Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Epilachna είπε:

Θα βάλω και εκεί, σε ευχαριστώ. Βέβαια απο οτι βλεπω ειναι πολλές οι κοπέλες που χρειάζονται τα ίδια φάρμακα. 

Επειδή όμως κάποια κοπέλα μπορεί να τις είχε στο ψυγείο, να παίζει ρόλο σε ποια περιοχή ψάχνεις και να μπορέσεις να τα πάρεις εσύ. 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 2 λεπτά , ath_gal1 είπε:

αμεσωσ γιατι ειμαι σταθερη.... δλδ περσυ εκανα στισ 4 μερες χοριακη...λεω μπασ και αλλαξε κυκλοσ...και τωρα στην τριτη μερα καθυστ.

Να είσαι σίγουρη, σε 2-3 μήνες το πολύ θα μας πεις πάλι τα ευχάριστα!

squsqutrd20091204_1_H+korakla+mou+einai.png

wMZNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 9 λεπτά , ath_gal1 είπε:

δεν συνεχιζεται με την καμια...

διαβαζω και γελαω....δεν το βλεπω τοσο του ..πατωματος

χλωμο....αν απο δευτερη χοριακη βλεπουμε πτωση....

παλλινδρομη ειπε...

γιατι στο εξωμητριο εχεισ πολυ μεγαλυτερα νουμερα....

βιοχημικη ειναι... οποτε μεσα σ ολο αυτο ειδες οτι εγινε εμφυτευση στη μητρα προφανως και οχι στη σαλπιγγα.αν θες και δευτερο παιδι συνεχισε τις προσπαθειες λοιπον και βγαλε απο το μυαλο σου το εξωμητριο.με τετοιες τιμες δεν χρειαζεται αποξεση κατα κανονα,θα μηδενισει η χοριακη και θα ερθει η περιοδος.αν δεν ειχες κανει την χοριακη πιθανως δεν θα ειχες καταλαβει τιποτα περα απο μια καθυστερηση.

6penp2.png

1 ώρα πρίν, Vila είπε:

Κοπέλα μου όλα να γίνουν ανώδυνα και η Παναγίτσα να είναι δίπλα σου! Έρχεται η μπουμπουκα σου!!!

Περιμένουμε νέα!!! Όλα καλά θα πάνε!

@Anna Kal καλωσηρθες στην παρέα, με το καλό το μωράκι σου!!

@caramel_83 το τι γέλιο έριξα με τις χλωρίνες! Αντε μακάρι να έστρωσε η ροή σου και να κάνετε σωστές προσπάθειες αυτό το μήνα!

Η @Μαρθα Κ που είναι?? Τι έγινε με τη δική σου ροή κορίτσι?? 

Εγώ στην αναμονή αγαπούλες.... Δεν ξέρω πως θα αντέξω άλλες 10μερες.....

Αγαπη εμένα σταμάτησαν τα καφέ είμαι οκ τώρα 

πρίν από 4 λεπτά , orianna είπε:

βιοχημικη ειναι... οποτε μεσα σ ολο αυτο ειδες οτι εγινε εμφυτευση στη μητρα προφανως και οχι στη σαλπιγγα.αν θες και δευτερο παιδι συνεχισε τις προσπαθειες λοιπον και βγαλε απο το μυαλο σου το εξωμητριο.με τετοιες τιμες δεν χρειαζεται αποξεση κατα κανονα,θα μηδενισει η χοριακη και θα ερθει η περιοδος.αν δεν ειχες κανει την χοριακη πιθανως δεν θα ειχες καταλαβει τιποτα περα απο μια καθυστερηση.

ναι αυτο το χω σκεφτει  κι εγω....ομωσ παλι θα εκανα ...γιατι πεμπτη ηταν 30 μερα...σημερα 34η μερα αποκλειεται να μην εκανα .γιατι ειμαι σταθερη ....

ξερω πολλα πραγματα.... βιοχημικη ειναι η παλλινδρομη? δλδ τωρα ειναι εντοσ μητρας? δεν ειπα να διαβασετε βουλωμενο γραμμα ..ουτε εγω δεν ξερω αν ειναι εντοσ ..απλα λιγο να καταλαβω...

πχ..το εξωμητριο δεν φευγει ετσι ...απο μονο του ...η μαλλον φευγει...μαλακια ειπα...

γιατι περσυ ...πηρα φαρμακο μεθοτρεξατη που σταματαει την αναπτυξη του ..αλλα δεν μπηκα χειρουργειο...εφυγε κανονικα με αιμοραγια...

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

πρίν από 1 λεπτό , Μαρθα Κ είπε:

Αγαπη εμένα σταμάτησαν τα καφέ είμαι οκ τώρα 

εγω θα σου ελεγα να μην το αφησεις, να πηγαινες και σε ενδοκρινολογο να μιλησεις μαζι του.... εχει ξαναγινει ετσι δεν ειναι? ή κανω λαθος?

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , ath_gal1 είπε:

ναι αυτο το χω σκεφτει  κι εγω....ομωσ παλι θα εκανα ...γιατι πεμπτη ηταν 30 μερα...σημερα 34η μερα αποκλειεται να μην εκανα .γιατι ειμαι σταθερη ....

ξερω πολλα πραγματα.... βιοχημικη ειναι η παλλινδρομη? δλδ τωρα ειναι εντοσ μητρας? δεν ειπα να διαβασετε βουλωμενο γραμμα ..ουτε εγω δεν ξερω αν ειναι εντοσ ..απλα λιγο να καταλαβω...

πχ..το εξωμητριο δεν φευγει ετσι ...απο μονο του ...η μαλλον φευγει...μαλακια ειπα...

γιατι περσυ ...πηρα φαρμακο μεθοτρεξατη που σταματαει την αναπτυξη του ..αλλα δεν μπηκα χειρουργειο...εφυγε κανονικα με αιμοραγια...

Η παλλίνδρομη είναι απ' όσο ξέρω μια κύηση που ξεκινάει κανονικά αλλά για κάποιους λόγους η φύση σταματάει την ανάπτυξη του εμβρύου, του γονιμοποιημένου ωαρίου, εν προκειμένω. Αυτό μετά συρρικνώνεται και αποβάλλεται μαζί με το ενδομήτριο στην περίοδο. Νομίζω, δηλ. ότι κάτι τέτοιο είναι.

• Μου αρέσει 1

squsqutrd20091204_1_H+korakla+mou+einai.png

wMZNp2.png

13 ώρες πρίν, caramel_83 είπε:

Μολις εριξα αλλαξε αμεσως κ σκουρινε..... εχω λιγαμπεζ υγρα ποναει τοο στηθος μου. το αριστερο αρκετα ...δεν ξερω θα περιμενω λιγο ακομα

@caramel_83 γιατι δεν κανεις ενα τεστακι?εγω εκανα πριν να εχω καθυστερηση...

2 ώρες πρίν, caramel_83 είπε:

καλημερα ρουφιανιτσες :lol: λοιπον κοριτσακια ακυρο η χλωρινη δεν ισχυει να το ξερουμε και για το μελλον βρε αδελφε :lol::P σημερα το πρωι οταν ξυπνησα ειχα αιμα...... τωρα ελπιζω ρε γμτ να δω καποια βελτιωση στην ροη. Εβγαλα και το συμπερασμα οτι τελικα την τελευταια μερα των υγρων κανω ωορρηξια, αρα στις 2/9 που ενιωσα τις ενοχλησεις απλα ετοιμαζομουν και στις 4/9 που ητα τελευταια μερα που ειχα υγρα, λιγα βεβαια αλλα ειχα ηταν η ημερα της ωορρηξιας μου και γι'αυτο ηρθε σημερα 18/9 αρα 14 μερες αργοτερα. Απο θεμα θερμοκρασιας τωρα και χθες βραδυ ειχα 37,1 σημερα το πρωι 36,8 μαλλον εμενα πεφτει αφου μου ερθει.... τι να πεις αμα ο οργανισμος ειναι μαλάκας ...εμεις θα τον αλλαξουμε? χαχαχαχα

τωρα περιμενω να περασει ο καιρος να παω για τις επαναλλειπτικες εξετασεις μου να δω που βρισκομαι ;) 

Εσπασα το σερι....  

ρε κοριτσια χθες ημουν στην δουλεια και κοιτουσα κρυφα και σας εγραφα και με επιαναν τα γελια με την χλωρινη, αφου και σημερα θα παω για δουλεια και δεν εμεινα ανεργη τυχερη ειμαι :D 

εκανες χοριακη?μιλησες με τον γιατρο?? περιμενουμεεεε......

@anemoni1989 συγνωμη επειδη καπου το εχασα στον γιατρο τι θες να κοιταξεις με υπερηχο? εγω εχω κανει με αιμα για να δει αν υπαρχει καποιο ινομύωμα ή πολυποδας. ΠΑΠ όμως δεν μπορεις να κανεις πρεπει να εισαι πεντακαθαρη

πως εισαι σημερα αγαπη???

καλως ηρθες στην παρεα μας με το καλο το μωρακι σου ;)

Κατα τις 5 θα παω στον γιατρο να μου πει και αυτος τι βλεπει...οποτε το απογευματακι θα εχω νεα κοριτσια μου..!!!συγχαρητηρια και στην καινουρια κοπελα που ειναι εγκυος...!!

πρίν από 2 λεπτά , caramel_83 είπε:

καλη μου αδιαθετησα σημερα ;) 

Ωωωωω....δεβ πειραζει τον αλλο μηνα...εγω να σου πω τι εκανα...ειχα υπολογισει τις γονιμες μερες αλλα με τον αντρα μου οτι καναμε το καναμε πρωτα για να το ευχαριστηθουμε...καλα οταν του το ανακοινωσα δεν το πιστευε χαχαχα..

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Κατα τις 5 θα παω στον γιατρο να μου πει και αυτος τι βλεπει...οποτε το απογευματακι θα εχω νεα κοριτσια μου..!!!συγχαρητηρια και στην καινουρια κοπελα που ειναι εγκυος...!!

Ωωωωω....δεβ πειραζει τον αλλο μηνα...εγω να σου πω τι εκανα...ειχα υπολογισει τις γονιμες μερες αλλα με τον αντρα μου οτι καναμε το καναμε πρωτα για να το ευχαριστηθουμε...καλα οταν του το ανακοινωσα δεν το πιστευε χαχαχα..

Ευχαριστώ να σαι καλα!!!Κορίτσια σε οσες δεν τα καταφερατε αυτόν τον μήνα να στε καλα κ τον επομενο περιμενουμε ευχάριστα νεα σας:)

• Μου αρέσει 2

πρίν από 13 λεπτά , caramel_83 είπε:

εγω θα σου ελεγα να μην το αφησεις, να πηγαινες και σε ενδοκρινολογο να μιλησεις μαζι του.... εχει ξαναγινει ετσι δεν ειναι? ή κανω λαθος?

Όχι πότε δεν έχει ξανά γίνει αλλά θα πάω σύντομα!! 

Just now, Μαρθα Κ είπε:

ααα συγνωμη νομιζα οτι και τον προηγουμενο εγινε....τοτε μπορει να ετυχε, ομως παρολαυτα καλο ειναι ανα διαστηματα να ελεγχουμε τις ορμονες μας ;) 

πρίν από 17 λεπτά , ath_gal1 είπε:

δεν εχω ακουσει ποτε για εξωμητριο με τετοια χοριακη...λογικα θα επρεπε να ανεβαινει. 

η παλλινδρομη κυηση ειναι η κυηση που την εχουμε δει στον υπερυχο.αρα εχει φτασει πανω απο 1000 και μοναδες...

για τους χ λογους μετα παλλινδρομει. 

η βιιοχημικη κυηση ανιχνευεται μονο με τεστ εγκυμοσυνης η χοριακη..γι αυτο λεγεται και βιο-χημικη...χρειαζεται η χημεια για την ανιχνευση της... και παει στραβα πριν φτασει σε ικανοποιητικο επιπεδο ωστε να μπορει ο γιατρος να δει τον σακο στον υπερυχο. οφειλεται στις περισσοτερες περιπτωσεις σε χρωμοσωμικη ανωμαλια του εμβρυου και γι αυτο ο οργανισμος προσπαθει εναντια στην αναπτυξη της και την αποβαλει γτ το εμβρυο αν προχωρουσε θα ειχε θεματα σοβαρα.οταν το γονιμοποιημενο ωαριο  εκανε τις διαιρεσεις του και πολλαπλασιαζοταν τα κυτταρα του κατι πηγε στραβα κ ετσι η φυση δεν το αφηνει να συνεχισει..

πρίν από 20 λεπτά , Μαρθα Κ είπε:

δεν εχω καταλβει..σταματησαν τα καφε και εχεις κανονικα περιοδο?η σταματησαν και δεν εχεις τιποτα απολυτως?

• Μου αρέσει 2

6penp2.png

το θεμα ειναι οτι...πιανω..ακομα τουλαχιστον

αυτα

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...