Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 51 λεπτά , caramel_83 είπε:

Καλημερα παρεουλα, τι κανετε? εγω ρε κοριτσια ειμαι πολυ προβληματισμενη, σημερα ειναι 3 μερα και εχω πολυ αιμα. φοβαμαι μηπως συνεχιστει για πολλες μερες οπως τον Μαιο 20 μερες και ειχα παει τοτε στον γυναικολογο να δουμε μηπως υπαρχει κατι...πολυποδας ινομύωμα  τελικα ημουν καθαρη, τοτε ηταν ο μηνας που ειχαμε προσπαθησει εντατικα με τον αντρα μου και μου ειχε πει να κανω χοριακη για να αποκλεισουμε ενδεχομενο εγκυμοσυνης, ειχα κανει λοιπον και ηταν 3, αρνητικη. Απο τοτε μεχρι τωρα ροη ειχα βλακειες, πηγα και ενδοκρινολογο μου ειπε αυτα που ξερετε μην τα ξαναλεω. τωρα ειναι ο 3 κυκλος απο τοτε που ξεκινησα τα φαρμακα, μου ειχε πει η γιαυτρος οτι θα δω καποια βελτιωση απο τον προηγουμενο κυκλο μου η οποια τελικα ηταν πολυυυ μικρη η βελτιωση της ροης.Τωρα ομως ρε κοριτσια που εχω τοσο αιμα φοβαμαι μηπως δεν σταματησει παλι στα φυσιολογικα 5-7 μερες και εχω κανα 20μερο παλι. Σκεφτομαι λοιπον μηπως και τον Μαη που ειχαμε προσπαθησει εντατικα και τωρα στις γονιμες ειχα καλες επαφες εγινε συλληψη και ειναι αποβολες αυτες οι αιμοραγιες? με κολλαει λιγο που ενω μου ειχε ερθει η περιοδος εγω συνεχιζα το 37 μεχρι και βραδυ της 1 μερας, τωρα δεν εχω ξαναβαλει. Συγνωμη αν σας κουρασα... δεν ειμαι πολυ καλα σημερα :(

Καλη μου ελπιζω να ειναι κατι που διορθωνεται ευκολα :?

καλο ειναι να κανεις εξετασεις για να δεις και που βρισκονται και οι ορμονες σου ;) 

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ

1. Garifalia1 ΠΗΤ 19-24/9/2017 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

2. Alekagala ΠΗΤ  9/10/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!!

3. oneira_glyka ΠΗΤ  23/11/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

4. Angie trg  ΠΗΤ  9/1/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

5. dimitroula30  ΠΗΤ  17/1/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

6. Kalfeli   ΠΗΤ  2-3/2/2018!!!

7. Ani ani   ΠΗΤ  21/3/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

8. elenakii22 ΠΗΤ  22/3/2018  ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

9. maria1988  ΠΗΤ  2/4/2018!!!

10. stalitsa82  ΠΗΤ  25/4/2018!!!

11. Olivia3 ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ 2500!!!

12. Vana87 ΘΕΤΙΚΟ ΤΕΣΤΑΚΙ!!!

13. Dimitr@17 ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ 92!!!

ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ

1. alina80 9/9/2017!!!

2. Μαρθα Κ 11/9/2017!!!

3. ElektraGr  12/9/2017!!!

4. orianna  16/9/2017!!!

5. rica 19-21/9/2017!!!

6. andrianni  20/9/2017!!!

7. λουπιτα 20-23/9/2017!!!

8. Vila 28/9/2017!!!

9. μπουμπού92 29/9/2017!!!

10. Farmakotriftena 1/10/2017!!!

11. Nati85 2/10/2017!!!

12. linaa  6/10/2017!!!

13. caramel_83  12-18/10/2017!!!

Κορίτσια να δινετε πληροφοριες για να ανανεωνεται το πινακακι μας;)

Με το καλο ολες με ενα μωρακι στην αγκαλια μας!!!:wub:

@Vana87 κοριτσι χοριακη εκανες εσυ?

Λοιπον καραμελακι ενα θα σου πω γιατι πολλες φορες φρικαρω!μην αφηνεις τις κακιες σκεψεις να σε κατακλιζουν!κανε ενα βημα πισω και δες ηρεμα.προς το παρον εισαι στην τριτη μερα ακομα και συνηθως εχουμε αρκετη ροη.μολις περασουν 6 με 7 μερουλες και συνεχιζει παρε τον γυναικολογο.οταν θα αρχισεις να ξαναπροσπαθεις να παρεις να κανεις τεστ εγκυμοσυνης για να αποκλεσεις ενδεχομενο εγκυμοσυνης και βιοχημικης. Την ροη αυτη την ειχες και πιο παλια πριν αρχισει να μειωνεται η ροη σου?

8 ώρες πρίν, rica είπε:

@Farmakotriftena Ωρέ λές;;; :shock:

Κι εμένα οπίσθια κλίση έχει ρε κορίτσι! Δεν το είχα σκεφτεί...:cool: 

Συγχαρητήρια! Με το καλό @Dimitr@17  :-D

@Nati85Θα μπορούσαμε να κάνουμε και γκρουπ στο fb ίσως, κλειστό.

@ath_gal1Μέχρι να τον πιάσει η αντιβίωση θα συνεχίσει να κάνει πυρετούς και χρειάζεται αντιπυρετικό. Ανάλογα με τι αντιπυρετικό του δίνεις πάει και η συχνότητα. Κανονικά όχι πιο γρήγορα από το 4ωρο χορήγηση αντιπυρετικού. Σε υψηλούς πυρετούς, 40 και πάνω, εγώ ρίχνω πονστάν, σε πιο χαμηλούς ντεπόν. Όταν λες παράλληλα εννοείς μαζί, το ένα καπάκι στο άλλο;

Κορίτσια υπομονή. Εμένα μέχρι και το νηπιαγωγείο δεν μπορούσε να σηκώσει κεφάλι. Η μία ίωση μετά την άλλη. Ό,τι υπήρχε και δεν υπήρχε το είχε κολλήσει. Τώρα πια που κοντεύει τα 8 έχουμε ηρεμήσει. Μια φορά το χρόνο κανά βηχαλάκι, καμιά μύξα στα τσακίρ κέφια... Υπομονή...

Ναι καλη ιδεα και αυτη με το fb!

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 6 λεπτά , Nati85 είπε:

Λοιπον καραμελακι ενα θα σου πω γιατι πολλες φορες φρικαρω!μην αφηνεις τις κακιες σκεψεις να σε κατακλιζουν!κανε ενα βημα πισω και δες ηρεμα.προς το παρον εισαι στην τριτη μερα ακομα και συνηθως εχουμε αρκετη ροη.μολις περασουν 6 με 7 μερουλες και συνεχιζει παρε τον γυναικολογο.οταν θα αρχισεις να ξαναπροσπαθεις να παρεις να κανεις τεστ εγκυμοσυνης για να αποκλεσεις ενδεχομενο εγκυμοσυνης και βιοχημικης. Την ροη αυτη την ειχες και πιο παλια πριν αρχισει να μειωνεται η ροη σου?

Ναι καλη ιδεα και αυτη με το fb!

παλια μου κρατουσε 5 μερες η περιοδος απο την 3 μειωνοταν ...τωρα να δω, εχεις δικιο ρε αγαπη αλλα λιγο οι ορμονες, λιγο η κουραση αυτα τα 2 χρονια που γινεται αυτο μου την εχει δωσει και ειμαι στα κατω μου σημερα... θα μου περασει

εσυ ρε κοριτσι με το θεμα σου?

πρίν από 7 λεπτά , ada32 είπε:

O κυκλος μου ειναι συνηθως 28-30 μερες , αλλά τον Ιούνιο ηταν 30, τον Ιούλιο 30 και τον Αυγουστο 32 ... Σε αυτον τον κύκλο εκάνα υπερηχο για την ωορήξια και μου έιπε ο γιατρος οτι θα γινοταν 15-16 μερα του κύκλου... Και οι τιμες που γράφει στο χαρτι είναι σε U/L  και οχι σε mlU/ml  όπως βλέπω .. κ ανησυχώ λιγάκι μήπως είναι εξωμήτριο η παλίνδρομη.. :(  έχει κάποια εμπειρία με τέτοιες τιμές χοριακης??  Δεν έχω και καθόλου συμπτώματα , εκτός απο το στήθος που ειναι πρησμένο κ με πονάει .. και ζεσταινομαι υπρεβολικα...

Για να σου φύγει το άγχος μπορείς να κάνεις μια επαναληψη στο ίδιο εργαστήριο. Δεν είναι άσχημη η τιμή για τον κύκλο σου.Και δεν χρειάζεται να νιώθεις κ κάτι άλλο πέρα από το στήθος. Μετά που θα το δείτε μπορεί να αρχίσουν κι άλλα.μπορεί κ όχι όμως. Άλλωστε ποιος θέλει να έχει εμετους;  Χαχαχα

6penp2.png

πρίν από 1 λεπτό , caramel_83 είπε:

παλια μου κρατουσε 5 μερες η περιοδος απο την 3 μειωνοταν ...τωρα να δω, εχεις δικιο ρε αγαπη αλλα λιγο οι ορμονες, λιγο η κουραση αυτα τα 2 χρονια που γινεται αυτο μου την εχει δωσει και ειμαι στα κατω μου σημερα... θα μου περασει

εσυ ρε κοριτσι με το θεμα σου?

Ναι σε καταλαβαινω.πιστευω με την θεραπεια θα φτιαξει η ροη.δεν νομιζω οτι ειναι βιοχημικη.αλλα συζητησε το και με τον γυναικολογο ξερεις καμμια φορα μας δινουν λυση με μια κουβεντα τους και εμεις τρελενομαστε χωρις λογο πριν! Αν και απ οτι θυμαμαι ειχες κανει τεστ εγκυμοσυνης τοτε και ηταν αρνητικο!!

Εγω τιποτα τα ιδια ηρεμη ειμαι προσπαθω να ασχολουμε με αλλα πραγματα! Ολα καλα!!

e6OVp3.pngExilp3.png

Just now, orianna είπε:

Για να σου φύγει το άγχος μπορείς να κάνεις μια επαναληψη στο ίδιο εργαστήριο. Δεν είναι άσχημη η τιμή για τον κύκλο σου.Και δεν χρειάζεται να νιώθεις κ κάτι άλλο πέρα από το στήθος. Μετά που θα το δείτε μπορεί να αρχίσουν κι άλλα.μπορεί κ όχι όμως. Άλλωστε ποιος θέλει να έχει εμετους;  Χαχαχα

Eυχαριστώ πολύ ! μακάρι να διπλασιαστεί . Λεω να κανω την παρασκευη μια επαναληψη για να δω .. Να σιγουρευτώ .. Εντωμεταξυ νιώθω κατι τσιματατακια στιν δεξια ωοθηκη.. αυτη την φορα απο την δεξια εγινε η ωορηξια και μου έχει κολλησει στο μυαλό μηπως είναι εξωμητριο στην δεξια σάλπιγγα...

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Nati85 είπε:

Ναι σε καταλαβαινω.πιστευω με την θεραπεια θα φτιαξει η ροη.δεν νομιζω οτι ειναι βιοχημικη.αλλα συζητησε το και με τον γυναικολογο ξερεις καμμια φορα μας δινουν λυση με μια κουβεντα τους και εμεις τρελενομαστε χωρις λογο πριν! Αν και απ οτι θυμαμαι ειχες κανει τεστ εγκυμοσυνης τοτε και ηταν αρνητικο!!

Εγω τιποτα τα ιδια ηρεμη ειμαι προσπαθω να ασχολουμε με αλλα πραγματα! Ολα καλα!!

ναι καλε και τεστ και χοριακη μου ειχε ζητησει να κανω αλλα ξερεις τωρα τι γινεται αμα κολλαει το μυαλο μας και κανει σεναρια ζοριζομαστε μετα απο μονες μας και τωρα το ξερω οτι σκεφτομαι μλκς αλλα με εχουν πειραξει καπως οι ορμονες :P σαν τριτο ατομο θα ελεγα  "κανε υπομονη καραμελα και θα δεις πως θα παει μην βγαζεις γρηγορα συμπερασματα απο το πρωι της 3 μερας" 

πρίν από 1 λεπτό , caramel_83 είπε:

ναι καλε και τεστ και χοριακη μου ειχε ζητησει να κανω αλλα ξερεις τωρα τι γινεται αμα κολλαει το μυαλο μας και κανει σεναρια ζοριζομαστε μετα απο μονες μας και τωρα το ξερω οτι σκεφτομαι μλκς αλλα με εχουν πειραξει καπως οι ορμονες :P σαν τριτο ατομο θα ελεγα  "κανε υπομονη καραμελα και θα δεις πως θα παει μην βγαζεις γρηγορα συμπερασματα απο το πρωι της 3 μερας" 

Ναι σωστα! Αχ σε καταλαβαινω ομως τα ιδια κανω ακριβως και εγω πολλες φορες!τωρα να εισαι χαρουμενη που εχεις ροη!:-D

e6OVp3.pngExilp3.png

Just now, Nati85 είπε:

Ναι σωστα! Αχ σε καταλαβαινω ομως τα ιδια κανω ακριβως και εγω πολλες φορες!τωρα να εισαι χαρουμενη που εχεις ροη!:-D

ναι αυτο προσπαθω απλα φοβαμαι ταυτοχρονα :?, τωρα θελω να μου τελειωσει φυσιολογικα, να κανω τις εξετασεις μου να δω που βρισκομαι, αυτο τον μηνα δεν κανουμε τιποτα με τον αντρα μου να δουμε πως θα παει και η επομενη περιοδος χωρις να εχουμε στο μυαλο οτι μηηηηηπως υπαρχει πιθανοτητα εγκυμοσυνης ;) 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 9 λεπτά , ada32 είπε:

Eυχαριστώ πολύ ! μακάρι να διπλασιαστεί . Λεω να κανω την παρασκευη μια επαναληψη για να δω .. Να σιγουρευτώ .. Εντωμεταξυ νιώθω κατι τσιματατακια στιν δεξια ωοθηκη.. αυτη την φορα απο την δεξια εγινε η ωορηξια και μου έχει κολλησει στο μυαλό μηπως είναι εξωμητριο στην δεξια σάλπιγγα...

Όχι κορίτσι μου θα έχεις πόνο αν συμβαίνει κάτι τέτοιο. Όχι τσιμπηματάκια. Και έχει κ αίμα το εξωμητριο γτ μεγαλώνοντας κάνει ζημιά στη σάλπιγγα. Να κάνεις επαναληψη για να υπολογίσουμε κ πότε να πας να δείτε το σάκο. Εύχομαι μια μεγάληηηη χοριακη.

• Μου αρέσει 1

6penp2.png

5 ώρες πρίν, alina80 είπε:

Καλημέρα κορίτσια. Τι κάνετε; 

@ath_gal1 περαστικά στο μικρό σου. Πώς είναι σήμερα. 

@elenakii22 περαστικά και στον άντρα σου. Τι σας είπαν οι γιατροί; 

Τα άλλα κορίτσια τι κάνετε; Πώς περνάνε έτσι οι μέρες γρήγορα -ήδη Τετάρτη έφτασε. 

δεν καταληξαν καπου!!χαχα!!!παντως δεν εχει καποιο ουσιαστικο προβλημα απλα εχει ελάχιστο υγρο γυρω απο την καρδια κ σρ συνδυασμό με τις εξετασεις του φαινεται σαν να περασε ιωση...οποτε του λενε μπορει να σχετιζεται ο πονος μπορει ομως επειδη εκανε ακτινογραφια να το βρηκαν απλα...φαινοταν στην ακτινογραφια σαν να ειναι λιγο μεγάλη η σκια της καρδιας...μαλλον θα ηταν το υγρο κ φαινόταν ετσι...θα ξανακάνει εξετασεις δευτερα!

4 ώρες πρίν, Ani ani είπε:

Μια χαρα! Ευχομαι ο,τι καλυτερο κ να ευχαριστηθειτε τις προσπαθειες χιχι! Τελεια με την εγκυμοσυνη! Μονο 2-3 φαγητα δεν μπορω να χωνεψω που κ προ εγκυμοσυνης το παθαινα βεβαια απλα κανω προσπαθειες γιατι πρεπει..τυπου σπανακι ψαρι αυγα.. κ κανενας εμετουλης βεβαια. Ο μπεμπης μεγαλωνει κ μακαρι να μπορουσα να σας δειξω υπερηχο. 

εννοειται οτι φορουσα μασκα!το πρωι το βραδυ οχι ημασταν 4 ατομα μονο...φαντασου οτι επειδη την φοραγα 3 ωρες συνεχομενες αργησα να εχω τασεις λιποθυμιας,ενιωθα πως δεν αναπνεω!! εγω ψαρια δε τρωω καθολου ακομα!!κανεις εμετους??δεν εκανες γενικα απο οτι θυμαμαι!εγω μετα την 9η κανω εναν καθε 2 εβδομαδες!!τωρα περιμένω κοντα στην 15η χαχα!!

πρίν από 8 λεπτά , ada32 είπε:

καταρχας συγχαρητήρια!!να κανεις παλι χοριακη για να σου φυγει το αγχος!κ εγω με την ani που ειμαστε μαζι ειχαμε τεραστια διαφορα στις χοριακες μας!παντως θυμαμαι κ εγ  ειχα αυτα τα πονακια δεξια κ μεχρι να παω να δουμε σακο πιστευα οτι μπορει να ειμαι ενδομήτριο....ομως στην αρχη πονακια εγω τουλαχιστον ειχα δεξια...κ ακομα δεξια αριστερα εχω αλλα αν καταλαβα καλα ειναι οι τενοντες της μητρας που μεγαλωνει κ τραβανε!

@caramel_83 κατσε να δεις πως θα παει κ βλεπεις!μπορει να εχεις μεγαλη ροη αλλα να μην κρατήσει πολυ!αν κρατησει μιλας τοτε με τη γιατρο!

• Μου αρέσει 1

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια πως ειστε; 

Σημερα η μερα επαναληπτικης χοριακης και το αποτελεσμα 95,57! Νομιζω οτι ειναι καλουτσικο.... Τι λετε;

Στη 16η μερα απο την εμβρυομεταφορα

• Μου αρέσει 4

iH9Rp3.png GaAwp3.png 

πρίν από 13 λεπτά , orianna είπε:

Όχι κορίτσι μου θα έχεις πόνο αν συμβαίνει κάτι τέτοιο. Όχι τσιμπηματάκια. Και έχει κ αίμα το εξωμητριο γτ μεγαλώνοντας κάνει ζημιά στη σάλπιγγα. Να κάνεις επαναληψη για να υπολογίσουμε κ πότε να πας να δείτε το σάκο. Εύχομαι μια μεγάληηηη χοριακη.

Αχ μακαρι !!! αιμα δεν είχα καθολου .. ουτε ροζ οπως αναφερουν καποια κοριτσια ..

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 13 λεπτά , Μαρία1430 είπε:

Καλησπερα κοριτσια πως ειστε; 

Σημερα η μερα επαναληπτικης χοριακης και το αποτελεσμα 95,57! Νομιζω οτι ειναι καλουτσικο.... Τι λετε;

Στη 16η μερα απο την εμβρυομεταφορα

Προχτές θύμησε μας πόσο ήταν η πρώτη;

• Μου αρέσει 1

6penp2.png

πρίν από 58 λεπτά , caramel_83 είπε:

ναι αυτο προσπαθω απλα φοβαμαι ταυτοχρονα :?, τωρα θελω να μου τελειωσει φυσιολογικα, να κανω τις εξετασεις μου να δω που βρισκομαι, αυτο τον μηνα δεν κανουμε τιποτα με τον αντρα μου να δουμε πως θα παει και η επομενη περιοδος χωρις να εχουμε στο μυαλο οτι μηηηηηπως υπαρχει πιθανοτητα εγκυμοσυνης ;) 

Ναι κοιτα να δεις πως θα παει.σιγουρα θα εχει πεσει η tsh παντως!οσο μπορεις μην αγχωνεσαι.καμμια φορα εχουμε και πθο βαρια περιοδο και εμενα μου συμβαινει.

@ath_gal1 πως ειναι το παιδι?

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...