Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Epilachna είπε:

Θα βάλω και εκεί, σε ευχαριστώ. Βέβαια απο οτι βλεπω ειναι πολλές οι κοπέλες που χρειάζονται τα ίδια φάρμακα. 

Επειδή όμως κάποια κοπέλα μπορεί να τις είχε στο ψυγείο, να παίζει ρόλο σε ποια περιοχή ψάχνεις και να μπορέσεις να τα πάρεις εσύ. 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 22 λεπτά , orianna είπε:

@ElektraGr     το τεστ ειναι αχνο..αρα αρνητικο...σε ποια μερα εισαι?ποτε η τελευταια περιοδος και με τι κυκλο...ΕΠΙΣΗΣ πες μας αναλυτικα πως καταφερες να ανεβασεις φωτογραφια στο φορουμ,,,,ολες το ψαχνουμε μηνες τωρα...

η καραμελ αδιαθετησε...εσυ παλι δεν ξερουμε..απορω γτ περιμενεις.σου φαινεται φυσιολογικο αυτο που ειχες?γτ να ερθει την αλλη εβδομαδα?50 μερες κυκλο θα εχεις?

Τελευταία περίοδος 12/9 .. Είμαι στην 7η ημέρα ..Ναι γνωρίζω πως είναι αρνητικό .. Απλά υπολογίζω πως θα γίνει μέχρι 14η μέρα πάλι η ωορηξία έτσι όπως το βλέπω ! Ο κύκλος μου τώρα ήταν 28 ημέρες .Φωτογραφία ανέβασα με την βοήθεια ενούς σάιτ ...

http://tinypic.com/  Αυτό είναι το σάιτ !! 

• Μου αρέσει 2

ukSwp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

2 ώρες πρίν, ath_gal1 είπε:

δεν συνεχιζεται με την καμια...

Eίχες διαίσθηση.Και σε μενα όταν παλινδρόμησε μου λέγανε όλοι βιάζεσαι μπορεί να 'εγινε καθυστερημένη σύλληψη.Τους έλεγα ξέρω πότε το έπιασα.Οι γύρω μπορεί να μη το δέχονται.Εμεις το νιώθουμε.Δεν ξέρω ποτέ αν ξεπερνιέται και παιδάκια άλλα αν έχουμε.Να χαίρεσαι και να ξεχαστείς λίγο με το κουτσουνάκι σου.

13 ώρες πρίν, Garifalia1 είπε:

Koritsia kalispera. Ego ixa poli asximi mera. Ixa olo sispasis to proi ixa roz kai tora me ekana isagogi. Avrio to proi tha m valou oro. 

Κοριτσακι με το καλο το μπεμπακι σου μια υπομονολου εισαι στην τελική ευθεία!!!

πρίν από 20 λεπτά , marillia είπε:

Eίχες διαίσθηση.Και σε μενα όταν παλινδρόμησε μου λέγανε όλοι βιάζεσαι μπορεί να 'εγινε καθυστερημένη σύλληψη.Τους έλεγα ξέρω πότε το έπιασα.Οι γύρω μπορεί να μη το δέχονται.Εμεις το νιώθουμε.Δεν ξέρω ποτέ αν ξεπερνιέται και παιδάκια άλλα αν έχουμε.Να χαίρεσαι και να ξεχαστείς λίγο με το κουτσουνάκι σου.

ολα ειναι θεμα μυαλου...απλα παμε παρακατω....το ξεχασα ηδη...απλα θελω να καθαρισω να τελειωνω...

κεω στον αντρα μου δεν εισαι ουτε αχιλλεας ουτε εγω μελινα απο μπρουσκο νσ θελω χαιδολογημα...

εχω μαθει να ειμαι δυναμικη κ δυνατη....

δυστυχως οι καταστασεις της ζωης κ κατα κανονα οι κωλοαρρωστειες κ οι απωλειες αγσπημενων σου προσωπων να προχωρας..

για μενα τπτ δεν ειναι προβλημα ..περα απ την υγεια...

οι γκονενοι...οι χωρισμοι...τα παντα ..τριχες..

μονο η υγεια ειναι πραγματικο προβλημα

σας αφηνω εχω νσ κανω γενικη το μπανιο!!!χαχαχα

• Μου αρέσει 1

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

Διαφημίσεις

Just now, ath_gal1 είπε:

ολα ειναι θεμα μυαλου...απλα παμε παρακατω....το ξεχασα ηδη...απλα θελω να καθαρισω να τελειωνω...

κεω στον αντρα μου δεν εισαι ουτε αχιλλεας ουτε εγω μελινα απο μπρουσκο νσ θελω χαιδολογημα...

εχω μαθει να ειμαι δυναμικη κ δυνατη....

δυστυχως οι καταστασεις της ζωης κ κατα κανονα οι κωλοαρρωστειες κ οι απωλειες αγσπημενων σου προσωπων να προχωρας..

για μενα τπτ δεν ειναι προβλημα ..περα απ την υγεια...

οι γκονενοι...οι χωρισμοι...τα παντα ..τριχες..

μονο η υγεια ειναι πραγματικο προβλημα

σας αφηνω εχω νσ κανω γενικη το μπανιο!!!χαχαχα

Exεις απόλυτο δίκιο γλυκιά μου!!Υγιής α είμαστε εμείς και τα αγαπημένας μας πρόσωπα.Μου αρέσουν οι παρομοιώσεις σου:).

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Μαρθα Κ είπε:

Σταμάτησαν τα καφε και δεν έχω τίποτα τι να πω θα περιμένω μοιπως έρθει αυτή την εβδομάδα 

Ρε συ αγάπη με όλο το θάρρος αλλά τι άλλο περιμένεις??? Και αν ήταν εμφύτευση και χρειάζεται βοήθεια? Κάνε ένα τεστακι ή τουλάχιστον μίλα με το γιατρό σου. Μας έχει φάει η αγωνιά!

@ath_gal1 λυπάμαι για ότι συνέβη.. και χαίρομαι που το βλέπεις έτσι..πάνω απ όλα η υγεία!!

@anemoni1989μη βάζεις τόσο άσχημες σκέψεις στο μυαλό σου.. πρέπει να πας στο γιατρό και μπορεί να είναι κάτι πολύ απλό.

@Elektra_Gr σε ποια μέρα του κύκλου είσαι? Και τι κύκλο έχεις? Το τεστακι για να είναι θετικό πρέπει να είναι το ίδιο η πιο έντονο με την γραμμή ελέγχου.

• Μου αρέσει 1

XDXPp2.png

@Μαρθα ΚΚορίτσι μου θα συμφωνήσω με τη φίλη μας τη Vila!!Καλύτερα να κάνεις μια χοριακή να σιγουρευτείς!!!Αν δεν είχες ελεύθερες επαφές μπορούσαμε να πούμε με σιγουρια για κάποια ανωμαλία.

• Μου αρέσει 1

@Garifalia1 εισαι στο τελος αυτου του ωραιο ταξιδιου τωρα φτανεις στον προορισμο σου!!με το καλο το μωρακι σου!να λες ειμαι δυνατη ειμαι δυνατη ολα μπορω να τα καταφερω εξαλλου ειναι για καλο θα δεις την αγαπη σου!!φιλια πολλαααα

Κοριτσια παρολο που δεν με νοιαζει η ωορρηξια μου αυτον τον μηνα την εψαξα με τεστακια αλλα οχι πολυ τακτικα εκανα οποτε θυμομουν ετσι να ξερω περιπου ποτε θα ερθει αλλα σημερα 23η μερα και δεν την βρηκα!τελοσπαντων δεν νομιζω να στρωσει ποτε η περιοδος μου πλεον και χαρηκα που τον προηγουμενο μηνα ηρθε στις 35 μερες.

@caramel_83 θα παρεις τηλ την ενδοκρινολογο για την ροη αν δεν ειναι και τωρα καλη θα θα πας για τις εξετασεις κατευθειαν τον οκτωβριο?

e6OVp3.pngExilp3.png

2 ώρες πρίν, Alekagala είπε:

Εγω ξεκίνησα με 33 σε δυο μερες 67 και μετα απο 4 μερες 1509

Το 33 το ειχες με καθυστερηση; εγω 14η μερα απο εμβρυομεταφορα 42,26 και μου λενε συγκρατημενη αισιοδοξια

Σε ευχαριστω πολυ παντως για την απαντηση μου δινεις δυναμη

• Μου αρέσει 1

iH9Rp3.png GaAwp3.png 

Διαφημίσεις

πρίν από 58 λεπτά , Nati85 είπε:

@Garifalia1 εισαι στο τελος αυτου του ωραιο ταξιδιου τωρα φτανεις στον προορισμο σου!!με το καλο το μωρακι σου!να λες ειμαι δυνατη ειμαι δυνατη ολα μπορω να τα καταφερω εξαλλου ειναι για καλο θα δεις την αγαπη σου!!φιλια πολλαααα

Κοριτσια παρολο που δεν με νοιαζει η ωορρηξια μου αυτον τον μηνα την εψαξα με τεστακια αλλα οχι πολυ τακτικα εκανα οποτε θυμομουν ετσι να ξερω περιπου ποτε θα ερθει αλλα σημερα 23η μερα και δεν την βρηκα!τελοσπαντων δεν νομιζω να στρωσει ποτε η περιοδος μου πλεον και χαρηκα που τον προηγουμενο μηνα ηρθε στις 35 μερες.

@caramel_83 θα παρεις τηλ την ενδοκρινολογο για την ροη αν δεν ειναι και τωρα καλη θα θα πας για τις εξετασεις κατευθειαν τον οκτωβριο?

Καλέ γιατί βιάζεσαι; Πρώτον μόνη σου είπες δεν ήσουν συνεπής με τα τεστακια. Άρα μπορεί απλώς να την έχασες την ωορρηξία. Και δεύτερον μόλις έχεις αρχίσει τα φάρμακα -καλα δεν θυμάμαι; Από πού σου ήρθαν τα έγγραφα ότι δεν θα στρώσει ο κύκλος σου; Θα σε μαλώσω. Άσε αυτόν το μήνα μην σκέφτεσαι τίποτα σχετικό, άλλωστε δεν μπορείς να κάνεις προσπάθεια. Πάρε τα φαρμακάκια σου και βλέπουμε από τον άλλο μήνα. Όλα θα στρώσουν. Άλλωστε μην ξεχνάς ότι έχεις ένα παιδάκι, άρα οι πιθανότητες να ξανά μείνεις έγκυος είναι περισσότερες! 

πρίν από 34 λεπτά , Μαρία1430 είπε:

Το 33 το ειχες με καθυστερηση; εγω 14η μερα απο εμβρυομεταφορα 42,26 και μου λενε συγκρατημενη αισιοδοξια

Σε ευχαριστω πολυ παντως για την απαντηση μου δινεις δυναμη

Κορίτσι εύχομαι όλα να πάνε κατ' ευχήν. Ο διπλασιασμός δεν είναι το ζητούμενο; Πότε θα κάνεις ξανά χοριακή;

πρίν από 3 λεπτά , alina80 είπε:

Καλέ γιατί βιάζεσαι; Πρώτον μόνη σου είπες δεν ήσουν συνεπής με τα τεστακια. Άρα μπορεί απλώς να την έχασες την ωορρηξία. Και δεύτερον μόλις έχεις αρχίσει τα φάρμακα -καλα δεν θυμάμαι; Από πού σου ήρθαν τα έγγραφα ότι δεν θα στρώσει ο κύκλος σου; Θα σε μαλώσω. Άσε αυτόν το μήνα μην σκέφτεσαι τίποτα σχετικό, άλλωστε δεν μπορείς να κάνεις προσπάθεια. Πάρε τα φαρμακάκια σου και βλέπουμε από τον άλλο μήνα. Όλα θα στρώσουν. Άλλωστε μην ξεχνάς ότι έχεις ένα παιδάκι, άρα οι πιθανότητες να ξανά μείνεις έγκυος είναι περισσότερες! 

Κορίτσι εύχομαι όλα να πάνε κατ' ευχήν. Ο διπλασιασμός δεν είναι το ζητούμενο; Πότε θα κάνεις ξανά χοριακή;

Την Τεταρτη παλι....

iH9Rp3.png GaAwp3.png 

πρίν από 8 λεπτά , alina80 είπε:

Δεν νομιζω η ασταθεια στην περιοδο μου να ειναι απο την tsh γιατι εχω πολυκυστικες και ειναι απο αυτο πιστευω, με τα ινοφερτ ειδα διαφορα στους 3 μηνες, τωρα παλι τα ιδια μαλλον!εχεις δικιο ομως δεν βαριεσαι αστην να ερθει οποτε θελει!θα την αφησω να κανει οτι θελει!!χαχαχαχα

ειλικρινα θα παω σε ενα γκρουπ θεραπι να γραφτω!ολο στο κεφαλι μου τριγυρνανε διαφορα εχω κι αλλο θεμα που με απασχολει ασχετο με τα της περιοδου και ειμαι παλι στα χαλια μου!θα παρω τα βουναααααααα φιλεναδες μουυυυυυυυ!!!

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...