Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια. Τι κάνετε; 

@ath_gal1 περαστικά στο μικρό σου. Πώς είναι σήμερα. 

@elenakii22 περαστικά και στον άντρα σου. Τι σας είπαν οι γιατροί; 

Τα άλλα κορίτσια τι κάνετε; Πώς περνάνε έτσι οι μέρες γρήγορα -ήδη Τετάρτη έφτασε. 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

7 ώρες πρίν, elenakii22 είπε:

με 96 κ ειδε σακο???θελει απο 1000 κ πανω...μηπως εχεις 960 κ οχι 96??

κ εγω φουσκωνω κ λεω τωρα γυρευε ποσο θα με δειξει η ζυγαρια...σοκ θα παθει ο γιατρος...ειμαστε διακοπες κ καλοπερναμε...καλοπερναμε που λεει ο λογος...ο ανδρας μου επαθε κατι σαν τραυματισμο κ πηγαμε χθες πρωι νοσοκομειο..3 ωρες κατσαμε δεν είδαν κατι του εδωσαν παυσιπονο να μην ποναει ελα ομως που δεν τον επιασε κ 3 το βραδυ ξαναπαμε μεχρι τις 9 το πρωι γτ του κανανε οτι υπηρχε απο εξετασεις...αιματος ,ουρων ,ακτινογραφίες ,καρδιαγραφημα,υπερηχο καρδιας του εβαλαν κ ενδοφλεβιο παυσιπονο...ασε απο το σαββατο που τον επιασε δε μπορεί να κοιμηθει ποναει...χαλια...

Δεν πιστευω οτι θα εχεις παχυνει κ εσυ...αργοτερα θα τρομαξουμε με τη ζυγαρια.. Διακοπες δεν τις λες αυτες καλη μου..Σας ματιασαν καλε?? Περαστικα στον αντρα σου και μια μικρη συμβουλη αν θες φορα μασμα οταν εισαι κ εσυ στα νοσοκομεια προληπτικα :?

πρίν από 28 λεπτά , alina80 είπε:

Καλημέρα κορίτσια. Τι κάνετε; 

@ath_gal1 περαστικά στο μικρό σου. Πώς είναι σήμερα. 

@elenakii22 περαστικά και στον άντρα σου. Τι σας είπαν οι γιατροί; 

Τα άλλα κορίτσια τι κάνετε; Πώς περνάνε έτσι οι μέρες γρήγορα -ήδη Τετάρτη έφτασε. 

Καλημερα κοριτσι μου! Καλα κ εγω συνεχιζουμε δυναμικα και περιμενω να τελειωσει η παλιοεβδομαδα γιατι δουλευω πρωι κ ειμαι ολη μερα με τα αφεντικα και μ δεν προλαβαινω να ξαποστασω η εγκυος χαχα. Εσυ???

• Μου αρέσει 1

πρίν από 7 λεπτά , Ani ani είπε:

Δεν πιστευω οτι θα εχεις παχυνει κ εσυ...αργοτερα θα τρομαξουμε με τη ζυγαρια.. Διακοπες δεν τις λες αυτες καλη μου..Σας ματιασαν καλε?? Περαστικα στον αντρα σου και μια μικρη συμβουλη αν θες φορα μασμα οταν εισαι κ εσυ στα νοσοκομεια προληπτικα :?

Καλημερα κοριτσι μου! Καλα κ εγω συνεχιζουμε δυναμικα και περιμενω να τελειωσει η παλιοεβδομαδα γιατι δουλευω πρωι κ ειμαι ολη μερα με τα αφεντικα και μ δεν προλαβαινω να ξαποστασω η εγκυος χαχα. Εσυ???

Καλημέρα. Καλά είμαι κι εγώ, πολλή δουλειά. Στα του θέματος μας περιμένω να δω θετικό τεστ ωορρηξίας- 14η μέρα σήμερα στον κύκλο μου. Αυτά. Με την εγκυμοσύνη πώς τα πας; 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 4 λεπτά , alina80 είπε:

Καλημέρα. Καλά είμαι κι εγώ, πολλή δουλειά. Στα του θέματος μας περιμένω να δω θετικό τεστ ωορρηξίας- 14η μέρα σήμερα στον κύκλο μου. Αυτά. Με την εγκυμοσύνη πώς τα πας; 

Μια χαρα! Ευχομαι ο,τι καλυτερο κ να ευχαριστηθειτε τις προσπαθειες χιχι! Τελεια με την εγκυμοσυνη! Μονο 2-3 φαγητα δεν μπορω να χωνεψω που κ προ εγκυμοσυνης το παθαινα βεβαια απλα κανω προσπαθειες γιατι πρεπει..τυπου σπανακι ψαρι αυγα.. κ κανενας εμετουλης βεβαια. Ο μπεμπης μεγαλωνει κ μακαρι να μπορουσα να σας δειξω υπερηχο. 

• Μου αρέσει 2

5 ώρες πρίν, rica είπε:

@Farmakotriftena  

@Dimitr@17

@Nati85

@ath_gal1Μέχρι να τον πιάσει η αντιβίωση θα συνεχίσει να κάνει πυρετούς και χρειάζεται αντιπυρετικό. Ανάλογα με τι αντιπυρετικό του δίνεις πάει και η συχνότητα. Κανονικά όχι πιο γρήγορα από το 4ωρο χορήγηση αντιπυρετικού. Σε υψηλούς πυρετούς, 40 και πάνω, εγώ ρίχνω πονστάν, σε πιο χαμηλούς ντεπόν. Όταν λες παράλληλα εννοείς μαζί, το ένα καπάκι στο άλλο;

Κορίτσια υπομονή. Εμένα μέχρι και το νηπιαγωγείο δεν μπορούσε να σηκώσει κεφάλι. Η μία ίωση μετά την άλλη. Ό,τι υπήρχε και δεν υπήρχε το είχε κολλήσει. Τώρα πια που κοντεύει τα 8 έχουμε ηρεμήσει. Μια φορά το χρόνο κανά βηχαλάκι, καμιά μύξα στα τσακίρ κέφια... Υπομονή...

οχι βρε καπακι....δεν ανοιγω την....κανουλα κ του λεω πινε....

κοιτα καλο ειναι που κολλανε...γιατι αν δεν εχουν κολλησει μεχρι  μια ηλικια τπτ ...κ ξαφνικα βγουν κ κολλησουν...τα περνανε πολυ πιο βαρια.

ειναι σα να το  χεις στη γυαλα κ ξαφνικα το βγαζεις στον κακο χαμο...

ξαναλεω, ειναι καθαρα στο παιδι...

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , Μαρθα Κ είπε:

Καλημέρα εγώ όπως τα ξέρετε αλλά ρε Κορίτσια πες ότι ήμουν εγκυος δεν θα είχε πρηστεί το στήθος μου??? 

@Μαρθα ΚΚαλήμέρα!!!Δεν πρήζεται πάντα!!Νομίζω 2 πρέπει να συμβαίνουν στη περίπτωση σου!!Ή είσαι έγκυος ή αυτό το λίγο που είχες ήταν περίοδος και θα σου ξαναέρθει κανονικά μετά.Δεν πιστευώ να αδιαθετήσεις αυτή τη βδομάδα.Αν ήταν θα είχε έρθει!!!

@ath_gal1Περαστικά στο κουτσουνάκι σου.Λογικά για να έχει crp ανεβασμένο μπορεί να έχει στρεπτόκοκο.Είναι λοίμωξη στον λαιμό.Σε 3 μέρες θα αρχίσει να δρα η αντιβίωση και να είναι καλύτερα!!

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια!!!!

@ath_gal1 εννοείται πως δίνεις αντιβίωση μαζί με αντιπυρετικό.  Άλλη δουλειά κάνει το ένα άλλη δουλειά κάνει το αλλο. Μιλά με το γιατρό σου 

πρίν από 48 λεπτά , Μαρθα Κ είπε:

Καλημέρα εγώ όπως τα ξέρετε αλλά ρε Κορίτσια πες ότι ήμουν εγκυος δεν θα είχε πρηστεί το στήθος μου??? 

Εσυ πότε  θα κάνεις επιτέλους τεστ; έχεις καθυστέρηση  ή όχι ακόμα;

yplDp3.png

Καλημερα παρεουλα, τι κανετε? εγω ρε κοριτσια ειμαι πολυ προβληματισμενη, σημερα ειναι 3 μερα και εχω πολυ αιμα. φοβαμαι μηπως συνεχιστει για πολλες μερες οπως τον Μαιο 20 μερες και ειχα παει τοτε στον γυναικολογο να δουμε μηπως υπαρχει κατι...πολυποδας ινομύωμα  τελικα ημουν καθαρη, τοτε ηταν ο μηνας που ειχαμε προσπαθησει εντατικα με τον αντρα μου και μου ειχε πει να κανω χοριακη για να αποκλεισουμε ενδεχομενο εγκυμοσυνης, ειχα κανει λοιπον και ηταν 3, αρνητικη. Απο τοτε μεχρι τωρα ροη ειχα βλακειες, πηγα και ενδοκρινολογο μου ειπε αυτα που ξερετε μην τα ξαναλεω. τωρα ειναι ο 3 κυκλος απο τοτε που ξεκινησα τα φαρμακα, μου ειχε πει η γιαυτρος οτι θα δω καποια βελτιωση απο τον προηγουμενο κυκλο μου η οποια τελικα ηταν πολυυυ μικρη η βελτιωση της ροης.Τωρα ομως ρε κοριτσια που εχω τοσο αιμα φοβαμαι μηπως δεν σταματησει παλι στα φυσιολογικα 5-7 μερες και εχω κανα 20μερο παλι. Σκεφτομαι λοιπον μηπως και τον Μαη που ειχαμε προσπαθησει εντατικα και τωρα στις γονιμες ειχα καλες επαφες εγινε συλληψη και ειναι αποβολες αυτες οι αιμοραγιες? με κολλαει λιγο που ενω μου ειχε ερθει η περιοδος εγω συνεχιζα το 37 μεχρι και βραδυ της 1 μερας, τωρα δεν εχω ξαναβαλει. Συγνωμη αν σας κουρασα... δεν ειμαι πολυ καλα σημερα :(

19 ώρες πρίν, Nati85 είπε:

Ναι ειναι ενα θεμα υγειας.αλλα ενταξει πιστευω και ευχομαι πως ολα καλα θα πανε.

Παντως αφου ειναι τωρα η ροη σου καλη ετσι και καλυτερα θα συνεχισει!.αν θυμαμαι καλα τον τελευταιο καιρο δεν ειχες καλη ροη αρα εχει αποτελεσμα η θεραπεια!

@oneira_glyka κοριτσι μου περαστικα ευχομαι να ειναι ολα!καλα αποτελεσματα στην μαγνητικη η αληθεια ειναι η ιγμοριτιδα δημιουργει πονοκεφαλους!εισαι εγκυουλα και εχεις αρκετες δυσκολιες αλλα θα ερθει το μωρακι και θα ηρεμησετε!εχεις βοηθεια απο καποιον?

@Μαρθα Κ καθως γυρνας σπιτι παρε ενα τεστακι γιατι αυριο παλι θα μας πεις αστο μωρε δεν παω για χοριακη θα ερθει την παρασκευη!:wink:τεστακιιιιιι

Καλη μου ελπιζω να ειναι κατι που διορθωνεται ευκολα :?

18 ώρες πρίν, anemoni1989 είπε:

Εχω κλεισει ραντεβού για την Πέμπτη να τα πουμε από κοντα...δεν θελω και γω να τον πρηζω με τις βλακείες μου από το τηλεφωνο και να τον απασχολώ... Γενικά δεν είμαι των εξετασεων...με εξαίρεση το ΠΑΠ, ολες τις άλλες εχω χροοοοοοοοοοοοοοοοοοοονια να κάνω...και είναι ο μόνο που βαριέμαι τωρα, γιατι είμαι σιγουρη ότι θα μου δωσει να κανω ένα καρο εξετασεις και θα πρέπει να ξαναπαω κιολας!!!! Τι να πεις??? Πρέπει να γίνουν όμως, για να είμαι σίγουρη ότι δεν τρέχει κάτι πιο σοβαρό... 

καλο ειναι να κανεις εξετασεις για να δεις και που βρισκονται και οι ορμονες σου ;) 

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ

1. Garifalia1 ΠΗΤ 19-24/9/2017 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

2. Alekagala ΠΗΤ  9/10/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!!

3. oneira_glyka ΠΗΤ  23/11/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

4. Angie trg  ΠΗΤ  9/1/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

5. dimitroula30  ΠΗΤ  17/1/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

6. Kalfeli   ΠΗΤ  2-3/2/2018!!!

7. Ani ani   ΠΗΤ  21/3/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

8. elenakii22 ΠΗΤ  22/3/2018  ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

9. maria1988  ΠΗΤ  2/4/2018!!!

10. stalitsa82  ΠΗΤ  25/4/2018!!!

11. Olivia3 ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ 2500!!!

12. Vana87 ΘΕΤΙΚΟ ΤΕΣΤΑΚΙ!!!

13. Dimitr@17 ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ 92!!!

ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ

1. alina80 9/9/2017!!!

2. Μαρθα Κ 11/9/2017!!!

3. ElektraGr  12/9/2017!!!

4. orianna  16/9/2017!!!

5. rica 19-21/9/2017!!!

6. andrianni  20/9/2017!!!

7. λουπιτα 20-23/9/2017!!!

8. Vila 28/9/2017!!!

9. μπουμπού92 29/9/2017!!!

10. Farmakotriftena 1/10/2017!!!

11. Nati85 2/10/2017!!!

12. linaa  6/10/2017!!!

13. caramel_83  12-18/10/2017!!!

Κορίτσια να δινετε πληροφοριες για να ανανεωνεται το πινακακι μας;)

Με το καλο ολες με ενα μωρακι στην αγκαλια μας!!!:wub:

@Vana87 κοριτσι χοριακη εκανες εσυ?

Διαφημίσεις

16 ώρες πρίν, Dimitr@17 είπε:

Η τιμη 92 της χοριακης πως σας φαινεται?καλη?η να ανησυχησω?

Καλημέρα , σε ποιά μέρα του κύκλου σου έκανες την χοριακή ? εγω την έκανα την 32η μέρα και είναι 165  αλλά μου φαίνεται χαμηλή .. :( 

Μίλησα με τον γιατρό κ μου είπε όταν πάει 1500 ,θα μπορέσουμε να δουμε σάκο . 

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 35 λεπτά , caramel_83 είπε:

Καλημερα παρεουλα, τι κανετε? εγω ρε κοριτσια ειμαι πολυ προβληματισμενη, σημερα ειναι 3 μερα και εχω πολυ αιμα. φοβαμαι μηπως συνεχιστει για πολλες μερες οπως τον Μαιο 20 μερες και ειχα παει τοτε στον γυναικολογο να δουμε μηπως υπαρχει κατι...πολυποδας ινομύωμα  τελικα ημουν καθαρη, τοτε ηταν ο μηνας που ειχαμε προσπαθησει εντατικα με τον αντρα μου και μου ειχε πει να κανω χοριακη για να αποκλεισουμε ενδεχομενο εγκυμοσυνης, ειχα κανει λοιπον και ηταν 3, αρνητικη. Απο τοτε μεχρι τωρα ροη ειχα βλακειες, πηγα και ενδοκρινολογο μου ειπε αυτα που ξερετε μην τα ξαναλεω. τωρα ειναι ο 3 κυκλος απο τοτε που ξεκινησα τα φαρμακα, μου ειχε πει η γιαυτρος οτι θα δω καποια βελτιωση απο τον προηγουμενο κυκλο μου η οποια τελικα ηταν πολυυυ μικρη η βελτιωση της ροης.Τωρα ομως ρε κοριτσια που εχω τοσο αιμα φοβαμαι μηπως δεν σταματησει παλι στα φυσιολογικα 5-7 μερες και εχω κανα 20μερο παλι. Σκεφτομαι λοιπον μηπως και τον Μαη που ειχαμε προσπαθησει εντατικα και τωρα στις γονιμες ειχα καλες επαφες εγινε συλληψη και ειναι αποβολες αυτες οι αιμοραγιες? με κολλαει λιγο που ενω μου ειχε ερθει η περιοδος εγω συνεχιζα το 37 μεχρι και βραδυ της 1 μερας, τωρα δεν εχω ξαναβαλει. Συγνωμη αν σας κουρασα... δεν ειμαι πολυ καλα σημερα :(

Καλη μου ελπιζω να ειναι κατι που διορθωνεται ευκολα :?

καλο ειναι να κανεις εξετασεις για να δεις και που βρισκονται και οι ορμονες σου ;) 

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ

1. Garifalia1 ΠΗΤ 19-24/9/2017 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

2. Alekagala ΠΗΤ  9/10/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!!

3. oneira_glyka ΠΗΤ  23/11/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

4. Angie trg  ΠΗΤ  9/1/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

5. dimitroula30  ΠΗΤ  17/1/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

6. Kalfeli   ΠΗΤ  2-3/2/2018!!!

7. Ani ani   ΠΗΤ  21/3/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

8. elenakii22 ΠΗΤ  22/3/2018  ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

9. maria1988  ΠΗΤ  2/4/2018!!!

10. stalitsa82  ΠΗΤ  25/4/2018!!!

11. Olivia3 ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ 2500!!!

12. Vana87 ΘΕΤΙΚΟ ΤΕΣΤΑΚΙ!!!

13. Dimitr@17 ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ 92!!!

ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ

1. alina80 9/9/2017!!!

2. Μαρθα Κ 11/9/2017!!!

3. ElektraGr  12/9/2017!!!

4. orianna  16/9/2017!!!

5. rica 19-21/9/2017!!!

6. andrianni  20/9/2017!!!

7. λουπιτα 20-23/9/2017!!!

8. Vila 28/9/2017!!!

9. μπουμπού92 29/9/2017!!!

10. Farmakotriftena 1/10/2017!!!

11. Nati85 2/10/2017!!!

12. linaa  6/10/2017!!!

13. caramel_83  12-18/10/2017!!!

Κορίτσια να δινετε πληροφοριες για να ανανεωνεται το πινακακι μας;)

Με το καλο ολες με ενα μωρακι στην αγκαλια μας!!!:wub:

@Vana87 κοριτσι χοριακη εκανες εσυ?

Κοριτσι μου δεν γνωριζω καθολου απο τετοια γυναικολογικα προβληματακια ομως σου ευχομαι να μην ειναι τιποτα και να τελειωσει συντομα η περιοδος!! 

Just now, Ani ani είπε:

Κοριτσι μου δεν γνωριζω καθολου απο τετοια γυναικολογικα προβληματακια ομως σου ευχομαι να μην ειναι τιποτα και να τελειωσει συντομα η περιοδος!! 

κι εγω αυτο ελπιζω να κρατησει ολη η περιοδος 5-7 μερες και να τελειωσει και τον επομενο μηνα να εχω παλι καλη ροη αυτο θα δειξει οτι εφτιαξε και δεν ετυχε απλα αυτη την φορα:?

πρίν από 24 λεπτά , ada32 είπε:

Καλημέρα , σε ποιά μέρα του κύκλου σου έκανες την χοριακή ? εγω την έκανα την 32η μέρα και είναι 165  αλλά μου φαίνεται χαμηλή .. :( 

Μίλησα με τον γιατρό κ μου είπε όταν πάει 1500 ,θα μπορέσουμε να δουμε σάκο . 

Έχεις σταθερό κύκλο;  Πόσων ημερών;

6penp2.png

πρίν από 1 λεπτό , orianna είπε:

Έχεις σταθερό κύκλο;  Πόσων ημερών;

O κυκλος μου ειναι συνηθως 28-30 μερες , αλλά τον Ιούνιο ηταν 30, τον Ιούλιο 30 και τον Αυγουστο 32 ... Σε αυτον τον κύκλο εκάνα υπερηχο για την ωορήξια και μου έιπε ο γιατρος οτι θα γινοταν 15-16 μερα του κύκλου... Και οι τιμες που γράφει στο χαρτι είναι σε U/L  και οχι σε mlU/ml  όπως βλέπω .. κ ανησυχώ λιγάκι μήπως είναι εξωμήτριο η παλίνδρομη.. :(  έχει κάποια εμπειρία με τέτοιες τιμές χοριακης??  Δεν έχω και καθόλου συμπτώματα , εκτός απο το στήθος που ειναι πρησμένο κ με πονάει .. και ζεσταινομαι υπρεβολικα...

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...