Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Το στομάχι επειδή τώρα είναι πιο ευαίσθητο θα σε πονούσε από κάποιο φάρμακο λογικά. Ε βραστή πατάτα , φρυγανιές απλές όχι μαύρες πολυσπορες κτλ , φιδέ , ριζακι για σούπα , κοτόπουλο χωρίς μπαχαρικά . Γενικα φρόντισε όταν περνεις κάποιο φάρμακο να έχεις φάει κάτι ελαφρύ. 

Γενικά τώρα απέφευγε να τρως απέξω απέφευγε να τρως βαριά φαγητά όχι ωμά λαχανικά όλα τα ωμά γενικά ανακατεύουν συνήθως Κ είναι δύσκολα στην πέψη 

Ευχαριστώ πολύ! Είσαι πολύ κατατοπιστική! Επίσης να σε ρωτήσω αν γνωρίζεις! Από χθες νιώθω ένα ποναλακι κάτω αριστερά.Λογικα είναι από το έντερο;;

1 hour ago, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Καλημέρα κορίτσι μου, εγώ έχω ένα κουτί arvekap ανοιγμένο γιατί είχα χρησιμοποιήσει μια αμπούλα.Ειμαι όμως Ηράκλειο Κρήτης 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 7 λεπτά , caramel_83 είπε:

ναι καταλαβα.... τι ν απω βρε κοριτσι μου, μακαρι να πανε ολα καλα και σε 9 μηνες να εχεις ενα ζουζουνι αγκαλια 

Caramelaki akoma den irthe periodos? Kane ena testaki giati oses exoume to thema mas me to thiroidi prepei na mathoume amesos gia pithani egkymosini na tsekaristei h tsh giati pernei amesos tin anifora ayth k einai epikindini.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

κοριτσια θελω να σας πω κατι και μπορει να με κραξετε (δεν πειραζει ομως γιάυτο ειμαστε εδω :P ) εκανα αυτα που κοροιδευω

διαβαζα σπιτικα τεστ εγκυμοσυνης και διαβασα αυτο με τη χλωρινη, σε ενα κυπελακι βαζεις τα ουρα σου και ριχνεις λιγο χλωρινη...αν σκουρινει ειναι θετικο και το εκανα και σκουρινε αμεσως.....ισχυει? υπαρχει αλλη κουλη σαν εμενα? τωρα με εχουν ζωσει τα φιδια πιο πολυ, θερμοκρασια 37,2

πρίν από 7 λεπτά , linaa είπε:

Caramelaki akoma den irthe periodos? Kane ena testaki giati oses exoume to thema mas me to thiroidi prepei na mathoume amesos gia pithani egkymosini na tsekaristei h tsh giati pernei amesos tin anifora ayth k einai epikindini.

γαμωτο απο την μια λεω κατσε μεχρι την Παρασκευη απο την αλλη φοβαμαι για τα χαπια που παιρνω και γι'αυτο ρωτησα χθες την φαρμακοτριφτενα:?

εχω ντραπει πολυ με αυτο που εκανα, σαν χαζοκοριτσο νιωθω τωρα 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 5 λεπτά , caramel_83 είπε:

κοριτσια θελω να σας πω κατι και μπορει να με κραξετε (δεν πειραζει ομως γιάυτο ειμαστε εδω :P ) εκανα αυτα που κοροιδευω

διαβαζα σπιτικα τεστ εγκυμοσυνης και διαβασα αυτο με τη χλωρινη, σε ενα κυπελακι βαζεις τα ουρα σου και ριχνεις λιγο χλωρινη...αν σκουρινει ειναι θετικο και το εκανα και σκουρινε αμεσως.....ισχυει? υπαρχει αλλη κουλη σαν εμενα? τωρα με εχουν ζωσει τα φιδια πιο πολυ, θερμοκρασια 37,2

γαμωτο απο την μια λεω κατσε μεχρι την Παρασκευη απο την αλλη φοβαμαι για τα χαπια που παιρνω και γι'αυτο ρωτησα χθες την φαρμακοτριφτενα:?

Καλησπερααα ενταξη δεν ειναι και οτι.πιο νορμαλ αχαχχα αστιευωμαι..

Εγω λεω αφου ειναι ετσι δεν.πας να.παρεις ενα τεστακι να.κανεις?????

Συνήθως τριτονει!!!

Νομιζω θα μας πεις ευχαριστα.αντε αντε!!

πρίν από 8 λεπτά , caramel_83 είπε:

Kορίτσι μου πάρε ένα τεστάκι και αύριο το πρωί κάντο!!!Να φύγει λίγο η αγωνία.Και αρνητικό να βγεί που το απεύχομαι,χαλαρωνείς και περιμένεις!!!

Κορίτσια μου εμείς πήγαμε για τσίπουρο χτες το βράδυ,εφαγα πάρα πολύ για τα δεδομένα μου,έφαγα και μια κρέπα και 5 το πρωί έκανα εμετό.Τώρα είμαι καλύτερα αλλά έχω κοιμηθεί λίγο.

πρίν από 13 λεπτά , caramel_83 είπε:

:confused: πρωτη φορα τ ακουω....!!!χαχαχα.

κ καθομαι κ δινω 15ευρα στα τεστ...

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

Διαφημίσεις

Λοιπόν κορίτσια εμένα τα καφέ συνεχίζονται εχθές κουραστικά πολύ στην δουλειά και σήμερα το πρωί είχα περισσότερα καφέ μαζί με ζελέδακια και τρόμαξα αλλά έβαλα σερβιέτα τίποτα πεντακάθαρη μετά πήγα τουαλέτα είχαν μειωθεί ευτυχώς... @caramel_83 αντέ πάρε τεστ είμαι σίγουρη ότι είσαι αντέ να χαρούμε όλες μαζί 

Just now, ath_gal1 είπε:

:confused: πρωτη φορα τ ακουω....!!!χαχαχα.

κ καθομαι κ δινω 15ευρα στα τεστ...

ειδες τι σας μαθαινω ε??

δεν ξερω αν ισχυουν η αληθεια ειναι οτι τα θεωρω βλακειες αλλα παρολα αυτα το εκανα

τεστ εχω εδω και μηνες στο ντουλαπι αλλα δεν το κανω, το πρωι μιλουσαμε με τον αντρα μου και ειπαμε να περιμενουμε λιγες μερες, τωρα θα του το αλλαξω? μην τον τρελανω και τελειως :P 

Just now, Μαρθα Κ είπε:

Λοιπόν κορίτσια εμένα τα καφέ συνεχίζονται εχθές κουραστικά πολύ στην δουλειά και σήμερα το πρωί είχα περισσότερα καφέ μαζί με ζελέδακια και τρόμαξα αλλά έβαλα σερβιέτα τίποτα πεντακάθαρη μετά πήγα τουαλέτα είχαν μειωθεί ευτυχώς... @caramel_83 αντέ πάρε τεστ είμαι σίγουρη ότι είσαι αντέ να χαρούμε όλες μαζί 

ειναι ορμονικο ρε αγαπη το προβλημα σου :?

να σας πω την ανωμαλια μου για να καταλαβετε γαι τι ανθρωπο μιλαμε, εχω κανει απο Γεναρη 2 τεστ εγκυμοσυνης το 1 μου ειχε πει και ο γυναικολογος να κανω ακι χοριακη δεν ξερω αν θυμαστε λογω καποια θεματα με την ροη μου για να αποκλεισουμε το ενδεχομενο εγκυμοσυνης και τα ειχα κανει χωρις να με νοιαζει αφου ημουν σιγουρη οτι δεν ειμαι. Τωρα που υπαρχουν πιθανοτητες και σας ξαναλεω εχω τεστ στο ντουλαπι εδω και μηνες εεε φοβαμαι να το κανω και δεν το κανω :? επειδη ειναι πιο αξιοπιστα ενω την μαλακια με την χλωρινη δεν με πειραζει γιατι δεν τα πιστευω

πρίν από 4 λεπτά , caramel_83 είπε:

ειδες τι σας μαθαινω ε??

δεν ξερω αν ισχυουν η αληθεια ειναι οτι τα θεωρω βλακειες αλλα παρολα αυτα το εκανα

τεστ εχω εδω και μηνες στο ντουλαπι αλλα δεν το κανω, το πρωι μιλουσαμε με τον αντρα μου και ειπαμε να περιμενουμε λιγες μερες, τωρα θα του το αλλαξω? μην τον τρελανω και τελειως :P 

καντο κ μην το πεις...απλα...ξερεις ποσα τεστ εχω κανει ςγω κ δεν τα χω πει???εχω ριξει στον κουβαααα....αστα

1 ώρα πρίν, ath_gal1 είπε:

ειδα αιμα...γυρω 5 εβδομαδων.

αρχισα ουλτροτζεσταν...

ειχα πονο....αριστερα

πηγα νοσοκ.κ μου καναν υπερηχο

κ το δαν..κ την επομενη μπηκα κ μου δωσαν το φαρμακο...κ καθισα 4 μερες νοσοκ.

ηταν η πρωτη φορα που αποχωριστηκα το παιδι μου...

συμηθωσ στην εγκυμ. η πρωτη επισκεψη γινεται 8 εβδομαδων.για νσ δει κ ο γιατρος καρδια κλπ...

εγω αν περιμενα μεχρι τοτε ...γαμησε τα...θα χε σπασει...

ειναι πολυ επικυνδινο

εγω περιμενα περιοδο σαββατο κ αφου δεν ηρθα πηγα παρασκευη για υπερηχο...μου ειπε πως αυτον τον κανουμε για να δουμε αν ειναι ενδομητριο κ πηγα ξανα μετα απο 15 μερες κ ακούσαμε κ καρδια...

• Μου αρέσει 1

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Διαφημίσεις

@caramel_83Το ξέρω ότι είναι ανωμαλία δεν πιστεύω ότι μπορεί να είμαι εγκυος  άσχετα αν όλοι σπίτι μου λένε ότι είναι σύμπτωμα εγκυμοσύνης γιαυτό τον λόγο δεν αγοράζω τεστ απλά περιμένω να έρθει να τελειώνω... 

Just now, Μαρθα Κ είπε:

Το ξέρω ότι είναι ανωμαλία δεν πιστεύω ότι μπορεί να είμαι εγκυος  άσχετα αν όλοι σπίτι μου λένε ότι είναι σύμπτωμα εγκυμοσύνης γιαυτό τον λόγο δεν αγοράζω τεστ απλά περιμένω να έρθει να τελειώνω...

Σου έχει ξανατύχει?Κανονικά δεν θα είχε ξεκινήσει η ροή?Να πας για μια χοριακή καλύτερα!!!

πρίν από 2 λεπτά , marillia είπε:

Σου έχει ξανατύχει?Κανονικά δεν θα είχε ξεκινήσει η ροή?Να πας για μια χοριακή καλύτερα!!!

Όχι πότε έπρεπε να έχει αρχίσει η περίοδος τόσες μέρες αλλά ελπίζω ως την Τετάρτη να μου έρθει.. 

πρίν από 17 λεπτά , elenakii22 είπε:

εγω περιμενα περιοδο σαββατο κ αφου δεν ηρθα πηγα παρασκευη για υπερηχο...μου ειπε πως αυτον τον κανουμε για να δουμε αν ειναι ενδομητριο κ πηγα ξανα μετα απο 15 μερες κ ακούσαμε κ καρδια...

χωρις κανενα ιστορικο???

αν ναι..περιεργο μου φαινεται...

να λεει γιατρος ελα στη βδομαδα κ καπακι μετα απο 15 μερες

πρίν από 33 λεπτά , caramel_83 είπε:

θα δω....το σκεφτομαι ακομα...:?

Καραμελιτσα δεν πας αύριο το πρωί για μια χοριακη; Νομίζω θα δείξει σίγουρα. Και θα είσαι πιο ήρεμη από ότι με το τεστακι. Άλλωστε και τεστ να κάνεις πάλι θα πας για χοριακή. 

Αυτό με τη χλωρίνη το έχεις ξανακάνει και δεν έχει σκουρύνει; (το έχω διαβάσει κι εγώ. Η γνώμη μου είναι ότι τελείως βλακεία δεν είναι τέτοια πράγματα -οχι αναγκαστικά το συγκεκριμένο- γιατί και παλιά οι γυναίκες που δεν υπήρχαν τεστ κάποιο τρόπο θα είχαν για να καταλάβουν. Σίγουρα βέβαια δεν είναι αξιόπιστα. )

@Μαρθα Κ δεν κάνεις κι εσύ μια χλωρίνη...χαχαχα. Επειδή τόσες καθυστερήσεις εδώ μέσα δεν θυμάμαι, εσύ σε ποια μέρα του κύκλου είσαι; Ωορρηξία κατάλαβες; Αν ναι, πότε ήταν; Ο πιο μεγάλος κύκλος σου πόσο ήταν; 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...