Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Το στομάχι επειδή τώρα είναι πιο ευαίσθητο θα σε πονούσε από κάποιο φάρμακο λογικά. Ε βραστή πατάτα , φρυγανιές απλές όχι μαύρες πολυσπορες κτλ , φιδέ , ριζακι για σούπα , κοτόπουλο χωρίς μπαχαρικά . Γενικα φρόντισε όταν περνεις κάποιο φάρμακο να έχεις φάει κάτι ελαφρύ. 

Γενικά τώρα απέφευγε να τρως απέξω απέφευγε να τρως βαριά φαγητά όχι ωμά λαχανικά όλα τα ωμά γενικά ανακατεύουν συνήθως Κ είναι δύσκολα στην πέψη 

Ευχαριστώ πολύ! Είσαι πολύ κατατοπιστική! Επίσης να σε ρωτήσω αν γνωρίζεις! Από χθες νιώθω ένα ποναλακι κάτω αριστερά.Λογικα είναι από το έντερο;;

1 hour ago, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Καλημέρα κορίτσι μου, εγώ έχω ένα κουτί arvekap ανοιγμένο γιατί είχα χρησιμοποιήσει μια αμπούλα.Ειμαι όμως Ηράκλειο Κρήτης 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , Ani ani είπε:

Μια χαρα! Και τωρα εκει θα γεννησεις?

αν ολα καλα..που χλωμο το κοβω...ναι...

απλα ειμαι πολυ προσγειωμενη...

και γι αυτο μιλαω κι ετσι..

ειμαι κ ...μεγαλοκοπελα...κ πλεον δεν ειναι ολα φρου φρου κι αρωματα 

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Just now, ath_gal1 είπε:

αν ολα καλα..που χλωμο το κοβω...ναι...

απλα ειμαι πολυ προσγειωμενη...

και γι αυτο μιλαω κι ετσι..

ειμαι κ ...μεγαλοκοπελα...κ πλεον δεν ειναι ολα φρου φρου κι αρωματα 

ποσο εισαι?

Just now, ath_gal1 είπε:

40....

πολλες γυναικες κανουν στα 40 παιδι, μην σκεφτεσαι αρνητικα καλη μου αλλα ουτε και να πετας στα συννεφα, κανε αυριο την χοριακη σου, πηγαινε και στον γιατρο σου και το βλεπεις πως θα παει ;) 

Just now, caramel_83 είπε:

πολλες γυναικες κανουν στα 40 παιδι, μην σκεφτεσαι αρνητικα καλη μου αλλα ουτε και να πετας στα συννεφα, κανε αυριο την χοριακη σου, πηγαινε και στον γιατρο σου και το βλεπεις πως θα παει ;) 

εχω ηδη ενα...αλλα το κανα 36.5 γεννησα...

περσυ ενα εξωμητριο..

τωρα???who knows???

προσεχως....κινηματογραφος!

Διαφημίσεις

Just now, ath_gal1 είπε:

εχω ηδη ενα...αλλα το κανα 36.5 γεννησα...

περσυ ενα εξωμητριο..

τωρα???who knows???

προσεχως....κινηματογραφος!

ναι το θυμαμαι οτι εχεις κι αλλο παιδακι, ομως οπως σου ειπαν και τα αλλα κοριτσια δεν σημαινει κατι επειδη περυσι ειχες εξωμητριο δε σημαινει οτι και φετος το ιδιο θα γινει ;) 

Καλημέρα σε ολες!! @caramel_83 πολυ καλα πας!!!για να δούμε!!!αν ξαναβγαλεις καφε καλυτερα να κανεις τεστ γτ αν εισαι μπορει να χρειάζεσαι προγεστερονη!! 

@orianna που εισαι εσυ κοριτσι??

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Just now, elenakii22 είπε:

Καλημέρα σε ολες!! @caramel_83 πολυ καλα πας!!!για να δούμε!!!αν ξαναβγαλεις καφε καλυτερα να κανεις τεστ γτ αν εισαι μπορει να χρειάζεσαι προγεστερονη!! 

εχω σκεφτει να περιμενω μεχρι και Παρασκευη εκτος αν ενδιαμεσα εχω καποιο πιο εντονο συμπτωμα, δεν ηταν ακριβως καφε ηταν μπεζ ανοιχτο αλλα λιγα κομματακια σαν μυξα μαζι με τα υγρα

• Μου αρέσει 1

πρίν από 5 λεπτά , caramel_83 είπε:

ναι το θυμαμαι οτι εχεις κι αλλο παιδακι, ομως οπως σου ειπαν και τα αλλα κοριτσια δεν σημαινει κατι επειδη περυσι ειχες εξωμητριο δε σημαινει οτι και φετος το ιδιο θα γινει ;) 

ναι αλλα λογω περσυνης καταστασης...εχω πολυ περισσ. πιθανοτητες για παλι το ιδιο...

ουτε σαλπιγγ εκανα κ δεν ξερω σε τι κατασταση ειναι η σαλπιγγα...

κ περσυ..νσ φανταστεις...ηξερα απο ποια μερια ...κατσικωθηκε...απ την αριστερη μου...

καθε φορα που παω τουαλετα..κοιραω μηπως ξαναχω αιμα.

ετσι αρχισε περσυ...

τρελλο αγχος

αλλα η χοριακη ανεβαινε...

οποτε γι αυτο λεω πωσ δε μου λεει κατι η χοριακη

πρίν από 2 λεπτά , caramel_83 είπε:

εχω σκεφτει να περιμενω μεχρι και Παρασκευη εκτος αν ενδιαμεσα εχω καποιο πιο εντονο συμπτωμα, δεν ηταν ακριβως καφε ηταν μπεζ ανοιχτο αλλα λιγα κομματακια σαν μυξα μαζι με τα υγρα

Εμάς μας ρωτάς αν μπορούμε να περιμένουμε μέχρι την Παρασκευή; 

Αστειεύομαι προφανώς, να κάνεις αυτό που θέλεις και θα νιώθεις καλύτερα. 

Διαφημίσεις

Just now, ath_gal1 είπε:

ναι αλλα λογω περσυνης καταστασης...εχω πολυ περισσ. πιθανοτητες για παλι το ιδιο...

ουτε σαλπιγγ εκανα κ δεν ξερω σε τι κατασταση ειναι η σαλπιγγα...

κ περσυ..νσ φανταστεις...ηξερα απο ποια μερια ...κατσικωθηκε...απ την αριστερη μου...

καθε φορα που παω τουαλετα..κοιραω μηπως ξαναχω αιμα.

ετσι αρχισε περσυ...

τρελλο αγχος

αλλα η χοριακη ανεβαινε...

οποτε γι αυτο λεω πωσ δε μου λεει κατι η χοριακη

η εξωμητρια τι συμπτωματα εχει? αιμα? υπερηχο δεν ειχες κανει ακομα?

πρίν από 1 λεπτό , alina80 είπε:

Εμάς μας ρωτάς αν μπορούμε να περιμένουμε μέχρι την Παρασκευή; 

Αστειεύομαι προφανώς, να κάνεις αυτό που θέλεις και θα νιώθεις καλύτερα. 

Μπορει να μην περιμενουμε.... μπορει να μου ερθει :P σκεφτομαι οτι αν το κανω τωρα και βγει αρνητικο θα με ζωσουν τα φιδια γιατι για εμενα το ιδανικο ειναι ή να ειμαι εγκυος? ή να ερθει η περιοδος με αρκετα βελτιωμενη ροη ;) και μετα θα μπω στο τρυπακι που ειναι η περιοδος? αφου ωορηξια αντε να εκανα το πολυ 5/9 μεχρι τις 4/9 ειχα υγρα, λιγοτερα βεβαια απο τις αλλες μερες αλλα ειχα, ομως εγω το Σαββατο 2/9 ενιωσα ενοχληση αριστερα και τωρα που εχω το δεκαημερο με τις ενοχλησεις και τα πονακια ειναι κεντρο και αριστερα 

πρίν από 5 λεπτά , caramel_83 είπε:

η εξωμητρια τι συμπτωματα εχει? αιμα? υπερηχο δεν 

ειδα αιμα...γυρω 5 εβδομαδων.

αρχισα ουλτροτζεσταν...

ειχα πονο....αριστερα

πηγα νοσοκ.κ μου καναν υπερηχο

κ το δαν..κ την επομενη μπηκα κ μου δωσαν το φαρμακο...κ καθισα 4 μερες νοσοκ.

ηταν η πρωτη φορα που αποχωριστηκα το παιδι μου...

συμηθωσ στην εγκυμ. η πρωτη επισκεψη γινεται 8 εβδομαδων.για νσ δει κ ο γιατρος καρδια κλπ...

εγω αν περιμενα μεχρι τοτε ...γαμησε τα...θα χε σπασει...

ειναι πολυ επικυνδινο

πρίν από 3 λεπτά , ath_gal1 είπε:

ειδα αιμα...γυρω 5 εβδομαδων.

αρχισα ουλτροτζεσταν...

ειχα πονο....αριστερα

πηγα νοσοκ.κ μου καναν υπερηχο

κ το δαν..κ την επομενη μπηκα κ μου δωσαν το φαρμακο...κ καθισα 4 μερες νοσοκ.

ηταν η πρωτη φορα που αποχωριστηκα το παιδι μου...

συμηθωσ στην εγκυμ. η πρωτη επισκεψη γινεται 8 εβδομαδων.για νσ δει κ ο γιατρος καρδια κλπ...

εγω αν περιμενα μεχρι τοτε ...γαμησε τα...θα χε σπασει...

ειναι πολυ επικυνδινο

κατσε ρε παιδι μου συγνωμη που ρωταω αλλα δεν ξερω.... τωρα εισαι εγκυος και κανει χοριακες και ανεβαινουν δεν θα κανεις και εναν υπαρηχο? σακος ποτε φαινεται? οχι να ακουσεις καρδουλα, ο σακος που λενε ποτε τον βλεπεις? δε το βλεπεις νωριτερα? 

πρίν από 12 λεπτά , caramel_83 είπε:

κατσε ρε παιδι μου συγνωμη που ρωταω αλλα δεν ξερω.... τωρα εισαι εγκυος και κανει χοριακες και ανεβαινουν δεν θα κανεις και εναν υπαρηχο? σακος ποτε φαινεται? οχι να ακουσεις καρδουλα, ο σακος που λενε ποτε τον βλεπεις? δε το βλεπεις νωριτερα? 

ναι ...δεν πασ 6η εβδ. να δεις σακο κ 8η..να ακουσεις καρδια....πας μια κ καλη 8η εβδομαδα ..

στο πρωτο ηταν....τη μερα που περιμενα 342 μοναδες..κ τωρα 3 μερες καθυστ. 35 μοναδες...

κ στο 342 ειχα κανει επαναληπτικξ...αλλα πιο πολυ τυπικα.... κ μετα νε ειδε 8 εβδ.

τωρα ειναι απαραιτητο....!!

περσυ...ξεκινησα με 3 μερες καθηστερηση.....12 μοναδες υπερβολικα λιγο....καπακι σε 2 μερες ναι μεν διπλασιαστηκε πηγε..41.5....σχεδον τριπλ. 

κ μετα 629...

κ ειχα δει αιμα

μετα στο νοσοκ που μου ξανακαναν πηγε 800...ενω επρεπε1400 τουλαχιστον....

κ σταματησε κ ανεβαινει η χοριακη που σημαινε υπαρχει προβλημα

στα πα πολυ αναλυτικα...

δλδ κ θεμα να χεις..δε σημαινει οτι σταματαει το ιδιο λεπτο ν ανεβαινει η χοριακη.γιατι εγκυμοσυνη ιατρικα υπαρχει αρα ανεβαινει κ η ορμονη...

ομως καπου εχει γινει λαθος

ειναι σαν τον πυρετο...

ενδειξη ειναι...

μπορει να δει σακο

..κ να ναι αδειος μεσα...

1002 μπορει....

πρίν από 29 λεπτά , ath_gal1 είπε:

ναι ...δεν πασ 6η εβδ. να δεις σακο κ 8η..να ακουσεις καρδια....πας μια κ καλη 8η εβδομαδα ..

στο πρωτο ηταν....τη μερα που περιμενα 342 μοναδες..κ τωρα 3 μερες καθυστ. 35 μοναδες...

κ στο 342 ειχα κανει επαναληπτικξ...αλλα πιο πολυ τυπικα.... κ μετα νε ειδε 8 εβδ.

τωρα ειναι απαραιτητο....!!

περσυ...ξεκινησα με 3 μερες καθηστερηση.....12 μοναδες υπερβολικα λιγο....καπακι σε 2 μερες ναι μεν διπλασιαστηκε πηγε..41.5....σχεδον τριπλ. 

κ μετα 629...

κ ειχα δει αιμα

μετα στο νοσοκ που μου ξανακαναν πηγε 800...ενω επρεπε1400 τουλαχιστον....

κ σταματησε κ ανεβαινει η χοριακη που σημαινε υπαρχει προβλημα

στα πα πολυ αναλυτικα...

δλδ κ θεμα να χεις..δε σημαινει οτι σταματαει το ιδιο λεπτο ν ανεβαινει η χοριακη.γιατι εγκυμοσυνη ιατρικα υπαρχει αρα ανεβαινει κ η ορμονη...

ομως καπου εχει γινει λαθος

ειναι σαν τον πυρετο...

ενδειξη ειναι...

μπορει να δει σακο

..κ να ναι αδειος μεσα...

1002 μπορει....

ναι καταλαβα.... τι ν απω βρε κοριτσι μου, μακαρι να πανε ολα καλα και σε 9 μηνες να εχεις ενα ζουζουνι αγκαλια 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...