Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Ευχαριστώ 1

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

2 ώρες πρίν, Vila είπε:

Ρε συ αγάπη με όλο το θάρρος αλλά τι άλλο περιμένεις??? Και αν ήταν εμφύτευση και χρειάζεται βοήθεια? Κάνε ένα τεστακι ή τουλάχιστον μίλα με το γιατρό σου. Μας έχει φάει η αγωνιά!

@ath_gal1 λυπάμαι για ότι συνέβη.. και χαίρομαι που το βλέπεις έτσι..πάνω απ όλα η υγεία!!

@anemoni1989μη βάζεις τόσο άσχημες σκέψεις στο μυαλό σου.. πρέπει να πας στο γιατρό και μπορεί να είναι κάτι πολύ απλό.

@Elektra_Gr σε ποια μέρα του κύκλου είσαι? Και τι κύκλο έχεις? Το τεστακι για να είναι θετικό πρέπει να είναι το ίδιο η πιο έντονο με την γραμμή ελέγχου.

@Vila  είμαι στην 7η μέρα του κύκλου μου ! Ο προηγούμενος ήταν 28ης ... Συνήθως κυμαίνομαι από 26-31 ... 2-3 φορές είχα και μικρούλη και άλλες 2-3 φορές είχα και 5 ημέρες καθυστέρηση ... Δεν έχω θέμα με ωορηξίες ... Την καταλαβαίνω μάλιστα καλάαααααα ... Απλά θέλω να την καταγράψω 2-3 κύκλους μαζί με την θερμομέτρηση γτ ποτέ δν το έκανα και θέλω να έχω σαν αρχείο .

ukSwp3.png

6 ώρες πρίν, ElektraGr είπε:

Τελευταία περίοδος 12/9 .. Είμαι στην 7η ημέρα ..Ναι γνωρίζω πως είναι αρνητικό .. Απλά υπολογίζω πως θα γίνει μέχρι 14η μέρα πάλι η ωορηξία έτσι όπως το βλέπω ! Ο κύκλος μου τώρα ήταν 28 ημέρες .Φωτογραφία ανέβασα με την βοήθεια ενούς σάιτ ...

http://tinypic.com/  Αυτό είναι το σάιτ !! 

δεν σε φοβαμαι εσενα αφου την καταλαβαινεις την ωορρηξια σου..απλα επαφές αφου εχει θεμα το σπερμα μην κανεις καθε μερα.κανε ανα δυο μερες κ οταν δεις θετικο καθε μερα για 3 μερες.

Επεξεργάστηκαν by CoffeeMaker

6penp2.png

Διαφημίσεις

@ElektraGrδεν σε φοβαμαι εσενα αφου την καταλαβαινεις την ωορρηξια σου..απλα σεξ αφου εχει θεμα το σπερμα μην κανεις καθε μερα.κανε ανα δυο μερες κ οταν δεις θετικο καθε μερα για 3 μερες.

• Μου αρέσει 1

6penp2.png

1 hour ago, Μαρία1430 είπε:

Το 33 το ειχες με καθυστερηση; εγω 14η μερα απο εμβρυομεταφορα 42,26 και μου λενε συγκρατημενη αισιοδοξια

Σε ευχαριστω πολυ παντως για την απαντηση μου δινεις δυναμη

Ηταν ακριβως η μερα της περιόδου η 14η η 15η.....  Και εμενα οταν πηρα το γιατρο και του το ειπα μου λεει περιμενε ακομη και μου εδωσε μονο φολικό....  Οταν εκανα μετα απο δυο μερες και τον ξαναπηρα μου ειπε ακομη υπομονη εχεις δρομο ακομη..... 

Μην αγχωνεσαι οσο μπορεις ξεκουράσου και να δεις θα περασουν γρηγορα οι μέρες μεχρι τον υπςρηχο

iFxFp2.pngw1NGp2.pngo7ZFp3.png

πρίν από 27 λεπτά , ElektraGr είπε:

@Vila  είμαι στην 7η μέρα του κύκλου μου ! Ο προηγούμενος ήταν 28ης ... Συνήθως κυμαίνομαι από 26-31 ... 2-3 φορές είχα και μικρούλη και άλλες 2-3 φορές είχα και 5 ημέρες καθυστέρηση ... Δεν έχω θέμα με ωορηξίες ... Την καταλαβαίνω μάλιστα καλάαααααα ... Απλά θέλω να την καταγράψω 2-3 κύκλους μαζί με την θερμομέτρηση γτ ποτέ δν το έκανα και θέλω να έχω σαν αρχείο .

Ωραία οπότε μετά την 11η- 11η μέρα πιστεύω θα σου έρθει το θετικό. Εκείνες τις μέρες που νιώθεις την ωορρηξία κάνε ένα το μεσημέρι και ένα αργά το απόγευμα για να το πετύχεις σίγουρα επειδή είναι ο πρώτος μήνας που κάνεις τεστ και δεν ξέρεις πόσες ώρες είναι αυξημένη η ορμόνη.

@Μαρία1430 καλά αποτελέσματα!!!

• Μου αρέσει 1

XDXPp2.png

@Nati85μου αποκλείεται να έκανες ωορρηξία μέρα που δεν έκανες το τεστάκι?Από Οκτωβριο ή Νοέμβριο ξεκινάτε πάλι ελεύθερα?Γλυκιά μου ελπίζω να μην είναι κάτι πολύ σοβαρό αυτό που σε απασχολεί!!Φιλάκιααα

Διαφημίσεις

πρίν από 22 λεπτά , marillia είπε:

@Nati85μου αποκλείεται να έκανες ωορρηξία μέρα που δεν έκανες το τεστάκι?Από Οκτωβριο ή Νοέμβριο ξεκινάτε πάλι ελεύθερα?Γλυκιά μου ελπίζω να μην είναι κάτι πολύ σοβαρό αυτό που σε απασχολεί!!Φιλάκιααα

Δεν νομιζω.την καταλαβαινω σε γενικες γραμμες!θα δουμε!

το αλλο θεμα ειναι κατι που πρεπει να περιμενω για να δω αν ειναι σοβαρο η τελικα κατι πιο απλο!αλλα το σκεφτομαι συνεχεια και με στεναχωρει. Ελπιζω σε μερες λιγο πιο ξένοιαστες!εσυ πως εισαι?

e6OVp3.pngExilp3.png

1 hour ago, ath_gal1 είπε:

ποιες ειστε απο αθηνα .....??

Εγώ περίπου!

1 hour ago, Nati85 είπε:

Δεν νομιζω η ασταθεια στην περιοδο μου να ειναι απο την tsh γιατι εχω πολυκυστικες και ειναι απο αυτο πιστευω, με τα ινοφερτ ειδα διαφορα στους 3 μηνες, τωρα παλι τα ιδια μαλλον!εχεις δικιο ομως δεν βαριεσαι αστην να ερθει οποτε θελει!θα την αφησω να κανει οτι θελει!!χαχαχαχα

ειλικρινα θα παω σε ενα γκρουπ θεραπι να γραφτω!ολο στο κεφαλι μου τριγυρνανε διαφορα εχω κι αλλο θεμα που με απασχολει ασχετο με τα της περιοδου και ειμαι παλι στα χαλια μου!θα παρω τα βουναααααααα φιλεναδες μουυυυυυυυ!!!

Μην πάρεις τα βουνά κορίτσι. Για όλα υπάρχει λύση. Και όπως μου ελεγε ο μπαμπάς μου "παιδί μου μην στεναχωριέσαι για όσα μπορείς να αλλάξεις, και για όσα δεν μπορείς". 

Δεν ξέρω πόσο σοβαρό είναι αυτό που σε απασχολεί, αλλά ό,τι και να είναι θέλει ψυχραιμία για να το αντιμετωπίσεις ή να το διαχειριστείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. 

@ElektraGr θα συμφωνησω και με τη vila οταν αρχισεις να καταλαβαινεις ωορρηξια κανε 2 την μερα..κατα τις 1 και κατα τις 7.μετα το θετικο που θα βρεις συνεχισε κανα 2 μερες τα τεστ μεχρι να γινει και παλι αρνητικο το τεστ και να δεις οτι επεσε η ορμονη.

• Μου αρέσει 2

6penp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...