Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Καλημέρα! Μήπως ο γιατρός σου ή η κλινική έχει να σε προμηθευσει κάποιες που μπορεί να τις έχουν αφήσει άλλες κοπέλες? Αθήνα βρίσκεσαι? 

Βρίσκομαι Θεσσαλονικη και η αλήθεια ειναι πως δεν τον ρώτησα. Οταν ομως ανέφερα πως δεν εχω πλεον φάρμακα για μια συμπληρωματικη διέγερση δεν μου είπε κατι. Θα χρειαστώ Gonal - Meriofert και Cetrotide αν υπαρχει κάποια κοπέλα που δεν τις χρειάζεται.

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

8 ώρες πρίν, orianna είπε:

@stalitsa82 @Vana87 @Ani ani @elenakii22 @Dimitr@17 @ath_gal1   κοριτσια θελουμε μια εγκυο εθελοντρια να κατουρησει σε ενα κυπελακι και να ριξει λιγο χλωρινη μεσα να μας πει αν σκουρυναν τα ουρα.... xaxaxxaxxa  οποια μπορει να μας εξυπηρετησει ας το κανει το πειραμα...

Ρε κοριτσια δεν αγοραξω χλωρινη δεν εχω στο σπιτι! 

4 ώρες πρίν, Garifalia1 είπε:

Koritsia kalispera. Ego ixa poli asximi mera. Ixa olo sispasis to proi ixa roz kai tora me ekana isagogi. Avrio to proi tha m valou oro. 

Με το καλό το μωράκι σου! Η παναγία μαζί σας!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Καλημέρα κόρες. Όλο το βράδυ παιζατε με τις χλωρίνες;

Λοιπόν τα δικά μου. Πρωινά ούρα, παχύρρευστη χλωρίνη. Όταν έριξα λίγο απλώς αφρισαν. Όταν πρόσθεσα ακόμα λίγη χλωρίνη όμως σκουρύνει ελαφρώς. 

Νομίζω πριν προχωρήσουμε σε δημοσίευση έχουμε αρκετά πειράματα να κάνουμε ακόμα. Αν μας.διαβαζει η @Farmakotriftena θα σκησει το πτυχίο της. 

@caramel_83 Αν κάνεις τεστ μην μας ξεχάσεις από τη χαρά σου 

Καλή εβδομάδα σε όλα τα κορίτσια - γκαστρούλες, στην αναμονή, στην προσπάθεια και ετοιμογενες. 

• Μου αρέσει 1

7 ώρες πρίν, orianna είπε:

κοριτσια μου εχουμε απωλειες....εκανε κ ο αντρας μου και στην αρχη με σταγονες δεν αλλαζαν...μετα αριξα πιο πολυ και αφρισαν πολυ και σκούρυναν σαν μπυρα... @caramel_83  κανε τεστ οποτε νομιζεις... ευχομαι να εισαι εγκυουλα...

ε τοτε ειναι εγκυος ο αντρας σου!!!χαχαχαχα:-D

καλημερα σε ολεςς!!!καραμελιτσα περιμενουμε ολες θετικο τεστακι....!!!

μην πεις αυριο...κ μεθαυριο...θα ρθουμε να στο κανουμε με το ζορι!!χαχαχα

εχουμε κανει ολες τις χημικες αντιδρασεις για σενα με τη χλωρινη κ συ μας εχεις σε αγωνια!!!

το επομενο σου μηνυμα για σημερα θα ειναι κ η μεγαλη θετικη σου απαντηση!!!

η κοπελα η αλλη γεννησε???που μπηκε με ορο????

περιμενω νεα σας!!!!

καλημερα σε ολεςς!!!καραμελιτσα περιμενουμε ολες θετικο τεστακι....!!!

μην πεις αυριο...κ μεθαυριο...θα ρθουμε να στο κανουμε με το ζορι!!χαχαχα

εχουμε κανει ολες τις χημικες αντιδρασεις για σενα με τη χλωρινη κ συ μας εχεις σε αγωνια!!!

το επομενο σου μηνυμα για σημερα θα ειναι κ η μεγαλη θετικη σου απαντηση!!!

η κοπελα η αλλη γεννησε???που μπηκε με ορο????

περιμενω νεα σας!!!!

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

πρίν από 40 λεπτά , alina80 είπε:

Καλημέρα κόρες. Όλο το βράδυ πεζατε με τις χλωρίνες;

Λοιπόν τα δικά μου. Πρωινά ούρα, παχύρρευστη χλωρίνη. Όταν έριξα λίγο απλώς αφρισαν. Όταν πρόσθεσα ακόμα λίγη χλωρίνη όμως σκουρύνει ελαφρώς. 

Νομίζω πριν προχωρήσουμε σε δημοσίευση έχουμε αρκετά πειράματα να κάνουμε ακόμα. Αν μας.διαβαζει η @Farmakotriftena θα σκησει το πτυχίο της. 

Καλή εβδομάδα σε όλα τα κορίτσια - γκαστρούλες, στην αναμονή, στην προσπάθεια και ετοιμογενες. 

Καλημερα πρωινα κοριτσια μου!! Τι κανουμε??

@caramel_83 με την αγωνια σου ζουμε να ξερεις..περιμενουμε νεα δου!!

@Garifalia1  εισαι στην τελικη ευθεια! Ολα καλα θα πανε κοριτσι μου!

@Anna Kal ερχεται και ο δικος σου πελαργος οπως ειδα! Συγχαρητηρια!! 

Οι φρεσκοεγκυουλες πως μας ειναι? Οι υπολοιπες??

• Μου αρέσει 1

πρίν από 20 λεπτά , Ani ani είπε:

Καλημερα πρωινα κοριτσια μου!! Τι κανουμε??

@caramel_83 με την αγωνια σου ζουμε να ξερεις..περιμενουμε νεα δου!!

@Garifalia1  εισαι στην τελικη ευθεια! Ολα καλα θα πανε κοριτσι μου!

@Anna Kal ερχεται και ο δικος σου πελαργος οπως ειδα! Συγχαρητηρια!! 

Οι φρεσκοεγκυουλες πως μας ειναι? Οι υπολοιπες??

Ευχαριστώ!!Τις καλημέρες και απο μενα σε ολες:) Garifalia1 πηγε για γέννα??

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!!  Επειδη με πεθανατε χθες με τη χλωρίνη ναι και εμενα σκουριναν σαν της μπύρας....!!!! 

@Garifalia1 σου ευχομαι ολόψυχα ολα καλα να σου πανε και γρήγορα: γρηγορα να κρατήσεις την μπουμπού σου αγκαλίτσα! 

Γι: να βλεπω τεστακια και σημερα!!! 

iFxFp2.pngw1NGp2.pngo7ZFp3.png

εγω ηρθα για επαναλ. χοριακη...να δουμε τι παιζει

12.30 τ αποτελεσματα

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

πρίν από 22 λεπτά , ath_gal1 είπε:

12.30 τ αποτελεσματα

Καλά διπλάσια αποτελέσματα. Περιμένουμε μαζί σου να ξέρεις. 

• Μου αρέσει 1

καλημερα ρουφιανιτσες :lol: λοιπον κοριτσακια ακυρο η χλωρινη δεν ισχυει να το ξερουμε και για το μελλον βρε αδελφε :lol::P σημερα το πρωι οταν ξυπνησα ειχα αιμα...... τωρα ελπιζω ρε γμτ να δω καποια βελτιωση στην ροη. Εβγαλα και το συμπερασμα οτι τελικα την τελευταια μερα των υγρων κανω ωορρηξια, αρα στις 2/9 που ενιωσα τις ενοχλησεις απλα ετοιμαζομουν και στις 4/9 που ητα τελευταια μερα που ειχα υγρα, λιγα βεβαια αλλα ειχα ηταν η ημερα της ωορρηξιας μου και γι'αυτο ηρθε σημερα 18/9 αρα 14 μερες αργοτερα. Απο θεμα θερμοκρασιας τωρα και χθες βραδυ ειχα 37,1 σημερα το πρωι 36,8 μαλλον εμενα πεφτει αφου μου ερθει.... τι να πεις αμα ο οργανισμος ειναι μαλάκας ...εμεις θα τον αλλαξουμε? χαχαχαχα

τωρα περιμενω να περασει ο καιρος να παω για τις επαναλλειπτικες εξετασεις μου να δω που βρισκομαι ;) 

Εσπασα το σερι....  

ρε κοριτσια χθες ημουν στην δουλεια και κοιτουσα κρυφα και σας εγραφα και με επιαναν τα γελια με την χλωρινη, αφου και σημερα θα παω για δουλεια και δεν εμεινα ανεργη τυχερη ειμαι :D 

14 ώρες πρίν, Dimitr@17 είπε:

Αυριο θα παω στον γιατρο και θα σας εχω περισσοτερα νεα...προς το παρον ειχα φυγειπει για σκ και τωρα γυρισα...

εκανες χοριακη?μιλησες με τον γιατρο?? περιμενουμεεεε......

@anemoni1989 συγνωμη επειδη καπου το εχασα στον γιατρο τι θες να κοιταξεις με υπερηχο? εγω εχω κανει με αιμα για να δει αν υπαρχει καποιο ινομύωμα ή πολυποδας. ΠΑΠ όμως δεν μπορεις να κανεις πρεπει να εισαι πεντακαθαρη

11 ώρες πρίν, elenakii22 είπε:

συγχαρητήρια!!!ποτε πας για αυχενικη???τυχερη εισαι που δεν εχεις τπτ..εγω μεχρι 9η βδομαδα εκανα 2-3 εμετους τη βδομαδα κ αναγουλα καθε μερα κ τωρα απο 9η μεχρι 13η που ειμαι εχω κανει 2 φορες εμετους...σχεδόν καθε δυο εβδομαδες... @Ani ani με εμετους ειμαι σμρ...ασε...δυσκολη μερα..

πως εισαι σημερα αγαπη???

12 ώρες πρίν, Anna Kal είπε:

Καλησπέρα κοριτσια!!!Τι όμορφο παρεακι είναι αυτο???Εύχομαι σε ολες καλη εγκυμοσύνη και σε οσες περιμενουν αποτελέσματα να ειναι θετικα:) εγω ειμαι στην 11η βδομαδα και σε δυο εβδομάδες εχω ξανα ραντεβου

καλως ηρθες στην παρεα μας με το καλο το μωρακι σου ;)

• Μου αρέσει 1

πρίν από 7 λεπτά , caramel_83 είπε:

καλημερα ρουφιανιτσες :lol: λοιπον κοριτσακια ακυρο η χλωρινη δεν ισχυει να το ξερουμε και για το μελλον βρε αδελφε :lol::P σημερα το πρωι οταν ξυπνησα ειχα αιμα...... τωρα ελπιζω ρε γμτ να δω καποια βελτιωση στην ροη. Εβγαλα και το συμπερασμα οτι τελικα την τελευταια μερα των υγρων κανω ωορρηξια, αρα στις 2/9 που ενιωσα τις ενοχλησεις απλα ετοιμαζομουν και στις 4/9 που ητα τελευταια μερα που ειχα υγρα, λιγα βεβαια αλλα ειχα ηταν η ημερα της ωορρηξιας μου και γι'αυτο ηρθε σημερα 18/9 αρα 14 μερες αργοτερα. Απο θεμα θερμοκρασιας τωρα και χθες βραδυ ειχα 37,1 σημερα το πρωι 36,8 μαλλον εμενα πεφτει αφου μου ερθει.... τι να πεις αμα ο οργανισμος ειναι μαλάκας ...εμεις θα τον αλλαξουμε? χαχαχαχα

τωρα περιμενω να περασει ο καιρος να παω για τις επαναλλειπτικες εξετασεις μου να δω που βρισκομαι ;) 

Εσπασα το σερι....  

ρε κοριτσια χθες ημουν στην δουλεια και κοιτουσα κρυφα και σας εγραφα και με επιαναν τα γελια με την χλωρινη, αφου και σημερα θα παω για δουλεια και δεν εμεινα ανεργη τυχερη ειμαι :D 

εκανες χοριακη?μιλησες με τον γιατρο?? περιμενουμεεεε......

@anemoni1989 συγνωμη επειδη καπου το εχασα στον γιατρο τι θες να κοιταξεις με υπερηχο? εγω εχω κανει με αιμα για να δει αν υπαρχει καποιο ινομύωμα ή πολυποδας. ΠΑΠ όμως δεν μπορεις να κανεις πρεπει να εισαι πεντακαθαρη

Δεν πειράζει καραμελιτσα. Τουλάχιστον το διασκεδάσαμε όλες με τη χλωρίνη! Τον άλλο μήνα θα δοκιμάσουμε με την ζάχαρη :-P

Όσο για τη θερμοκρασία κι εμένα δεν φαίνεται να πέφτει πριν την περίοδο. Δύο κύκλους πριν είχα 36,9 όταν ξύπνησα και σε μια ώρα τσουπ, ήρθε η λατρεμένη #not. 

Διαφημίσεις

8 ώρες πρίν, Garifalia1 είπε:

Koritsia kalispera. Ego ixa poli asximi mera. Ixa olo sispasis to proi ixa roz kai tora me ekana isagogi. Avrio to proi tha m valou oro. 

Κοριτσακι μου τι εγινε?? πες μας πως εισαι σημερα?

3 ώρες πρίν, alina80 είπε:

Καλημέρα κόρες. Όλο το βράδυ παιζατε με τις χλωρίνες;

η @Farmakotriftena απλα θα μας μπλοκαρει να μην βλεπει καν τα νεα μας χαχαχαχαχα:lol:

1 hour ago, ath_gal1 είπε:

12.30 τ αποτελεσματα

μακαρι να ειναι οοοολα ενταξει καλη μου :) 

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ

1. Garifalia1 ΠΗΤ 19-24/9/2017 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

2. Alekagala ΠΗΤ  9/10/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!!

3. oneira_glyka ΠΗΤ  23/11/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

4. Angie trg  ΠΗΤ  9/1/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

5. dimitroula30  ΠΗΤ  17/1/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

6. Kalfeli   ΠΗΤ  2-3/2/2018!!!

7. Ani ani   ΠΗΤ  21/3/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

8. elenakii22 ΠΗΤ  22/3/2018  ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

9. maria1988  ΠΗΤ  2/4/2018!!!

10. stalitsa82  ΠΗΤ  25/4/2018!!!

11. Olivia3 ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ 2500!!!

12. Vana87 ΘΕΤΙΚΟ ΤΕΣΤΑΚΙ!!!

13. ath_gal1 ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ 35!!!

ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ

1. alina80 9/9/2017!!!

2. Μαρθα Κ 11/9/2017!!!

3. ElektraGr  12/9/2017!!!

4. orianna  16/9/2017!!!

5. andrianni  20/9/2017!!!

6. λουπιτα 20-23/9/2017!!!

7. Vila 28/9/2017!!!

8. μπουμπού92 29/9/2017!!!

9. Farmakotriftena 1/10/2017!!!

10. Nati85 2/10/2017!!!

11. linaa  6/10/2017!!!

12. caramel_83  12-18/10/2017!!!

Κορίτσια να δινετε πληροφοριες για να ανανεωνεται το πινακακι μας;)

Με το καλο ολες με ενα μωρακι στην αγκαλια μας!!!:wub:

• Μου αρέσει 2

8 ώρες πρίν, Garifalia1 είπε:

Κοπέλα μου όλα να γίνουν ανώδυνα και η Παναγίτσα να είναι δίπλα σου! Έρχεται η μπουμπουκα σου!!!

1 hour ago, ath_gal1 είπε:

12.30 τ αποτελεσματα

Περιμένουμε νέα!!! Όλα καλά θα πάνε!

@Anna Kal καλωσηρθες στην παρέα, με το καλό το μωράκι σου!!

@caramel_83 το τι γέλιο έριξα με τις χλωρίνες! Αντε μακάρι να έστρωσε η ροή σου και να κάνετε σωστές προσπάθειες αυτό το μήνα!

Η @Μαρθα Κ που είναι?? Τι έγινε με τη δική σου ροή κορίτσι?? 

Εγώ στην αναμονή αγαπούλες.... Δεν ξέρω πως θα αντέξω άλλες 10μερες.....

Επεξεργάστηκαν by Vila
  • Μου αρέσει 1

XDXPp2.png

Just now, Vila είπε:

Κοπέλα μου όλα να γίνουν ανώδυνα και η Παναγίτσα να είναι δίπλα σου! Έρχεται η μπουμπουκα σου!!!

Περιμένουμε νέα!!! Όλα καλά θα πάνε!

@Anna Kal καλωσηρθες στην παρέα, με το καλό το μωράκι σου!!

@caramel_83 το τι γέλιο έριξα με τις χλωρίνες! Αντε μακάρι να έστρωσε η ροή σου και να κάνετε σωστές προσπάθειες αυτό το μήνα!

Η @Μαρθα Κ που είναι?? Τι έγινε με τη δική σου ροή κορίτσι?? 

Εγώ στην αγαπούλες.... Δεν ξέρω πως θα αντέξω άλλες 10μερες.....

βρε σου λεω αφου δεν εμεινα ανεργη χθες τυχερη ειμαι...το τι γελιο εριξα στην δουλεια μονη μου  δεν φανταζεσαι

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...