Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Epilachna είπε:

Σε ευχαριστώ και μόνο για την πρόθεση. 😊

Μην ντρέπεσαι κάνε μια ερώτηση στο κέντρο σου εγώ πιστεύω θα έχουν, και ίσως να υπάρχει και κάποιος άλλος τρόπος για να γλιτώσεις λεφτά, αυτοί ξέρουν 

• Ευχαριστώ 1

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 2 λεπτά , Ani ani είπε:

Λοιπον ηρθα σπιτι! Πειτε ποση χλωρινη βαζω περιπου? Να παω σε 5' να μ ερθουν κιολας

ανι μου ξεκινα με σταγονιτσες... δες τι γινεται σιγα σιγα... και αν αλλαζει χρωμα και σκουρενει...πηγαινε το σιγα σιγα...

6penp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 10 λεπτά , Anna Kal είπε:

Σου ευχομαι τα καλυτερα!!!Απο συπμτωματα τιποτα ειχα καθυστερηση 5-6 μέρες και εκει που ημουν σίγουρη(μητρικό ένστικτο)τσουπ να δυο σταγόνες αιμα,την αλλη μερα τιποτα και μετα ξανα τα ίδια ώσπου εκανα ενα τεστ και βγήκε θετικο και την αλλη μερα γυναικολογο..Γενικα ενοχλήσεις πολλες δεν εχω αν εξαιρέσω λιγες καουρες και ευαίσθητο στηθος...Στον γιο μου δεν ειχα επίσης τιποτα..λες να ν παω για δεύτερο γιο???

συγχαρητήρια!!!ποτε πας για αυχενικη???τυχερη εισαι που δεν εχεις τπτ..εγω μεχρι 9η βδομαδα εκανα 2-3 εμετους τη βδομαδα κ αναγουλα καθε μερα κ τωρα απο 9η μεχρι 13η που ειμαι εχω κανει 2 φορες εμετους...σχεδόν καθε δυο εβδομαδες... @Ani ani με εμετους ειμαι σμρ...ασε...δυσκολη μερα..

• Μου αρέσει 1

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

πρίν από 11 λεπτά , Anna Kal είπε:

Σου ευχομαι τα καλυτερα!!!Απο συπμτωματα τιποτα ειχα καθυστερηση 5-6 μέρες και εκει που ημουν σίγουρη(μητρικό ένστικτο)τσουπ να δυο σταγόνες αιμα,την αλλη μερα τιποτα και μετα ξανα τα ίδια ώσπου εκανα ενα τεστ και βγήκε θετικο και την αλλη μερα γυναικολογο..Γενικα ενοχλήσεις πολλες δεν εχω αν εξαιρέσω λιγες καουρες και ευαίσθητο στηθος...Στον γιο μου δεν ειχα επίσης τιποτα..λες να ν παω για δεύτερο γιο???

σε ευχαριστω πολυυυυ....λες?? θα το δειτε σε λιγες μερες...δεν μπορει...θα σας κανει τη χαρη.. το στηθος ποτε αρχισε να ειναι ευαισθητο?τελικα οι σταγονες αιματος τι ηταν?τι σου πε ο γιατρος?

6penp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , elenakii22 είπε:

συγχαρητήρια!!!ποτε πας για αυχενικη???τυχερη εισαι που δεν εχεις τπτ..εγω μεχρι 9η βδομαδα εκανα 2-3 εμετους τη βδομαδα κ αναγουλα καθε μερα κ τωρα απο 9η μεχρι 13η που ειμαι εχω κανει 2 φορες εμετους...σχεδόν καθε δυο εβδομαδες... @Ani ani με εμετους ειμαι σμρ...ασε...δυσκολη μερα..

Σε 2 εβδομαδες μου ειπε ο γιατρος..και αν είμαστε τυχεροι και μας κανει την χαρη το ζουζουνι θα μαθουμε και τι ειναι!!!:)

πρίν από 1 λεπτό , Nati85 είπε:

@caramel_83 εκανα το πειραμα μολις γυρισα!!!αφρισε μονο δεν αλλαξε χρωμα καθολου αλλα ειχα παχυρευστη χλωρινη

και μενα το ιδιο εγινε... μονο αν φταιει η χλωρινη που ειναι παχυρευστη εξηγείται να ειναι λαθος.. @caramel_83 prepei να κανεις με παχυρευστη κ συ...

6penp2.png

πρίν από 7 λεπτά , elenakii22 είπε:

Αχ βρε κοριτσι μου πολυ κριμα!!! Εγω ειμαι πολυ καλα οπως παντα! Αντε παω τουαλετα στελνω σε 1' χαχα

Just now, orianna είπε:

και μενα το ιδιο εγινε... μονο αν φταιει η χλωρινη που ειναι παχυρευστη εξηγείται να ειναι λαθος.. @caramel_83 prepei να κανεις με παχυρευστη κ συ...

Στην αρχη ομως δεν αφρισε και δεν αλλαξε χρωμα και μετα αφρισε.για να δουμε!

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , orianna είπε:

σε ευχαριστω πολυυυυ....λες?? θα το δειτε σε λιγες μερες...δεν μπορει...θα σας κανει τη χαρη.. το στηθος ποτε αρχισε να ειναι ευαισθητο?τελικα οι σταγονες αιματος τι ηταν?τι σου πε ο γιατρος?

Το στηθος μου άρχισε να ποναει τιςημερες που περιμενα περίοδο κιολας απλα δεν ημουν σιγουρη αν ειναι εγκυμοσύνη η θα μου ερχόταν περιοδος...Το αιμα δεν ηταν ανησυχητικό απλα μετα απο τοσα χρονια χαπια βγηκα απτην σειρα μου τα ειχα κοψει δυο μηνες πριν την πρωτη μας προσπάθεια και αυτούς τους δυο μηνες δεν ειχα κανονικη ροη αιματος..

@caramel_83 εκανα με απλη χλωρινη περιπου μισο καπακι και σκουριναν αρκετα σαν χρωμα μπυρας. Ηταν πολυ ανοιχτο χρωμα αρχικα γιατι εχω πιει πολλα νερα!!! Μακαρι να εισαι!!!!!

• Μου αρέσει 2

πρίν από 3 λεπτά , Ani ani είπε:

@caramel_83 εκανα με απλη χλωρινη περιπου μισο καπακι και σκουριναν αρκετα σαν χρωμα μπυρας. Ηταν πολυ ανοιχτο χρωμα αρχικα γιατι εχω πιει πολλα νερα!!! Μακαρι να εισαι!!!!!

Εμενα ηταν κανονικα κ εγινε σαν μπυρας..... ωχ μου φαινεται ερχεται το κλιαρ μπλου

• Μου αρέσει 5

πφφφφ και τωρα?η ανι και οι καραμελ καναν με απλη και εγω και η νατι που δεν ημαστε σιγουρα καναμε με παχυρευστη... @caramel_83  θα πρεπει να κανεις με παχυρευστη ξανα να δουμε αν σκουρύνουν παλι.

6penp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...