Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

5 ώρες πρίν, Nati85 είπε:

@oneira_glyka τι κανεις καλο μου εσυ?εχουμε καιρο να σε διαβασουμε.

Ας τα λέμε Καλά.. περνάμε μια φάση έντονου στρες οικογένειακως με κάτι θέματακια..απλά λύνεται το ένα βγαίνει αλλο.. τεσπα.. δόξα τω Θεώ σιγά σιγά τακτοποίουνται.. με την εγκυμοσύνη εχω περάσει από πολλά κυματά ώστε ν αποκλεισουμε προςκλαμψια Κ διαβήτη.. είχα εδώ κ τρεις μέρες φοβερόυς πονοκέφαλους δεν περνούσαν με κανένα απλοτρόπο παυσίπονο.. τεσπα Θ κάνω μαγνητική ώστε ν πιστοποίησουμε ότι μάλλον πρόκειται για ιγμοριτιδα..εύχομαι δλδ Μην είναι τπτ χειρότερο.. θΚ φανει,..Όσο για το διαβήτη Θ κάνω Διατροφή γτ το πρωινό ζάχαρο είναι Στο όριο..Αλλά αντιμετωπισιμο.. ευτυχώς η καμπύλη δεν είναι παθολογικη.. Οπότε προληπτικα κάνω τη διατροφη.. λόγω Τ ότι είμαι ήδη στον όγδοο Κ δεν μας παιρνει. Ο χρόνος για πειραματα.. Ο μικρός με κουράζει πλέον πολυ,.. Αλλά λιγο έμεινε.. δόξα τω Θεώ! 

Σας διαβάζω όμως καθημερινά. Μπορώ ν πω παρόλο Π δεν συμμετέχω με ποστ ότι διαβάζοντας Σας έχω το ίδιο άγχος με εσάς.. Κ προσεύχομαι για όλες τις κοπέλες εδώ μέσα Που είναι στη προσπαθεία! 

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

11 ώρες πρίν, ElektraGr είπε:

@Vila  είμαι στην 7η μέρα του κύκλου μου ! Ο προηγούμενος ήταν 28ης ... Συνήθως κυμαίνομαι από 26-31 ... 2-3 φορές είχα και μικρούλη και άλλες 2-3 φορές είχα και 5 ημέρες καθυστέρηση ... Δεν έχω θέμα με ωορηξίες ... Την καταλαβαίνω μάλιστα καλάαααααα ... Απλά θέλω να την καταγράψω 2-3 κύκλους μαζί με την θερμομέτρηση γτ ποτέ δν το έκανα και θέλω να έχω σαν αρχείο .

Ακριβώς έτσι είναι κι ο δικός μου κύκλος @Elektra_Gr. Συνήθως 28-30 μέρες αλλά τυχαίνει και 26-27 ή και 31. Δε μου λες, στην ωορρηξία πονάς; Εγώ πέφτω στα πατώματα! Και μάλιστα διάβασα ότι δεν πρέπει να παίρνουμε παρακεταμόλη στην ωορρηξία γιατί βλάπτει την ποιότητα των ωαρίων.:?

8 ώρες πρίν, Ungry girl είπε:

3) και σε πια μερα ειναι καλύτερα να γίνεται ο υπέρηχος???

@Ungry girlΑναλόγως τι θέλεις να δεις από τον υπέρηχο. Αν θέλεις π.χ. να δεις καταβολές ωαρίων, μέγεθος ωοθηκών, κλπ, δηλ. θέματα που άπτονται γονιμότητας, καλύτερα είναι να πάς την 3-4η μέρα του κύκλου, με περίοδο δηλαδή. Αν θες να δεις ωορρηξία, λογικά περίπου την 12η είναι καλά.

• Μου αρέσει 1

squsqutrd20091204_1_H+korakla+mou+einai.png

wMZNp2.png

@ath_gal1 Ακριβώς αυτό θα σου έλεγα κι εγώ. Το ότι συλλαμβάνεις είναι το σημαντικότερο! Εγώ μόλις έκλεισα τα 37 και μου είπαν ότι έχω ελάχιστες πιθανότητες να ξανασυλλάβω φυσιολογικά λόγω χαμηλής AMH. Καμιά σημασία δεν τους δίνω, βέβαια, και προχωρώ ακάθεκτη. 

Είναι η ρημάδα η ηλικία μας. Δεν είναι καταδικαστική, αλλά όπως και να το κάνουμε, θα πρέπει να ταλαιπωρηθούμε κάπως παραπάνω, είτε για να συλλάβουμε είτε για να το κρατήσουμε. Αλλά όπως είπες, υγειά να έχουμε και όλα θα γίνουν. Η καθεμιά έχει το χρόνο της, απλώς δεν ξέρουμε ποιος είναι αυτός.

squsqutrd20091204_1_H+korakla+mou+einai.png

wMZNp2.png

4 ώρες πρίν, rica είπε:

Ακριβώς έτσι είναι κι ο δικός μου κύκλος @Elektra_Gr. Συνήθως 28-30 μέρες αλλά τυχαίνει και 26-27 ή και 31. Δε μου λες, στην ωορρηξία πονάς; Εγώ πέφτω στα πατώματα! Και μάλιστα διάβασα ότι δεν πρέπει να παίρνουμε παρακεταμόλη στην ωορρηξία γιατί βλάπτει την ποιότητα των ωαρίων.:?

@Ungry girlΑναλόγως τι θέλεις να δεις από τον υπέρηχο. Αν θέλεις π.χ. να δεις καταβολές ωαρίων, μέγεθος ωοθηκών, κλπ, δηλ. θέματα που άπτονται γονιμότητας, καλύτερα είναι να πάς την 3-4η μέρα του κύκλου, με περίοδο δηλαδή. Αν θες να δεις ωορρηξία, λογικά περίπου την 12η είναι καλά.

Καλημέρααααααα!! @rica νι πονάω αλλά όχι τόσο όσο εσύ ... ε μαα πόνο που χεις ... Γενικά δεν παίρνω και φάρμακα :P

ukSwp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάρες μου Γεια σας! Σας έχω χάσει εντελως. Ήμουν εξωτερικό για έναν γάμο και έχω να μπω από το Σάββατο.  Έχω μείνει σε 3 εγκύους!! Έχουμε καμία αλλη;

Με τη χλωρινη τι γίνεται κόρες;;;

yplDp3.png

πρίν από 42 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Κοριτσάρες μου Γεια σας! Σας έχω χάσει εντελως. Ήμουν εξωτερικό για έναν γάμο και έχω να μπω από το Σάββατο.  Έχω μείνει σε 3 εγκύους!! Έχουμε καμία αλλη;

Καλημέρα!

Καλύτερα να μην σου πούμε αναλυτικά τα πειράματά μας, γιατί ως επιστήμονας θα μας κόψεις και την καλημέρα (και θα έχεις και δίκιο)

πρίν από 21 λεπτά , Μαρθα Κ είπε:

Λοιπόν στα γρήγορα γιατί δουλεύω πόνο πολύ σήμερα αριστερά σουβλιες.... Τα λέμε μετά 

Γεια σας κοριτσια μου..τι κανετε?διαβασα καποιες σελιδες γτ ειχα μεινει πισω...εχουμε καμια καινουρια κοπελα εγκυο.??εγω πηγα στον γιατρο μου ειπε οτι ειναι νωρις να δει κατι κ φαινοταν μονο πολυ λιγο ο σακος..εκανα χοριακη κ θα εχω τα αποτελεσματα,το απογευμα....!!!

• Μου αρέσει 6

πρίν από 15 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Γεια σας κοριτσια μου..τι κανετε?διαβασα καποιες σελιδες γτ ειχα μεινει πισω...εχουμε καμια καινουρια κοπελα εγκυο.??εγω πηγα στον γιατρο μου ειπε οτι ειναι νωρις να δει κατι κ φαινοταν μονο πολυ λιγο ο σακος..εκανα χοριακη κ θα εχω τα αποτελεσματα,το απογευμα....!!!

Μπράβο κοριτσι μου περιμενουμε νεοτερα!

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Farmakotriftena είπε:

Καλώς την!!! προς το παρόν όπως μας άφησες και ελπίζουμε σύντομα να πολλαπλασιαστούν οι εγκυουλες εδώ μέσα!

πρίν από 38 λεπτά , Μαρθα Κ είπε:

Λοιπόν στα γρήγορα γιατί δουλεύω πόνο πολύ σήμερα αριστερά σουβλιες.... Τα λέμε μετά 

Αύριο τέστ!! 

πρίν από 14 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Περιμένουμε να ακούσουμε νούμερο! Καλά αποτελέσματα!

@caramel_83 καραμελιτσα πως πάει η ροή σου? Είναι πιο καλή?

Πάω να μαγειρέψω με κέφι.. ριζότο με μανιτάρια..το αγαπημένο!! Σας φιλώ!

XDXPp2.png

Γεια σας κοριτσια μου τι κανετε? εγω ετρεχα ολο το πρωι γαι ψωνια και δουλειες και δε καταφερα να μπω... εχω πολυ ευχαριστα νεα η ροη ου εχει βελτιωθει πααααρα πολυ, ελπιζω σε 5 μερες να σταματησει και τον επομενο μηνα να ειναι παλι καλη για να ειμαι σιγουρη πως δεν ετυχε αυτη την φορα αλλα πετυχε :-D 

• Μου αρέσει 6

Just now, caramel_83 είπε:

Γεια σας κοριτσια μου τι κανετε? εγω ετρεχα ολο το πρωι γαι ψωνια και δουλειες και δε καταφερα να μπω... εχω πολυ ευχαριστα νεα η ροη ου εχει βελτιωθει πααααρα πολυ, ελπιζω σε 5 μερες να σταματησει και τον επομενο μηνα να ειναι παλι καλη για να ειμαι σιγουρη πως δεν ετυχε αυτη την φορα αλλα πετυχε :-D 

αντε επιτελους καραμελιτσα...τον αλλο μηνα ευχομαι να μην ερθει περιοδος..αλλωστε εσυ το πες...μολις φτιαξει η ροη κ βγουν κ οι εξετασεις καλες θα μπορεις να μεινεις εγκυος...

6penp2.png

22 ώρες πρίν, anemoni1989 είπε:

@rica @linaa @caramel_83 ξέρω και εχω διαβασει ότι είναι πολύ συνηθες να σου έρθει περιοδος 2 φορες σε ένα μηνα.. Προφανώς έχει να κάνει και το κόψιμο των αντισυλληπτικών...αλλα όλα τα κουλα ρε παιδακι μ σε εμενα? Δεν ειχα παρενέργειες όταν τα αρχισα, θα εχω τωρα που τα εκοψα??? Αν είναι δυνατον... Μετά, όλα αυτό το μηνα είναι περιεργα, για αυτό και αγχώνομαι...περίοδο ειχα πάντα 4 μερες, μάξιμουμ την 5η να εχω λίγα υγρα (ελάχιστες φορες)...Αυτή τη φορα μου κρατησε 6 μερες γεματες με αρκετο πονο και πολύ αιμα...και τωρα (στην εμβολιμη περιοδο να πω????) εχω ηδη 5 μερες καφετια υγρα, δε γεμιζω ουτε σερβιετα, ουτε εσωρουχο (μονο στο σκούπισμα) και εχω ενοχλήσεις στην κοιλια όταν κουράζομαι γενικα... Κάτι είναι...δε γινεται να μην είναι τιποτα...και το στηθος μου εξακολουθεί να είναι πρησμενο και να εχω ενοχλήσεις, χωρις κανενα απολύτως δ/μα για 1 μηνα συνεχόμενα...

@ath_gal1 λυπάμαι πολύ για την απώλειά σου... Δεν σε ξέρω, αλλά ειλικρινά, στεναχωρήθηκα πολύ...

κοριτσι μου εξετασεις θυρεοειδη ποτε εκανες τελευταια φορα? και τι tsh ειχες? ετσι οπως τα λες μου ξεκινησαν κι εμενα τα προβληματα..... βεβαια εγω δνε εχω παρει ποτε αντισυλληπτικα, δε ξερω αν ειναι παρενεργεια που τα εκοψες, σιγουρα ο οργανισμος εχει σοκαριστει με την διακοπη, ο γιατρος σου τι σου ειπε? μιλησατε? 

πρίν από 45 λεπτά , Μαρθα Κ είπε:

καθε μερα κοριτσι σου το λεω...πηγαινε αμεσα για χοριακη να αποκλεισεις πραγματα...μπορει να εισαι κατι σοβαρο.αν ειναι χτυπα ξυλο καποιο εξωμητριο?

6penp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...