Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Ευχαριστώ 1

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

21 ώρες πρίν, Nati85 είπε:

@caramel_83 θα παρεις τηλ την ενδοκρινολογο για την ροη αν δεν ειναι και τωρα καλη θα θα πας για τις εξετασεις κατευθειαν τον οκτωβριο?

ειναι πολυ καλη η ροη, θελει πολυ λιγο ακομα στρωσιμο, αλλα και αν δεν ηταν δεν θα την επαιρνα τηλ, θα περιμενα να κανω τις εξετασεις μου και μαζι με τα αποτελεσματα θα της ελεγα οτι δεν εχω δει καποια βελτιωση, ομως πραγματικα εχω χαρει παρα πολυ, μακαρι και τον επομενο μηνα να ειναι ετσι και να μην ετυχε τωρα. Αυτο τον μηνα δεν θα κανουμε τιποτα για να δουμε με περιοδο τι θα παιχτει, αποφασισαμε να φτιαξει πρωτα η περιοδος και μετα να το δουμε συστηματικα γιατι και τωρα αν ημουν εγκυος λογω κακης περιοδου θα σκεφτομουν διαφορα...οποτε καλυτερα να περιμενουμε αφου ετσι κι αλλιως μεχρι στιγμης μονο 1-2 μηνες εχουμε κανει σωστη και εντατικη προσπαθεια για αλλους 2 κυκλους υπομονη δεν εγινε κατι

το θεμα που σε απασχολει ειναι θεμα υγειας??

16 ώρες πρίν, Μαρθα Κ είπε:

Κορίτσια μοιπως  έρθει τελικά η περίοδος γιατί εχθές το βράδυ και σήμερα έχω σουβλιες κάτω αριστερά στην ωοθήκη και προς τα πίσω.... 

ρε αγαπη μου κανε ενα τεστ η χοριακη, ολες αυτες τις μερες καφετια και τωρα πονοι δεν ειναι φυσιολογικομ μηπως τελικα εισαι εγκυουλα?  αν οχι πρεπει λιγο να το δεις πως θα παει και τον επομενο κυκλο σου

πρίν από 20 λεπτά , orianna είπε:

αντε επιτελους καραμελιτσα...τον αλλο μηνα ευχομαι να μην ερθει περιοδος..αλλωστε εσυ το πες...μολις φτιαξει η ροη κ βγουν κ οι εξετασεις καλες θα μπορεις να μεινεις εγκυος...

σε ευχαριστω γλυκια μου, οχι δεν θα κανουμε προσπαθεια αυτο και μπορει και τον αλλο μηνα για να βεβαιωθω για την περιοδο οτι οντως εστρωσε και δεν ετυχε ;) 

@rica κοριτσι τι γινεται? πως πας απο συμπτωματα εσυ?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 17 λεπτά , caramel_83 είπε:

Δυστυχώς, μόλις πριν λίγο... :-(

Πάμε γερά και δυνατά για τον επόμενο μήνα. Εσύ άρχισες να στρώνεις; 

squsqutrd20091204_1_H+korakla+mou+einai.png

wMZNp2.png

Just now, rica είπε:

Δυστυχώς, μόλις πριν λίγο... :-(

Πάμε γερά και δυνατά για τον επόμενο μήνα. Εσύ άρχισες να στρώνεις; 

εγω θελω να πιστευω πως ναι στρωνω και οχι πως ετυχε, θα δειξει και τον επομενο πως θα παει. Μην το βαζεις κατω θα ερθει και το δευτερο ;)  τωρα ποτε ειναι η επομενη ημερομηνια αναμονης για να σε αλλαξω στο πινακακι μας

πρίν από 1 λεπτό , caramel_83 είπε:

εγω θελω να πιστευω πως ναι στρωνω και οχι πως ετυχε, θα δειξει και τον επομενο πως θα παει. Μην το βαζεις κατω θα ερθει και το δευτερο ;)  τωρα ποτε ειναι η επομενη ημερομηνια αναμονης για να σε αλλαξω στο πινακακι μας

Θα στρώσεις σίγουρα, ξέρω ότι η tsh γενικά είναι από τα πράγματα που φτιάχνουν.

Όταν έρθει η ωορρηξία θα μετρήσω +14 και θα σου πω. Λογικά σε +28 από σήμερα... ας ελπίσουμε ότι ΔΕΝ θα έρθει!!!

• Μου αρέσει 1

squsqutrd20091204_1_H+korakla+mou+einai.png

wMZNp2.png

καποια κοπελα εγραψε οτι της εχει τυχει βιοχημικη...

ηθελα αν διαβαζει να μου πει...μετα απο ποσες μερες τις ηρθε περιοδος?εμενα η χοριακη σαββατο 35 ...δευτερα 32.5...μου πε ο γιατρος θα μου ρθει...θα τ αποβαλλει ο οργανισμος...και οτι ηδη εχει σταματισει η αναπτυξη λογω μειωσης της χοριακης...

περιπου σε ποσες μερες..

εχω πανικοβληθει ολιγον....γιατι διαβαζω γενικα οτι δεν πρεπει να μεινει μεσα ...τπτ....κ περιοδος ακομα...

οποια αλλη κοπελα ξερει...επειδη της συνεβει...ας μου πει

• Μου αρέσει 1

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

Διαφημίσεις

πρίν από 20 λεπτά , ath_gal1 είπε:

καποια κοπελα εγραψε οτι της εχει τυχει βιοχημικη...

ηθελα αν διαβαζει να μου πει...μετα απο ποσες μερες τις ηρθε περιοδος?εμενα η χοριακη σαββατο 35 ...δευτερα 32.5...μου πε ο γιατρος θα μου ρθει...θα τ αποβαλλει ο οργανισμος...και οτι ηδη εχει σταματισει η αναπτυξη λογω μειωσης της χοριακης...

περιπου σε ποσες μερες..

εχω πανικοβληθει ολιγον....γιατι διαβαζω γενικα οτι δεν πρεπει να μεινει μεσα ...τπτ....κ περιοδος ακομα...

οποια αλλη κοπελα ξερει...επειδη της συνεβει...ας μου πει

Λυπάμαι... εύχομαι  δύναμη κορίτσι μου και να είναι η τελευταία σου δυσκολία...

2 ώρες πρίν, alina80 είπε:

Καλημέρα!

Καλύτερα να μην σου πούμε αναλυτικά τα πειράματά μας, γιατί ως επιστήμονας θα μας κόψεις και την καλημέρα (και θα έχεις και δίκιο)

Πες τουλάχιστον σελίδα να το διαβάσω ! Ειμαι περίεργη να δω τι πειράματα κάνατε 

yplDp3.png

1 hour ago, caramel_83 είπε:

ειναι πολυ καλη η ροη, θελει πολυ λιγο ακομα στρωσιμο, αλλα και αν δεν ηταν δεν θα την επαιρνα τηλ, θα περιμενα να κανω τις εξετασεις μου και μαζι με τα αποτελεσματα θα της ελεγα οτι δεν εχω δει καποια βελτιωση, ομως πραγματικα εχω χαρει παρα πολυ, μακαρι και τον επομενο μηνα να ειναι ετσι και να μην ετυχε τωρα. Αυτο τον μηνα δεν θα κανουμε τιποτα για να δουμε με περιοδο τι θα παιχτει, αποφασισαμε να φτιαξει πρωτα η περιοδος και μετα να το δουμε συστηματικα γιατι και τωρα αν ημουν εγκυος λογω κακης περιοδου θα σκεφτομουν διαφορα...οποτε καλυτερα να περιμενουμε αφου ετσι κι αλλιως μεχρι στιγμης μονο 1-2 μηνες εχουμε κανει σωστη και εντατικη προσπαθεια για αλλους 2 κυκλους υπομονη δεν εγινε κατι

το θεμα που σε απασχολει ειναι θεμα υγειας??

ρε αγαπη μου κανε ενα τεστ η χοριακη, ολες αυτες τις μερες καφετια και τωρα πονοι δεν ειναι φυσιολογικομ μηπως τελικα εισαι εγκυουλα?  αν οχι πρεπει λιγο να το δεις πως θα παει και τον επομενο κυκλο σου

σε ευχαριστω γλυκια μου, οχι δεν θα κανουμε προσπαθεια αυτο και μπορει και τον αλλο μηνα για να βεβαιωθω για την περιοδο οτι οντως εστρωσε και δεν ετυχε ;) 

Ναι ειναι ενα θεμα υγειας.αλλα ενταξει πιστευω και ευχομαι πως ολα καλα θα πανε.

Παντως αφου ειναι τωρα η ροη σου καλη ετσι και καλυτερα θα συνεχισει!.αν θυμαμαι καλα τον τελευταιο καιρο δεν ειχες καλη ροη αρα εχει αποτελεσμα η θεραπεια!

@oneira_glyka κοριτσι μου περαστικα ευχομαι να ειναι ολα!καλα αποτελεσματα στην μαγνητικη η αληθεια ειναι η ιγμοριτιδα δημιουργει πονοκεφαλους!εισαι εγκυουλα και εχεις αρκετες δυσκολιες αλλα θα ερθει το μωρακι και θα ηρεμησετε!εχεις βοηθεια απο καποιον?

@Μαρθα Κ καθως γυρνας σπιτι παρε ενα τεστακι γιατι αυριο παλι θα μας πεις αστο μωρε δεν παω για χοριακη θα ερθει την παρασκευη!:wink:τεστακιιιιιι

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 24 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Μία σελίδα; Ολόκληρο πείραμα διεξάγαμε. Θα στα πω σύντομα (αλλά θέλω να δείξεις ψυχραιμία ε;). Η @caramel_83 (πριν αδιαθετήσει) έκανε για πλάκα το home made pregnancy test της χλωρίνης (ρίχνεις λίγη χλωρίνη στα ούρα. Αν σκουρύνουν είσαι έγκυος αν όχι, δεν είσαι). Και σαφώς το κορίτσι μας δεν τα πιστεύει αυτά, αλλά επειδή ο καημός μας εδώ για μωρό είναι γνωστός, αποφασίσαμε έγκυες και μη να κάνουμε το ίδιο πείραμα να δούμε τι αποτελέσματα θα έχουμε. Ένα θα σου, ακόμα και τον άντρα της @orianna μας επιστρατεύσαμε για δείγμα. Είχαμε βέβαια ένα μικρό πρόβλημα "συνέπειας" στην διεξαγωγή του πειράματος, καθώς κάποιες χρησιμοποίησαν απλή χλωρίνη και κάποιες άλλες παχύρευστη. Με την μάρκα της χλωρίνης δεν ασχοληθήκαμε καθόλου. Επίσης δεν είχαμε σαφείς προδιαφραφές και ως προς τις ποσότητες (πόση χλωρίνη, πόσα ούρα, πόση ώρα κ.λπ.).

Όπως καταλαβαίνεις το επιστημονικό μας έργο είχε εγγενείς δυσκολίες και σφάλματα. Παρόλα αυτά, συνοπτικά τα συμπεράσματα του πειράματος έχουν ως εξής: Η καραμελίτσα αδιαθέτησε (αν και η χλωρίνη έλεγε άλλα), αν προσθέσεις παχύρευστη χλωρίνη σε ούρα, αφρίζουν (και σκουραίνουν) και ο άντρας της Οριάννας μας είναι έγκυος.

Για οποιαδήποτε άλλη διευκρίνιση μην διστάσεις!

• Μου αρέσει 8

πρίν από 30 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Ε τιποτα μωρε κατουρουσαμε σε κυπελλακια  και βαζαμε χλωρινη μεσα!αν γινει σκουρα πολυ εισαι εγκυος αν μεινει οπως ειναι δεν εισαι!αλλα οι περισσοτερες ειχαμε παχυρευστη και δεν βγηκε σωστο το πειραμα! Χαχαχαχαχαχχαχα

Η αλινα στα εξηγησε πληρως!

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 32 λεπτά , alina80 είπε:

Μία σελίδα; Ολόκληρο πείραμα διεξάγαμε. Θα στα πω σύντομα (αλλά θέλω να δείξεις ψυχραιμία ε;). Η @caramel_83 (πριν αδιαθετήσει) έκανε για πλάκα το home made pregnancy test της χλωρίνης (ρίχνεις λίγη χλωρίνη στα ούρα. Αν σκουρύνουν είσαι έγκυος αν όχι, δεν είσαι). Και σαφώς το κορίτσι μας δεν τα πιστεύει αυτά, αλλά επειδή ο καημός μας εδώ για μωρό είναι γνωστός, αποφασίσαμε έγκυες και μη να κάνουμε το ίδιο πείραμα να δούμε τι αποτελέσματα θα έχουμε. Ένα θα σου, ακόμα και τον άντρα της @orianna μας επιστρατεύσαμε για δείγμα. Είχαμε βέβαια ένα μικρό πρόβλημα "συνέπειας" στην διεξαγωγή του πειράματος, καθώς κάποιες χρησιμοποίησαν απλή χλωρίνη και κάποιες άλλες παχύρευστη. Με την μάρκα της χλωρίνης δεν ασχοληθήκαμε καθόλου. Επίσης δεν είχαμε σαφείς προδιαφραφές και ως προς τις ποσότητες (πόση χλωρίνη, πόσα ούρα, πόση ώρα κ.λπ.).

Όπως καταλαβαίνεις το επιστημονικό μας έργο είχε εγγενείς δυσκολίες και σφάλματα. Παρόλα αυτά, συνοπτικά τα συμπεράσματα του πειράματος έχουν ως εξής: Η καραμελίτσα αδιαθέτησε (αν και η χλωρίνη έλεγε άλλα), αν προσθέσεις παχύρευστη χλωρίνη σε ούρα, αφρίζουν (και σκουραίνουν) και ο άντρας της Οριάννας μας είναι έγκυος.

Για οποιαδήποτε άλλη διευκρίνιση μην διστάσεις!

Με έκανες και γέλασα αχαχαχ είστε μουρλες. Εγώ κάνω εικόνα που πήγατε  όλες και κατουρουσατε και βάζατε  χλωρίνη! @orianna τις ευχες μου στον άντρα σου . Με ενα πόνο!

• Μου αρέσει 1

yplDp3.png

21 ώρες πρίν, ElektraGr είπε:

Καλησπέρα ! έχω και εγώ ακριβως τον ίδιο κύκλο με σένα ! απο 27-31 , συνήθως είναι 28-29 ....Για να σου την ιστορία μου , είμαι 32 χρονών , πάντα με σταθερή περίοδο χωρίς κανένα πρόβλημα .. Είχαμε θέμα με το σπέρμα του άντρα μου , (12%  ζωηρά την 1η ώρα :( , σύνολο 28% όλα μαζί κινητά ) . Είχα λιγάκι απελπιστεί γτ δεν μου έδιναν πολλες ελπίδες με αυτό το σπέρμα.. (έχω κ εναν αντρα ξέροκεφαλο που δεν ήθελε να πάρει καμια βιταμινη..) . Εγώ απο την άλλη , ξεκινησα νωρις τις ορμονικες εξετασεις , απο τον Μαρτιο 2017 που ξεκινησαμε προσπάθειες. Είχα μόνο την προλακτίνη λίγο ανεβασμένη 35-40 . (την οποία την ρύθμισα με χαπια λυγαριας ..) Χρησιμοποίησα και εγω τα τεστάκια της hometest για ωορηξία για 3 κύκλους αλλά δεν είδα αποτέλεσμα. Αποφάσισα τον Αυγουστο να κάνω σαλπιγογραφια και παρακολουθηση ωορηξίας με υπέρηχο. Εκανα την σαλπιγογραφια ( τευλ. περιοδο 17/8)  στις 23/8 , η οποία βγήκε οτι είναι δαιβατές οι σάλπιγγες αλλά είχα ελαφριά οπίσθια κλίση μήτρας .(δεν μου το έχει πει κανενας γυναικολόγος). μετα πήγα για υπέρηχο την 12 μέρα του κύκλου κ είδαμε ωοθυλάκιο 15 χιλ. . Μου είπε ο γιατρός να έρθω σε επαφη 14η βραδυ και 15η μέρα(έκανα τεστακια για ωορηξία κ δν έδειξαν ΤΙΠΟΤΑ!!!!!) . Εμείς μπορέσαμε να κάνουμε έρωτα την 11η και την 15η βράδυ αλλα όχι το ιεραποστολικο οπως καθε φορά αλλά στα τέσσερα :P:P !!!(γτ έιχα διαβάσει οτι αν έχεις οπισθια κλιση , αυτη η σταση είναι καλύτερη κ να καθίσεις μπρούμυτα μετα..). Περίμενα περίοδο 14-15/9 αλλά δεν μου ήρθε :) , έιχα μόνο μόνο δυνατους πονους περιοδου χωρις καθολου αίμα . Κ το αποτελεσμα , είμαι  5 εβδ + 5  εγκυος!!!!!

θα συμβουλευα τα κορίτσια που προσπαθούν για μωρο , να πάρουν απο μόνα τους την πρωτοβουλια να κάνουν σαλπιγογραφια γτ βοηθάει κ σου δίνει μια πιο πληρης είκονα για την μητρα ! Εμένα οι γιατροί μου έιχαν πει μετά τον χρόνο να ψαχτώ με εξετάσεις :P Συγγνώμη για το μεγάλο κατεβατο!!!! Καλη Επιτυχια να έχεις!

• Μου αρέσει 6

hBuvp3.png    n8xOp2.png

τα τεστ ωορρηξίας λένε  ότι δείχνουν και την εγκυμοσύνη. Δεν ξέρω αν ισχύει  

πρίν από 2 λεπτά , ada32 είπε:

αλλά είχα ελαφριά οπίσθια κλίση μήτρας .(δεν μου το έχει πει κανενας γυναικολόγος). . Εμείς μπορέσαμε να κάνουμε έρωτα την 11η και την 15η βράδυ αλλα όχι το ιεραποστολικο οπως καθε φορά αλλά στα τέσσερα :P:P !!!(γτ έιχα διαβάσει οτι αν έχεις οπισθια κλιση , αυτη η σταση είναι καλύτερη κ να καθίσεις μπρούμυτα μετα..). Περίμενα περίοδο 14-15/9 αλλά δεν μου ήρθε :) , έιχα μόνο μόνο δυνατους πονους περιοδου χωρις καθολου αίμα . Κ το αποτελεσμα , είμαι  5 εβδ + 5  εγκυος!!!!!

Γεια σου! Με το καλό το μωράκι σας!! Κι εμένα η μήτρα μου έχει οπίσθια κλίση.  Και η μάνα μου έχει και έκανε 3 παιδιά . Την κορη μου την επιασα με την πρωτη και η αληθεια ειναι οτι την πέτυχα με την στάση που λες (:oops: ) τελικά κορίτσια θα ξεκινήσω να το κάνω μόνο έτσι αχαχαχα 

• Μου αρέσει 1

yplDp3.png

2 ώρες πρίν, caramel_83 είπε:

κοριτσι μου εξετασεις θυρεοειδη ποτε εκανες τελευταια φορα? και τι tsh ειχες? ετσι οπως τα λες μου ξεκινησαν κι εμενα τα προβληματα..... βεβαια εγω δνε εχω παρει ποτε αντισυλληπτικα, δε ξερω αν ειναι παρενεργεια που τα εκοψες, σιγουρα ο οργανισμος εχει σοκαριστει με την διακοπη, ο γιατρος σου τι σου ειπε? μιλησατε? 

Εχω κλεισει ραντεβού για την Πέμπτη να τα πουμε από κοντα...δεν θελω και γω να τον πρηζω με τις βλακείες μου από το τηλεφωνο και να τον απασχολώ... Γενικά δεν είμαι των εξετασεων...με εξαίρεση το ΠΑΠ, ολες τις άλλες εχω χροοοοοοοοοοοοοοοοοοοονια να κάνω...και είναι ο μόνο που βαριέμαι τωρα, γιατι είμαι σιγουρη ότι θα μου δωσει να κανω ένα καρο εξετασεις και θα πρέπει να ξαναπαω κιολας!!!! Τι να πεις??? Πρέπει να γίνουν όμως, για να είμαι σίγουρη ότι δεν τρέχει κάτι πιο σοβαρό... 

cO4Yp3.png

πρίν από 12 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

τα τεστ ωορρηξίας λένε  ότι δείχνουν και την εγκυμοσύνη. Δεν ξέρω αν ισχύει  

Γεια σου! Με το καλό το μωράκι σας!! Κι εμένα η μήτρα μου έχει οπίσθια κλίση.  Και η μάνα μου έχει και έκανε 3 παιδιά . Την κορη μου την επιασα με την πρωτη και η αληθεια ειναι οτι την πέτυχα με την στάση που λες (:oops: ) τελικά κορίτσια θα ξεκινήσω να το κάνω μόνο έτσι αχαχαχα 

Ευχαριστώ πολύ!  κ εγώ δεν το πιστευα αλλά όμως έτσι το πιάσαμε :P

!!  Καλή επιτυχία σου εύχομαι!!! :)

• Μου αρέσει 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...