Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

2 ώρες πρίν, anemoni1989 είπε:

Υποθετω ολα σε αυτα τα ρημαδια οφείλονται... Θα μου πει ο γυναικολογος την Πεμπτη... Το κακο ειναι οτι εχω αρχίσει  και φοβαμαι τα χειρότερα (απο πολυποδα μεχρι καρκίνο εχω σκεφτει)... Δεν ειχα ποτε ξανα αιμα στη μεση του κυκλου και οπως και να το κανεις εχω αγχωθει.. 

@ath_gal1 Συγχαρητηρια κορίτσι μου.. Εύχομαι ολα να πανε κατ' ευχήν!!! 

Anemoni to aima stin mesi tou kyklou einai ormonologiko tis perisoteres fores ektos apto gynaikologo psakse bres enan endokrinologo pou na asxolite omos me themata anaparagogis. Mhn pas se opoiodipote endokrinologo. Mhn paei to myalo sou se diafora einai spania k eisai mikrh kopela.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 34 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

k υπολοιπα κοριτσια μολις εκανα το τεστ κ βγηκε αμεσως ενα εντονοτατο θετικο τεστ....!!!

Μπράβο Δημητρούλααααα!!!Αμα είναι παιδί μου να βγεί θετικόοοοο!!!!!Με το καλό όλαααα!!!

1 ώρα πρίν, ath_gal1 είπε:

κοιτα ..στο δημητρακη μου ανημερα που περιμενα ηταν 342...ειπες κατι????

α!

κ τωρα περιμενα τεταρτη πεμπτη....κ εχω 35...

επρεπε να κανω σαλπιγγογραφια να δω τι ζημια εχει υποστει η σαλπιγγα που ειχε κατσικωθει το εμβρυο..

ομως επειδη πηρα μεθοτρεξατη...(φαρμακο που δινουν στις χημειοθεραπειες το οποιο σταματαει την αναπτυξη κυτταρων,κ γι αυτο το χορηγουνε κ σε εξωμητρια οταν πληρεις καποιες προδιαγραφες.

δλδ ενενσ ηταν κατω απο 5 χιλ. ειχα χαμηλη χοριακη κ ημουν 5.5 εβδ.

τοτε το δινουν ...ωστε να μην μπεις χειρουργειο)

κ επειδη δεν εκανσ νυστερι....κ πηρα φαρμακο...

μπιρει η σαλπιγγα να ηταν καλη,γι αυτο δοκιμασαμε παλι ετσι...

οταν κανεις χειρουργειο ,κανουν διανοιξη στη σαλπιγγα για να το αφαιρεσουν που σημαινει αχρηστευεται εντελλως..

τα χω μαθει τοσο καλα...

σκατα..θα προτιμουσα να μη χρειαστει να τα μαθω....

Koritsi tora to eida eixes thetikh xoriaki! Isos einai kathisterimeni h syllipsh. Elpizo na pane ola kala einai ligo xamili alla pote den ksereis.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 36 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

@caramel_83 k υπολοιπα κοριτσια μολις εκανα το τεστ κ βγηκε αμεσως ενα εντονοτατο θετικο τεστ....!!!

Μπράβο Δήμητρα. Συγχαρητήρια κορίτσι... Να πάρεις τηλ το γιατρό σου.να ξεκινήσεις φυλλικο.

6penp2.png

πρίν από 37 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

@caramel_83 k υπολοιπα κοριτσια μολις εκανα το τεστ κ βγηκε αμεσως ενα εντονοτατο θετικο τεστ....!!!

Κορίτσι μου γλυκό συγχαρητήρια! Είναι μη γίνει η αρχή εδώ μέσα. Μετά δύο δύο τα θετικά. Άντε @caramel_83 και στα δικά σου, να τριτώσει...το καλό! 

Να φέρετε και γούρι σε μας που είμαστε σε φουλ προσπάθειες αυτές τις μέρες! 

Τι ωραίο σκ για το θεματάκι μας! Πάντα τέτοια να έχουμε!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Καλησπερα.κοριτσιαααα τι κανεται???

Καλα γυρησα και ειχα να διαβασω 10 σελιδες αλλα αξιζε τον κοπο!!!!!!

Κοριτσια συγχαρητήρια χιλια μπραβο με το καλο τα μωρακια σας!!!

Να εχεται υπεροχη εγκυμοσύνη και.να στελνεται ευχες και εδω μεσα μεχρη το.τελος.του χρονου να ειμαστε ολες.εγυουλες!!!!!!

@Dimitr@17 συγχαρητήρια αγάπη μου όλα καλά εύχομαι..... Εγώ κοριτσακια τα ίδια όπως τα ξέρετε μόνο που σήμερα νιώθω λες και είμαι άρρωστη και είναι το μόνο που δεν θέλω αυτή την στιγμή γιατί έχω φουλ δουλειά.. 

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, ath_gal1 είπε:

εγω περιμενα τεταρτη πεμπτη..κ εχουμε σαββατο

γιατι επαιρνες?γι αυτο που φανταζομαι?

Οχι δυστυχως ταλαιπωρουμε με καποιο αυτοανοσο και έπρεπε να περνώ μαζι με κορτιζόνη μπας και ηρεμήσω!!!! 

Δημητρα μου συγχαρητηρια και σε σενα.... Με μια τεραστια χοριακη σου ευχομαι!!!!! Γρηγορα στο φαρμακείο για φολικό! 

iFxFp2.pngw1NGp2.pngo7ZFp3.png

πρίν από 26 λεπτά , marillia είπε:

Μπράβο Δημητρούλααααα!!!Αμα είναι παιδί μου να βγεί θετικόοοοο!!!!!Με το καλό όλαααα!!!

Σε ευχαριστω πολυ...απο δευτερα θα εχω περισσοτερα νεα...

1 hour ago, Μαρθα Κ είπε:

Αγαπη έχω πολυκυστικες οπότε είναι  λογικό.. Έχω πάει σε ενδοκρινολογο και μου έχει ότι είμαι οκ δεν έχω τίποτα... 

Να γινει μια ανανεωση στο πινακακι παρακαλωωωω..

• Μου αρέσει 3

1 ώρα πρίν, Michaela83 είπε:

Πρέπει να ηρεμήσουμε κ να περιμένουμε αλλά κ λόγω ηλικίας κ λόγω γιατρού έχω ανησυχία κ αμφιβολίες. Εσείς τελικά τα καταφέρατε με φυσιολογική σύλληψη; Στο μεταξύ η περίοδος μ έχει πεθάνει.. σέρνομαι!!!! Μέχρι αναγουλα μου προκαλεί

ναι με φυσιολογικη συλληψη...φτιαξαμε το σπερμα κ ολα καλα...είναι κ λιγο ψυχολογικο αυτο που εχεις...ολα καλα θα πανε!

1 hour ago, Dimitr@17 είπε:

συγχαρητηρια!!!!!!!δευτερα πας για χοριακη??η caramel φτιαχνει τα πινακακια!!!

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Διαφημίσεις

4 ώρες πρίν, caramel_83 είπε:

@Farmakotriftena ρε κοριτσι να σε ρωτησω κατι γιατι λιγο τωρα αγχωθηκα, παιρνω τ4 75μg , glukophase 850 και DLUX 3000 αυτα αααν ειμαι εγκυος τωρα μεχρι να κανω τεστ και χοριακη λες να μου δημιουγησουν προβλημα?? εγκυες τα παιρνουν αυτα τα φαρμακα?

Ναι ναι μην ανησυχείς!! Ειδικά glucophage και t4!

Ααααα έχουμε και 3η έγκυο!!! Δήμητρα συγχαρητήρια!!!! Μπράβο γλυκιά μου μπράβο!!! Καλέ τι γίνεται σήμερα; περιμένουμε από καραμελιτσα και από καμία αλλη;

• Μου αρέσει 2

yplDp3.png

πρίν από 27 λεπτά , elenakii22 είπε:

ναι με φυσιολογικη συλληψη...φτιαξαμε το σπερμα κ ολα καλα...είναι κ λιγο ψυχολογικο αυτο που εχεις...ολα καλα θα πανε!

συγχαρητηρια!!!!!!!δευτερα πας για χοριακη??η caramel φτιαχνει τα πινακακια!!!

Ναι παω για χωριακη η μπορει να παω κατευθειαν το απογευμα στον γιατρο...η μπορει να κανω κ τα δυο γτ σιγουρα θα μου πει να καω οποτε μα την.εχω ετοιμη..

• Μου αρέσει 1

Και μόλις είδα τόσες πολλές σελίδες λέω δε μπορεί κάτι έγινε...

Κοριτσαρες μου!!!!! Πόσο πολύ χάρηκα!!!!!!! Επιτέλους στο πινακακι μας υπερισχύουν οι εγκυουλες!

@ath_gal1 και @Dimitr@17συγχαρητήρια!! Με το καλό!!!

@linaa και @Michaela83 κορίτσια μου υπομονη και είμαι σίγουρη ότι μέχρι τα Χριστούγεννα θα έχουμε όλες ευχάριστα νέα!

@caramel_83 καραμελιτσα μου έχω πολύ καλο προαίσθημα για σένα! Περιμένουμε με αγωνία!

• Μου αρέσει 2

XDXPp2.png

1 ώρα πρίν, linaa είπε:

Anemoni to aima stin mesi tou kyklou einai ormonologiko tis perisoteres fores ektos apto gynaikologo psakse bres enan endokrinologo pou na asxolite omos me themata anaparagogis. Mhn pas se opoiodipote endokrinologo. Mhn paei to myalo sou se diafora einai spania k eisai mikrh kopela.

Θα παω για αρχη στο γυναικολογο για να φυγουν απο το μυαλό μου τα περίεργα και μετα θα δρομολογησω και τα υπόλοιπα... Διάβασα παίζει να είναι λογω ωορρηξιας αλλα ειναι 3η μερα σημερα... Ειδωμεν!! 

Κοριτσια πολυ χαρηκα για εσας! Με το καλο τα μωράκια σας!  Αντε να παιρνετε και οι υπόλοιπες σειρα!!! 

• Μου αρέσει 2

cO4Yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...