Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Epilachna είπε:

Σε ευχαριστώ και μόνο για την πρόθεση. 😊

Μην ντρέπεσαι κάνε μια ερώτηση στο κέντρο σου εγώ πιστεύω θα έχουν, και ίσως να υπάρχει και κάποιος άλλος τρόπος για να γλιτώσεις λεφτά, αυτοί ξέρουν 

• Ευχαριστώ 1

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 14 λεπτά , caramel_83 είπε:

Εγω χρησιμοποιησα απλη κ μολις εριξα λιγο αμεσως σκουρινε

Η χαρα της χλωρινης θα ειμαι με τετοια καταναλωση απο ολες μσς:-P

λοιπον....εχω τα πρωτα επισημα αποτελεσματα του πειραματος....δεν υπηρξε καμια αλλαγη στο χρωμα...μονο αφρισανε... και σταδιακα εριξα και μπολικη...τιποτα... αντε με το καλο καραμελιτσα....χχαχαχχαχα

• Μου αρέσει 1

6penp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 15 λεπτά , caramel_83 είπε:

Εγω χρησιμοποιησα απλη κ μολις εριξα λιγο αμεσως σκουρινε

Η χαρα της χλωρινης θα ειμαι με τετοια καταναλωση απο ολες μσς:-P

Αύριο κι εγώ τη χλωρίνη- παχύρρευστη. Προς το παρόν καλή σας νύχτα. 

• Μου αρέσει 2

Καλησπέρα κοριτσια!!!Τι όμορφο παρεακι είναι αυτο???Εύχομαι σε ολες καλη εγκυμοσύνη και σε οσες περιμενουν αποτελέσματα να ειναι θετικα:) εγω ειμαι στην 11η βδομαδα και σε δυο εβδομάδες εχω ξανα ραντεβου

• Μου αρέσει 4

πρίν από 7 λεπτά , Anna Kal είπε:

Καλησπέρα κοριτσια!!!Τι όμορφο παρεακι είναι αυτο???Εύχομαι σε ολες καλη εγκυμοσύνη και σε οσες περιμενουν αποτελέσματα να ειναι θετικα:) εγω ειμαι στην 11η βδομαδα και σε δυο εβδομάδες εχω ξανα ραντεβου

καλησπερα κοριτσι...με το καλο το μωρακι σου... αγορακι περιμενεις?προσπαθουσατε καιρο?

6penp2.png

πρίν από 20 λεπτά , orianna είπε:

λοιπον....εχω τα πρωτα επισημα αποτελεσματα του πειραματος....δεν υπηρξε καμια αλλαγη στο χρωμα...μονο αφρισανε... και σταδιακα εριξα και μπολικη...τιποτα... αντε με το καλο καραμελιτσα....χχαχαχχαχα

:shock:

Διαφημίσεις

Just now, caramel_83 είπε:

:shock:

χχααχαχα σου πεταχτηκαν τα ματια εξω κοριτσι?εψησα και τον αντρα μου να κατουρησει... αλλα θα περιμενουμε να του ερθει...χαχχαχαχ 

για να δουμε κ καμια αλλη κοπελα τι θα της βγει...εσενα ποσο σκουρα γινανε?αισθητη διαφορα δλδ?

εμεις στη καναμε τη χαρη...αν τα αποτελεσματα ειναι υπερ σου θα μας κανει τη χαρη κ συ να κανεις εκεινο το τεστ που εχεις στο ντουλαπι?

αισθανεσαι οτι θα αδιαθετησεις?εχεις πονους?εγω πιστευω ωορρηξια εκανες οταν σταματησε ο πονος και μια μερα πριν τελειωσουν τα υγρα.

• Μου αρέσει 1

6penp2.png

πρίν από 3 λεπτά , orianna είπε:

καλησπερα κοριτσι...με το καλο το μωρακι σου... αγορακι περιμενεις?προσπαθουσατε καιρο?

Δεν ξέρουμε ακόμα..ελπιζω να το μαθω την μεθεπόμενη εβδομάδα που θα παω για υπερυχο...Εμεινα με την πρώτη έγκυος αν και ειχα τις φοβιες μου γιατι επερνα 6 χρόνια αντισυλληπτικά...

Just now, Anna Kal είπε:

Δεν ξέρουμε ακόμα..ελπιζω να το μαθω την μεθεπόμενη εβδομάδα που θα παω για υπερυχο...Εμεινα με την πρώτη έγκυος αν και ειχα τις φοβιες μου γιατι επερνα 6 χρόνια αντισυλληπτικά...

μπραβο κοριτσι μου... πολυ τυχερουλα...ουτε αγχος ουτε τιποτα...εχουμε κ δω δυο κοπελες κοντα σε σενα...την ελενη και την ανι...

• Μου αρέσει 1

6penp2.png

πρίν από 2 λεπτά , orianna είπε:

μπραβο κοριτσι μου... πολυ τυχερουλα...ουτε αγχος ουτε τιποτα...εχουμε κ δω δυο κοπελες κοντα σε σενα...την ελενη και την ανι...

Εσυ εισαι σε αναμονή?

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , orianna είπε:

εγω μολις καθαρισα...και παω για νεα προσπαθεια...αληθεια ειχες συμπτωματα πριν κανεις τεστ?αν ναι τι ειχες?

Σου ευχομαι τα καλυτερα!!!Απο συπμτωματα τιποτα ειχα καθυστερηση 5-6 μέρες και εκει που ημουν σίγουρη(μητρικό ένστικτο)τσουπ να δυο σταγόνες αιμα,την αλλη μερα τιποτα και μετα ξανα τα ίδια ώσπου εκανα ενα τεστ και βγήκε θετικο και την αλλη μερα γυναικολογο..Γενικα ενοχλήσεις πολλες δεν εχω αν εξαιρέσω λιγες καουρες και ευαίσθητο στηθος...Στον γιο μου δεν ειχα επίσης τιποτα..λες να ν παω για δεύτερο γιο???

πρίν από 12 λεπτά , orianna είπε:

χχααχαχα σου πεταχτηκαν τα ματια εξω κοριτσι?εψησα και τον αντρα μου να κατουρησει... αλλα θα περιμενουμε να του ερθει...χαχχαχαχ 

για να δουμε κ καμια αλλη κοπελα τι θα της βγει...εσενα ποσο σκουρα γινανε?αισθητη διαφορα δλδ?

εμεις στη καναμε τη χαρη...αν τα αποτελεσματα ειναι υπερ σου θα μας κανει τη χαρη κ συ να κανεις εκεινο το τεστ που εχεις στο ντουλαπι?

αισθανεσαι οτι θα αδιαθετησεις?εχεις πονους?εγω πιστευω ωορρηξια εκανες οταν σταματησε ο πονος και μια μερα πριν τελειωσουν τα υγρα.

Μολις εριξα αλλαξε αμεσως κ σκουρινε..... εχω λιγαμπεζ υγρα ποναει τοο στηθος μου. το αριστερο αρκετα ...δεν ξερω θα περιμενω λιγο ακομα

1 hour ago, orianna είπε:

@stalitsa82 @Vana87 @Ani ani @elenakii22 @Dimitr@17 @ath_gal1   κοριτσια θελουμε μια εγκυο εθελοντρια να κατουρησει σε ενα κυπελακι και να ριξει λιγο χλωρινη μεσα να μας πει αν σκουρυναν τα ουρα.... xaxaxxaxxa  οποια μπορει να μας εξυπηρετησει ας το κανει το πειραμα...

Λοιπον ηρθα σπιτι! Πειτε ποση χλωρινη βαζω περιπου? Να παω σε 5' να μ ερθουν κιολας

• Μου αρέσει 2

πρίν από 1 λεπτό , Ani ani είπε:

Λοιπον ηρθα σπιτι! Πειτε ποση χλωρινη βαζω περιπου? Να παω σε 5' να μ ερθουν κιολας

Εγω εριξα πολυ λιγο σε ενα κυπελακι με ουρα ποσο να σου πω 1 καπακι μαλλον γιατι το εκανα με το ματι. Τωρα με παχυρευστη δεν ξερω ελεγε απλα χλωρινη δεν διευκρινιζε

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...