Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 29 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

@linaa για πες;;;

Η Λίνα αδιαθετήσε.περιμένουμε την καραμέλ που έχει πονακια πολλές μερες.

πρίν από 53 λεπτά , Vila είπε:

Και μόλις είδα τόσες πολλές σελίδες λέω δε μπορεί κάτι έγινε...

Κοριτσαρες μου!!!!! Πόσο πολύ χάρηκα!!!!!!! Επιτέλους στο πινακακι μας υπερισχύουν οι εγκυουλες!

@ath_gal1 και @Dimitr@17συγχαρητήρια!! Με το καλό!!!

@linaa και @Michaela83 κορίτσια μου υπομονη και είμαι σίγουρη ότι μέχρι τα Χριστούγεννα θα έχουμε όλες ευχάριστα νέα!

@caramel_83 καραμελιτσα μου έχω πολύ καλο προαίσθημα για σένα! Περιμένουμε με αγωνία!

Μήπως είμαστε το καλύτερο θέμα ever; Σε δυο μέρες τρεις έγκυες. @caramel_83 έλα καραμελιτσα με σένα θα σπάσουμε ρεκόρ. Θα γεμίσουν τα μαιευτήρια το Μάιο. Χαχαχαχα 

• Μου αρέσει 3

6penp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 40 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Θα παω για αρχη στο γυναικολογο για να φυγουν απο το μυαλό μου τα περίεργα και μετα θα δρομολογησω και τα υπόλοιπα... Διάβασα παίζει να είναι λογω ωορρηξιας αλλα ειναι 3η μερα σημερα... Ειδωμεν!! 

Κοριτσια πολυ χαρηκα για εσας! Με το καλο τα μωράκια σας!  Αντε να παιρνετε και οι υπόλοιπες σειρα!!! 

Κοπέλα μου μου έχει συμβεί κι εμένα παλιότερα.. μπορεί να είναι ωορρηξία αλλά ίσως και αλλαγή στον κύκλο σου! όπως και να έχει μετά από αντισύλληψη οι ορμόνες μπερδεύονται λιγάκι. Ο γιατρός σου θα σε βοηθήσει σίγουρα.

• Μου αρέσει 1

XDXPp2.png

Ελενάκι κ Vila ευχαριστωωω. Είμαι καλύτερα, όσο περνάνε οι ώρες το παίρνω πιο ψύχραιμα! Κορίτσια που τα καταφέρατε συγχαρητήρια! Τελειομηνες εγκυμοσύνες κ γερά μωράκια σας εύχομαι. Μακάρι να μας φέρετε γούρι 

• Μου αρέσει 2

8 ώρες πρίν, caramel_83 είπε:

ΠΟΛΥ ΘΕΤΙΚΟ!! σκεψου να εισαι εγκυος και να ειμαι κι εγω και η Δημητρα τελεια θα ειναι :D 

Καλα παρτυ θα κανουμς μετα κοριτσια!!! :)

7 ώρες πρίν, Farmakotriftena είπε:

Συγχαρητήρια!!!!!! Μπράβο κορίτσι μου!! Εννοείται πως να χαρείς!!!!

Ε βεβαια να χαρεις!! @ath_gal1 Συγχαρητηρια!!! Αντε να γεμιζουμε μπεμπεδοσκονες σιγα σιγα!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Dimitr@17 είπε:

Ναι παω για χωριακη η μπορει να παω κατευθειαν το απογευμα στον γιατρο...η μπορει να κανω κ τα δυο γτ σιγουρα θα μου πει να καω οποτε μα την.εχω ετοιμη..

Θα τρελαθω!!!! Και εσυ??? Μπραβο και παλι μπραβο!!!! Χαμος λεμε σημερα!! @Dimitr@17

Kalispera koritsiaaaa. Sigxaritiria stis nees mas egkioules @Dimitr@17 & @ath_gal1 mpravo euxome na exete mia telia egkimosini kai xariteto oso mporite ine telies stigmes kai a3exastes. 

Ego piga giatro simera. Opos ta xerete i mikri pire thesi exi sfinosi eki ala tipota akoma o traxilos ine yila. Ti triti ine i mera m tha pao gia kardiotokografo an den geniso kai malo tetarti gia oro na xekinisou ponakia. Exi kapia kopela pou tis exi tixi na vali oro ? 

• Μου αρέσει 4

5 ώρες πρίν, Garifalia1 είπε:

Kalispera koritsiaaaa. Sigxaritiria stis nees mas egkioules @Dimitr@17 & @ath_gal1 mpravo euxome na exete mia telia egkimosini kai xariteto oso mporite ine telies stigmes kai a3exastes. 

Ego piga giatro simera. Opos ta xerete i mikri pire thesi exi sfinosi eki ala tipota akoma o traxilos ine yila. Ti triti ine i mera m tha pao gia kardiotokografo an den geniso kai malo tetarti gia oro na xekinisou ponakia. Exi kapia kopela pou tis exi tixi na vali oro ? 

Ποσων εβδομαδων εισαι;; πρωρο παιδακι;

7 ώρες πρίν, Garifalia1 είπε:

καταρχας με το καλο....

εγω εχω γεννισει με προγρ. καισαρικη...

αλλα εσυ που εισαι με προκληση...

να ξερεις η προκληση κανει μεχρι 16 ωρες...εγω ουτε να το σκεφτω!

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

7 ώρες πρίν, Garifalia1 είπε:

Εγω πηγα με προκληση στη κορη μου αλλα δυστυχως σφηνωσε στη το κεφαλι της στη λεκάνη μου και δεν έβγαινε.... Επισης αν και ειχα τον ορο διαστολή δεν εκανα εφτασα μεχρι το τρια και ετσι δεν την γλύτωσα τη καισαρική μιας και η μικρη δεν έβγαινε με τιποτα..... Επειδη σε 20μερες γενναω προγραμματισμενα σου ευχομαι ολόψυχα ολα να πανε καλα να κρατήσεις οσο πιο γρηγορα γινεται την μπουμπού σου! Και να θυμασαι αν δεν τα καταφέρεις και γεννήσεις με κτ αυτο δε σε κανει λιγοτερο μανα απο τις υπόλοιπες ουτε αν δεν καταφέρεις να θηλασεις..... Αγάπησε το σωμα σου για να μη σε πιασει κατάθλιψη!  Επειδη περασα επιλοχειο στο λεω...... 

Καλημερα κοριτσια ειχα ενα δραματικό βραδυ.....  Ο πεθερός μου ετοιμοθάνατος στο νοσοκομειο,  ο αντρας μου 3μερες πριν γεννήσω παει σε στρατιωτικη ασκηση και εγω μπήκα στον 9ο..... Και εχω και τα δυο παιδιά και δε προλαβαίνω να κανω και πολλα μιας και ειναι ακομη σε προσαρμογή στο σχολειο..... Θελω να χαρώ τις τελευταιες μερες στο σπίτι φτιάχνοντας τα πραγματα του μωρού αλλα δυστυχως παλι μονη μου ειμαι..... Χθες εκλεισα βαλίτσα και εφτιαξα και το καλαθάκι για το νοσοκομειο και ουτε καν ο συζυγος του εδωσε σημασια... Περιμενω να ερθουν οι γονεις μου 2 του μηνός για να μην ειμαι εντελως μονη και γινει κατι γιατί ο μικρος ειναι αρκετα χαμηλά και εγω κανω τα παντα μονη μου εδω και ποσο καιρο..... 

• Μου αρέσει 2

iFxFp2.pngw1NGp2.pngo7ZFp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 9 λεπτά , Alekagala είπε:

Εγω πηγα με προκληση στη κορη μου αλλα δυστυχως σφηνωσε στη το κεφαλι της στη λεκάνη μου και δεν έβγαινε.... Επισης αν και ειχα τον ορο διαστολή δεν εκανα εφτασα μεχρι το τρια και ετσι δεν την γλύτωσα τη καισαρική μιας και η μικρη δεν έβγαινε με τιποτα..... Επειδη σε 20μερες γενναω προγραμματισμενα σου ευχομαι ολόψυχα ολα να πανε καλα να κρατήσεις οσο πιο γρηγορα γινεται την μπουμπού σου! Και να θυμασαι αν δεν τα καταφέρεις και γεννήσεις με κτ αυτο δε σε κανει λιγοτερο μανα απο τις υπόλοιπες ουτε αν δεν καταφέρεις να θηλασεις..... Αγάπησε το σωμα σου για να μη σε πιασει κατάθλιψη!  Επειδη περασα επιλοχειο στο λεω...... 

Καλημερα κοριτσια ειχα ... 

γιατι δεν δινει σημασια???.δεν ασχολειται?

πρίν από 9 λεπτά , Alekagala είπε:

Εγω πηγα με προκληση στη κορη μου αλλα δυστυχως σφηνωσε στη το κεφαλι της 

γιατι δεν δινει σημασια???.δεν ασχολειται????

πρίν από 4 λεπτά , ath_gal1 είπε:

γιατι δεν δινει σημασια???.δεν ασχολειται????

ποτε να προλάβει χθες απο τις 9 το πρωι ηρθε στις 4 το ξημέρωμα.... Τι να πρωτοσκεφτει το πατερα του,  τη δουλεια,  το στρατο η εμενα......  Ηρθαν ολα μαζεμενα

iFxFp2.pngw1NGp2.pngo7ZFp3.png

πρίν από 23 λεπτά , Alekagala είπε:

Καλημερα κοριτσια ειχα ενα δραματικό βραδυ.....  Ο πεθερός μου ετοιμοθάνατος στο νοσοκομειο,  ο αντρας μου 3μερες πριν γεννήσω παει σε στρατιωτικη ασκηση και εγω μπήκα στον 9ο..... Και εχω και τα δυο παιδιά και δε προλαβαίνω να κανω και πολλα μιας και ειναι ακομη σε προσαρμογή στο σχολειο..... Θελω να χαρώ τις τελευταιες μερες στο σπίτι φτιάχνοντας τα πραγματα του μωρού αλλα δυστυχως παλι μονη μου ειμαι..... Χθες εκλεισα βαλίτσα και εφτιαξα και το καλαθάκι για το νοσοκομειο και ουτε καν ο συζυγος του εδωσε σημασια... Περιμενω να ερθουν οι γονεις μου 2 του μηνός για να μην ειμαι εντελως μονη και γινει κατι γιατί ο μικρος ειναι αρκετα χαμηλά και εγω κανω τα παντα μονη μου εδω και ποσο καιρο..... 

Me to kalo na erthei to moro! Na mhn anisyxeis  Einai logiko me dyo paidia na eisai sta kokkina alla ola tha pane kala!!! Otan loipoun ta mikra na prospatheis na xalaroneis k na eyxaristiesai tin iremia tou spitiou einai spania!!!!

πρίν από 5 λεπτά , Alekagala είπε:

ποτε να προλάβει χθες απο τις 9 το πρωι ηρθε στις 4 το ξημέρωμα.... Τι να πρωτοσκεφτει το πατερα του,  τη δουλεια,  το στρατο η εμενα......  Ηρθαν ολα μαζεμενα

στρατο???ποσο ειναι καλε?

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...