Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

2 ώρες πρίν, caramel_83 είπε:

Καλημερα παρεουλα, τι κανετε? εγω ρε κοριτσια ειμαι πολυ προβληματισμενη, σημερα ειναι 3 μερα και εχω πολυ αιμα. φοβαμαι μηπως συνεχιστει για πολλες μερες οπως τον Μαιο 20 μερες και ειχα παει τοτε στον γυναικολογο να δουμε μηπως υπαρχει κατι...πολυποδας ινομύωμα  τελικα ημουν καθαρη, τοτε ηταν ο μηνας που ειχαμε προσπαθησει εντατικα με τον αντρα μου και μου ειχε πει να κανω χοριακη για να αποκλεισουμε ενδεχομενο εγκυμοσυνης, ειχα κανει λοιπον και ηταν 3, αρνητικη. Απο τοτε μεχρι τωρα ροη ειχα βλακειες, πηγα και ενδοκρινολογο μου ειπε αυτα που ξερετε μην τα ξαναλεω. τωρα ειναι ο 3 κυκλος απο τοτε που ξεκινησα τα φαρμακα, μου ειχε πει η γιαυτρος οτι θα δω καποια βελτιωση απο τον προηγουμενο κυκλο μου η οποια τελικα ηταν πολυυυ μικρη η βελτιωση της ροης.Τωρα ομως ρε κοριτσια που εχω τοσο αιμα φοβαμαι μηπως δεν σταματησει παλι στα φυσιολογικα 5-7 μερες και εχω κανα 20μερο παλι. Σκεφτομαι λοιπον μηπως και τον Μαη που ειχαμε προσπαθησει εντατικα και τωρα στις γονιμες ειχα καλες επαφες εγινε συλληψη και ειναι αποβολες αυτες οι αιμοραγιες? με κολλαει λιγο που ενω μου ειχε ερθει η περιοδος εγω συνεχιζα το 37 μεχρι και βραδυ της 1 μερας, τωρα δεν εχω ξαναβαλει. Συγνωμη αν σας κουρασα... δεν ειμαι πολυ καλα σημερα :(

Καλη μου ελπιζω να ειναι κατι που διορθωνεται ευκολα :?

καλο ειναι να κανεις εξετασεις για να δεις και που βρισκονται και οι ορμονες σου ;) 

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ

1. Garifalia1 ΠΗΤ 19-24/9/2017 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

2. Alekagala ΠΗΤ  9/10/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!!

3. oneira_glyka ΠΗΤ  23/11/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

4. Angie trg  ΠΗΤ  9/1/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

5. dimitroula30  ΠΗΤ  17/1/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

6. Kalfeli   ΠΗΤ  2-3/2/2018!!!

7. Ani ani   ΠΗΤ  21/3/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

8. elenakii22 ΠΗΤ  22/3/2018  ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

9. maria1988  ΠΗΤ  2/4/2018!!!

10. stalitsa82  ΠΗΤ  25/4/2018!!!

11. Olivia3 ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ 2500!!!

12. Vana87 ΘΕΤΙΚΟ ΤΕΣΤΑΚΙ!!!

13. Dimitr@17 ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ 92!!!

ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ

1. alina80 9/9/2017!!!

2. Μαρθα Κ 11/9/2017!!!

3. ElektraGr  12/9/2017!!!

4. orianna  16/9/2017!!!

5. rica 19-21/9/2017!!!

6. andrianni  20/9/2017!!!

7. λουπιτα 20-23/9/2017!!!

8. Vila 28/9/2017!!!

9. μπουμπού92 29/9/2017!!!

10. Farmakotriftena 1/10/2017!!!

11. Nati85 2/10/2017!!!

12. linaa  6/10/2017!!!

13. caramel_83  12-18/10/2017!!!

Κορίτσια να δινετε πληροφοριες για να ανανεωνεται το πινακακι μας;)

Με το καλο ολες με ενα μωρακι στην αγκαλια μας!!!:wub:

@Vana87 κοριτσι χοριακη εκανες εσυ?

Οχι δεν εκανα και δεν βρισκω το λογο να κανω! Κανεις χοριακη και ξανακανεις να δεις αν διπλασιαζεται η τιμη. Απ τη στιγμη που εκανα 2-3 τεστ και καθε φορα η γραμμη ηταν πιο σκουρα δεν νομιζω να υπαρχει λογος να δωσω 60 ευρω. (27 πληρωσα για μαι χοριακη τον προηγουμενο μηνα.) Τριτη εχω ραντεβου στο γιατρο! 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

1 hour ago, Μαρία1430 είπε:

Καλησπερα κοριτσια πως ειστε; 

Σημερα η μερα επαναληπτικης χοριακης και το αποτελεσμα 95,57! Νομιζω οτι ειναι καλουτσικο.... Τι λετε;

Στη 16η μερα απο την εμβρυομεταφορα

Τελεια!!!!  Μια χαρα ειναι η χοριακη σου!!!!  Μια τελειομηνη εγκυμοσύνη σου εύχομαι!!!! 

• Μου αρέσει 1

iFxFp2.pngw1NGp2.pngo7ZFp3.png

πρίν από 39 λεπτά , Vana87 είπε:

Οχι δεν εκανα και δεν βρισκω το λογο να κανω! Κανεις χοριακη και ξανακανεις να δεις αν διπλασιαζεται η τιμη. Απ τη στιγμη που εκανα 2-3 τεστ και καθε φορα η γραμμη ηταν πιο σκουρα δεν νομιζω να υπαρχει λογος να δωσω 60 ευρω. (27 πληρωσα για μαι χοριακη τον προηγουμενο μηνα.) Τριτη εχω ραντεβου στο γιατρο! 

Eγω πήρα παραπεμπτικό κ την εκάνα στην βιοιατρικη και πλήρωσα 1,07 € αλλιώς δεν θα την έκανα! Κ αύριο που έχω ραντεβου στον ενδοκρινολόγο να μου γραψει εξετασεις για ελεγχο θυροειδη , θα του ζητήσω να προσθέσει και την χοριακή .. Σιγά μην έδινα καθε τρεις κ λίγο 15 € !! :P Εγω πάλι το πρωτο τεστ που έκανα , το έκανα παρασκευή βραδυ και ήταν παρα πολύ αχνο κ δεν το πιστεψα... αλλα επειδή είχα παρει 10 της one step απο το ebay (3,50€) , έκανα και το σάββατο , έκανα και την κυριακή όπου κάθε μέρα φαινόταν περισσοτερο η γραμμή ! και τωρα που το θυμηθηκα , μου έχουν μείνει αλλα 3  , οπότε θα ξανα κάνω ενα σήμερα!!! :-):-D

hBuvp3.png    n8xOp2.png

3 ώρες πρίν, ada32 είπε:

Καλημέρα , σε ποιά μέρα του κύκλου σου έκανες την χοριακή ? εγω την έκανα την 32η μέρα και είναι 165  αλλά μου φαίνεται χαμηλή .. :( 

Μίλησα με τον γιατρό κ μου είπε όταν πάει 1500 ,θα μπορέσουμε να δουμε σάκο . 

Ισως να μην καταλαβα καλα στο τι μου ειπε οτι φαινοταν στον κολπικο υπερυχο...την εκανα την τεταρτη μερα καθυστερησης...

Κορίτσια μου τα πάντα μπορούν να συμβούν.Να ξεκινήσεις με καλή χοριακή και να μην πάει καλά και το αντίθετο.Και η πολλή υψηλή χοριακή καμιά φορά κρύβει κινδύνους.Δώστε χρόνο στα σποράκια σας:-D!!Ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός!!

@caramel_83μου μπορεί να έφτιαξε η ροή.Το αρκετό αίμα στη περίοδο μπορεί να σημαίνει παχύ ενδομήτριο που είναι καλό.Μη σκέφτεσαι απαραίτητα οτι είχες βιοχημική.Στη βιοχημική έχεις καθυστέρηση!!!Και τα δέκατα είναι μπέρδεμα.Εγώ πάντα μετά την ωορρηξία είχα δεκατα όλη μέρα.Τώρα δεν έχω χαχχαχα!!!

Διαφημίσεις

πρίν από 13 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Ισως να μην καταλαβα καλα στο τι μου ειπε οτι φαινοταν στον κολπικο υπερυχο...την εκανα την τεταρτη μερα καθυστερησης...

Μπορεί γτ εμένα ο γιατρος μου ανεβαλε το ραντεβού για την ερχόμενη πεμπτη που θα είμαι 6 εβδ.. για να δουμε σακο κ εμβρυικα στοιχεια..

• Μου αρέσει 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 11 λεπτά , ada32 είπε:

Μπορεί γτ εμένα ο γιατρος μου ανεβαλε το ραντεβού για την ερχόμενη πεμπτη που θα είμαι 6 εβδ.. για να δουμε σακο κ εμβρυικα στοιχεια..

Και μενα με εβαλε μετα απο δεκα μερες για να φανει κατι...την αλλη πεμπτη εχω το ραντεβου

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, elenakii22 είπε:

δεν καταληξαν καπου!!χαχα!!!παντως δεν εχει καποιο ουσιαστικο προβλημα απλα εχει ελάχιστο υγρο γυρω απο την καρδια κ σρ συνδυασμό με τις εξετασεις του φαινεται σαν να περασε ιωση...οποτε του λενε μπορει να σχετιζεται ο πονος μπορει ομως επειδη εκανε ακτινογραφια να το βρηκαν απλα...φαινοταν στην ακτινογραφια σαν να ειναι λιγο μεγάλη η σκια της καρδιας...μαλλον θα ηταν το υγρο κ φαινόταν ετσι...θα ξανακάνει εξετασεις δευτερα!

εννοειται οτι φορουσα μασκα!το πρωι το βραδυ οχι ημασταν 4 ατομα μονο...φαντασου οτι επειδη την φοραγα 3 ωρες συνεχομενες αργησα να εχω τασεις λιποθυμιας,ενιωθα πως δεν αναπνεω!! εγω ψαρια δε τρωω καθολου ακομα!!κανεις εμετους??δεν εκανες γενικα απο οτι θυμαμαι!εγω μετα την 9η κανω εναν καθε 2 εβδομαδες!!τωρα περιμένω κοντα στην 15η χαχα!!

καταρχας συγχαρητήρια!!να κανεις παλι χοριακη για να σου φυγει το αγχος!κ εγω με την ani που ειμαστε μαζι ειχαμε τεραστια διαφορα στις χοριακες μας!παντως θυμαμαι κ εγ  ειχα αυτα τα πονακια δεξια κ μεχρι να παω να δουμε σακο πιστευα οτι μπορει να ειμαι ενδομήτριο....ομως στην αρχη πονακια εγω τουλαχιστον ειχα δεξια...κ ακομα δεξια αριστερα εχω αλλα αν καταλαβα καλα ειναι οι τενοντες της μητρας που μεγαλωνει κ τραβανε!

@caramel_83 κατσε να δεις πως θα παει κ βλεπεις!μπορει να εχεις μεγαλη ροη αλλα να μην κρατήσει πολυ!αν κρατησει μιλας τοτε με τη γιατρο!

Γεια σου Ελενακι! Μαλλον λαθος το εγραψα..δεν εχω κανει κανενα εμετο εννοουσα χιχι! Ενταξει μια χαρα κ για τη μασκα.. αλλα καμια φορα ειναι αποπνηκτικη η ατιμη..ποσο μαλλον τωρα..Κ εμενα γενναει μια φιλη μ αυτες τις μερα κ ουτε που μου περασε απο το μυαλο οτι δεν μπορω να παω στο μαιευτηριο.. καμια.φορα δεν τα σκεφτομαστε ολα.. παλι καλα σου αραιωσαν οι εμετοι. Κ ναι το ψαρι δεν χωνευεται με τιποτα!

3 ώρες πρίν, caramel_83 είπε:

κι εγω αυτο ελπιζω να κρατησει ολη η περιοδος 5-7 μερες και να τελειωσει και τον επομενο μηνα να εχω παλι καλη ροη αυτο θα δειξει οτι εφτιαξε και δεν ετυχε απλα αυτη την φορα:?

Ετσι ακριβως!!

• Μου αρέσει 2

2 ώρες πρίν, ada32 είπε:

Αχ μακαρι !!! αιμα δεν είχα καθολου .. ουτε ροζ οπως αναφερουν καποια κοριτσια ..

κανε χοριακη παλι να δεις...

εγω δεν ξεκινησα με αιμα..στην πορεια ηρθε...σε προιδεαζω ..απλα να προσεχεις

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

Just now, ath_gal1 είπε:

κανε χοριακη παλι να δεις...

εγω δεν ξεκινησα με αιμα..στην πορεια ηρθε...σε προιδεαζω ..απλα να προσεχεις

Αυριο θα πάρω παραπεμπτικο απο τον γιατρο αλλά δε ξέρω πότε να την κάνω , Παρασκευή η Δευτέρα ? Εσυ τι  λές ?

Εισαι έγκυος τώρα? η κατεληξε σε παλινδρομη?

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , ada32 είπε:

Αυριο θα πάρω παραπεμπτικο απο τον γιατρο αλλά δε ξέρω πότε να την κάνω , Παρασκευή η Δευτέρα ? Εσυ τι  λές ?

Εισαι έγκυος τώρα? η κατεληξε σε παλινδρομη?

ποτε εκανες την τελευταια...

οχι δεν ειμαι ...λογικα..και περιμενω αιμα....

εγω με εξωμητριο....περιμενα πχ...δευτερα..εκανα μετα απο 4 μερες καθ. χοριακη....κ ειχα.....12.1 μοναδες...

σε 2 μερες ξανακανα πηγε 41..ανεβηκε αλλα γενικα πολυ λιγο νουμερο για 6 μερες καθυστ.(4+2 που την επανελαβα)

μετα ξανακανα κ εφτασε 629...

αλλα ειδα αιμα κ πηγα νοσοκ κ ειδαν εξωμητριο..

ολα αυτα γινανε κ ημουν 5.5 εβδομαδων...τσακ μπαμ...

πρίν από 5 λεπτά , ath_gal1 είπε:

ποτε εκανες την τελευταια...

οχι δεν ειμαι ...λογικα..και περιμενω αιμα....

εγω με εξωμητριο....περιμενα πχ...δευτερα..εκανα μετα απο 4 μερες καθ. χοριακη....κ ειχα.....12.1 μοναδες...

σε 2 μερες ξανακανα πηγε 41..ανεβηκε αλλα γενικα πολυ λιγο νουμερο για 6 μερες καθυστ.(4+2 που την επανελαβα)

μετα ξανακανα κ εφτασε 629...

αλλα ειδα αιμα κ πηγα νοσοκ κ ειδαν εξωμητριο..

ολα αυτα γινανε κ ημουν 5.5 εβδομαδων...τσακ μπαμ...

Μαλιστα .. και όπως εγραψα παραπανω φοβάμαι για εξωμητριο γτ χθες κ προχθες είχα κατι τσιματακια δεξια στιν ωοθηκη , απο αυτην εγινε κ η ωορηξια .. την χοριακη την εκανα την Δευτερα 18/9  και ηταν 165 U/L , ηταν η 3η μερα καθυστερησης περιπου (γτ έχω κυκλο 28-29 συνηθω ς αλλα ο τελευταιος ηταν 32 και ο προηγουμενος 30 ) . Φανταζομαι αν την κάνω την Δευτερα θα πρεπει να δειξει 1200 ... Εμενα τωρα η εφαρμογη με δειχνει 4 εβδ + 6 . Να σε ρωτησω , πονο περιεργο είχες? σου εκαναν αποξεση ? γτ εγω αυτον τον μηνα που το πιασαμε , ειχα κανει σαλπιγγογραγια ..

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 3 λεπτά , ada32 είπε:

Μαλιστα .. και όπως εγραψα παραπανω φοβάμαι για εξωμητριο γτ χθες κ προχθες είχα κατι τσιματακια δεξια στιν ωοθηκη , απο αυτην εγινε κ η ωορηξια .. την χοριακη την εκανα την Δευτερα 18/9  και ηταν 165 U/L , ηταν η 3η μερα καθυστερησης περιπου (γτ έχω κυκλο 28-29 συνηθω ς αλλα ο τελευταιος ηταν 32 και ο προηγουμενος 30 ) . Φανταζομαι αν την κάνω την Δευτερα θα πρεπει να δειξει 1200 ...

αυριο κανε...θα φανει αν ανεβαινει!!!θα πρεπει νσ χεις τουλαχιστον 400....τουλαχιστον

οποτε θα δεις...

τη δευτερ θα πρεπει 1600 κ βαλε

πρίν από 1 λεπτό , ath_gal1 είπε:

αυριο κανε...θα φανει αν ανεβαινει!!!θα πρεπει νσ χεις τουλαχιστον 400....τουλαχιστον

οποτε θα δεις...

θα την κάνω να ξεμπερδευω..  Εμενα τωρα η εφαρμογη με δειχνει 4 εβδ + 6 .

Να σε ρωτησω , πονο περιεργο είχες? σου εκαναν αποξεση ?

γτ εγω αυτον τον μηνα που το πιασαμε , ειχα κανει σαλπιγγογραγια ..

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 8 λεπτά , ada32 είπε:

Μαλιστα .. και όπως εγραψα παραπανω φοβάμαι για εξωμητριο γτ χθες κ προχθες είχα κατι τσιματακια δεξια στιν ωοθηκη , απο αυτην εγινε κ η ωορηξια .. την χοριακη την εκανα την Δευτερα 18/9  και ηταν 165 U/L , ηταν η 3η μερα καθυστερησης περιπου (γτ έχω κυκλο 28-29 συνηθω ς αλλα ο τελευταιος ηταν 32 και ο προηγουμενος 30 ) . Φανταζομαι αν την κάνω την Δευτερα θα πρεπει να δειξει 1200 ... Εμενα τωρα η εφαρμογη με δειχνει 4 εβδ + 6 . Να σε ρωτησω , πονο περιεργο είχες? σου εκαναν αποξεση ? γτ εγω αυτον τον μηνα που το πιασαμε , ειχα κανει σαλπιγγογραγια ..

Πολλές φορές από τη ωοθηκή που πιάστηκε το σποράκι υπάρχουν τσιμπηματάκια.Δεν υπάρχουν συμπτώματα πάντα.Εγώ είχα τέλειο διπλασιασμό μέχρι 7500 χοριακή,δεν είδα ποτέ αίμα κι όμως παλινδρόμησε.Κι άλλες κοπέλες με αίμα και πήγαν όλα μια χαρά.Το άγχος υπάρχει παντά αλλά μη φοβάσαι.Κάνε αύριο μια επανάληψη και καλή επιτυχία!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...