Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

1 ώρα πρίν, Dimitr@17 είπε:

Οχι δεν εκανα τεστ ωορηξιας το ειχα υπολογισει μονη μου...

δημητρα η χοριακη πρεπει να διπλασιαζεται καθε δυο μερες. αν οχι κατι παει στραβα.μ αυτη τη χοριακη ο γιατρος δεν μπορει να ειδε σακο...η η χοριακη ειναι λαθος η ο γιατρος.μηπως σου ειπε κατι αλλο?αν θες να δεις τι γινεται κανεις χοριακη σε δυο μερες κ παντα στο ιδιο εργαστηριο που εκανες την πρωτη.

• Μου αρέσει 1

6penp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 5 λεπτά , ath_gal1 είπε:

ο μικρος μου 3.5 χρ. 

κολλησε μικροβιο...ηταν με πυρετο....εδινα αντιπυρ. 

πηγαμε γιατρο....μας εδωσε αντιβιωση...

πρωτη φορα που παιρνει αντιβιωση...δεν εχει ξαναχρειαστει...

την εδωσα 9 η ωρα..

τωρα ανεβασε παλι πυρετο...

ΔΙΝΩ ΑΝΤΙΠΥΡΕΤΙΚΟ???ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ?την πηρε 9 η ωρα....

Κοιτα εμενα προς το παρον δεν εχει παρει αντιβιωση αλλα πιστευω δεν υπαρχει προβλημα να παρει ντεπονακι εχει περασει εξαλλου και ωρα απο την αντιβιωση.ποτε δεν εχω ακουσει να λεει γιατρος μην παρεις αντιπυρετικο αν εχεις πιει αντιβιωση. Ας μας απαντησει και καμμια αλλη μαμα για σιγουρια

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 7 λεπτά , ath_gal1 είπε:

ο μικρος μου 3.5 χρ. 

την εδωσα 9 η ωρα..

δινεις αντιπυρετικο αν εχουν περασει 6 ωρες απο την τελευταια φορα που εδωσες αντιπυρετικο. ποσο πυρετοο εχει και τιι αντιπυρετικο δινεις?

6penp2.png

πρίν από 12 λεπτά , ath_gal1 είπε:

ο μικρος μου 3.5 χρ. 

την εδωσα 9 η ωρα..

Τα γνωστα λογικα θα στα ειπε καθε 6 ωρες αντιπυρετικο αλλιως αν επιμενει ο πυρετος στις 4 ωρες απο το ντεπον δινεις πονσταν η οτι αλλο σου εχει προτεινει.εγω παντως θα του εδινα του δικου μου ντεπον πιστευω ειναι ασχετο με την αντιβιωση

e6OVp3.pngExilp3.png

4 ώρες πρίν, Nati85 είπε:

Γεια σου Μαρθα!! Τι κανεις εχεις πονακια?? 

Οντως ειναι πολυ ωραια η ιδεα σου!μηπως ομως χαθει αυτη η ωραια ατμοσφαιρα που εχουμε?χμ..απ την αλλη ομως θα ηταν ωραιο να βλεπομασταν να ξερουμε τα προσωπα! Μιλαω με την @caramel_83 και σκεφτομαι καραμελιτσες μιλαω με την @orianna και η εικονα που μου ερχεται ειναι μια χορευτρια οριενταλ με εσενα μαρθα σκεφτομαι την μαρθα καραγιαννη  και διαφορα τετοια!!!:D

χαχχαχαχαχαχα καλο.... πιστευω δεν θα μιλαμε τοσο ελευθερα αν γνωριστουμε μεταξυ μας...ωραια θα ηταν σιγουρα αλλα μετα ισως να κολλουσαμε να ειμαστε τοσο χυμα...

• Μου αρέσει 1

6penp2.png

Διαφημίσεις

7 ώρες πρίν, ada32 είπε:

Καλησπέρα ! έχω και εγώ ακριβως τον ίδιο κύκλο με σένα ! απο 27-31 , συνήθως είναι 28-29 ....Για να σου την ιστορία μου , είμαι 32 χρονών , πάντα με σταθερή περίοδο χωρίς κανένα πρόβλημα .. Είχαμε θέμα με το σπέρμα του άντρα μου , (12%  ζωηρά την 1η ώρα :( , σύνολο 28% όλα μαζί κινητά ) . Είχα λιγάκι απελπιστεί γτ δεν μου έδιναν πολλες ελπίδες με αυτό το σπέρμα.. (έχω κ εναν αντρα ξέροκεφαλο που δεν ήθελε να πάρει καμια βιταμινη..) . Εγώ απο την άλλη , ξεκινησα νωρις τις ορμονικες εξετασεις , απο τον Μαρτιο 2017 που ξεκινησαμε προσπάθειες. Είχα μόνο την προλακτίνη λίγο ανεβασμένη 35-40 . (την οποία την ρύθμισα με χαπια λυγαριας ..) Χρησιμοποίησα και εγω τα τεστάκια της hometest για ωορηξία για 3 κύκλους αλλά δεν είδα αποτέλεσμα. Αποφάσισα τον Αυγουστο να κάνω σαλπιγογραφια και παρακολουθηση ωορηξίας με υπέρηχο. Εκανα την σαλπιγογραφια ( τευλ. περιοδο 17/8)  στις 23/8 , η οποία βγήκε οτι είναι δαιβατές οι σάλπιγγες αλλά είχα ελαφριά οπίσθια κλίση μήτρας .(δεν μου το έχει πει κανενας γυναικολόγος). μετα πήγα για υπέρηχο την 12 μέρα του κύκλου κ είδαμε ωοθυλάκιο 15 χιλ. . Μου είπε ο γιατρός να έρθω σε επαφη 14η βραδυ και 15η μέρα(έκανα τεστακια για ωορηξία κ δν έδειξαν ΤΙΠΟΤΑ!!!!!) . Εμείς μπορέσαμε να κάνουμε έρωτα την 11η και την 15η βράδυ αλλα όχι το ιεραποστολικο οπως καθε φορά αλλά στα τέσσερα :P:P !!!(γτ έιχα διαβάσει οτι αν έχεις οπισθια κλιση , αυτη η σταση είναι καλύτερη κ να καθίσεις μπρούμυτα μετα..). Περίμενα περίοδο 14-15/9 αλλά δεν μου ήρθε :) , έιχα μόνο μόνο δυνατους πονους περιοδου χωρις καθολου αίμα . Κ το αποτελεσμα , είμαι  5 εβδ + 5  εγκυος!!!!!

θα συμβουλευα τα κορίτσια που προσπαθούν για μωρο , να πάρουν απο μόνα τους την πρωτοβουλια να κάνουν σαλπιγογραφια γτ βοηθάει κ σου δίνει μια πιο πληρης είκονα για την μητρα ! Εμένα οι γιατροί μου έιχαν πει μετά τον χρόνο να ψαχτώ με εξετάσεις :P Συγγνώμη για το μεγάλο κατεβατο!!!! Καλη Επιτυχια να έχεις!

Συγχαρητήρια καλη εγκυμοσύνη να εχεις!!!

πρίν από 58 λεπτά , ath_gal1 είπε:

Επειγον....ποια ειναι δω που εχει παιδι ηδη να ρωτησω κατι?

Και εγω ξερω οτι μπορεις να δωσεις αντιπυρετικό μετα την αντιβίωση το εχω κανει στον γιο μου..κ ειναι μια χαρα

• Μου αρέσει 1

4 ώρες πρίν, Dimitr@17 είπε:

Δεν μου ειπε να παω να ξανα κανω χοριακη ο γιατρος μου...μου ειπε σε μια βδομαδα να παω να με δει..γτ ειμαι λιγο εγκυος ακομα..χθες στο ραντεβου ειδε μονο οτι εχει εμφανιστει ο σακος..

με 96 κ ειδε σακο???θελει απο 1000 κ πανω...μηπως εχεις 960 κ οχι 96??

3 ώρες πρίν, Ani ani είπε:

Γεια σου Ελενακι! Ναι φουσκωνω σιγα σιγα! Και εχει κ καπως πλακα! Πες μου κατα τα αλλα πως εισαι? 

κ εγω φουσκωνω κ λεω τωρα γυρευε ποσο θα με δειξει η ζυγαρια...σοκ θα παθει ο γιατρος...ειμαστε διακοπες κ καλοπερναμε...καλοπερναμε που λεει ο λογος...ο ανδρας μου επαθε κατι σαν τραυματισμο κ πηγαμε χθες πρωι νοσοκομειο..3 ωρες κατσαμε δεν είδαν κατι του εδωσαν παυσιπονο να μην ποναει ελα ομως που δεν τον επιασε κ 3 το βραδυ ξαναπαμε μεχρι τις 9 το πρωι γτ του κανανε οτι υπηρχε απο εξετασεις...αιματος ,ουρων ,ακτινογραφίες ,καρδιαγραφημα,υπερηχο καρδιας του εβαλαν κ ενδοφλεβιο παυσιπονο...ασε απο το σαββατο που τον επιασε δε μπορεί να κοιμηθει ποναει...χαλια...

• Μου αρέσει 1

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

μπορεις..αν δεν πεφτει ο πυρετος...εναλλαξ καθε 3 ωρες...

ντεπον πονσταν....δεν εχω δωσει ποτε αλγκοφρεν η αποτελ??πωσ τα λενε δεν ξερω..

ειμαι κλασσιλη στα παλια...

μπουκωσα με ντεπον τωρα...

κ εμενα δεν ειχε ξαναπαρει ποτε αντιβιωση...ηταν ατρωτος!

ενω αλλα 3.5 χρ. ολο κ κατιτις εχουν δωσει...

εισπνοες...κορτιζονες ...αντιβ.

φοβηθηκα γιατι το γαμωενστικτο ρε κοριτσια...

ειχε πυρετο απο παρασκ. μεσημερι...

τον πηρα απο σταθμο..κ ανεβασε μετα...38.5..κ παμε...

επειδη ομωσ τον εβλεπα γενικα ...κοιμισμενο....χωρις ορεξη..παρολο που δε ειχε πυρετο..τον πηγα σημερα..

τον κοιταει ο γιατρος...ενω λεει οκ...οταν τον εξετασε...

κ του εκανε επιτοου εξεταση αιματος crp που ειναι δεικτης γενικα για λοιμωξεις..κ βγηκε 91.. 

μου λεει ειχες δικιο....ειναι μικροβιο..

οχι ιωση...

αν μεχρι πεμπτη...ππυ θα εχρι πιει 2 μερες αντιβ. κ παμε κ ξαναδει οτι αυτο δεν εχει πεσει(θα την ξανακανει την εξεταση) ..τοτε εξετασεις αιματος ουρων ..ακτιν. θωρακος κλπ..

εχω ...χεστει λεμε!

μ εχουν πηδηξει ολοι...

κ το παιδι δεν εχει παρει αντιβ. κ φτου του...κ ατρωτος..

ασταδιαλα...το γλωσσοφαγανε γαμωτο το αστερι μου...

γενικα δεν τα πιστευω αυτα...αλλα οταν συμβαινουν...λες ρε πουστη μου τι γινεται..ακουει το συμπαν κ ....αντε πολυ εβρισα σημερα

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

πρίν από 6 λεπτά , ath_gal1 είπε:

μπορεις..αν δεν πεφτει ο πυρετος...εναλλαξ καθε 3 ωρες...

ντεπον πονσταν....δεν εχω δωσει ποτε αλγκοφρεν η αποτελ??πωσ τα λενε δεν ξερω..

ειμαι κλασσιλη στα παλια...

μπουκωσα με ντεπον τωρα...

κ εμενα δεν ειχε ξαναπαρει ποτε αντιβιωση...ηταν ατρωτος!

ενω αλλα 3.5 χρ. ολο κ κατιτις εχουν δωσει...

εισπνοες...κορτιζονες ...αντιβ.

φοβηθηκα γιατι το γαμωενστικτο ρε κοριτσια...

ειχε πυρετο απο παρασκ. μεσημερι...

τον πηρα απο σταθμο..κ ανεβασε μετα...38.5..κ παμε...

επειδη ομωσ τον εβλεπα γενικα ...κοιμισμενο....χωρις ορεξη..παρολο που δε ειχε πυρετο..τον πηγα σημερα..

τον κοιταει ο γιατρος...ενω λεει οκ...οταν τον εξετασε...

κ του εκανε επιτοου εξεταση αιματος crp που ειναι δεικτης γενικα για λοιμωξεις..κ βγηκε 91.. 

μου λεει ειχες δικιο....ειναι μικροβιο..

οχι ιωση...

αν μεχρι πεμπτη...ππυ θα εχρι πιει 2 μερες αντιβ. κ παμε κ ξαναδει οτι αυτο δεν εχει πεσει(θα την ξανακανει την εξεταση) ..τοτε εξετασεις αιματος ουρων ..ακτιν. θωρακος κλπ..

εχω ...χεστει λεμε!

μ εχουν πηδηξει ολοι...

κ το παιδι δεν εχει παρει αντιβ. κ φτου του...κ ατρωτος..

ασταδιαλα...το γλωσσοφαγανε γαμωτο το αστερι μου...

γενικα δεν τα πιστευω αυτα...αλλα οταν συμβαινουν...λες ρε πουστη μου τι γινεται..ακουει το συμπαν κ ....αντε πολυ εβρισα σημερα

Ναι ασε ρε παιδι μου και εμενα δεν εχει παρει ακομα και τωρα που θα αρχισει παιδικο με βλεπω να χτυπαω εγκεφαλικα!αντε καμμια ιωσουλα περνουσε και τα γνωστα ντεπον πονσταν οπως εσυ. Και ολοι μου λενε αντε ετοιμασου να τρεχεις στα νοσοκομεια και εχω τρελαθει!!

Το μπουμπουκακι σου θα γινει καλα καταλαβαινω πως νιωθεις αλλα με την αντιβιωση θα συνερθει σιγα σιγα θα δεις!πιστευω και με την αυριανη αντιβιωση θα αρχισει να νιωθει καλυτερα!να δωσεις πολλα φιλακια στο αντρακι σου.ποσε σε καταλαβαινω ποσο...

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 2 λεπτά , Nati85 είπε:

Ναι ασε ρε παιδι μου και εμενα δεν εχει παρει ακομα και τωρα που θα αρχισει παιδικο με βλεπω να χτυπαω εγκεφαλικα!αντε καμμια ιωσουλα περνουσε και τα γνωστα ντεπον πονσταν οπως εσυ. Και ολοι μου λενε αντε ετοιμασου να τρεχεις στα νοσοκομεια και εχω τρελαθει!!

Το μπουμπουκακι σου θα γινει καλα καταλαβαινω πως νιωθεις αλλα με την αντιβιωση θα συνερθει σιγα σιγα θα δεις!πιστευω και με την αυριανη αντιβιωση θα αρχισει να νιωθει καλυτερα!να δωσεις πολλα φιλακια στο αντρακι σου.ποσε σε καταλαβαινω ποσο...

κοιτα ...παει παιδικο...ΑΛΛΑ...ειναι καθαρα ατο παιδι...εγω τομ εχω γραψει απο 8 μηνων...τοοοοτε δουλευα....ε μετα τον σταματισα σε κσποια φαση...περσυ πηγε κ τωρα φετος..

γενικα δεν αρρωσταινει ευκολα..

να σκεφτεισ περσυ αρρωστησε μια φορα???κ οταν τον ειχα πρωτογραψει που σου πα 8 μηνων...γυρω στο χρονο?δεν θυμαμαι..κολλησε ιο κοξακι...

με 40αρι ο δημητρησ κ χοροπηδαγε..

καπακι κολλαει ο αντρας μου..κ με 38 5 τεζα...(αντρες...ετοιμοι για ολα)..

τωρα ...μικροβιο....

στο μικροβιο δινουμε αντιβιωση...στην ιωση οχι....θελει απλα να κανρι τον κυκλο της..

ενω μικροβιο θελει αντιβιωση δεν φευγει ετσι

γραγω απο κινητο κ τα κανω μανταρα ...μια δαχτυλαρα που χω...στσ γραμματακια...ο.τι να ναι πατιεται

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , ath_gal1 είπε:

κοιτα ...παει παιδικο...ΑΛΛΑ...ειναι καθαρα ατο παιδι...εγω τομ εχω γραψει απο 8 μηνων...τοοοοτε δουλευα....ε μετα τον σταματισα σε κσποια φαση...περσυ πηγε κ τωρα φετος..

γενικα δεν αρρωσταινει ευκολα..

να σκεφτεισ περσυ αρρωστησε μια φορα???κ οταν τον ειχα πρωτογραψει που σου πα 8 μηνων...γυρω στο χρονο?δεν θυμαμαι..κολλησε ιο κοξακι...

με 40αρι ο δημητρησ κ χοροπηδαγε..

καπακι κολλαει ο αντρας μου..κ με 38 5 τεζα...(αντρες...ετοιμοι για ολα)..

τωρα ...μικροβιο....

στο μικροβιο δινουμε αντιβιωση...στην ιωση οχι....θελει απλα να κανρι τον κυκλο της..

ενω μικροβιο θελει αντιβιωση δεν φευγει ετσι

γραγω απο κινητο κ τα κανω μανταρα ...μια δαχτυλαρα που χω...στσ γραμματακια...ο.τι να ναι πατιεται

Μια χαρα τα γραφεις :wink:!

ναι το μικροβιο θελει αντιβιωση.δινουν ευρεως φασματος θα τοπιασει το μικροβιο και απο αυριο θα ειναι καλυτερα και θα κατεβει ο δεικτης την παρασκευη!

Τα μικρα παιδια ειναι πολυ ανθεκτικα στον πυρετο τα βλεπεις χοροπηδανε περα δωθε εμεις πεφτουμε τεζα και ειδικα οι αντρες αστανα πανε!μονο τον αντρα μου εχω δει να μην καταλαβαινει τιποτα!πυρετο γαστρεντεριτιδες ιωσεις και ειναι χαλαρος!!τον παραδεχομαι δεν παραπονιεται!

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 15 λεπτά , Nati85 είπε:

Μια χαρα τα γραφεις :wink:!

ναι το μικροβιο θελει αντιβιωση.δινουν ευρεως φασματος θα τοπιασει το μικροβιο και απο αυριο θα ειναι καλυτερα και θα κατεβει ο δεικτης την παρασκευη!

Τα μικρα παιδια ειναι πολυ ανθεκτικα στον πυρετο τα βλεπεις χοροπηδανε περα δωθε εμεις πεφτουμε τεζα και ειδικα οι αντρες αστανα πανε!μονο τον αντρα μου εχω δει να μην καταλαβαινει τιποτα!πυρετο γαστρεντεριτιδες ιωσεις και ειναι χαλαρος!!τον παραδεχομαι δεν παραπονιεται!

σπανιο για αντρα...εμενα σαν τη χηρα στο κρεββατι κανει

πρίν από 21 λεπτά , ath_gal1 είπε:

σπανιο για αντρα...εμενα σαν τη χηρα στο κρεββατι κανει

Ναι οντως.λεει ενταξει περαστικο ειναι σιγα το πραγμα! 

Πως ειναι ο μικρος εχει πεσει ο πυρετος?

Μπορεις να τον δροσιζεις και με μωρομαντηλα  αν δεν θες να βρεχεις πετσετουλα και αναστατωνεται το βραδυ.

καλη σκοπια και ολα θα πανε καλα μην βαζεις σκεψεις θα δεις αυριο θα ειναι καλυτερα!!

περαστικα στο αστερι σου!

κλαταρα παω για υπνο...

e6OVp3.pngExilp3.png

12 ώρες πρίν, Farmakotriftena είπε:

τα τεστ ωορρηξίας λένε  ότι δείχνουν και την εγκυμοσύνη. Δεν ξέρω αν ισχύει  

Γεια σου! Με το καλό το μωράκι σας!! Κι εμένα η μήτρα μου έχει οπίσθια κλίση.  Και η μάνα μου έχει και έκανε 3 παιδιά . Την κορη μου την επιασα με την πρωτη και η αληθεια ειναι οτι την πέτυχα με την στάση που λες (:oops: ) τελικά κορίτσια θα ξεκινήσω να το κάνω μόνο έτσι αχαχαχα 

@Farmakotriftena Ωρέ λές;;; :shock:

Κι εμένα οπίσθια κλίση έχει ρε κορίτσι! Δεν το είχα σκεφτεί...:cool: 

9 ώρες πρίν, Dimitr@17 είπε:

@caramel_83 μολις πηρα τα αποτελεσματα της χοριακης και ειναι 92

Συγχαρητήρια! Με το καλό @Dimitr@17  :-D

9 ώρες πρίν, Nati85 είπε:

Γεια σου Μαρθα!! Τι κανεις εχεις πονακια?? 

Οντως ειναι πολυ ωραια η ιδεα σου!μηπως ομως χαθει αυτη η ωραια ατμοσφαιρα που εχουμε?χμ..απ την αλλη ομως θα ηταν ωραιο να βλεπομασταν να ξερουμε τα προσωπα! Μιλαω με την @caramel_83 και σκεφτομαι καραμελιτσες μιλαω με την @orianna και η εικονα που μου ερχεται ειναι μια χορευτρια οριενταλ με εσενα μαρθα σκεφτομαι την μαρθα καραγιαννη  και διαφορα τετοια!!!:D

@Nati85Θα μπορούσαμε να κάνουμε και γκρουπ στο fb ίσως, κλειστό.

5 ώρες πρίν, ath_gal1 είπε:

ο μικρος μου 3.5 χρ. 

την εδωσα 9 η ωρα..

@ath_gal1Μέχρι να τον πιάσει η αντιβίωση θα συνεχίσει να κάνει πυρετούς και χρειάζεται αντιπυρετικό. Ανάλογα με τι αντιπυρετικό του δίνεις πάει και η συχνότητα. Κανονικά όχι πιο γρήγορα από το 4ωρο χορήγηση αντιπυρετικού. Σε υψηλούς πυρετούς, 40 και πάνω, εγώ ρίχνω πονστάν, σε πιο χαμηλούς ντεπόν. Όταν λες παράλληλα εννοείς μαζί, το ένα καπάκι στο άλλο;

Κορίτσια υπομονή. Εμένα μέχρι και το νηπιαγωγείο δεν μπορούσε να σηκώσει κεφάλι. Η μία ίωση μετά την άλλη. Ό,τι υπήρχε και δεν υπήρχε το είχε κολλήσει. Τώρα πια που κοντεύει τα 8 έχουμε ηρεμήσει. Μια φορά το χρόνο κανά βηχαλάκι, καμιά μύξα στα τσακίρ κέφια... Υπομονή...

squsqutrd20091204_1_H+korakla+mou+einai.png

wMZNp2.png

7 ώρες πρίν, ath_gal1 είπε:

Επειγον....ποια ειναι δω που εχει παιδι ηδη να ρωτησω κατι?

Εγω!

7 ώρες πρίν, ath_gal1 είπε:

ο μικρος μου 3.5 χρ. 

την εδωσα 9 η ωρα..

Ναι καλε αλλο η αντιβιωση. Την αντιβιωση θα την δινεις τις ωρες που ειπε ο γιατρος για οσες μερες ειπε. Το αντιπυρετικο οταν εχει πυρετο! Περαστικα σας!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...