Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Epilachna είπε:

Σε ευχαριστώ και μόνο για την πρόθεση. 😊

Μην ντρέπεσαι κάνε μια ερώτηση στο κέντρο σου εγώ πιστεύω θα έχουν, και ίσως να υπάρχει και κάποιος άλλος τρόπος για να γλιτώσεις λεφτά, αυτοί ξέρουν 

• Ευχαριστώ 1

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

@caramel_83 νομιζω εμεις καναμε οτι καλυτερο μπορουσαμε!ολες κατουρησαμε!τωρα περιμενουμε να μιλησει και η επιστημη οταν εισαι ετοιμη κανε ενα τεστακι και οτι γινει!!:P

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 6 λεπτά , Anna Kal είπε:

Το στηθος μου άρχισε να ποναει τιςημερες που περιμενα περίοδο κιολας απλα δεν ημουν σιγουρη αν ειναι εγκυμοσύνη η θα μου ερχόταν περιοδος...Το αιμα δεν ηταν ανησυχητικό απλα μετα απο τοσα χρονια χαπια βγηκα απτην σειρα μου τα ειχα κοψει δυο μηνες πριν την πρωτη μας προσπάθεια και αυτούς τους δυο μηνες δεν ειχα κανονικη ροη αιματος..

αννα μηπως εχεις παχυρεστη χλωρινη να μας βοηθησεις κ συ?

• Μου αρέσει 1

6penp2.png

πρίν από 5 λεπτά , caramel_83 είπε:

Εμενα ηταν κανονικα κ εγινε σαν μπυρας..... ωχ μου φαινεται ερχεται το κλιαρ μπλου

Ηρθε η ωρα σου καραμελιτσα να ερθεις στο καινουργιο κλαμπ της μπεμπεδοσκονης!!

πρίν από 3 λεπτά , orianna είπε:

Οχι δυστυχως θα σας ελεγα. Κ αυτην η μαμα μ την πηρε. Δεν τις χρησιμοποιω...κριμα ουφ. Ακυρο διαβασα ανη

• Μου αρέσει 1

πρίν από 1 λεπτό , orianna είπε:

Δυστυχώς ουτε παχυρευστη ουτε απο την αλλη μου εχετε κινησει την περιεργεια τοση ωρα χαχαχα...προτεινω τεστακι να ηρεμησουμε ολες:-D

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Κορίτσια παρακολουθώ τα αποτελέσματα του πειράματος....είμαστε κοντα σε δημοσίευση νομιζω!!! αχαχαχαχχχαχαα Μένει μόνο η επιβεβαίωση τωρα πια!!!! Για να δούμε!!!!! :)

cO4Yp3.png

κοριτσια μου εχουμε απωλειες....εκανε κ ο αντρας μου και στην αρχη με σταγονες δεν αλλαζαν...μετα αριξα πιο πολυ και αφρισαν πολυ και σκούρυναν σαν μπυρα... @caramel_83  κανε τεστ οποτε νομιζεις... ευχομαι να εισαι εγκυουλα...

6penp2.png

πρίν από 34 λεπτά , Anna Kal είπε:

Σε 2 εβδομαδες μου ειπε ο γιατρος..και αν είμαστε τυχεροι και μας κανει την χαρη το ζουζουνι θα μαθουμε και τι ειναι!!!:)

αντε με το καλο...εμας η πρωτη προβλεψη ειναι κοριτσακι αλλα μας ειπε θα μας πει 100% τελος του μηνα που θα ξαναπαμε...!

• Μου αρέσει 1

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

πρίν από 1 λεπτό , elenakii22 είπε:

αντε με το καλο...εμας η πρωτη προβλεψη ειναι κοριτσακι αλλα μας ειπε θα μας πει 100% τελος του μηνα που θα ξαναπαμε...!

Αχ πολυ ωραία!!Σε ποια εβδομάδα το έμαθες?

πρίν από 5 λεπτά , orianna είπε:

κοριτσια μου εχουμε απωλειες....εκανε κ ο αντρας μου και στην αρχη με σταγονες δεν αλλαζαν...μετα αριξα πιο πολυ και αφρισαν πολυ και σκούρυναν σαν μπυρα... @caramel_83  κανε τεστ οποτε νομιζεις... ευχομαι να εισαι εγκυουλα...

Μήπως θα πάρετε το εκατομμύριο???? χιχιχιχι :P

cO4Yp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 49 λεπτά , Garifalia1 είπε:

Koritsia kalispera. Ego ixa poli asximi mera. Ixa olo sispasis to proi ixa roz kai tora me ekana isagogi. Avrio to proi tha m valou oro. 

ολα καλα θα πανε κοριτσι μην αγχώνεσαι!!βρισκεσαι στην τελική ευθεια!να δεις που συντομα θα κρατας τη μικρή στην αγκαλια σου κ θα τα ξεχασεις ολα!

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...