Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Epilachna είπε:

Σε ευχαριστώ και μόνο για την πρόθεση. 😊

Μην ντρέπεσαι κάνε μια ερώτηση στο κέντρο σου εγώ πιστεύω θα έχουν, και ίσως να υπάρχει και κάποιος άλλος τρόπος για να γλιτώσεις λεφτά, αυτοί ξέρουν 

• Ευχαριστώ 1

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 6 λεπτά , caramel_83 είπε:

Λιγο εβαλα με το μπουκαλι κ σκουρινε αμεσως το χρωμα. Λενε στο θετικο δκουραινει... αντε κανε κι εσυ περιμενουμε...

ελεγε στο πειραμα απλη χλωρινη?φανταζομαι και παχυρευστη κανει...παχυρευστη δεν εχεις ρε καραμελ να κανεις και μ αυτην? ολες παχυρευστη εχουμε... εγω θα κανω με παχυρευστη κ οτι γινει...

• Μου αρέσει 2

6penp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 2 λεπτά , orianna είπε:

ελεγε στο πειραμα απλη χλωρινη?φανταζομαι και παχυρευστη κανει...παχυρευστη δεν εχεις ρε καραμελ να κανεις και μ αυτην? ολες παχυρευστη εχουμε... εγω θα κανω με παχυρευστη κ οτι γινει...

Εχω κ απο τις 2 χαχαχα κανε με παχυρευστη κ πες αν σκουρινε

Διαφημίσεις

6). Δοκιμή με ιώδιο

Η γυναίκα πρέπει να συλλέξει τα πρωινά ούρα σε ένα αποστειρωμένο δοχείο ούρων. Με προσοχή και σε απόσταση 6 -7 cm να προσθέτει προσεκτικά 2-3 σταγόνες ιώδιο. Αν το ιώδιο διαλυθεί πλήρως σε αυτό, το αποτέλεσμα είναι αρνητικό. Αν  το ιώδιο παραμείνει στην επιφάνεια - με τη μορφή σταγόνων ή δημιουργήσει καφέ κύκλο, το αποτέλεσμα είναι θετικό.

. Δοκιμασία με βελόνα

Η γυναίκα πρέπει να ουρήσει  σε ένα βάζο και να τοποθετήσει  μια βελόνα μέσα στο δοχείο. Κλείνουμε το βάζο και περιμένουμε για οκτώ ώρες χωρίς να κινήσουμε καθόλου το βάζο. Αν η βελόνα να αλλάξει  χρώμα, το αποτέλεσμα είναι θετικό.

@caramel_83

6penp2.png

εγω που ειμαι..προς το παρον...θα κανω τη χλωρινη...κ θα βαλω τον αντρα μου που δεν ειναι ΣΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ εγκυος να κατουρισει....

λετε να πιασει???:-P:-P

• Μου αρέσει 6

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

κοριτσια δεν κανω αλλο απο τετοια το επομενο θα ειναι κανονικο,αλλα ας κανει καποια απο εσας που ΔΕΝ ειναι εγκυος αυτο με τη χλωρινη να δουμε αν ισχυει

Just now, ath_gal1 είπε:

εγω που ειμαι..προς το παρον...θα κανω τη χλωρινη...κ θα βαλω τον αντρα μου που δεν ειναι ΣΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ εγκυος να κατουρισει....

λετε να πιασει???:-P:-P

ΝΑΑΙΙ

• Μου αρέσει 1

και πως γινεται..πειτε ακριβως!πρεπει να ναι κλινεξ???εγω εχω απ τα μαι μαρκετ...!!!:-P

χαχαχα

παχυρευστη εννοειται

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

@stalitsa82 @Vana87 @Ani ani @elenakii22 @Dimitr@17 @ath_gal1   κοριτσια θελουμε μια εγκυο εθελοντρια να κατουρησει σε ενα κυπελακι και να ριξει λιγο χλωρινη μεσα να μας πει αν σκουρυναν τα ουρα.... xaxaxxaxxa  οποια μπορει να μας εξυπηρετησει ας το κανει το πειραμα...

• Μου αρέσει 2

6penp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 9 λεπτά , caramel_83 είπε:

κοριτσια δεν κανω αλλο απο τετοια το επομενο θα ειναι κανονικο,αλλα ας κανει καποια απο εσας που ΔΕΝ ειναι εγκυος αυτο με τη χλωρινη να δουμε αν ισχυει

ΝΑΑΙΙ

τα ουρα τα ανακατεψες κιολας η οπως ειναι?απο τη παχυρευστη λιγο ετσι?

6penp2.png

Ειμαι κ στην δουλεια με το κινητο κ δεν μπορω κ να γραψω ευκολα... αλλα δεν πειραζει θα τα πληρωσετε ολα αυριο που θα ειμαι στον υπολογιστη:-P

• Μου αρέσει 3

πρίν από 1 λεπτό , caramel_83 είπε:

Καλα με κοροιδευετε αλλα δεν πειραζει.... νομιζω οτι πιο πολυ θελουμε μια που να μην ειναι εγκυος.

γτ σε κοροιδευουμε καλε?ολο το φορουμ θα κατουραει και θα βαζει χλωρινη για το καραμελακι μας...

• Μου αρέσει 3

6penp2.png

Just now, orianna είπε:

τα ουρα τα ανακατεψες κιολας η οπως ειναι?απο τη παχυρευστη λιγο ετσι?

Εγω χρησιμοποιησα απλη κ μολις εριξα λιγο αμεσως σκουρινε

πρίν από 7 λεπτά , orianna είπε:

γτ σε κοροιδευουμε καλε?ολο το φορουμ θα κατουραει και θα βαζει χλωρινη για το καραμελακι μας...

Η χαρα της χλωρινης θα ειμαι με τετοια καταναλωση απο ολες μσς:-P

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...