Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Epilachna είπε:

Θα βάλω και εκεί, σε ευχαριστώ. Βέβαια απο οτι βλεπω ειναι πολλές οι κοπέλες που χρειάζονται τα ίδια φάρμακα. 

Επειδή όμως κάποια κοπέλα μπορεί να τις είχε στο ψυγείο, να παίζει ρόλο σε ποια περιοχή ψάχνεις και να μπορέσεις να τα πάρεις εσύ. 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 14 λεπτά , orianna είπε:

δεν εχω καταλβει..σταματησαν τα καφε και εχεις κανονικα περιοδο?η σταματησαν και δεν εχεις τιποτα απολυτως?

αν καταλαβα καλα, καθαρισε δεν εχει τιποτα 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 1 λεπτό , ath_gal1 είπε:

το θεμα ειναι οτι...πιανω..ακομα τουλαχιστον

αυτα

ακριβως...γι αυτο σου ειπα και γω αν θες ενα δευτερο να συνεχισεις και να βγαλεις απο το μυαλο σου το εξωμητριο.θα κανεις νωρις τον υπερυχο και ολα θα ειναι καλα..αλλωστε αν ενα εξωμητριο ανακαλυφθει νωρις και δεν εχει μεγαλωσει πολυ τη γλυτωνεις με φαρμακα και δεν χανεις και την σαλπιγγα.

πρίν από 5 λεπτά , caramel_83 είπε:

αν καταλαβα καλα, καθαρισε δεν εχει τιποτα 

αν ειναι ετσι ο γιατρος λογικα θα συστησει χοριακη σαν πρωτο βημα.

6penp2.png

@ath_gal1 είχα κι εγώ μια βιοχημική εγκυμοσύνη. Δύο τεστ εγκυμοσύνης αρνητικά (την ημέρα που περίμενα περίοδο και την επόμενη) και τη δεύτερη ημέρα της καθυστέρησης χοριακή 25,1. Επαναληπτική δεν πρόλαβα να κάνω γιατί μετά από 2 ημέρες είχα λίγο καφέ αίμα που κράτησε για 4 ημέρες και μετά κανονικά περίοδος. Η αντιμετώπιση που είχα σε όλο αυτό από το γυναικολόγο μου ήταν απαράδεκτη και ήταν ο λόγος που άλλαξα γιατρό. Πάντως επειδή το έψαξα πάρα πολύ το θέμα, η βιοχημική εγκυμοσύνη συμβαίνει σε 1 στις 4 συλλήψεις, όμως πολλές γυναίκες που δεν προγραμματίζουν την εγκυμοσύνη ή που δεν έχουν σταθερό κύκλο μπορεί να μην το καταλάβουν καν. Δεν χρειάζεται απόξεση ή κάποια παρέμβαση, μόνο μία επαναληπτική της χοριακής για να δεις ότι μηδενίστηκε. Γενικά όμως είναι πολύ θετικό στοιχείο γιατί δείχνει ότι μπορείς να συλάβεις και να κάνεις κανονικά εμφύτευση. Εγώ κάποιους μήνες μετά τη βιοχημική έμεινα κανονικά έγκυος χωρίς προβλήματα και τώρα περιμένω και το δεύτερο.

• Μου αρέσει 2

TQjIp3.pngj1MYp2.png

πρίν από 16 λεπτά , orianna είπε:

ακριβως...γι αυτο σου ειπα και γω αν θες ενα δευτερο να συνεχισεις και να βγαλεις απο το μυαλο σου το εξωμητριο.θα κανεις νωρις τον υπερυχο και ολα θα ειναι καλα..αλλωστε αν 

μα ετσι εγινε περσυ...ομως ερεπε να κανω σαλπιγγ..να δω τι γινεται. .

επαναπαυθηκα στο οτι δεν μπηκε νυστερι...οτι εφυγε με φαρμακα κ λεω οκ...δοκιμαζουμε ετσι..

δεν ξερω αν θσ κανω  .δεν ξερω αν θα προσπαθισω για αλλο....

κι αν πρεπει ....τεχνιτη????δεν κανω...δεν θελω.. 

κλεινω σ ενα μηνα τα 40..για 41...ποτε θα το κανω....

ουτε η ....Σαρα ειμαι...  ουτε η μενεγο να εχω 10 μαλακες γυρω γυρω για ντανταδες...

ναι βρε τα ξερω αυτα....απλα διαβασα ιντερνετ..κ οχι χαζομαλακιες..κανονικα....ιατρικα..οπωσ κ γενικα το ξερω....οτι πρεπει αν δεν φυγει ολοσ ο ιστος ή ο,τι τελοσπαντων εχει δημιουργηθει. .να βγει γιατι μπορει να παθεις κ συψαιμια φυσικα .κ να πας σαν το σκυλι στ αμπελι  στο κεντρο της αθηνας...

αυτα φοβαμαι...τα μετα...

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

πρίν από 7 λεπτά , ath_gal1 είπε:

επαναπαυθηκα στο οτι δεν μπηκε νυστερι...οτι εφυγε με φαρμακα κ λεω οκ...δοκιμαζουμε ετσι..

ουτε η ....Σαρα ειμαι...  ουτε η μενεγο να εχω 10 μαλακες γυρω γυρω για ντανταδες...

ναι βρε τα ξερω αυτα....απλα διαβασα ιντερνετ..κ οχι χαζομαλακιες..κανονικα....ιατρικα..οπωσ κ γενικα το ξερω....οτι πρεπει αν δεν φυγει ολοσ ο ιστος ή ο,τι τελοσπαντων εχει δημιουργηθει. .να βγει γιατι μπορει να παθεις κ συψαιμια φυσικα .κ να πας σαν το σκυλι στ αμπελι  στο κεντρο της αθηνας...

αυτα φοβαμαι...τα μετα...

Γιαυτό κάνουμε την επαναληπτική χοριακή. Αν δεν έχει μηδενιστεί τότε ψάχνουν για ιστούς που έχουν παραμείνει.

TQjIp3.pngj1MYp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 9 λεπτά , ath_gal1 είπε:

καλα βρε εφτασες στην εξωσωματικη?εχεις ενα παιδι ηδη και προφανως μια βιοχημικη...για ποιο λογο να χρειαζεσαι εξωσωματικη?το σπορακι εφτασε στη μητρα αρα δεν εχεις θεμα..αν σε κανει να νιωσεις καλυτερα εγω θα σου προτεινα να κανεις μια σαλπιγγογραφια για να βγαλεις απ το μυαλο σου τις μαυρες σκεψεις και οταν ερθει ενα μωρο να μπορεις να χαρεις και παλι την εγκυμοσυνη σου... 1 στις 100 κυησεις ειναι εξωμητρια..τυχαινουν και τα στραβα τι να κανουμε.

6penp2.png

πρίν από 1 λεπτό , orianna είπε:

καλα βρε εφτασες στην εξωσωματικη?εχεις ενα παιδι ηδη και προφανως μια βιοχημικη...για ποιο λογο να χρειαζεσαι εξωσωματικη?το σπορακι εφτασε στη μητρα αρα δεν εχεις θεμα..αν σε κανει να νιωσεις καλυτερα εγω θα σου προτεινα να κανεις μια σαλπιγγογραφια για να βγαλεις απ το μυαλο σου τις μαυρες σκεψεις και οταν ερθει ενα μωρο να μπορεις να χαρεις και παλι την εγκυμοσυνη σου... 1 στις 100 κυησεις ειναι εξωμητρια..τυχαινουν και τα στραβα τι να κανουμε.

ε κι εγω επεσα στο 1%....

δεν ξερω αν το καταλαβες...

περσυ ειχα εξωμητριο...κ τωρα αυτο....

αρα 2 στα 2

το αποτελεσμα μετραει.αλλα φυσικα κ ο λογος..πραγμα που δεν μαθουμε ποτε..

αλλαξτε κ τη λιστα βεβαια...

παμ..παρακατω!

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

@ath_gal1 όλα καλά !!! Κάνε τις εξετασούλες που πρέπει για να δεις πως όλα είναι οκ από μεριά σου και μετά ο σύζυγος ... Πολλά παίζουν τον ρόλο τους σε αυτή την φάση !! :)

Γελούσα εχθές πάρα πολύ με την χλωρίνη κορίτσια !! Σε καλό μας :D

@orianna μου , κοπέλα μου . Ξεκίνησα σήμερα τα τεστάκια ωορηξίας ! Μετρώ θερμοκρασία Όλες τις μέρες από την πρώτη μέρα . Στις 2 έκανα το πρώτο τεστάκι ! Είδα μια αχνή αχνή γραμμούλα  νομίζω δλδ ..166xao2.jpg

• Μου αρέσει 2

ukSwp3.png

Just now, ath_gal1 είπε:

ε κι εγω επεσα στο 1%....

δεν ξερω αν το καταλαβες...

περσυ ειχα εξωμητριο...κ τωρα αυτο....

αρα 2 στα 2

δεν εχω καταλαβει ακομα που βρισκεις το προβλημα...εγω πιστευω οτι θες να κανεις παιδι.δεν ξερω αν καταλαβες κοριτσι αλλα αλλες στα 40 ειναι και προ την εμμηνοπαυση...20αρες γυναικες μπορει να εχουν βιοχημικες δεν λεει τιποτα αυτο..ειναι  παρα πολυ συνηθισμενο και πολλες φορες δεν γινεται καν αντιληπτο. υπαρχουν κ γυναικες που δεν ειναι με ενα τεστ εγκυμοσυνης στο χερι οπως εμεις...χαχχαχαχα...σταματα λοιπον να βλεπεις το ποτηρι μισοαδειο και παρτο αλλιως.εισαι ακομα γονιμη και αυτο ειναι εξαιρετικα σημαντικο..το πιο σημαντικο απο ολα οσα μου λες,αν θες να κανεις παιδι θα κανεις...

6penp2.png

1 hour ago, orianna είπε:

δεν εχω ακουσει ποτε για εξωμητριο με τετοια χοριακη...λογικα θα επρεπε να ανεβαινει. 

η παλλινδρομη κυηση ειναι η κυηση που την εχουμε δει στον υπερυχο.αρα εχει φτασει πανω απο 1000 και μοναδες...

για τους χ λογους μετα παλλινδρομει. 

η βιιοχημικη κυηση ανιχνευεται μονο με τεστ εγκυμοσυνης η χοριακη..γι αυτο λεγεται και βιο-χημικη...χρειαζεται η χημεια για την ανιχνευση της... και παει στραβα πριν φτασει σε ικανοποιητικο επιπεδο ωστε να μπορει ο γιατρος να δει τον σακο στον υπερυχο. οφειλεται στις περισσοτερες περιπτωσεις σε χρωμοσωμικη ανωμαλια του εμβρυου και γι αυτο ο οργανισμος προσπαθει εναντια στην αναπτυξη της και την αποβαλει γτ το εμβρυο αν προχωρουσε θα ειχε θεματα σοβαρα.οταν το γονιμοποιημενο ωαριο  εκανε τις διαιρεσεις του και πολλαπλασιαζοταν τα κυτταρα του κατι πηγε στραβα κ ετσι η φυση δεν το αφηνει να συνεχισει..

δεν εχω καταλβει..σταματησαν τα καφε και εχεις κανονικα περιοδο?η σταματησαν και δεν εχεις τιποτα απολυτως?

Σταμάτησαν τα καφε και δεν έχω τίποτα τι να πω θα περιμένω μοιπως έρθει αυτή την εβδομάδα 

Διαφημίσεις

πρίν από 7 λεπτά , ElektraGr είπε:

@ath_gal1 όλα καλά !!! Κάνε τις εξετασούλες που πρέπει για να δεις πως όλα είναι οκ από μεριά σου και μετά ο σύζυγος ... Πολλά παίζουν τον ρόλο τους σε αυτή την φάση !! :)

Γελούσα εχθές πάρα πολύ με την χλωρίνη κορίτσια !! Σε καλό μας :D

@orianna μου , κοπέλα μου . Ξεκίνησα σήμερα τα τεστάκια ωορηξίας ! Μετρώ θερμοκρασία Όλες τις μέρες από την πρώτη μέρα . Στις 2 έκανα το πρώτο τεστάκι ! Είδα μια αχνή αχνή γραμμούλα  νομίζω δλδ ..166xao2.jpg

το τεστ ειναι αχνο..αρα αρνητικο...σε ποια μερα εισαι?ποτε η τελευταια περιοδος και με τι κυκλο...ΕΠΙΣΗΣ πες μας αναλυτικα πως καταφερες να ανεβασεις φωτογραφια στο φορουμ,,,,ολες το ψαχνουμε μηνες τωρα...

6penp2.png

@ElektraGr     το τεστ ειναι αχνο..αρα αρνητικο...σε ποια μερα εισαι?ποτε η τελευταια περιοδος και με τι κυκλο...ΕΠΙΣΗΣ πες μας αναλυτικα πως καταφερες να ανεβασεις φωτογραφια στο φορουμ,,,,ολες το ψαχνουμε μηνες τωρα...

πρίν από 3 λεπτά , Μαρθα Κ είπε:

@caramel_83 έκανες τεστ???? 

η καραμελ αδιαθετησε...εσυ παλι δεν ξερουμε..απορω γτ περιμενεις.σου φαινεται φυσιολογικο αυτο που ειχες?γτ να ερθει την αλλη εβδομαδα?50 μερες κυκλο θα εχεις?

6penp2.png

@rica @linaa @caramel_83 ξέρω και εχω διαβασει ότι είναι πολύ συνηθες να σου έρθει περιοδος 2 φορες σε ένα μηνα.. Προφανώς έχει να κάνει και το κόψιμο των αντισυλληπτικών...αλλα όλα τα κουλα ρε παιδακι μ σε εμενα? Δεν ειχα παρενέργειες όταν τα αρχισα, θα εχω τωρα που τα εκοψα??? Αν είναι δυνατον... Μετά, όλα αυτό το μηνα είναι περιεργα, για αυτό και αγχώνομαι...περίοδο ειχα πάντα 4 μερες, μάξιμουμ την 5η να εχω λίγα υγρα (ελάχιστες φορες)...Αυτή τη φορα μου κρατησε 6 μερες γεματες με αρκετο πονο και πολύ αιμα...και τωρα (στην εμβολιμη περιοδο να πω????) εχω ηδη 5 μερες καφετια υγρα, δε γεμιζω ουτε σερβιετα, ουτε εσωρουχο (μονο στο σκούπισμα) και εχω ενοχλήσεις στην κοιλια όταν κουράζομαι γενικα... Κάτι είναι...δε γινεται να μην είναι τιποτα...και το στηθος μου εξακολουθεί να είναι πρησμενο και να εχω ενοχλήσεις, χωρις κανενα απολύτως δ/μα για 1 μηνα συνεχόμενα...

@ath_gal1 λυπάμαι πολύ για την απώλειά σου... Δεν σε ξέρω, αλλά ειλικρινά, στεναχωρήθηκα πολύ...

• Μου αρέσει 1

cO4Yp3.png

1 ώρα πρίν, Μαρία1430 είπε:

Καλησπερα κοριτσια  πως ειστε;

Δυσαρεστα διαβασα σημερα... Εχετε καμια εικονα απο εγκυμοσυνη με χαμηλη χοριακη που να εξελιχθηκε καλα;

Εγω ξεκίνησα με 33 σε δυο μερες 67 και μετα απο 4 μερες 1509

• Μου αρέσει 2

iFxFp2.pngw1NGp2.pngo7ZFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...