Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Το στομάχι επειδή τώρα είναι πιο ευαίσθητο θα σε πονούσε από κάποιο φάρμακο λογικά. Ε βραστή πατάτα , φρυγανιές απλές όχι μαύρες πολυσπορες κτλ , φιδέ , ριζακι για σούπα , κοτόπουλο χωρίς μπαχαρικά . Γενικα φρόντισε όταν περνεις κάποιο φάρμακο να έχεις φάει κάτι ελαφρύ. 

Γενικά τώρα απέφευγε να τρως απέξω απέφευγε να τρως βαριά φαγητά όχι ωμά λαχανικά όλα τα ωμά γενικά ανακατεύουν συνήθως Κ είναι δύσκολα στην πέψη 

Ευχαριστώ πολύ! Είσαι πολύ κατατοπιστική! Επίσης να σε ρωτήσω αν γνωρίζεις! Από χθες νιώθω ένα ποναλακι κάτω αριστερά.Λογικα είναι από το έντερο;;

1 hour ago, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Καλημέρα κορίτσι μου, εγώ έχω ένα κουτί arvekap ανοιγμένο γιατί είχα χρησιμοποιήσει μια αμπούλα.Ειμαι όμως Ηράκλειο Κρήτης 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 2 λεπτά , alina80 είπε:

Καραμελιτσα δεν πας αύριο το πρωί για μια χοριακη; Νομίζω θα δείξει σίγουρα. Και θα είσαι πιο ήρεμη από ότι με το τεστακι. Άλλωστε και τεστ να κάνεις πάλι θα πας για χοριακή. 

Αυτό με τη χλωρίνη το έχεις ξανακάνει και δεν έχει σκουρύνει (το έχω διαβάσει κι εγώ. Η γνώμη μου είναι ότι τελείως βλακεία δεν είναι τέτοια πράγματα -οχι αναγκαστικά το συγκεκριμένο- γιατί και παλιά οι γυναίκες που δεν υπήρχαν τεστ κάποιο τρόπο θα είχαν για να καταλάβουν. Σίγουρα βέβαια δεν είναι αξιόπιστα. )

@Μαρθα Κ δεν κάνεις κι εσύ μια χλωρίνη...χαχαχα. Επειδή τόσες καθυστερήσεις εδώ μέσα, εσύ σε ποια μέρα του κύκλου είσαι; Ωορρηξία κατάλαβες; Ο πιο μεγάλος κύκλος σου πόσο ήταν; 

Κοίτα δεν πυστευω ότι είμαι γιατί είχαμε πολύ λίγες επαφές ο κύκλος μου τελευταία είναι 35 με 38 έχω πολυκυστικες στην αριστερή ωοθήκη απλά έχω αυτά τα καφέ υγρά στο σκούπισμα αντί για περίοδο από χθες έντονο πονοκέφαλο και τάσεις για εμετό οπότε λογικά ως την Τετάρτη θα μου έρθει.. 

πρίν από 8 λεπτά , ath_gal1 είπε:

χωρις κανενα ιστορικο???

αν ναι..περιεργο μου φαινεται...

να λεει γιατρος ελα στη βδομαδα κ καπακι μετα απο 15 μερες

Εύχομαι να σου πάνε όλα καλά και να έχεις μια τέλεια εγκυμοσύνη!!! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Just now, Μαρθα Κ είπε:

Κοίτα δεν πυστευω ότι είμαι γιατί είχαμε πολύ λίγες επαφές ο κύκλος μου τελευταία είναι 35 με 38 έχω πολυκυστικες στην αριστερή ωοθήκη απλά έχω αυτά τα καφέ υγρά στο σκούπισμα αντί για περίοδο από χθες έντονο πονοκέφαλο και τάσεις για εμετό οπότε λογικά ως την Τετάρτη θα μου έρθει.. 

Εσύ ξέρεις κορίτσι καλύτερα. Και η Τετάρτη δεν είναι μακριά. Το ξαναβλέπουμε τότε. Πάντως το νούμερο των επαφών δεν παίζει ρόλο. Μία είναι υπεραρκετή. Είδες και η Βάνα, με μια-δυο επαφές και προχθές μας ανακοίνωσε τα ευχάριστα. Και νομίζω το έχω ξαναπεί ότι φίλη μου με πολύ μεγάλους κύκλους (40+ ημερών), ούτε κατά διάνοια δεν μπορούσε να υπολογισει ωορρηξία αφού έχει και ανωορρηκτικους μηνες μέσα στο χρόνο, με μία φορά (στο τρίμηνο όχι στο μήνα) και έμεινε έγκυος. Οπότε εφόσον έχει μια γυναίκα επαφές, πάντα υπάρχει πιθανότητα. 

πρίν από 20 λεπτά , ath_gal1 είπε:

χωρις κανενα ιστορικο???

αν ναι..περιεργο μου φαινεται...

να λεει γιατρος ελα στη βδομαδα κ καπακι μετα απο 15 μερες

ετσι λειτουργει ο δικος μου γιατρος...και καλυτερα θα ηταν να πας κ εσυ απο νωρις...μετα τις 1000 φαινεται ο σακος..γτ καποια να περιμενει να ακουσει καρδια απευθειας κ να μην σιγουρευτει οτι ειναι ενδομητρια κυηση?εγω εκανα 2 χοριακες μια σαββατο μια δευτερα κ παρασκευη πηγα..

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

πρίν από 4 λεπτά , elenakii22 είπε:

ετσι λειτουργει ο δικος μου γιατρος...και καλυτερα θα ηταν να πας κ εσυ απο νωρις...μετα τις 1000 φαινεται ο σακος..γτ καποια να περιμενει να ακουσει καρδια απευθειας κ να μην σιγουρευτει οτι ειναι ενδομητρια κυηση?εγω εκανα 2 χοριακες μια σαββατο μια δευτερα κ παρασκευη πηγα..

οταν ειναι σχετικα καλο νουμερο η χοριακη..κ αναλογωσ την μερα τησ κσθυστ. που την εκανες ξερει ο γιατρος ποτε θα σου πει να πας...

εγω με 342 στο πρωτο μου παιδι κ ανημερα της καθυστερησησ...εκανα επαναλ.δευτερα κ ηταν 829 μου φαινεται...

πηγα στην 8η εβδ. κανονικα...

αφου φαινοταν απο νουμερα

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, caramel_83 είπε:

πολλες γυναικες κανουν στα 40 παιδι, μην σκεφτεσαι αρνητικα καλη μου αλλα ουτε και να πετας στα συννεφα, κανε αυριο την χοριακη σου, πηγαινε και στον γιατρο σου και το βλεπεις πως θα παει ;) 

Θετικη σκεψη και ενεργεια και ολα καλα θα τα πανε!!! 

πρίν από 34 λεπτά , alina80 είπε:

Εσύ ξέρεις κορίτσι καλύτερα. Και η Τετάρτη δεν είναι μακριά. Το ξαναβλέπουμε τότε. Πάντως το νούμερο των επαφών δεν παίζει ρόλο. Μία είναι υπεραρκετή. Είδες και η Βάνα, με μια-δυο επαφές και προχθές μας ανακοίνωσε τα ευχάριστα. Και νομίζω το έχω ξαναπεί ότι φίλη μου με πολύ μεγάλους κύκλους (40+ ημερών), ούτε κατά διάνοια δεν μπορούσε να υπολογισει ωορρηξία αφού έχει και ανωορρηκτικους μηνες μέσα στο χρόνο, με μία φορά (στο τρίμηνο όχι στο μήνα) και έμεινε έγκυος. Οπότε εφόσον έχει μια γυναίκα επαφές, πάντα υπάρχει πιθανότητα. 

Ναι αγάπη μου έχεις δίκιο έτσι είναι όπως τα λες.... Θα περιμένω και ότι είναι θα δείξει... 

Καλησπερα! Η τελευταια μου περιοδος ηταν στις 23 Αυγ και εχω κυκλο 26 ημερων,ειχα επαφη με προφιλακτικο και οταν τελειωσε ξανα εγινε μετα απο ενα τεταρτο περιπου ελευθερα,τελειωσε εξω και εγω πηγα τουαλετα,ποσες πιθανοτητες υπαρχουν

3 ώρες πρίν, elenakii22 είπε:

Καλημέρα σε ολες!! @caramel_83 πολυ καλα πας!!!για να δούμε!!!αν ξαναβγαλεις καφε καλυτερα να κανεις τεστ γτ αν εισαι μπορει να χρειάζεσαι προγεστερονη!! 

@orianna που εισαι εσυ κοριτσι??

Κοπελαρα μου είμαι σε βάφτιση... Στο τραπεζι κ σε λίγο πάμε για μπανιο... Σας διαβάζω και ενημερώνομαι για τις εξελίξεις ανελλιπώς... Χαχαχαχα

• Μου αρέσει 2

6penp2.png

Καλα εχει γινει χαμος!διαβασα στα γρηγορα τα νεα! Συγχαρητηρια @Dimitr@17 και @ath_gal1 αν και ειπες ειναι λιγο χαμηλη η χοριακη ευχομαι ολα να πανε καλα! 

@caramel_83 η θερμοκρασια ειναι ανεβασμενη μεχρι να ερθει η περιοδος οταν ερθει πεφτει συνηθως την μερα που περιμενεις η λιγες ωρες πριν ερθει.αυτα τα μπεζ που λες εγω τα εχω λιγο πριν αδιαθετησω αλλα το στηθος και οι πονοι τοσες μερες ειναι υποπτα!για πες με τι χλωρινη εκανες το τεστ παχυρευστη η την απλη?χαχαχαχα να κανω και εγω αν ειναι που δεν ειμαι σιγουρα εγκυος να σου πω αν θα γινει σκουρα.ειμαι υπερ των πειραματων! Ειχα διαβασει και εγω ενα τεστ μια φορα με ζαχαρη αν διαλυθεί δεν εισαι αν κανει μικρα γρομπαλακια εισαι εγκυος.

@Μαρθα Κ κανε ενα τεστακι καποια στιγμη γιατι κανονικα επρεπε να ερθει!το στηθος σου ειναι πρησμενο?

Κοριτσια μου το εκανα το εμβολιακι μου την Παρασκευή! Μου ειπε και η παιδιατρος ενα μηνα μετα να ξαναπροσπαθησω δεν χρειαζεται περισσοτερο! Καλα εσεις λετε για εγκυμοσυνες και εγω τα ασχετα τα δικα μου χαχαχαχαχα!!ειμαι τρεληηηηη φιλακιααααα

• Μου αρέσει 4

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 13 λεπτά , Nati85 είπε:

Καλα εχει γινει χαμος!διαβασα στα γρηγορα τα νεα! Συγχαρητηρια @Dimitr@17 και @ath_gal1 αν και ειπες ειναι λιγο χαμηλη η χοριακη ευχομαι ολα να πανε καλα! 

@caramel_83 η θερμοκρασια ειναι ανεβασμενη μεχρι να ερθει η περιοδος οταν ερθει πεφτει συνηθως την μερα που περιμενεις η λιγες ωρες πριν ερθει.αυτα τα μπεζ που λες εγω τα εχω λιγο πριν αδιαθετησω αλλα το στηθος και οι πονοι τοσες μερες ειναι υποπτα!για πες με τι χλωρινη εκανες το τεστ παχυρευστη η την απλη?χαχαχαχα να κανω και εγω αν ειναι που δεν ειμαι σιγουρα εγκυος να σου πω αν θα γινει σκουρα.ειμαι υπερ των πειραματων! Ειχα διαβασει και εγω ενα τεστ μια φορα με ζαχαρη αν διαλυθεί δεν εισαι αν κανει μικρα γρομπαλακια εισαι εγκυος.

@Μαρθα Κ κανε ενα τεστακι καποια στιγμη γιατι κανονικα επρεπε να ερθει!το στηθος σου ειναι πρησμενο?

Κοριτσια μου το εκανα το εμβολιακι μου την Παρασκευή! Μου ειπε και η παιδιατρος ενα μηνα μετα να ξαναπροσπαθησω δεν χρειαζεται περισσοτερο! Καλα εσεις λετε για εγκυμοσυνες και εγω τα ασχετα τα δικα μου χαχαχαχαχα!!ειμαι τρεληηηηη φιλακιααααα

Θα περιμενω αγάπη ως την Τετάρτη και τότε αν δεν έχει έρθει θα κάνω σίγουρα.. Αντέ και εσύ να περάσει ο μήνας να ξανά βάλεις μπροστά!!! 

πρίν από 9 λεπτά , Μαρθα Κ είπε:

Θα περιμενω αγάπη ως την Τετάρτη και τότε αν δεν έχει έρθει θα κάνω σίγουρα.. Αντέ και εσύ να περάσει ο μήνας να ξανά βάλεις μπροστά!!! 

Ναι περιμενε λιγο να εισαι σιγουρη οταν θα το κανεις.η εισαι εγκυος η καποια ανωμαλια του κυκλου μπορει να ειναι.ευχομαι να εισαι! Ναι να σου πω την αληθεια ουτε αυτο τον μηνα θα εμενα μεχρι να κατεβει η tsh οποτε καλυτερα νιωθω ηρεμη και χαλαρη τωρα.ισως ειναι μια καλη αρχη τον αλλο μηνα χωρις αγχος πλεον.:-D

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 30 λεπτά , Μαρθα Κ είπε:

Πως ξέρεις ότι δεν είσαι εγκυος κ δεν χρειάζεσαι προγεστερονη κ ξαπλα; 

6penp2.png

πρίν από 4 λεπτά , orianna είπε:

Πως ξέρεις ότι δεν είσαι εγκυος κ δεν χρειάζεσαι προγεστερονη κ ξαπλα; 

Δεν το ξέρω αγάπη αλλά έχω βαρεθεί τα αρνητικα τεστ γιαυτό θα περιμένω ως την Τετάρτη που θα έχω αρκετές μέρες καθυστέρηση και αν δεν έρθει θα κάνω τεστ... 

1 hour ago, Maria3012 είπε:

Καλησπερα! Η τελευταια μου περιοδος ηταν στις 23 Αυγ και εχω κυκλο 26 ημερων,ειχα επαφη με προφιλακτικο και οταν τελειωσε ξανα εγινε μετα απο ενα τεταρτο περιπου ελευθερα,τελειωσε εξω και εγω πηγα τουαλετα,ποσες πιθανοτητες υπαρχουν

Πόσες δεν μπορω να σου πω αλλά υπάρχουν πιθανότητες αν έχεις καθυστέρηση κάνε τεστ η χοριακη.

6penp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...