Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , elenakii22 είπε:

συγχαρητηρια καταρχάς!!να πας να επαναλαβεις την χοριακη σου σε δυο μερες να δεις πως παει!!!εγω ειμαι στην 13η εβδομαδα!

Δεν μου ειπε να παω να ξανα κανω χοριακη ο γιατρος μου...μου ειπε σε μια βδομαδα να παω να με δει..γτ ειμαι λιγο εγκυος ακομα..χθες στο ραντεβου ειδε μονο οτι εχει εμφανιστει ο σακος..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 2 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Ο γιατρος μου ειπε οτι ειμαι λιγων εβδομαδων για αυτο ειναι τοσο...δεν τον ειδα να ενθουσιαστηκε βεβαια απο την τιμη!σε μια βδομαδα θα παω να με δει παλι..την χοριακη την εκανα με 4μερες καθυστερηση..

Αν ηταν θα σου ελεγε να ξανακανεις σε δυο μερες παλι μια επαναληπτικη.ξερω οτι εχουν μεγαλο φασμα οι τιμες της χοριακης και κυμαίνεται στα φυσιολογικα η δικη σου τιμη.αν θες να ηρεμησεισ ομως μπορεις να ξανακανεις μια χοριακη μονη σου σε δυο μερουλες να δεις οτι ανεβηκε.εκανες τεστ ωορρηξιας η υπολογισες περιπου την ωορρηξια σου?μπορει και να ησουν στην 1 η 2 μερα καθυστερησης. Ηρεμησε και μην αγχωνεσαι!!!

πρίν από 8 λεπτά , Μαρθα Κ είπε:

Χα χα χα έτσι ακριβώς τόσο καιρό εδώ έχουμε δεθεί μεταξύ μας..... Καραγιάννη πολύ μου άρεσε και που δεν με είπες βουρτση χα χα χα χα... Έντονα πονακια αριστερά έχω τι να πω θα δείξει αν δεν αδιαφετισω ως την Παρασκευή που έχω ρεπό το πρωί θα πάω για χοριακή 

Μας ελεγες τεταρτη θα κανεις!!ααααα δεν παιζω ετσι παλι το αλλαξες!θες να τρελαθωωωωωω!ειμαι ηδη τρελη αλλα θες περισσοτεροοοοοοο???

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 3 λεπτά , Nati85 είπε:

Αν ηταν θα σου ελεγε να ξανακανεις σε δυο μερες παλι μια επαναληπτικη.ξερω οτι εχουν μεγαλο φασμα οι τιμες της χοριακης και κυμαίνεται στα φυσιολογικα η δικη σου τιμη.αν θες να ηρεμησεισ ομως μπορεις να ξανακανεις μια χοριακη μονη σου σε δυο μερουλες να δεις οτι ανεβηκε.εκανες τεστ ωορρηξιας η υπολογισες περιπου την ωορρηξια σου?μπορει και να ησουν στην 1 η 2 μερα καθυστερησης. Ηρεμησε και μην αγχωνεσαι!!!

Μας ελεγες τεταρτη θα κανεις!!ααααα δεν παιζω ετσι παλι το αλλαξες!θες να τρελαθωωωωωω!ειμαι ηδη τρελη αλλα θες περισσοτεροοοοοοο???

Καλά όταν γίνεσαι τρελή είσαι τόσο γλυκιά πολύ σε πάω.... Ρε παιδί μου κάτσε μπας και έρθει η περίοδο και δεν φάω στην μάπα μια αρνητική χοριακή... 

Just now, Μαρθα Κ είπε:

Καλά όταν γίνεσαι τρελή είσαι τόσο γλυκιά πολύ σε πάω.... Ρε παιδί μου κάτσε μπας και έρθει η περίοδο και δεν φάω στην μάπα μια αρνητική χοριακή... 

Οταν δεν ειμαι νταουν ειμαι τρελη!χαχαχα. μην σε πιεζω στο λεω για το καλο σουμωρε μηπως εισαι εγκυουλα και χρειαζεται να το ξερεις επειδη ειχες και τα καφε στο σκουπισμα μηπως χρειαστεις κανενα ουτροτζεσταν..καλα εμενα παει μακρια το μυαλο μου αλλα ετσι βαζω ολα τα σεναρια!μην με παρεξηγησεις!εχω αγωνια αληθεια!!

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 45 λεπτά , ath_gal1 είπε:

ηταν 35 πηγε 32.3. τη δευτερα

.μου ειπε παρασκεη παλι..απο χθες...να δουμε ποσο επεσε

δλδ τι εννοεις???

Οταν ειδαμε οτι έπεφτε περίμενα να μηδενιστεί και μετα απο 2βδομαδες περιπου μου δεν θυμαμαι ακριβως τις μερες για περασαν και χρονια..... Παντως ηρθε αφου μηδενιστηκε

πρίν από 34 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Η τιμη 92 της χοριακης πως σας φαινεται?καλη?η να ανησυχησω?

Γιατι να ανυσηχησεις..... Επανέλαβε μια χοριακη σε δυο μερες και αν ειναι διπλάσια μια χαρα εισαι!!!! 

iFxFp2.pngw1NGp2.pngo7ZFp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 28 λεπτά , Alekagala είπε:

Οταν ειδαμε οτι έπεφτε περίμενα να μηδενιστεί και μετα απο 2βδομαδες περιπου μου δεν θυμαμαι ακριβως τις μερες για περασαν και χρονια..... Παντως ηρθε αφου μηδενιστηκε

Γιατι να ανυσηχησεις..... Επανέλαβε μια χοριακη σε δυο μερες και αν ειναι διπλάσια μια χαρα εισαι!!!! 

Θα ξανακανω να μου φυγει το αγχος οχι σε 2μερες...την αλλη βδομαδα ομως...

2 ώρες πρίν, elenakii22 είπε:

@marillia @ada32 καπου ειχα διαβασα για την οπισθια κλιση οτι μπορεις να κανεις την ιεραποστολική κ μολις τελειωσει να γυρίσεις μπρουμυτα κ να κάτσεις...το ειχα δει κ το ειχα πει σρ μια ξαδελφη μου για οταν με το καλι αποφασισει οτι μπορει να βοηθησει!!

@Ani ani πως εισαι εσυ?φουσκωνεις καθολου??εγω εχω αρχίσει να κανω κοιλιτσα..

Γεια σου Ελενακι! Ναι φουσκωνω σιγα σιγα! Και εχει κ καπως πλακα! Πες μου κατα τα αλλα πως εισαι? 

1 ώρα πρίν, Nati85 είπε:

Οχι δεν εκανα τεστ ωορηξιας το ειχα υπολογισει μονη μου...

2 ώρες πρίν, Μαρθα Κ είπε:

Κορίτσια τι κάνετε?? Εύχομαι σε όλες μια καλή εγκυμοσύνη και ένα γερό μωράκι και σε μας τις υπόλοιπες να χαρούμε και εμεις κάποια στιγμή αυτο το δώρο... Αχ κορίτσια μου όμορφα ειμαστε τόσο ωραία παρέα έχουμε η μία την άλλη κάποια στιγμή θα ήταν ωραία να συναντηθούμε όλες παρέα από κοντά!!!!! 

Και εγω το σκεφτομουν αυτο προσφατα..εστω οι εντος αθηνων..αν κ θα με καλυπτε απολυτα να ημαστα  ολες

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, Dimitr@17 είπε:

Ο γιατρος μου ειπε οτι ειμαι λιγων εβδομαδων για αυτο ειναι τοσο...δεν τον ειδα να ενθουσιαστηκε βεβαια απο την τιμη!σε μια βδομαδα θα παω να με δει παλι..την χοριακη την εκανα με 4μερες καθυστερηση..

κατα τη γνωμη μου κ την εμπειρια μου λιγη...ΟΜΩΣ μπορει να ειχες καθυστερημενη συλληψη.

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, ath_gal1 είπε:

ηταν 35 πηγε 32.3. τη δευτερα

.μου ειπε παρασκεη παλι..απο χθες...να δουμε ποσο επεσε

Συνήθως η χοριακή μηδενίζεται με την περίοδο.Εγώ πριν την απόξεση είχα 7500.Μετά 100 και μετά 14 οπού σταμάτησα να κάνω χοριακές και περίμενα την κανονική περίοδο.Αν αδιαθετήσεις σίγουρα θα πέσει.Η χοριακή είναι ο τρόπος να διαπιστώσεις αν καθάρισες και και πρέπει να μηδενιστεί για να ξαναέχεις ελεύθερες επαφές.

πρίν από 46 λεπτά , Ani ani είπε:

Και εγω το σκεφτομουν αυτο προσφατα..εστω οι εντος αθηνων..αν κ θα με καλυπτε απολυτα να ημαστα  ολες

Θα ήταν πολύ ωραία κάποια στιγμή να το κάνουμε!!! 

2 ώρες πρίν, Nati85 είπε:

Οταν δεν ειμαι νταουν ειμαι τρελη!χαχαχα. μην σε πιεζω στο λεω για το καλο σουμωρε μηπως εισαι εγκυουλα και χρειαζεται να το ξερεις επειδη ειχες και τα καφε στο σκουπισμα μηπως χρειαστεις κανενα ουτροτζεσταν..καλα εμενα παει μακρια το μυαλο μου αλλα ετσι βαζω ολα τα σεναρια!μην με παρεξηγησεις!εχω αγωνια αληθεια!!

Ρε αγάπη μου κάποια ανωμαλια είναι και θα το δείτε την Παρασκευή που θα κάνω χοριακή θα το ένιωθα αν ήμουν!!!! Το ξέρω ότι το λέτε για το καλό μου... 3 έμειναν!!! 

Επειγον....ποια ειναι δω που εχει παιδι ηδη να ρωτησω κατι?

πρίν από 4 λεπτά , ath_gal1 είπε:

Επειγον....ποια ειναι δω που εχει παιδι ηδη να ρωτησω κατι?

Ελα εχω παιδι

πρίν από 22 λεπτά , Μαρθα Κ είπε:

Θα ήταν πολύ ωραία κάποια στιγμή να το κάνουμε!!! 

Ρε αγάπη μου κάποια ανωμαλια είναι και θα το δείτε την Παρασκευή που θα κάνω χοριακή θα το ένιωθα αν ήμουν!!!! Το ξέρω ότι το λέτε για το καλό μου... 3 έμειναν!!! 

Οκ καλη μου περιμενουμε μεχρι παρασκευη τοτε!!!

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 8 λεπτά , Nati85 είπε:

Ελα εχω παιδι

ο μικρος μου 3.5 χρ. 

κολλησε μικροβιο...ηταν με πυρετο....εδινα αντιπυρ. 

πηγαμε γιατρο....μας εδωσε αντιβιωση...

πρωτη φορα που παιρνει αντιβιωση...δεν εχει ξαναχρειαστει...

την εδωσα 9 η ωρα..

τωρα ανεβασε παλι πυρετο...

ΔΙΝΩ ΑΝΤΙΠΥΡΕΤΙΚΟ???ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ?την πηρε 9 η ωρα....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...