Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Epilachna είπε:

Θα βάλω και εκεί, σε ευχαριστώ. Βέβαια απο οτι βλεπω ειναι πολλές οι κοπέλες που χρειάζονται τα ίδια φάρμακα. 

Επειδή όμως κάποια κοπέλα μπορεί να τις είχε στο ψυγείο, να παίζει ρόλο σε ποια περιοχή ψάχνεις και να μπορέσεις να τα πάρεις εσύ. 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

@caramel_83 μπορώ να σου πω ότι συμπάσχω απόλυτα μαζί σου εδώ και μέρες, αφού μάλλον έχουμε τον ίδιο κύκλο! Μέχρι που ήμουν έτοιμη κι εγώ να πάρω σβάρνα τις χλωρίνες! Λοιπόν κι εγώ τις ίδιες μέρες ωορρηξία, αύριο-μεθαύριο περιμένω να μου'ρθει αφού έχω συμπτώματα περιόδου (τσιμπήματα, πόνους, κλπ...). Εύχομαι ο επόμενος μήνας να είναι ο τυχερός μας. Θα είμαστε και συγχρονισμένες εμείς οι δύο! lol...  

• Μου αρέσει 1

squsqutrd20091204_1_H+korakla+mou+einai.png

wMZNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

1 hour ago, caramel_83 είπε:

καλημερα ρουφιανιτσες :lol: λοιπον κοριτσακια ακυρο η χλωρινη δεν ισχυει να το ξερουμε και για το μελλον βρε αδελφε :lol::P σημερα το πρωι οταν ξυπνησα ειχα αιμα...... τωρα ελπιζω ρε γμτ να δω καποια βελτιωση στην ροη. Εβγαλα και το συμπερασμα οτι τελικα την τελευταια μερα των υγρων κανω ωορρηξια, αρα στις 2/9 που ενιωσα τις ενοχλησεις απλα ετοιμαζομουν και στις 4/9 που ητα τελευταια μερα που ειχα υγρα, λιγα βεβαια αλλα ειχα ηταν η ημερα της ωορρηξιας μου και γι'αυτο ηρθε σημερα 18/9 αρα 14 μερες αργοτερα. Απο θεμα θερμοκρασιας τωρα και χθες βραδυ ειχα 37,1 σημερα το πρωι 36,8 μαλλον εμενα πεφτει αφου μου ερθει.... τι να πεις αμα ο οργανισμος ειναι μαλάκας ...εμεις θα τον αλλαξουμε? χαχαχαχα

τωρα περιμενω να περασει ο καιρος να παω για τις επαναλλειπτικες εξετασεις μου να δω που βρισκομαι ;) 

Εσπασα το σερι....  

ρε κοριτσια χθες ημουν στην δουλεια και κοιτουσα κρυφα και σας εγραφα και με επιαναν τα γελια με την χλωρινη, αφου και σημερα θα παω για δουλεια και δεν εμεινα ανεργη τυχερη ειμαι :D 

εκανες χοριακη?μιλησες με τον γιατρο?? περιμενουμεεεε......

@anemoni1989 συγνωμη επειδη καπου το εχασα στον γιατρο τι θες να κοιταξεις με υπερηχο? εγω εχω κανει με αιμα για να δει αν υπαρχει καποιο ινομύωμα ή πολυποδας. ΠΑΠ όμως δεν μπορεις να κανεις πρεπει να εισαι πεντακαθαρη

πως εισαι σημερα αγαπη???

καλως ηρθες στην παρεα μας με το καλο το μωρακι σου ;)

Να δει αν υπάρχει κατι... Προφανως δεν ειναι φυσιολογικο στις 5 μερες μετα το τελος της περιοδου να εχω ξαφνικα καφετια υγρα και αιμα... Πολυποδας ειναι? Ινομυωμα ειναι?  Καρκινος ειναι?  Κατι ειναι! 

cO4Yp3.png

πρίν από 1 λεπτό , anemoni1989 είπε:

Να δει αν υπάρχει κατι... Προφανως δεν ειναι φυσιολογικο στις 5 μερες μετα το τελος της περιοδου να εχω ξαφνικα καφετια υγρα και αιμα... Πολυποδας ειναι? Ινομυωμα ειναι?  Καρκινος ειναι?  Κατι ειναι! 

Ενδομητρίωση;;; Σου έχει ξανασυμβεί;

wMZNp2.png

πρίν από 1 λεπτό , anemoni1989 είπε:

Na pas sto giatro alla profanos einai ormoniko koritsi. Min bazeis sto myallo sou diafora. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 2 λεπτά , rica είπε:

@caramel_83 μπορώ να σου πω ότι συμπάσχω απόλυτα μαζί σου εδώ και μέρες, αφού μάλλον έχουμε τον ίδιο κύκλο! Μέχρι που ήμουν έτοιμη κι εγώ να πάρω σβάρνα τις χλωρίνες! Λοιπόν κι εγώ τις ίδιες μέρες ωορρηξία, αύριο-μεθαύριο περιμένω να μου'ρθει αφού έχω συμπτώματα περιόδου (τσιμπήματα, πόνους, κλπ...). Εύχομαι ο επόμενος μήνας να είναι ο τυχερός μας. Θα είμαστε και συγχρονισμένες εμείς οι δύο! lol...  

ασε κατω την χλωρινηηη δεν ισχυεει :P xaxaxa

κοριτσι μου εγω εχω θεμα με την ροη της περιοδου μου και αυτο ειναι που με καει να σου πω την αληθεια, το πρωι ειχα κατακοκκινο αιμα και χαρηκα, τωρα εχω σκουρο καε μονο στο σκουπισμα, ελπιζω επειδη ειναι η αρχη της και να δυναμωσει λιγο γιατι αλλιως θα σκασω :(

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , anemoni1989 είπε:

εξετασεις αιματος ποτε εκανες τελευταια φορα? καλη μου ορμονολογικο ειναι μην αγχωνεσαι..τουλαχιστον οχι ακομα, μιλησες μαζι του?

Just now, caramel_83 είπε:

ασε κατω την χλωρινηηη δεν ισχυεει :P xaxaxa

κοριτσι μου εγω εχω θεμα με την ροη της περιοδου μου και αυτο ειναι που με καει να σου πω την αληθεια, το πρωι ειχα κατακοκκινο αιμα και χαρηκα, τωρα εχω σκουρο καε μονο στο σκουπισμα, ελπιζω επειδη ειναι η αρχη της και να δυναμωσει λιγο γιατι αλλιως θα σκασω :(

Στην αρχή και στο τέλος κι εμένα έτσι είναι. Βέβαια, εγώ έχω και ενδομητρίωση. Θα φτιάξει αφού παίρνεις χάπια.

wMZNp2.png

πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

@caramel_83 blepo eftiakses epistimoniki omada xlorinis!!! Tora ta diabasa k pethana sto gelio! 

χαχαχα ναι γελασαμε πολυ η αληθεια ειναι

Just now, rica είπε:

Στην αρχή και στο τέλος κι εμένα έτσι είναι. Βέβαια, εγώ έχω και ενδομητρίωση. Θα φτιάξει αφού παίρνεις χάπια.

αρχες Οκτωβρη θα κανω επαναλλειπτικες εξετασεις να δω αν εχει πεσει η tsh και αν εχει ανεβει η βιταμινη d.... να δω τι θα γινει

Βρε @caramel_83 βάλε με κι εμένα στην ομάδα αναμονής, αν και προβλέπεται όταν θα μείνω εγώ εσάς τα παιδιά σας να πηγαίνουν πανεπιστήμιο... lol

πρίν από 2 λεπτά , caramel_83 είπε:

χαχαχα ναι γελασαμε πολυ η αληθεια ειναι

αρχες Οκτωβρη θα κανω επαναλλειπτικες εξετασεις να δω αν εχει πεσει η tsh και αν εχει ανεβει η βιταμινη d.... να δω τι θα γινει

και η έλλειψη βιτ. d δημιουργεί θέματα στην περίοδο.

wMZNp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , rica είπε:

Βρε @caramel_83 βάλε με κι εμένα στην ομάδα αναμονής, αν και προβλέπεται όταν θα μείνω εγώ εσάς τα παιδιά σας να πηγαίνουν πανεπιστήμιο... lol

και η έλλειψη βιτ. d δημιουργεί θέματα στην περίοδο.

ναι εμενα ηταν κατω απο τα ορια :?

βεβαια και θα σε βαλω, πες μου ακριβη ηερομηνια αναμονης ;)  και μην εισαι απαισιοδοξη γιατι θα φας ξυλιες :P 

πρίν από 1 λεπτό , ath_gal1 είπε:

32.3 χοριακη...απο 35

τα λεμε πιο μετα..μπαι

:( οποτε νιωσεις ετοιμη πες μας τι ειπατε με τον γιατρο σου

πρίν από 1 λεπτό , caramel_83 είπε:

ναι εμενα ηταν κατω απο τα ορια :?

βεβαια και θα σε βαλω, πες μου ακριβη ηερομηνια αναμονης ;)  και μην εισαι απαισιοδοξη γιατι θα φας ξυλιες :P 

:( οποτε νιωσεις ετοιμη πες μας τι ειπατε με τον γιατρο σου

τπτ τον πηρα και μου ειπε να ξανακανω επαναληπτικη παρασκευη ...να δουμε οτι πεφτει..του λεω επεμβατικα δεν χρειαζεται κατι ? 

μου ειπε οχι ...για την ωρα...

θα δειξει ...

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

Just now, ath_gal1 είπε:

τπτ τον πηρα και μου ειπε να ξανακανω επαναληπτικη παρασκευη ...να δουμε οτι πεφτει..του λεω επεμβατικα δεν χρειαζεται κατι ? 

μου ειπε οχι ...για την ωρα...

θα δειξει ...

μακαρι να πανε ολα καλα κοριτσι μου, στεναχωρηθηκα τωρα 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...