Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Το στομάχι επειδή τώρα είναι πιο ευαίσθητο θα σε πονούσε από κάποιο φάρμακο λογικά. Ε βραστή πατάτα , φρυγανιές απλές όχι μαύρες πολυσπορες κτλ , φιδέ , ριζακι για σούπα , κοτόπουλο χωρίς μπαχαρικά . Γενικα φρόντισε όταν περνεις κάποιο φάρμακο να έχεις φάει κάτι ελαφρύ. 

Γενικά τώρα απέφευγε να τρως απέξω απέφευγε να τρως βαριά φαγητά όχι ωμά λαχανικά όλα τα ωμά γενικά ανακατεύουν συνήθως Κ είναι δύσκολα στην πέψη 

Ευχαριστώ πολύ! Είσαι πολύ κατατοπιστική! Επίσης να σε ρωτήσω αν γνωρίζεις! Από χθες νιώθω ένα ποναλακι κάτω αριστερά.Λογικα είναι από το έντερο;;

1 hour ago, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Καλημέρα κορίτσι μου, εγώ έχω ένα κουτί arvekap ανοιγμένο γιατί είχα χρησιμοποιήσει μια αμπούλα.Ειμαι όμως Ηράκλειο Κρήτης 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 24 λεπτά , Nati85 είπε:

Ναι περιμενε λιγο να εισαι σιγουρη οταν θα το κανεις.η εισαι εγκυος η καποια ανωμαλια του κυκλου μπορει να ειναι.ευχομαι να εισαι! Ναι να σου πω την αληθεια ουτε αυτο τον μηνα θα εμενα μεχρι να κατεβει η tsh οποτε καλυτερα νιωθω ηρεμη και χαλαρη τωρα.ισως ειναι μια καλη αρχη τον αλλο μηνα χωρις αγχος πλεον.:-D

Ναι αγάπη μου το ανχος μας έχει φάει όλες είναι κάτι που δεν μπορούμε να το ελέγξουμε θεωρώ από την λαχτάρα μας για μωράκι.... Εύχομαι πάντως σύντομα όλες εδώ να έχουμε θετικά τεστακια 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

1 hour ago, Nati85 είπε:

Καλα εχει γινει χαμος!διαβασα στα γρηγορα τα νεα! Συγχαρητηρια @Dimitr@17 και @ath_gal1 αν και ειπες ειναι λιγο χαμηλη η χοριακη ευχομαι ολα να πανε καλα! 

@caramel_83 η θερμοκρασια ειναι ανεβασμενη μεχρι να ερθει η περιοδος οταν ερθει πεφτει συνηθως την μερα που περιμενεις η λιγες ωρες πριν ερθει.αυτα τα μπεζ που λες εγω τα εχω λιγο πριν αδιαθετησω αλλα το στηθος και οι πονοι τοσες μερες ειναι υποπτα!για πες με τι χλωρινη εκανες το τεστ παχυρευστη η την απλη?χαχαχαχα να κανω και εγω αν ειναι που δεν ειμαι σιγουρα εγκυος να σου πω αν θα γινει σκουρα.ειμαι υπερ των πειραματων! Ειχα διαβασει και εγω ενα τεστ μια φορα με ζαχαρη αν διαλυθεί δεν εισαι αν κανει μικρα γρομπαλακια εισαι εγκυος.

@Μαρθα Κ κανε ενα τεστακι καποια στιγμη γιατι κανονικα επρεπε να ερθει!το στηθος σου ειναι πρησμενο?

Κοριτσια μου το εκανα το εμβολιακι μου την Παρασκευή! Μου ειπε και η παιδιατρος ενα μηνα μετα να ξαναπροσπαθησω δεν χρειαζεται περισσοτερο! Καλα εσεις λετε για εγκυμοσυνες και εγω τα ασχετα τα δικα μου χαχαχαχαχα!!ειμαι τρεληηηηη φιλακιααααα

Γραφω απο το κινητο γιατι ειμαι στην δουλεια

Με απλη εκανα , οντως για κανε κι εσυ να συγκρινουμε,σε εσενα θα σκουρινει? Θα περιμενω :P

2 ώρες πρίν, Nati85 είπε:

Καλα εχει γινει χαμος!διαβασα στα γρηγορα τα νεα! Συγχαρητηρια @Dimitr@17 και @ath_gal1 αν και ειπες ειναι λιγο χαμηλη η χοριακη ευχομαι ολα να πανε καλα! 

@caramel_83 η θερμοκρασια ειναι ανεβασμενη μεχρι να ερθει η περιοδος οταν ερθει πεφτει συνηθως την μερα που περιμενεις η λιγες ωρες πριν ερθει.αυτα τα μπεζ που λες εγω τα εχω λιγο πριν αδιαθετησω αλλα το στηθος και οι πονοι τοσες μερες ειναι υποπτα!για πες με τι χλωρινη εκανες το τεστ παχυρευστη η την απλη?χαχαχαχα να κανω και εγω αν ειναι που δεν ειμαι σιγουρα εγκυος να σου πω αν θα γινει σκουρα.ειμαι υπερ των πειραματων! Ειχα διαβασει και εγω ενα τεστ μια φορα με ζαχαρη αν διαλυθεί δεν εισαι αν κανει μικρα γρομπαλακια εισαι εγκυος.

@Μαρθα Κ κανε ενα τεστακι καποια στιγμη γιατι κανονικα επρεπε να ερθει!το στηθος σου ειναι πρησμενο?

Κοριτσια μου το εκανα το εμβολιακι μου την Παρασκευή! Μου ειπε και η παιδιατρος ενα μηνα μετα να ξαναπροσπαθησω δεν χρειαζεται περισσοτερο! Καλα εσεις λετε για εγκυμοσυνες και εγω τα ασχετα τα δικα μου χαχαχαχαχα!!ειμαι τρεληηηηη φιλακιααααα

Πολύ καλά έκανες και το έκανες το εμβόλιακι. Διάβαζα χτες ότι ενώ στην Ελλάδα είχαμε το πολύ ένα δύο κρούσματα ιλαράς το χρόνο, φέτος έχουμε νομίζω 150! Εξαιτίας των αντιεμβολιαστών. 

@caramel_83 θα συμμετείχα κι εγώ στο πείραμα αλλά έχω μονο παχύρρευστη χλωρίνη :-P

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, caramel_83 είπε:

Γραφω απο το κινητο γιατι ειμαι στην δουλεια

Με απλη εκανα , οντως για κανε κι εσυ να συγκρινουμε,σε εσενα θα σκουρινει? Θα περιμενω :P

θα εκανα κ εγω αλλα ειμαι σε ξενο σπιτι!!!!!

• Μου αρέσει 2

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , elenakii22 είπε:

θα εκανα κ εγω αλλα ειμαι σε ξενο σπιτι!!!!!

χαχαχα..πες μπορω να σας κανω μια γενικη στο σπιτι??φερτε μου χλωρινη .....χαααααααααααα:-D:-D

• Μου αρέσει 3

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

πρίν από 46 λεπτά , Maria3012 είπε:

Ixe gini thn 15h 

Λογικά όχι αλλά ποτέ δεν μπορεί να ξέρεις. Μπορεί να έχεις μια καθυστέρηση στην ωορρηξία κ να έκανες αργότερα. Σήμερα δεν ήταν να αδιαθετησεις;

6penp2.png

7 ώρες πρίν, caramel_83 είπε:

δεν ξερω ρε γμτ ειναι πρωτη φορα που λεω "βρε λες?? " με εχει πονηρεψει η θερμοκρασια και τοσες μερες η κοιλια δεν γινεται τοοοοσες μερες να ποναω και να μην ερχεται, ειναι 62 μερες που κανω θεραπεια .... εκτος αν παει να στρωσει η ροη και τα κανουν οι ορμονες αυτα. η θερμοκρασια ομως?? δεν νιωθω αρρωστη που εγω οταν εχω δεκατα ειμαι σαν πεθαμενη ενω στον κανονικο πυρετο οχι, τα δεκατα ομως με γονατιζουν

καλο αυτο να ειναι και ηρεμη η εγκυμοσυνη ;) 

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ

1. Garifalia1 ΠΗΤ 19-24/9/2017 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

2. Alekagala ΠΗΤ  9/10/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!!

3. oneira_glyka ΠΗΤ  23/11/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

4. Angie trg  ΠΗΤ  9/1/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

5. dimitroula30  ΠΗΤ  17/1/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

6. Kalfeli   ΠΗΤ  2-3/2/2018!!!

7. Ani ani   ΠΗΤ  21/3/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

8. elenakii22 ΠΗΤ  22/3/2018  ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

9. maria1988  ΠΗΤ  2/4/2018!!!

10. stalitsa82  ΠΗΤ  25/4/2018!!!

11. Olivia3 ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ 2500!!!

12. Vana87 ΘΕΤΙΚΟ ΤΕΣΤΑΚΙ!!!

13. ath_gal1 ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ 35!!!

14. Dimitr@17 ΘΕΤΙΚΟ ΤΕΣΤΑΚΙ!!!

ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ

1. alina80 9/9/2017!!!

2. Μαρθα Κ 11/9/2017!!!

3. ElektraGr  12/9/2017!!!

4. caramel_83  14-20/9/2017!!!

5. orianna  16/9/2017!!!

6. andrianni  20/9/2017!!!

7. λουπιτα 20-23/9/2017!!!

8. Vila 28/9/2017!!!

9. μπουμπού92 29/9/2017!!!

10. Farmakotriftena 1/10/2017!!!

11. Nati85 2/10/2017!!!

12. linaa  6/10/2017!!!

Κορίτσια να δινετε πληροφοριες για να ανανεωνεται το πινακακι μας;)

Με το καλο ολες με ενα μωρακι στην αγκαλια μας!!!:wub:

@Dimitr@17 @ath_gal1 κοριτσια μιλησατε με τους γιατρους σας??

Αυριο θα παω στον γιατρο και θα σας εχω περισσοτερα νεα...προς το παρον ειχα φυγειπει για σκ και τωρα γυρισα...

1 ώρα πρίν, alina80 είπε:

Πολύ καλά έκανες και το έκανες το εμβόλιακι. Διάβαζα χτες ότι ενώ στην Ελλάδα είχαμε το πολύ ένα δύο κρούσματα ιλαράς το χρόνο, φέτος έχουμε νομίζω 150! Εξαιτίας των αντιεμβολιαστών. 

@caramel_83

Βασικα,  στο ΚΕΕΛΠΝΟ,  αναφορικα με την Ιλαρα αναφέρονται σε εξαρση επιδημιας... Εχει δημιουργηθεί τεραστιο προβλημα... 

Ασχετο,  κοριτσια ξερετε αν εχω υγρα καφετια ή αιμα ο γιατρος θα μπορει να δει στον υπερηχο??  Ή στραφι θα πανε τα 40€ και θα πρέπει να ξαναπαω??  Χιλια συγγνωμη αμα σας ζαλιζω αλλα εχω κατα-αγχωθει... Και υποτιθεται είμαι ψυχραιμη... Τρομαρα μου! 

cO4Yp3.png

@caramel_83 δεν προλαβα να κανω τελικα ειμαστε εξω σε γιορτουλα τωρα αλλα αυριο θα κανω και θα σου πω το αποτελεσμα του πειραματος!!

@alina80 ναι επρεπε να το κανω δεν το ηξερα παλια οτι δεν το ειχα κανει μικρη αλλα ηταν ευκαιρια τωρα!ξερεις ειχε βγει η φημη οτι εχει πολλες παρενεργειες το mmr και δεν το εκαναν στα παιδια και ειναι σε εξαρση τωρα.ο μικρος εκανε και την δευτερη δοση τωρα για να ειμαστε καλλυμενοι! 

• Μου αρέσει 2

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 39 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Βασικα,  στο ΚΕΕΛΠΝΟ,  αναφορικα με την Ιλαρα αναφέρονται σε εξαρση επιδημιας... Εχει δημιουργηθεί τεραστιο προβλημα... 

Ασχετο,  κοριτσια ξερετε αν εχω υγρα καφετια ή αιμα ο γιατρος θα μπορει να δει στον υπερηχο??  Ή στραφι θα πανε τα 40€ και θα πρέπει να ξαναπαω??  Χιλια συγγνωμη αμα σας ζαλιζω αλλα εχω κατα-αγχωθει... Και υποτιθεται είμαι ψυχραιμη... Τρομαρα μου! 

Νομίζω ότι μπορεί. Εγώ λόγω του θέματος μου πάω πάντα στο τέλος της περιόδου μου που μπορεί και να μην έχω καθαρίσει τελείως, ποτέ δεν είχε θέμα ο γιατρός. Δεν του κάνεις ένα τηλεφώνημα πριν πας καλού κακού; Για Τεστ ΠΑΠ θέλει να είσαι τελείως καθαρή. 

• Μου αρέσει 1

7 ώρες πρίν, caramel_83 είπε:

κοριτσια θελω να σας πω κατι και μπορει να με κραξετε (δεν πειραζει ομως γιάυτο ειμαστε εδω :P ) εκανα αυτα που κοροιδευω

διαβαζα σπιτικα τεστ εγκυμοσυνης και διαβασα αυτο με τη χλωρινη, σε ενα κυπελακι βαζεις τα ουρα σου και ριχνεις λιγο χλωρινη...αν σκουρινει ειναι θετικο και το εκανα και σκουρινε αμεσως.....ισχυει? υπαρχει αλλη κουλη σαν εμενα? τωρα με εχουν ζωσει τα φιδια πιο πολυ, θερμοκρασια 37,2

γαμωτο απο την μια λεω κατσε μεχρι την Παρασκευη απο την αλλη φοβαμαι για τα χαπια που παιρνω και γι'αυτο ρωτησα χθες την φαρμακοτριφτενα:?

εχω ντραπει πολυ με αυτο που εκανα, σαν χαζοκοριτσο νιωθω τωρα 

σιγα μωρε καραμελ τι εκανες και ντρεπεσαι?αυτα θα εχουμε να θυμομαστε...αυριο θα λες στο παιδι σου, εκανα το τεστ με τη χλωρινη και καταλαβα οτι ειμαι εγκυος σε σενα...χχαχαχχαχαχα αντε ποσο χλωρινη εβαλες να το κανω και γω...

• Μου αρέσει 1

6penp2.png

πρίν από 14 λεπτά , alina80 είπε:

Νομίζω ότι μπορεί. Εγώ λόγω του θέματος μου πάω πάντα στο τέλος της περιόδου μου που μπορεί και να μην έχω καθαρίσει τελείως, ποτέ δεν είχε θέμα ο γιατρός. Δεν του κάνεις ένα τηλεφώνημα πριν πας καλού κακού; Για Τεστ ΠΑΠ θέλει να είσαι τελείως καθαρή. 

Θενξ!  Πφφφφ μπελαδες που με βρηκαν στα καλα καθούμενα :?

πρίν από 4 λεπτά , orianna είπε:

σιγα μωρε καραμελ τι εκανες και ντρεπεσαι?αυτα θα εχουμε να θυμομαστε...αυριο θα λες στο παιδι σου, εκανα το τεστ με τη χλωρινη και καταλαβα οτι ειμαι εγκυος σε σενα...χχαχαχχαχαχα αντε ποσο χλωρινη εβαλες να το κανω και γω...

Βασικα το ιδανικο θα ηταν να το κανει το τεστ μια εγκυμονουσα και μια σιγουρα μη εγκυμονουσα και να κανουμε συγκριτικη μελετη!!!! Χιχιχι

• Μου αρέσει 1

cO4Yp3.png

πρίν από 11 λεπτά , orianna είπε:

Λιγο εβαλα με το μπουκαλι κ σκουρινε αμεσως το χρωμα. Λενε στο θετικο δκουραινει... αντε κανε κι εσυ περιμενουμε...

πρίν από 13 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Βασικα το ιδανικο θα ηταν να το κανει το τεστ μια εγκυμονουσα και μια σιγουρα μη εγκυμονουσα και να κανουμε συγκριτικη μελετη!!!! Χιχιχι

Εγώ που δεν είμαι σίγουρα να πάω αύριο σούπερ μάρκετ να πάρω απλή χλωρίνη; @caramel_83 θα χρειαστούμε ακριβώς τις προδιαγραφές του πειράματος. Ποσότητα (εντάξει περίπου) ούρων και χλωρίνης, καθώς και την ώρα διεξαγωγής. 

πρίν από 13 λεπτά , anemoni1989 είπε:

@caramel_83

Βρήκα και ένα που λέει με ζάχαρη. Βάζεις λέει 2-3 κουταλάκια ζάχαρη και προσθέτεις λίγα ούρα. Αν η ζάχαρη διαλυθεί δεν είσαι έγκυος. Αν κάνει σβόλους είσαι. Συνιστάται να γίνεται με πρωινά ούρα!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...