Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , Dimitr@17 είπε:

Καλησπερα κοριτσια μολις τελειωσα απο την.δουλεια αλλα ξεχασα οτι το σαββατο δεν ειναι ανοιχτα τα φαρμακεια...βρηκα ενα κοντα μου που εφημερευει και θα παω τωρα... @caramel_83 σε ευχαριστω για το ενδιαφερον...δεν εχω διαβασει καθολου τι εχει γινει εχουμε κ αλλη εγκυουλα??

Kαλή επιτυχίααααα!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 2 λεπτά , caramel_83 είπε:

@Farmakotriftena ρε κοριτσι να σε ρωτησω κατι γιατι λιγο τωρα αγχωθηκα, παιρνω τ4 75μg , glukophase 850 και DLUX 3000 αυτα αααν ειμαι εγκυος τωρα μεχρι να κανω τεστ και χοριακη λες να μου δημιουγησουν προβλημα?? εγκυες τα παιρνουν αυτα τα φαρμακα?

εγω επαιρνα glucophage και βιταμινη d...και θυροειδη παιρνουν πολλες...

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

@ath_gal1 Υπέροχα τα νέα σου. Καταλαβαίνω το άγχος σου, αλλά επειδή έγινε μια φορά δεν σημαίνει ότι θα ξαναγίνει. Θα πας νωρίς στο γιατρό και όταν δεις ότι όλα καλά θα χαρείς! Εύχομαι ότι καλύτερο. 

@Michaela83 Κορίτσι μου γλυκό μην απογοητεύεται. Οι βιταμίνες αυτές είναι καλές αλλά θέλουν τρεις μήνες για να έχουν αποτελεσμα. Οπότε όλα καλά θα πάνε. 

@linaa συνεπής στο ραντεβού της η άτιμη. Δεν πειράζει. Την επόμενη φορά. Μη μου στεναχωριέσαι όσο μπορείς. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 3 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Καλησπερα κοριτσια μολις τελειωσα απο την.δουλεια αλλα ξεχασα οτι το σαββατο δεν ειναι ανοιχτα τα φαρμακεια...βρηκα ενα κοντα μου που εφημερευει και θα παω τωρα... @caramel_83 σε ευχαριστω για το ενδιαφερον...δεν εχω διαβασει καθολου τι εχει γινει εχουμε κ αλλη εγκυουλα??

Περιμένουμε θετικά νεα!!

πρίν από 1 λεπτό , caramel_83 είπε:

ναι ειναι η @ath_gal1 αντε παρε να κανεις κι εσυ τεστακι να δουμε, απο συμπτωματα πως εισαι?

Πονο στο στηθος και υγρα...πιστευω σε κανα δυωρο θα ξερω και εγω... @ath_gal1 συγχαρητηρια κοριτσι...!!!!

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , elenakii22 είπε:

εγω επαιρνα glucophage και βιταμινη d...και θυροειδη παιρνουν πολλες...

ναι εγω λεω σε περιπτωση που ειμαι εγκυος τωρα, λες να μου δημιουργησουν προβλημα??μεχρι να κανω τεστ

πρίν από 1 λεπτό , Dimitr@17 είπε:

Πονο στο στηθος και υγρα...πιστευω σε κανα δυωρο θα ξερω και εγω... @ath_gal1 συγχαρητηρια κοριτσι...!!!!

θερμοκρασια τι εχεις σημερα?

πρίν από 14 λεπτά , elenakii22 είπε:

καταλαβαινω πως νιωθετε...και εμεις ξεκινησαμε με 0 σπερμα (αλλη περιπτωση απο τη δικη σας βεβαια)κ καταφεραμε μετα απι 1.5 χρονο να πιασουμε μωρο...απο ποσοτητα πως πατε??μορφολογια?ολα καλα τα αλλα?να συνεχίσει τις βιταμινες κ ολα θα πανε καλα...

Σ ευχαριστω για τη στήριξη. Ποσότητα κ μορφολογία ευτυχώς καλά. Μόνο η κινητικότητα είχε θέμα. Γι αυτό σκέφτομαι, μήπως δεν πάει κάτι καλά κ με μένα... Που δεν το έχουμε βρει μέχρι τώρα. Όταν λες σπέρμα 0 εννοείς ποσότητα; Να χαίρεστε κ το παιδάκι σας 

πρίν από 12 λεπτά , alina80 είπε:

@ath_gal1 Υπέροχα τα νέα σου. Καταλαβαίνω το άγχος σου, αλλά επειδή έγινε μια φορά δεν σημαίνει ότι θα ξαναγίνει. Θα πας νωρίς στο γιατρό και όταν δεις ότι όλα καλά θα χαρείς! Εύχομαι ότι καλύτερο. 

@Michaela83 Κορίτσι μου γλυκό μην απογοητεύεται. Οι βιταμίνες αυτές είναι καλές αλλά θέλουν τρεις μήνες για να έχουν αποτελεσμα. Οπότε όλα καλά θα πάνε. 

@linaa συνεπής στο ραντεβού της η άτιμη. Δεν πειράζει. Την επόμενη φορά. Μη μου στεναχωριέσαι όσο μπορείς. 

Σ ευχαριστω αλινα μ! Ναι τρεις μήνες διαβάσαμε κ μεις.. περιμένουμε κ ελπίζουμε αλλά αυτόν τον μήνα δεν ξέρω, με πήρε πολύ από κάτω

πρίν από 59 λεπτά , ath_gal1 είπε:

κοριτσια πηρα ...35 μοναδες...

δεν ξερω να χαρω ή να στενοχωρηθω....

λιγες ειναι

μην αρχισετε τα συχαρικια

Καταρχήν καλησπέρα κι απο εμένα... Δεν θέλω να πέφτεις. Εγώ με 10,54 την 10η μερα απο την εμβρυομεταφορα ελπίζω να δείξει κατι καλο τη Δευτέρα. 

Εξωμήτριο δεν είχα αλλά είχα παλλίνδρομη κύηση από σπερματέγχυση την 9η εβδομάδα (και αποξεση) κι ακόμη ελπιζω.

Κοιτα να το χαρεις, να χαλαρωσεις τωρα το σ/κ και τη Δευτερα με ενα τεραστιο νουμερο θα χαμογελας!!!

• Μου αρέσει 2

iH9Rp3.png GaAwp3.png 

πρίν από 39 λεπτά , Michaela83 είπε:

Σ ευχαριστω για τη στήριξη. Ποσότητα κ μορφολογία ευτυχώς καλά. Μόνο η κινητικότητα είχε θέμα. Γι αυτό σκέφτομαι, μήπως δεν πάει κάτι καλά κ με μένα... Που δεν το έχουμε βρει μέχρι τώρα. Όταν λες σπέρμα 0 εννοείς ποσότητα; Να χαίρεστε κ το παιδάκι σας 

Σ ευχαριστω αλινα μ! Ναι τρεις μήνες διαβάσαμε κ μεις.. περιμένουμε κ ελπίζουμε αλλά αυτόν τον μήνα δεν ξέρω, με πήρε πολύ από κάτω

ναι ειχαμε 0 εμεις αλλα αλλη περιπτωση...τωρα ειμαι 13η βδομαδα...οπως σου ειπαν κ τα κοριτσια οι βιταμινες θελουν ενα 3μηνο!!ορμονολογικες εχει κανει??για κιρσοκηλη εχετε δει?

Διαφημίσεις

πρίν από 7 λεπτά , elenakii22 είπε:

ναι ειχαμε 0 εμεις αλλα αλλη περιπτωση...τωρα ειμαι 13η βδομαδα...οπως σου ειπαν κ τα κοριτσια οι βιταμινες θελουν ενα 3μηνο!!ορμονολογικες εχει κανει??για κιρσοκηλη εχετε δει?

Οι ορμονολογικες του όλες καλές. Υπέρηχο οσχέου κάναμε, δεν έχει κάποιο πρόβλημα, μία μικρή κύστη άνευ σημασίας είπε ο γιατρός. Εγώ ορμονολογικες καλές, ομως χαμηλή ΑΜΗ κ βιταμίνη D(παίρνω συμπληρωμα) Για την ΑΜΗ μου είπε να μην ανησυχώ. Μου έδωσε κ μένα ινοφερτ. Αν κ εκκρεμεί μια σαλπιγγογραφια που την καθυστερώντας γιατί φοβάμαι τους γιατρούς εδώ. Σκέφτομαι μήπως πάω Θεσσαλονίκη. Με το καλό το μωράκι σας 

1 hour ago, alina80 είπε:

@Michaela83 

@linaa 

περσυ εκανα με 3 μερες καθυσ. κ βγηκε 12.5 χοριακη....μετα απο 2 μερες πηγε 41.5..καλο εννοειται...μετα απο 4...629.. καλο επισης..

αλλα επειδη ειχα αιμα..πηγα νοσοκ κ ειδανε εξωμητριο..μου κανανε κ εκει χοριακη κ απο 629 πηγε 800 κατι..κ εκει επαψε να ανεβαινει.τωρα αρχισα με 35....

1 hour ago, caramel_83 είπε:

@ath_gal1 κοπελα μου πηρες τον γιατρο σου τηλ?

δε μπορει να μιλησει κι ο παπαρας αυτος...

ειναι σε συνεδριο

γκρρρρ

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

4 ώρες πρίν, linaa είπε:

Kalimera koritsia!!!  Ego adiathetisa simera!! @caramel_83 den kaneis kanena testaki?? 

@anemoni1989 mipos epeidi stamatises ta xapia oi ormones trelathikan? Nomizo oti prepei na episkeyteis k enan endokrinologo??? Einai simantiko na se dei k enas endokrinologos.

Υποθετω ολα σε αυτα τα ρημαδια οφείλονται... Θα μου πει ο γυναικολογος την Πεμπτη... Το κακο ειναι οτι εχω αρχίσει  και φοβαμαι τα χειρότερα (απο πολυποδα μεχρι καρκίνο εχω σκεφτει)... Δεν ειχα ποτε ξανα αιμα στη μεση του κυκλου και οπως και να το κανεις εχω αγχωθει.. 

@ath_gal1 Συγχαρητηρια κορίτσι μου.. Εύχομαι ολα να πανε κατ' ευχήν!!! 

cO4Yp3.png

πρίν από 11 λεπτά , Michaela83 είπε:

Οι ορμονολογικες του όλες καλές. Υπέρηχο οσχέου κάναμε, δεν έχει κάποιο πρόβλημα, μία μικρή κύστη άνευ σημασίας είπε ο γιατρός. Εγώ ορμονολογικες καλές, ομως χαμηλή ΑΜΗ κ βιταμίνη D(παίρνω συμπληρωμα) Για την ΑΜΗ μου είπε να μην ανησυχώ. Μου έδωσε κ μένα ινοφερτ. Αν κ εκκρεμεί μια σαλπιγγογραφια που την καθυστερώντας γιατί φοβάμαι τους γιατρούς εδώ. Σκέφτομαι μήπως πάω Θεσσαλονίκη. Με το καλό το μωράκι σας 

κ εγω επαιρνα ινοφερτ κ βιταμινη d...βασικα ακομα παιρνω βιταμινη...καντε σερμοδιαγραμμα αφου το εχετε προγραμματισει απλα υπολογισε οτι μπορει χρειαζονται 3 μηνες οι βιταμινες οποτε δωστε λιγο χρονο ακομα...αφου σου ειπε οτι η ΑΜΗ δεν τον ανησυχει τοτε ολα καλα...σαλπιγγογραφια τωρα λες απο τη μια αφου εχει θεμα ο ανδρας μου μπορει απλα γιαυτο να αργουμε βεβαια μηπως υπαρχει προβλημα κ απο δικη σου μερια..εγω ειχα πει οτι θα κανω απο Σεπτέμβρη κ μετα που θα εφτιαχνε το σπερμα του συζύγου απλα ειναι κ αλλοι παράγοντες γτ εγω λογο ηλικιας μπορουσα να περιμένω κ παραπανω εσυ αναλογα με οτι σ λεει ο γιατρος..εγω στη θεση σου αφου σου εδωσε περιθωριο 6 μηνες προσπαθειων δεν θα την εκανα...θα χαλαρωνα να δω πως θα παει κ το σπερμα κ αν στους 6μηνες που ειπε ο γιατρος δεν τοτε θα την εκανα αφου θα πρεπει τοτε ν παρετε καποιες αποφασεις...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...