Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , ada32 είπε:

Ευχαριστώ πολύ!  κ εγώ δεν το πιστευα αλλά όμως έτσι το πιάσαμε !!  Καλή επιτυχία σου εύχομαι!!!

Μπράβοο να έχεις μια όμορφη εγκυμοσύνη.Και γω κορίτσια με οπίσθια κάμψη μήτρας!!!Εγώ να μαι ειλικρινής πονάω σ αυτή τη στάση και την αποφεύγω χαχαχχα!!!Λένε ότι με τη σαλπιγγογραφία μένεις μετά εύκολα έγκυος!!Μου το είχε πει η μικροβιολόγος μου!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 1 λεπτό , marillia είπε:

Μπράβοο να έχεις μια όμορφη εγκυμοσύνη.Και γω κορίτσια με οπίσθια κάμψη μήτρας!!!Εγώ να μαι ειλικρινής πονάω σ αυτή τη στάση και την αποφεύγω χαχαχχα!!!Λένε ότι με τη σαλπιγγογραφία μένεις μετά εύκολα έγκυος!!Μου το είχε πει η μικροβιολόγος μου!!!

Ευχαριστώ πολύ!! Εγώ έχω ελαφριά κάμψη και δεν πονάω καθόλου .. αντιθέτως  μου αρέσει!!!:oops::oops: Όσο για τη ν σαλπιγγογραφία , εγώ έμεινα στον ίδιο κύκλο που την έκανα! 

• Μου αρέσει 2

hBuvp3.png    n8xOp2.png

1 ώρα πρίν, ath_gal1 είπε:

καποια κοπελα εγραψε οτι της εχει τυχει βιοχημικη...

ηθελα αν διαβαζει να μου πει...μετα απο ποσες μερες τις ηρθε περιοδος?εμενα η χοριακη σαββατο 35 ...δευτερα 32.5...μου πε ο γιατρος θα μου ρθει...θα τ αποβαλλει ο οργανισμος...και οτι ηδη εχει σταματισει η αναπτυξη λογω μειωσης της χοριακης...

περιπου σε ποσες μερες..

εχω πανικοβληθει ολιγον....γιατι διαβαζω γενικα οτι δεν πρεπει να μεινει μεσα ...τπτ....κ περιοδος ακομα...

οποια αλλη κοπελα ξερει...επειδη της συνεβει...ας μου πει

Μετα απο 2βδομαδες περιπου ηρθε σε εμενα η βιοχημικη

iFxFp2.pngw1NGp2.pngo7ZFp3.png

@marillia @ada32 καπου ειχα διαβασα για την οπισθια κλιση οτι μπορεις να κανεις την ιεραποστολική κ μολις τελειωσει να γυρίσεις μπρουμυτα κ να κάτσεις...το ειχα δει κ το ειχα πει σρ μια ξαδελφη μου για οταν με το καλι αποφασισει οτι μπορει να βοηθησει!!

@Ani ani πως εισαι εσυ?φουσκωνεις καθολου??εγω εχω αρχίσει να κανω κοιλιτσα..

• Μου αρέσει 2

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

On 16/9/2017 at 1:01 ΜΜ, Dimitr@17 είπε:

Πονο στο στηθος και υγρα...πιστευω σε κανα δυωρο θα ξερω και εγω... @ath_gal1 συγχαρητηρια κοριτσι...!!!!

@caramel_83 μολις πηρα τα αποτελεσματα της χοριακης και ειναι 92

πρίν από 51 λεπτά , elenakii22 είπε:

@marillia @ada32 καπου ειχα διαβασα για την οπισθια κλιση οτι μπορεις να κανεις την ιεραποστολική κ μολις τελειωσει να γυρίσεις μπρουμυτα κ να κάτσεις...το ειχα δει κ το ειχα πει σρ μια ξαδελφη μου για οταν με το καλι αποφασισει οτι μπορει να βοηθησει!!

@Ani ani πως εισαι εσυ?φουσκωνεις καθολου??εγω εχω αρχίσει να κανω κοιλιτσα..

@elenakii22 ποσο εβδομαδων εισαι?

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

Κορίτσια τι κάνετε?? Εύχομαι σε όλες μια καλή εγκυμοσύνη και ένα γερό μωράκι και σε μας τις υπόλοιπες να χαρούμε και εμεις κάποια στιγμή αυτο το δώρο... Αχ κορίτσια μου όμορφα ειμαστε τόσο ωραία παρέα έχουμε η μία την άλλη κάποια στιγμή θα ήταν ωραία να συναντηθούμε όλες παρέα από κοντά!!!!! 

• Μου αρέσει 4

3 ώρες πρίν, marillia είπε:

@Μαρθα ΚΚορίτσι μου κάνε τεστάκι ή χοριακή γιατί θα μας γκαστρώσειςςςς:-D!!

@ath_gal1Δεν έχεις δει αίμα?Κάνε μια επανάληψη χοριακής

ηταν 35 πηγε 32.3. τη δευτερα

.μου ειπε παρασκεη παλι..απο χθες...να δουμε ποσο επεσε

2 ώρες πρίν, Alekagala είπε:

δλδ τι εννοεις???

• Μου αρέσει 1

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

πρίν από 3 λεπτά , Μαρθα Κ είπε:

Κορίτσια τι κάνετε?? Εύχομαι σε όλες μια καλή εγκυμοσύνη και ένα γερό μωράκι και σε μας τις υπόλοιπες να χαρούμε και εμεις κάποια στιγμή αυτο το δώρο... Αχ κορίτσια μου όμορφα ειμαστε τόσο ωραία παρέα έχουμε η μία την άλλη κάποια στιγμή θα ήταν ωραία να συναντηθούμε όλες παρέα από κοντά!!!!! 

Γεια σου Μαρθα!! Τι κανεις εχεις πονακια?? 

Οντως ειναι πολυ ωραια η ιδεα σου!μηπως ομως χαθει αυτη η ωραια ατμοσφαιρα που εχουμε?χμ..απ την αλλη ομως θα ηταν ωραιο να βλεπομασταν να ξερουμε τα προσωπα! Μιλαω με την @caramel_83 και σκεφτομαι καραμελιτσες μιλαω με την @orianna και η εικονα που μου ερχεται ειναι μια χορευτρια οριενταλ με εσενα μαρθα σκεφτομαι την μαρθα καραγιαννη  και διαφορα τετοια!!!:D

e6OVp3.pngExilp3.png

2 ώρες πρίν, Alekagala είπε:

δλδ τι εννοεις?πρωωωτα μηδενιστηκε η χοριακη κ μετα σου ρθε περιοδος?

• Μου αρέσει 1

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

Διαφημίσεις

πρίν από 22 λεπτά , Alekagala είπε:

Με το καλο χαλάρωσε και απόλαυσε εχεις δρομο μπροστα σου μεχρι να δεις σπορακι!!!! 

Η τιμη 92 της χοριακης πως σας φαινεται?καλη?η να ανησυχησω?

• Μου αρέσει 1

Just now, Dimitr@17 είπε:

Η τιμη 92 της χοριακης πως σας φαινεται?καλη?η να ανησυχησω?

Με τις τιμες της χοριακης δεν τα παω καλα ξερω ομως οτι πρεπει να διπλασιαζεται αλλα πιστευω καλη ειναι.ο γιατρος τι σου ειπε?την εκανες σε μερα καθυστερησης η οταν περιμενες περιοδο?

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 2 λεπτά , Nati85 είπε:

Με τις τιμες της χοριακης δεν τα παω καλα ξερω ομως οτι πρεπει να διπλασιαζεται αλλα πιστευω καλη ειναι.ο γιατρος τι σου ειπε?την εκανες σε μερα καθυστερησης η οταν περιμενες περιοδο?

Ο γιατρος μου ειπε οτι ειμαι λιγων εβδομαδων για αυτο ειναι τοσο...δεν τον ειδα να ενθουσιαστηκε βεβαια απο την τιμη!σε μια βδομαδα θα παω να με δει παλι..την χοριακη την εκανα με 4μερες καθυστερηση..

πρίν από 13 λεπτά , Nati85 είπε:

Γεια σου Μαρθα!! Τι κανεις εχεις πονακια?? 

Οντως ειναι πολυ ωραια η ιδεα σου!μηπως ομως χαθει αυτη η ωραια ατμοσφαιρα που εχουμε?χμ..απ την αλλη ομως θα ηταν ωραιο να βλεπομασταν να ξερουμε τα προσωπα! Μιλαω με την @caramel_83 και σκεφτομαι καραμελιτσες μιλαω με την @orianna και η εικονα που μου ερχεται ειναι μια χορευτρια οριενταλ με εσενα μαρθα σκεφτομαι την μαρθα καραγιαννη  και διαφορα τετοια!!!:D

Χα χα χα έτσι ακριβώς τόσο καιρό εδώ έχουμε δεθεί μεταξύ μας..... Καραγιάννη πολύ μου άρεσε και που δεν με είπες βουρτση χα χα χα χα... Έντονα πονακια αριστερά έχω τι να πω θα δείξει αν δεν αδιαφετισω ως την Παρασκευή που έχω ρεπό το πρωί θα πάω για χοριακή 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 46 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

@caramel_83 μολις πηρα τα αποτελεσματα της χοριακης και ειναι 92

@elenakii22 ποσο εβδομαδων εισαι?

συγχαρητηρια καταρχάς!!να πας να επαναλαβεις την χοριακη σου σε δυο μερες να δεις πως παει!!!εγω ειμαι στην 13η εβδομαδα!

• Μου αρέσει 1

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...