύχομαι όλες να έχετε υψηλά νούμερα στις επαναληπτικές σας όλα να πάνε καλά!!

Μου άρεσε η ιδέα του γκρουπ στο φβ..αν συμφωνείτε όλες εγώ είμαι μέσα!

@elenakii22 περαστικά στον καλό σου

Και @ath_gal1 στον μικρουλη σου.. ελπίζω να είναι καλύτερα σήμερα

@rica @andrianni και @λουπιτα βλέπω στο πινακακι ότι είστε σε αναμονή αυτές τις μέρες.. έχουμε κανένα νεότερο????

Εγώ είμαι μια βδομάδα μετά την ωορρηξία σήμερα και γλυκοκοιταω τα τεστ εγκυμοσύνης που έχω στο ντουλάπι μου.. δώστε κουράγιο να κάνω άλλη μια βδομάδα υπομονή!

• Μου αρέσει 5

XDXPp2.png

πρίν από 26 λεπτά , ada32 είπε:

Καταλαβα , ήσουν τυχερη μεσα στην ατυχια σου .. οποτε και εγω απο βδομαδα θα δω αν είναι η όχι ...

Σε ευχαριστω για τις απαντησεις σου !

ολα καλα θα πανε!!!

ειπε καππια κοπελα για συμφυσεις στη μητρα..

παιζει να χβ λογω οτι εχω κανει αφαιρεση ινομυωματος...(13 εκατοστα)...

ετσι εφαγα την πρωτη κσισαρικη...!!

κ μετα γεννησα επισης με καισαρικη.

κ παιζει να χω συμφυσεις...

πρίν από 6 λεπτά , Garifalia1 είπε:

Koritsia m gia sas. Genissa ti deutera me fisiki gena stis 1:30 to mesimeri. Kilakia 3.070 iyos 49 cm. Exoume pola malakia. Ine mia koukla. Avrio tha pame spiti. Den sas diavasa exoume nea apo nees egkioules i kopeles sti anamoni.

Κοπέλα μου να σου ζήσει!!!!! :-P

Να είναι τυχερή και να σας γεμίζει χαρές!!

Πως ήταν η εμπειρία της γέννας? 

• Μου αρέσει 1

XDXPp2.png

πρίν από 4 λεπτά , Garifalia1 είπε:

Koritsia m gia sas. Genissa ti deutera me fisiki gena stis 1:30 to mesimeri. Kilakia 3.070 iyos 49 cm. Exoume pola malakia. Ine mia koukla. Avrio tha pame spiti. Den sas diavasa exoume nea apo nees egkioules i kopeles sti anamoni.

Μπράβββοοοο!! Να σας ζήσει η μπουμπού!!!Να είναι γερό και καλότυχο!!!!

πρίν από 2 λεπτά , ath_gal1 είπε:

ολα καλα θα πανε!!!

ειπε καππια κοπελα για συμφυσεις στη μητρα..

παιζει να χβ λογω οτι εχω κανει αφαιρεση ινομυωματος...(13 εκατοστα)...

ετσι εφαγα την πρωτη κσισαρικη...!!

κ μετα γεννησα επισης με καισαρικη.

κ παιζει να χω συμφυσεις...

Ναι εγώ!!!Θεία μου προσπαθούσε για παιδάκι.Κάνει σαλπιγγογραφία και της λένε συμφύσεις!!Επίσης της είπαν μη τις χειρουργείς γιατί ξανα εμφανίζονται!!Ετσί προχωρά σε εξωσωματικές.Πιάνει εξωμήτριο φυσιολογικά.Μετά κενό σάκο με εξωσωματική.Μετά 3 αποτυχημένες προσπάθειες και τελικά έκανε τα διδυμάκια της!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 10 λεπτά , Garifalia1 είπε:

ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ!!!!ΚΑΛΟΤΥΧΟ Κ ΥΓΙΕΣ ΜΩΡΑΚΙ....

ΚΑΛΟΥΣ ΘΗΛΑΣΜΟΥΣ Κ ΣΥΜΒΟΥΛΗ...

ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΤΙ ΣΟΥ ΛΕΝΕ....ΚΑΝΕΝΑΝΝΝΝΝ...

ΜΟΝΟ ΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΣΟΥ ...αντε κ καμια μαια...χαχαχαχαχα..

κ εμας εδω φυσικα!!!!

μανες πεθερες θειαδες...θα στα πρηξουν...οχι ετσι....ετσι....

πως το κρατας..πως τ αλλαζεις

πρίν από 7 λεπτά , marillia είπε:

Μπράβββοοοο!! Να σας ζήσει η μπουμπού!!!Να είναι γερό και καλότυχο!!!!

Ναι εγώ!!!Θεία μου προσπαθούσε για παιδάκι.Κάνει σαλπιγγογραφία και της λένε συμφύσεις!!Επίσης της είπαν μη τις χειρουργείς γιατί ξανα εμφανίζονται!!Ετσί προχωρά σε εξωσωματικές.Πιάνει εξωμήτριο φυσιολογικά.Μετά κενό σάκο με εξωσωματική.Μετά 3 αποτυχημένες προσπάθειες και τελικά έκανε τα διδυμάκια της!!

εγω δεν θα μπω σε καμια περιπτωση σε διαδικασια τεχνητης....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...